En god nyhet

Jeg og kjæresten har lenge snakket om at vi skal prøve å få til en tradisjon hvor vi går tur så ofte som mulig. Så derfor har vi nå begynt å gå tur på kveldene. Jeg synes det er så utrolig mye mer koselig å gå på kveldene enn å gå på dagtid og jeg føler meg mer komfortabel da også. Ikke minst så går jo han alltid ved siden av meg og vi finner alltid noe nytt å snakke om , hele turen. 
Men turen den 20. September ble ikke slik jeg hadde trodd. Vi gikk en lang tur og på vei tilbake så stoppet vi ved den ene broen som vi gikk over. Der sto vi å bare såg på stjernene, vi såg fyrlykten på Flekkerøy , vi såg Superspeed1 komme tilbake til Kristiansand etter nok en tur i Danmark. Og ikke minst så var det så utrolig koselig å bare stå der og se på alt mens han holdt rundt meg.

Plutselig så bestemte kjæresten seg for å gjøre det han hadde tenkt på hele turen. Så han fridde til meg.
Jeg hadde ikke trodd det kom til å skje nå , men jeg skal love dere jeg ble glad. Og hva ble svaret ? Selvsagt sa jeg ja. Og jeg angrer virkelig ikke, for jeg er så utrolig lykkelig for tiden. Jeg har en fantastisk familie , noen herlige venner , en fantastisk kjæreste, som nå er kjæreste, bestevenn, samboer og forlovede. Jeg har en utrolig god og herlig tanteunge som blir 5 år i Januar , og enda en på vei som kommer i Mars.

Alt er liksom så bra nå. Og jeg føler meg heldig som får oppleve det at alt går på skinner og at ting faktisk er veldig bra. Jeg føler jeg har fått tildelt min dose med negativitet , men det er borte nå. Jeg liker livet mitt nå.

 

Jeg elsker deg , Robin ! 

Mine tattoveringer

Tattoveringer er en ting jeg brenner for. Noe jeg virkelig liker. Og noe som betyr mye for meg. 
Jeg har alltid sagt det , at de tattoveringene jeg skal ha ,de skal bety noe for meg. De skal fortelle meg noe , og ha en mening. Det er nettopp derfor jeg tar de tattoveringene jeg har. Derfor jeg plasserer de der jeg gjør. Hittil har jeg to stykker. Mange flere er planlagt og kommer så fort pengene strekker til. Jeg vet det er mange som ikke liker tattoveringer. Men jeg elsker det. Jeg har vel alltid likt tattoveringer og piercinger og syns det har vært spennende.

Så nå har jeg to piercinger også. Jeg hadde mange flere tidligere , men dum som jeg var så tok jeg ut alle. Og jeg angrer. Derfor tar jeg nye , men jeg kommer ikke til å ta alle de jeg hadde. Nå er jeg på en måte fornøyd med to stykker.  Jeg har i tunga og øyenbrynet om du ville vite det. Den i tunga betyr litt for meg og jeg kommer nok ikke til å ta ut den.  Jeg var 17 år når jeg tok den. Var på skoletur i Polen sammen med hele skolen. Jeg gikk jo på en liten skole den gangen , så alle sammen fikk plass på en buss. Jeg husker vi var så mange som ville ta piercing , alle i navlen utenom meg som valgte tunga. Studioet var det reneste jeg har sett. Og 100kr for en piercing var jo billig. Flinke var de også. Så jeg tok den. Og jeg angrer ikke i det hele tatt. 

Men så var det jo egentlig tattoveringene mine jeg skulle skrive om. Jeg måtte bare få med at jeg liker piercinger også.
Min første tattovering tok jeg rett etter jeg fylte 18 år. Jeg var fast bestemt på at nå skulle jeg ha tattovering , jeg hadde planlagt hvordan den skulle se ut og jeg hadde planlagt hvor den skulle være. Ringte til alle studioene i Ålesund og der var kun et som var åpent da. Joda, jeg møtte opp jeg. Nå idag angrer jeg. Ser jo det at jeg skulle ha venta, dratt på et annet studio. Har hørt så mye negativt om det studioet der , og jeg ser nå at alt de sier er rett. Tattoveringen er stygg som bare det , men likevel så har den en betydning for meg.

Den fant sin plass på venstre ankel. Den valgte sitt utseende som stjernetegnet mitt , krepsen , med fødselsdatoen under.
For at jeg alltid skal  huske på hvem jeg er. For at jeg alltid skal huske at jeg er Anne Mette. Jeg er ingen andre og jeg kan ikke være noen andre.

Tattoveringen er tatt på Tattoos i Ålesund og kostet 1200 kr. 

 

Min andre tattovering ble tatt rundt den 20. Juni i år. Og det er en tattovering jeg lenge har hatt lyst til å ta. En tattovering som betyr så uendelig mye for meg. den er plassert en plass hvor jeg alltid kan se den. Jeg kan se på den når verden går imot meg og jeg trenger å vite at jeg må holde meg sterk. Den forteller meg at det alltid er viktig å holde seg sterk. Heve seg over det negative , gå med rak rygg og holde seg sterk. Jeg har vært igjennom min del med negative ting. Og alltid har jeg tenkt at jeg må holde meg sterk. 
Motivasjonen til denne tattoveringen kom riktignok da jeg såg at en veninne av meg har de samme ordene over hvert håndledd. Det var da jeg forstod at det var de ordene som skulle bli min andre tattovering. Jeg er stolt av den , og jeg elsker den virkelig. 

Tattoveringen er tatt på Tattoo Nation i Kristiansand. Pris 1800 kr.  Og selv om mine tattoveringer har kostet mye, så er de verdt hver eneste krone. De betyr så mye for meg og det kommer de alltid til å gjøre. 

Glem aldri det

Nok en kveld. Og det er kvelden før min herlige familie kommer nedover. Gleder meg mer og mer nå til å se de igjen. Og jeg gleder meg til å få litt tid sammen med de. 
Men det er først imorgen at de kommer. Så nå bruker jeg kvelden på å snakke med gode venner på facebook. Vet ikke hva jeg skulle gjort uten vennene mine. Må bare få sagt det altså. De er så herlige alle sammen.

Nå den siste tiden har det kommet en fantastisk jente inn i livet mitt. Vi ble kjent via bloggene våres , og bloggen hennes finner du ved å trykke HER.
Hun er en fantastisk jente , og en utrolig god venn. En person jeg klarte å åpne meg for med en gang, og som jeg alltid støtter uansett hva det er. Vi er der for hverandre uansett, og selv om nesten hele Norge er mellom oss , og det kan bli vanskelig å møtes , så er vi der for hverandre. Stine, du skal vite det at vårt vennskap , er et vennskap jeg setter stor pris på. Jeg er uendelig glad i deg, og vil alltid være her for deg uansett hva.

Har du det tøft og vanskelig, så vet du at jeg alltid er her. Har du det bra, eller bare kjeder deg litt, ja, så er jeg her alltid for deg.
Om vi så bare spiller Farkle uten å si noe til hverandre, så hjelper det også på en måte. Er det jeg som trenger hjelp, så er du der for meg. Du er der for meg med gode ord , støttende råd.
Jeg vet rett og slett ikke hva jeg skulle gjort uten deg, Stine.

Du er fantastisk , glem aldri det !

Uendelig glad i deg <3

 

Betyr så mye

Jeg vokste opp sammen med deg. Vi var venner gjennom barndommen , naboer også . Men vi var vel kanskje ikke de som var best venner. Du var jo mest sammen med bror på den tiden.
Men etter at jeg hadde bodd borte noen år , vi var blitt eldre. Når jeg flyttet tilbake, så ble vi gode venner. Det var først da jeg kunne kalle deg min bestevenn. Og det har du vært siden. Da jeg bodde hjemme så tok du meg med ut. Vi var ute å kjørte bil , satt hos deg å såg film når du var hjemme alene, eller bare satt på statoil sammen med en hel gjeng andre folk.

Uansett hva vi gjorde så var det koselig. Vi lo alltid , koste oss alltid. Uansett om vi ikke hadde noe å finne på , så hadde vi det artig. Uansett hvor lite det var å finne på , så fant vi alltid på noe gøy. Vi gjorde så mye sammen.
Men så flyttet jeg igjen , vi mistet kontakten. Du fant kjærligheten en plass , jeg en annen plass. De to vi fant kjærligheten med,  gjorde at vi ikke kunne ha noe kontakt. De tillot det ikke. Men med en gang vi møttes igjen , så var alt som før. Vi var like gode venner som før , kontakten var som før. Heldigvis.

Vi var så mye sammen den siste uken før du dro på sjøen. Var sammen omtrent hele tiden. Men det var gøy. Jeg likte det. Selv hvor sliten jeg ble, så likte jeg det at vi alltid var sammen ,alltid hadde noe å gjøre på. Alt var som før. Framsetet i bilen , var fortsatt mitt. Selv om vi nå brukte min bil istedenfor din. Er jo litt vanskelig å bruke din når den ikke er kjørbar. Men jeg gleder meg til du får reparert den. Til den er på veien igjen. Vet du ? Vi har så utrolig mange gode minner sammen. Alt det vi har funnet på. Alt det vi har gjort. Det er bare så utrolig mange gode minner.

Når vi fikk kontakten igjen nå , så var det ikke lenger bare oss to. Da hadde jeg Ida også. Det ble til at vi tre var sammen hele tiden. Det var ikke lenger bare meg og Christian. Nå var det meg , Christian og Ida. Trekløveret kaller vi oss. Vi er så sammensveiset , vi er så gode venner. Og det at mine to bestevenner også går så godt overens , det gjør godt. Godt å vite.
Den lille tiden vi har vært trekløveret, så har vi laget så mange minner sammen. Vi har trøstet hverandre, vi har ledd så tårene har trillet . Da du Christian dro på sjøen , så ble det tungt for meg og Ida. Vi mistet liksom bestevennen vår. Men vi var likevel trekløveret og vi gledet oss til du kom hjem. Jeg ble så glad når du spurte om jeg kunne hente deg.

Da ble det akkurat som den gangen da jeg hentet deg første gang. Jeg sto på kaien når båten la til , du kom bort og ga meg en klem. Det er alltid gøy å hente deg. Selv hvor utrolig tidlig jeg må opp for å gjøre det , så gjør jeg det likevel. Den gangen når jeg hentet deg sist , ble vel ekstra gøy. Vi klarte å lure Ida da. Hun var jo ikke klar over at du var hjemme, trodde du måtte dra rett på sjøen igjen. Men det var jo ikke sånn det var. Du var endelig hjemme igjen. Og endelig så var trekløveret samlet igjen. Akkurat sånn det skulle være.

Det er en stund siden jeg har sett dere nå. Og dere skal vite at jeg savner dere så utrolig mye. Uansett hvor jeg drar på utflukt , så skulle jeg alltid ønske at dere var her med meg. Sånn at trekløveret kunne oppleve det sammen. Sånn at trekløveret kunne lage flere gode minner sammen. Det er vel det som gjør at jeg gleder meg litt til å komme hjem , sånn at vi kan være samlet igjen , finne på nye rare ting sammen.
Dere skal vite at dere betyr så utrolig mye for meg. Vennskapet deres , er to vennskap jeg aldri vil miste. Og jeg håper vi alltid vil forbli trekløveret. For det er jo det vi er. Trekløveret. Og det er sånn det skal være. Jeg har jo forresten en bildemappe på dataen , med navnet trekløveret,  den trenger snart nye bilder. Bare sånn at dere vet det.

Glad i dere.


 

Hva jeg gjorde idag ? svaret + bilde.

Dere har vel kanskje ventet på det. Og nå kan jeg endelig vise det til dere. Jeg kan endelig vise dere hva jeg gjorde idag.

Jeg var nemlig på Tattoo Nation i Kristiansand og fikk meg ny tattovering. En tattovering jeg har tenkt på å ta ganske så lenge , og endelig så gjorde jeg det. Jeg er utrolig fornøyd og jeg angrer ikke et sekund. Selv om smerten var enorm , så viste jeg at den bare var midlertidig og at jeg snart skulle ha to ord på armen som betyr så uendelig mye for meg. Og nå har jeg også fått av plasten og jeg har fått renset den , så nå skal dere få se bilde. Det anbefales forsovidt ikke å ta tattovering over arr , da det er ganske mye mer smertefult enn en vanlig tattovering egentlig ville vært. Utenom det , så anbefaler jeg alle som er i Kristiansand å vil ha ny tattovering , om å ta turen innom Tattoo Nation.

Hva synes dere  ?

 
Savner deg

Da jeg bodde i Sykkylven så var det ikke så mange venner jeg hadde. Jeg satt for det meste hjemme ,satt i sofaen og hadde et virkelig stillesittende liv. Jeg vet ikke helt , men med en gang jeg da var med venner igjen så satt jeg så mye mer pris på det. Jeg lærte meg å sette pris på den tiden jeg hadde med venner og familie. Men der var en person i Sykkylven , som alltid var der for meg. Det var ikke mye vi møttes , men vi hadde det alltid gøy når vi var sammen.

Nå er det lenge siden jeg var der sist. Lenge siden jeg møtte henne sist. Og jeg kjenner savnet er stort. Savnet etter den herlige , gode jenta som jeg ble så god venn med. Som jeg hadde så mye til felles med. Jeg husker så godt den gangen vi gikk tur rundt Tuvannet. Eller den gangen vi satt i leiligheten å såg film , feiret bursdagen hennes med pizza, gode venner og en bra film. Eller den gangen hun kom på besøk til meg og vi bare satt og snakket. Eller den gangen jeg hjalp henne med innstillingene på kameraet hun kjøpte seg, eller redigeringa av bilder.

Jeg kan jo virkelig ikke glemme fotoshooten vi hadde sammen. Den dagen storkoste jeg meg , og jeg glemte sykdommen helt. Da hadde jeg det gøy med venner,  jeg lærte så mye om foto og jeg hadde en helt fantastisk modell å ta bilder av.
Sammen med henne så glemte jeg alltid sykdommen , da var jeg alltid bare meg. Jeg var alltid Anne Mette og ikke syke Anne Mette.

Torill , du har gjort så mye mer for meg enn du aner selv. Og jeg kjenner det at jeg virkelig savner deg noe helt sinnsykt.
Jeg håper så inderlig at vi snart får møtes igjen. Selvom det ikke blir i Sykkylven , siden jeg ikke skal dit noe mer , så håper jeg iallefall at vi kanskje kan få oss en dag på Moa eller noe.

Jeg er så glad i deg , Torill.

 

 

 

Gode venner

Jeg er kanskje ikke den som har flest venner. Men de vennene jeg har er gode venner. Og for meg så er det det som teller. Jeg vil heller ha gode ekte venner , en dårlige falske venner.

En av de aller beste jeg har er Ida. Vi møttes en gang vi var på besøk med bestemoren til typen hennes. Vi fant kontakten med en gang. Vi ble gode venner med en gang. Men så var det en periode hvor vi ikke snakket sammen. Men den dagen vi sa hei til hverandre igjen , så var det som om vi alltid hadde hatt kontakt. Som om vi hadde snakket med hverandre hver dag. Vi deler historier , hemligheter , tanker og følelser. Vi forteller hverandre alt. Jeg gleder meg til hver gang vi møtes. Og selv om vi snakker sammen hver dag , så har vi alltid noe nytt å fortelle. Alltid noe nytt å dele.

Jeg er så glad i deg Ida.
Den andre beste er Liz.
Jeg husker vi møttes via bloggen hennes. Begynte å snakke. Fant ut at vi hadde mye til felles , også var hun jo nabo med tante , onkel og de tre søskenbarna mine. Kontakten var der med en gang. De gangene vi møttes var det som om vi alltid hadde kjent hverandre. Kontakten var der med en gang.
Vi snakker sammen om alt. Kjenner hverandre så godt. Vi har begge vårt å slite med , men det teller ikke . Det betyr ingenting når vi snakker sammen. Vi snakker sammen om alt annet enn hva vi sliter med. Om en av oss har det litt vanskelig , så får vi den andre til å føle seg bedre med en gang. Det er som om vi vet nøyaktig hva vi skal si.

Jeg er så glad i deg Liz.

Bilder : De aller beste


Lizbeth (f.1991)
Blogg : Lizbethosnes.com

 


Fride (f.1993)

 


Ida Alice (f.1989) - Blogg : idaalicenyheim.blogspot.com

 


Malin (f.1991) og Blackie

 


John Andreas (f.1986)

 


Jan Kjetil (f.1988)

 


Lisbeth (f.1988)

 


Bjørn Ove (f.1987)

 


Anny Elise (f.1989)

 

 

 

 

Alle skulle hatt en sånn

Noe av det viktigste en har er gode og ekte venner som stiller opp når du virkelig trenger det. Jeg føler meg heldig som har slike venner. Spesielt en av vennene mine er fantastiske og jeg er så ubeskrivelig glad for at jeg har akkurat henne som venn. Kommer nok ikke til å gi slipp på vårt vennskap iallefall. For å vise dere hvor herlig hun er så tenkte jeg å vise noen meldinger som hun har sendt til meg. På den måten så får dere virkelig se hvilken god venn hun er.

 

" Oj ! Uffda vennen ! Det e ikkje bra , men e det noen som kan komme seg ut av dette so e det du ! Du e ei av dei sterkaste jentene eg kjenne ! Du e eit stort forbilde for alle oss rundt deg ! <3 Eg e kjempe glad i deg shnuppa <3 Håpa virkelig du kjem deg fort på beina igjen ! Du fortjena kun å ha det bra ! <3 "

" Ja , for alt i verda e ikkje svart kvitt , sjølv om det kanskje virka sånn no. Verda e fylt med mange nydlige fargar , bare ikkje gje opp trua "

 

" syns du skal slutte med å tenke på alt det negative i livet å heller konsentrere deg om det positive , men vist du vil ha det vondt så e det bare å fortsette i denne banen. Men den einaste personen som kan dra deg ut av dette helvette e du , og du e ikkje aleine. Du har ein familie og mange venna som støtta deg og ville gjort alt for at du skulle ha det bra . "

 

Også tenkte jeg å vise dere et lite knipp av en samtale .

 

"Hehe :) Ganske like vi to :p "

" Haha :p D minte mej om den reklama for vg. Der dei satt inn i den badstua :p "

"Med han der nordlæningen og den muskelbunten ? :) "

" Ja :p "

" haha xD "

 

En ting er sikkert. Ord kan ikke beskrive hvor glad jeg er for å ha henne. Uaansett hvordan ting er så får hun meg til å smile. Hun får meg til å innse ting jeg ikke klarer selv. Og det viktigste er at hun stiller opp for meg uansett hva det er. 

 

Altså , se hvor nydelig hun er da !


Alle skulle virkelig hatt en så god venn som Ida. Jeg er så glad i deg vennen !

Dersom dere vil så kan dere besøke bloggen hennes ved å trykke HER.

 

Verdens nydligste lille pjokk

Den personen jeg tenkte jeg skulle skrive om idag er tanteungen min. Han betyr uendelig mye for meg og er verdens herligste lille pjokk. Jeg føler meg så utrolig heldig som får være tanten hans . Og selv om jeg får sett han veldig veldig lite etter at jeg flyttet hjemmefra så er jeg fortsatt utrolig glad i han og jeg vil alltid være det. Jeg savner å kunne få hente han i barnehagen og jeg savner å få høre og se alt han finner på iløpet av en dag. Men jeg er fornøyd med at jeg i det hele tatt får treffe han når jeg er hjemme og at jeg gjennom mamma og pappa får høre alt han finner på. 

Jeg husker fortsatt veldig godt den dagen han ble født. 3,5 mnd for tidlig. Han var så liten den pjokken. Jeg husker jeg satt på skolen og ventet og ventet. Jeg klarte ikke å følge med på noe som ble sagt eller gjort fordi jeg ventet på melding fra bror. Og meldingen kom den. Noen få minutter over 14 den 31.Januar 2008. Da ble jeg tante for første gang. Den dagen så tok jeg turen ned til en av frisørene i Volda. Og jeg tok 3 nye hull i øret. Hullene er der enda de. Og hver gang jeg tar en øredobb i så vil jeg nok tenke på den lille pjokken. Dagen etter dro jeg til Ålesund for å besøke han. Han var så liten. Så nydelig. Og det er han fortsatt.

Han er verdens nydligste. Verdens vakreste. Og jeg er så uendelig glad i han.

 

(Jeg har desverre ikke lov å legge ut bilde av han , så det blir et innlegg uten bilder) 

Planen fremover

Jeg har vel egentlig ikke tellingen på hvor mange ganger jeg har sagt at gode venner er gull verdt. Det har skjedd mer enn en gang at jeg har skrevet et innlegg om den beste veninnen jeg har. Men jeg har jo flere venner enn Lisbeth. Jeg har flere venner som er gull verdt for meg. Så derfor så tenkte jeg nå fremover å skrive et innlegg om mine beste venner , gode minner jeg har, eller ting som betyr noe for meg. 

Den første personen jeg vil skrive et innlegg om er Tom Andre. Vi har så utrolig mange gode minner sammen. Og jeg husker fortsatt da vi ble kjent.  Hvordan vi møttes husker jeg vel egentlig ikke , men jeg tror det var gjennom søskenbarnet hans. Vi fant tonen fort og ble gode venner. Selv om vennskapet vårt var litt turbulent i starten så kom vi oss gjennom det og ble bedre og bedre venner. En periode prøvde vi vel å ha et forhold , men vi fant ut at vi passet mye bedre som bestevenner. Vi har funnet på utrolig mye kødd og faenskap , men vi har alltid hatt det veldig artig sammen. 

Når vi møttes var det første vi gjorde å gi hverandre en lang klem. Uansett hvor vi var eller hvem vi var sammen med så var det fast å gi hverandre en lang klem. Og slik er det enda. Når vi møtes så er det å gi en lang klem før vi begynner å snakke. Det er jo så sjeldent vi møtes nå at vi egentlig alltid har mye å snakke om. Selv om vi på en måte har så forskjellige liv nå , så er vi jo fortsatt venner. Det kan gå mange mange måneder mellom hver gang i møtes. Men likevel så er vi venner. Noe jeg er utrolig glad for. For Tom , han er en fantastisk person!

Personligheten er helt herlig og han er en person som alle blir fort glad i. Det er liksom umulig å ikke bli glad i fyren. Han er også en person man fort blir kjent med. Og jeg ? Jeg er evig glad for at jeg fikk bli kjent med Tom ! Og at jeg har fått ha han som min bestevenn så lenge som jeg har. Og jeg håper at vi alltid kommer til å være venner , for en person som Tom , det er en person jeg vil ha i livet mitt. En venn jeg vil ha i livet mitt. 

Jeg er glad i deg vennen!  


Les mer i arkivet » September 2012 » August 2012 » Juli 2012

Om meg

Dette er langt ifra en rosablogg , men en blogg som handler om livet som kronisk syk (Fibromyalgi) . Mail kan sendes til anne_mette_thunem@hotmail.com eller du kan legge igjen en hilsen i kommentarfeltet. Liker du ikke det som står her så må du ikke lese vet du :)


Legg meg til som venn her :)

DesignSøk i bloggen


Kontakt

Din e-post her!
hits