Hjemme igjen

  - DATO:
 • 21.08.2012
 • - KLOKKA:
 • 02:04
 • - KATEGORI:
 • Hverdagen
 • - KOMMENTARER: 1

Jeg vet det nok en gang har blitt lite blogging, men den har rett og slett blitt nedprioritert opp i alt annet. Fredag satte vi oss i bilen og satte kursen mot Sunnmøre igjen og til mer vi nærmet oss til mer gledet jeg meg til å komme hjem til familie og venner. Hadde oss et stopp i Holmestrand hos en veninne før vi satte oss i bilen å fortsatte. Var utrolig koselig å endelig få møte Lillian etter å ha snakket med henne så lenge.
Og når var vi hjemme ? Jo, halv sju på Lørdagsmorningen. Da var det rett i seng og få oss noen timer med søvn etter å nesten døgnet. Manglet vel to timer på å ha døgnet, så søvn var fantastisk akkurat da.

Og det var så godt å endelig få være hjemme igjen med familien. Så godt å endelig få kose og leke med Aslak igjen. Og selv om gleden av å komme hjem var jævlig stor så var den likevel ikke større enn beskjeden som ventet meg. Hva det var har jeg ingen planer om å fortelle. Men en eller annen gang så finner dere nok ut av det.

Lørdagen brukte vi på å være sammen med familien siden pappa og stemoren min skulle dra til Trondheim på Søndag. Så da brukte vi dagen sammen og Søndagen frem til de dro. Men jeg gleder meg til de kommer hjem igjen selv om det er digg å ha huset for seg selv.

Søndag etter pappa dro så tok jeg turen for å hente verdens beste Ida. Har savnet henne så sykt mye så det gjorde så godt å endelig kunne være sammen med henne igjen. Prate om alt og ingenting slik som vi alltid gjør. Så på kvelden satte vi på en film , laget pizza og bare koste oss. Ida, jeg vet du kommer til å lese det her. Du skal vite at jeg gleder meg til neste gang vi skal finne på noe. Gi meg en lyd en dag du kjeder deg så skal vi se hva vi finner på ! :) Glad i deg vet du :)

Idag har vi brukt dagen på å slappe litt av og når lillebror kom hjem fra første skoledag på VGS så tok vi turen til Måløy for å besøke mamma og stefar. Gjorde så godt å være tilbake i Måløy og ikke minst å få være sammen med mamma igjen. Jeg vil si at jeg og mamma har et bra forhold, jeg er sterkt knyttet til henne og er så uendelig glad i henne. Så de få timene eller dagene jeg kan få sammen med henne setter jeg så mye pris på . Ikke misforstå. Jeg gjør akkurat det samme med pappa. Setter like mye pris på han.

Men nå tror jeg nesten jeg må få meg noe søvn. Bilder har jeg tatt lite av , men jeg fant et bilde på facebook idag som jeg syns var så fint , så jeg tenkte dere skulle få se det.

Piercing og frisørtime

  - DATO:
 • 17.08.2012
 • - KLOKKA:
 • 00:27
 • - KATEGORI:
 • Hverdagen
 • - KOMMENTARER: 2

Det er lenge siden jeg var hos frisøren sist gang. Noe som virkelig begynte å merkes på håret. Det floket seg med en gang og det begynte å gjøre ganske vondt å børste det. Så jeg hadde rett og slett ikke annet valg nå enn å ta meg en tur til frisøren.
Og det gjorde utrolig godt å få klipt av seg litt hår , følte meg lettere med en gang. Og nå kan jeg jo faktisk gjøre noe med håret , det henger ikke bare rett ned lenger.
Det eneste hun gjorde var å ta bort de slitte tuppene , klippe det opp litt og skråe luggen litt. Feels amazing !

Nå er det jo også siste natten vi har her på Åmli. Det har vært en helt fantastisk uke , hvor vi har vært mye i Arendal med Ida. Vi har bowlet , vært på kino , kjørt bil og jeg og kjæresten hadde oss en date der vi dro ut for å spise. Jeg har jo også tatt ny piercing. Eller ny er den vel ikke i den forstand siden jeg tok gjennom arret på der den var sist gang. Savnet den piercingen noe sykt og nå når den er tilbake så føler jeg meg nesten som meg selv igjen. Uten den piercingen så var det noe som manglet hele tiden.
Men nå kjenner jeg det at jeg trenger litt søvn. Må jo være våken og opplagt imorgen når vi setter kursen hjemover mot Sunnmøre. Er lenge siden jeg var hjemme sist så nå kjenner jeg at det skal bli godt å komme hjem. Gleder meg til å se igjen familien og ikke minst verdens beste veninne Ida.

Det er kanskje ikke de beste bildene av meg jeg legger ut nå , men poenget med de er at dere får se piercingen (som er den i leppa) og hvordan håret ble etter jeg klipte det.

Latter og fluer

  - DATO:
 • 13.08.2012
 • - KLOKKA:
 • 23:18
 • - KATEGORI:
 • Hverdagen
 • - KOMMENTARER: 1

Vel , vi er fortsatt på Åmli , men idag fant vi ut at vi skulle ta oss en tur til Arendal. Det gjorde godt å komme seg ut etter å ha vært inne i noen dager. Før vi dro så fant jeg og kjæresten ut at vi skulle ha date. Litt tid der det bare er oss to. Så da dro vi på kina restaurant. Spiste både forrett og hovedrett. Noe vi ble ganske så mette av. Så etter det var det av gårde for å hamstre inn snus. Her på Åmli har de nemlig ikke snusen min , så da må vi til Arendal for å få tak i den. Og siden vi skal være på Åmli hele uka , så tok jeg like så godt å kjøpte tre bokser når jeg først var der. Så jeg tror iallefall jeg skal ha snus hele uka. Håper det iallefall. 
Etter det så fant vi ut at vi skulle ringe Ida å høre om hun var ledig. Noe hun selvfølgelig var. Så vi dro for å hente henne før vi dro på cafe. Den cafe turen ble seriøst noe av det artigste jeg har vært med på. Jeg lo så mye at jeg fortsatt har vondt i magemusklene og fortsatt ler av det. Er bare glad kjæresten filmet noe av det så vi har å se på. Om jeg får det til så skal jeg laste opp filmen her sånn at også dere kan se. En person og noen fluer har aldri vært mer artig.
Så etter å ha fått i oss noe kaffi og litt cola , så fant vi ut at vi skulle kjøre litt rundt. Snakket om det meste , som vi alltid gjør. Så etter en helt fantastisk dag sammen med to av de beste ,så er vi nå tilbake på Åmli. Og jeg må si det , jeg gleder meg allerede til neste gang :)

 

Instagram bilder

  - DATO:
 • 13.08.2012
 • - KLOKKA:
 • 10:57
 • - KATEGORI:
 • Bilder
 • - KOMMENTARER: 0

Jeg har jo lovd dere et innlegg med bilder fra Instagram. Og det tenkte jeg å gi dere nå. For dere som har det og enda ikke følger meg , så heter jeg myklebust91.

Street Meet

  - DATO:
 • 11.08.2012
 • - KLOKKA:
 • 20:23
 • - KATEGORI:
 • Hverdagen
 • - KOMMENTARER: 4

Dagene går så fort forbi. Begynner dagen og plutselig så er den forbi. Igår så var det ikke så mye vi rakk før vi måtte dra. Vi skulle på Street Meet. Et biltreff som de arrangerer her på sørlandet en gang i måneden. Denne gangen var det i Arendal og for min del så var det det første treffet jeg var med på. Gøy var det iallefall så lenge det varte. Og jeg fikk jo møtt noen nye folk i tillegg.
Men Street Meet varte ikke så lenge denne gangen. Politiet kom nemlig å jagde oss bort etter to timer. Så da dro noen til Sørlandsparken og noen til gamle Stoa senteret. Jeg , kjæresten og svigersøster dro da ned i Arendal sentrum for å møte en kompis. Satt oss ned på en kafe og pratet litt og det ble jo ganske så morsomt det. Kommer helt klart til å leve lenge på det vi sa der.

Da vi skulle til Arendal så kjørte vi sammen med en kompis fra Åmli. Koselig var det selv om vi kjørte hver vår bil.

Når vi kom hjem så var det bare å legge seg og gjøre seg klar til en ny dag. En dag jeg og kjæresten skulle bruke på å stable ved. Og flink som jeg er så mistolket jeg været ute totalt så jeg begynte å stable ved i joggebukse og tskjorte. Det tok ikke lang tid før jeg måtte inn å bytte til bikini og shorts. Det siste jeg såg på temperaturen idag når klokken var nesten 18.00 så var det 30grader i solen. Så det var iallefall varmt nok når vi holdt på med veden. Og flink som jeg er så klarte jeg å klemre fingeren mellom to vedkubber så jeg fikk jo det såret. I tillegg til you name it hvor mange fliser. Men det gikk helt fint.

Nå ikveld laget jeg og kjæresten pizza til oss og besteforeldrene til kjæresten. Måtte jo ha en god middag ikveld når det er håndballfinale ! Noe vi selvsagt skal se. Er klar på sofaen allerede , men mangler bare ostepoppen som ligger på kjøkkenet og venter på oss.

Desverre så har jeg ingen bilder på mobilen som passer til det innlegget her, så dere får klare dere uten bilder. Men jeg tenkte å lage et innlegg med bilder som jeg har lagt ut på Instagram. Sånn at dere som ikke følger med der også får se bildene.

Bestått

  - DATO:
 • 09.08.2012
 • - KLOKKA:
 • 15:41
 • - KATEGORI:
 • Hverdagen
 • - KOMMENTARER: 9

Jeg beklager nok en gang dårlig blogging. 
Siden siste innlegg så har det jo skjedd litt forskjellig faktisk. Igår tok vi turen til Arendal for å treffe Ida. En veninne av kjæresten. Hentet henne når hun var ferdig på matteskolen også dro vi for å fiske. Var ute å fisket i noen timer og når vi skulle til Narestø for å fiske der så møtte vi på Kjell Olaf. En kompis av kjæresten. Så da ble han med oss en liten stund før han dro hjem. 
Ida tipset meg om en plass de hadde mange deksler til telefonen , så når vi hadde kjørt Ida hjem så dro vi for å se. Måtte bare se om jeg fant noen nye deksler til telefonen. Og det gjorde jeg. Tre nye herlige deksler ble med meg hjem fra Glitter.

Etter å ha vært i Arendal så dro vi videre til Åmli. Ble en tidlig kveld siden hverken jeg eller kjæresten sov noe godt natten før. Og idag var det tidlig opp siden vi måtte en tur til Arendal igjen. Denne gangen ble mormoren til kjæresten med siden hun skulle kjøpe noen sko og litt forskjellig. Ble bare en rask tur egentlig og vi var tilbake på Åmli etter noen få timer.
Når vi kom tilbake la vi oss egentlig rett ned i senga for å slappe av litt.

Når vi var i Kristiansand så var jeg jo på jobbintervju hos Adecco. Får jeg jobben der så får jeg jobbe som tilkallingsvikar i barnehage. Men før jeg kan det så måtte jeg ta et kurs på internett. Det var vist et kurs som alle barnehageassistenter i Adecco måtte ta. Og det var ikke enkelt , men jeg klarte det til slutt. Så nå mangler bare politiattesten før alt er i orden. Glede ! Tenk om jeg skal få begynne å jobbe igjen da. Det skal bli så gøy ! Dere skal selvsagt få vite mer etterhvert som det skjer noe mer.

Planen videre er jo også at i neste uke så tar vi turen hjem til vakre Sunnmøre sånn at jeg får møte familie og venner igjen , og ikke minst sånn at jeg kan få pakket ned tingene mine og tatt med meg det jeg trenger.

 

Diplomet jeg fikk når jeg klarte kurset ! :D

 

Dersom noen har Iphone 4 eller 4s og trenger deksler , så anbefaler jeg dere å ta turen på Glitter ! De har mye tøft å velge mellom :)
 

Fortsatt

  - DATO:
 • 06.08.2012
 • - KLOKKA:
 • 11:19
 • - KATEGORI:
 • Hverdagen
 • - KOMMENTARER: 0

Jeg vet jeg burde blogge. Jeg vet jeg er en elendig blogger. Men jeg har ikke min data eller mine bilder. Så da føler jeg at bloggingen ikke blir det samme. Dataen min ligger igjen på Åmli den , så nå når vi er i Kristiansand så har vi bare dataen til kjæresten.

De siste dagene har det vel egentlig ikke skjedd så mye. Vi har iallefall hat sol og varme de siste tre dagene , noe som da har resultert i at vi har vært mye ute. Jeg har brukt tiden på å sole meg og kjæresten har brukt tiden på å fiske. Har blitt mye fisking i det siste siden kjæresten har fått tilbake interessen for det. Jeg har også vært på jobbintervju , og hvordan det gikk , det gjenstår egentlig å se. Jeg aner ikke enda.
Vi er jo fortsatt i Kristiansand og det er deilig å være her. Det er deilig å være bare oss to og bare kunne være kjærester. Men på Onsdag drar vi vel tilbake til Åmli tenker jeg og om ikke så lenge så blir det også en tur til Sunnmøre igjen. Jeg merker det nå at jeg savner alle vennene mine så sinnsykt mye. Jeg savner familien min så sinnsykt mye. Og jeg merker det at jeg gleder meg til å komme hjem å være hos de igjen. Er ikke helt sikker enda på når det blir tur hjemover , men det er sånn vi tar etterhvert. 

Utenom det så er det faktisk ingenting nytt her. Dessverre.
Det er også derfor bloggingen er så dårlig som det den er for tiden. Men det gjør meg glad å logge innpå blogg.no og se at det faktisk er noen innom bloggen selv om jeg blogger så elendig. Tusen takk ! Men samtidig så gir det meg så dårlig samvittighet for at jeg blogger så elendig som det jeg gjør. Jeg skal prøve å komme sterkere tilbake , men lover ingenting.  

 


Jeg vet at bildet ikke har noe med innlegget å gjøre , men jeg synes likevel dere må få se det bildet. Skiltet som vi har tatt bildet av står ved inngangen til et Pukkverk i nærheten av Åmli. 
Fisketurer og andre turer

  - DATO:
 • 02.08.2012
 • - KLOKKA:
 • 22:53
 • - KATEGORI:
 • Hverdagen
 • - KOMMENTARER: 2

Jeg vet jeg er tidenes dårligste blogger. Men det er jo så lite som skjer for tiden. Den siste uken har vi bare vært på Åmli med besteforeldrene til kjæresten. Storkoser oss der selv om det er lite å finne på i en så liten bygd. Så da har det blitt noen gåturer , noen kjøreturer og noen fisketurer. Samt noen kvelder foran tven hvor vi ser Ol eller foran dataen der vi ser film eller serier.

Men igår tok vi turen hjem til Kristiansand. Det var utrolig godt å komme tilbake til leiligheten og bare være oss to igjen. Gjøre det vi vil , lage den maten vi vil osv. Det blir likevel tidlige kvelder på oss sånn at vi får mer utav dagene.

Siden det bare regnet i ett sett idag så tok vi oss en tur på Sørlandssenteret. Planen i første omgang var en tur til byen men på grunn av alt regnet så fant vi ut at Sørlandssenteret passet bedre siden vi da kunne gå under tak. Men det ble ikke kjøpt noe da. Men vindusshopping er greit det iblant :)

Aner ikke når jeg er tilbake for fult , men nå vet dere iallefall at jeg er i live :)
Og for å vise dere noen bilder så legger jeg ved noen bilder som jeg tok når vi var på fisketur igår.

Les mer i arkivet » August 2012 » Juli 2012 » Juni 2012
hits