Første skoleuke over

  - Dato:
 • 26.08.2011
 • - Klokken:
 • 19:34
 • - Kategori:
 • Utdanning
 • - Hilsener 2

Da var det allerede blitt noen dager siden siste innlegg.. Jeg er for tiden fult opptatt med skole og det å komme inni alt der. Jeg trives veldig godt i klassen og ikke minst på medie linjen. Det er helt klart rette linjen for meg og jeg tror nok jeg kommer til å trives kjempe godt gjennom hele skoleåret.

Denne uken har vi lært mest om farger , fargekontraster osv. Neste uke derimot begynner vi på noe jeg gleder meg utrolig mye til. Nemlig Journalistikk og foto. Vi skal få lære hvordan vi tar gode portrettfoto.
Ellers så har jeg også fått i orden en workshop sammen med en person som jobber som fotograf på fritiden , noe jeg gleder meg utrolig mye til. Da skal jeg få prøve meg både bak og foran kamera og jeg tror nok jeg kommer til å lære utrolig mye av det siden jeg da får tips underveis. Jeg gleder meg mye !

Ja.. Som jeg sa så har jeg vert fult opptatt med skole denne uken , så det å være på data har blitt lite prioritert dessverre. Det igjen vil jo da tilsi lite tid til bloggen. Nå blir det jo også flytting så da blir det nok lite blogging da også. Men jeg skal prøve så godt jeg kan å få til noen innlegg innimellom likevel. Så er dere iallefall oppdatert på hva som skjer :)

Helgen skal jeg nyte sammen med kjæresten før det er en ny skoleuke.

Ha en fin helg alle sammen :)

 

 Legger ved et bilde jeg tok en gang jeg og kjæresten var på fisketur.
Bildet er tatt med mitt Canon Eos 550D . 

De første dagene

  - Dato:
 • 19.08.2011
 • - Klokken:
 • 23:18
 • - Kategori:
 • Utdanning
 • - Hilsener 8

Da er de to første dagene i et nytt skoleår over. Og jeg kan si at det er helg. Det kommer til å ta tid å bli vant til det her. Bli vant til en så stor skole , at jeg plutselig er eldst i klassen , at jeg ikke kjenner noen og føler meg totalt malplassert. Men jeg er der for å lære. For å få en utdanning. Igår fikk vi utdelt timeplanen og jeg er superfornøyd. Det gjør det mye enklere for meg å klare skolen når den er satt opp slik den er. Jeg merker godt på kroppen at det har blitt mye informasjon desse to dagene. Jeg merker det godt på hodet at jeg er sliten , jeg merker det på kroppen. Enda vanskeligere er det kanskje at jeg ikke får sagt ifra til noen enda at jeg har fibro. Jeg får ikke forklart noen hvordan det er , hvorfor jeg er slik jeg er. Jeg synes vi må komme litt lenger inn i skoleåret før jeg gjør det. Men Tirsdag skal jeg snakke med læreren , så da får iallefall hun beskjed. Noe som kanskje gjør det litt enklere.

Jeg er fortsatt skeptisk på om jeg kommer til å klare det her , men likevel så velger jeg å se optimistisk på det og tro at jeg kommer til å klare det.


Jeg har på den siden HER , funnet et ordtak som Nelson Mandela sa en gang. Noe jeg synes passer bra med tanke på hva innlegget handler om.

 

"Utdanning er det viktigste våpen hvis vi vil oppnå forandring i verden."


Logoen til skolen jeg går på. Bildet er lånt fra Google.
Les mer i arkivet » September 2012 » August 2012 » Juli 2012

Om meg

Dette er langt ifra en rosablogg , men en blogg som handler om livet som kronisk syk (Fibromyalgi) . Mail kan sendes til anne_mette_thunem@hotmail.com eller du kan legge igjen en hilsen i kommentarfeltet. Liker du ikke det som står her så må du ikke lese vet du :)


Legg meg til som venn her :)

DesignSøk i bloggen


Kontakt

Din e-post her!
hits