friskere

  - DATO:
 • 29.05.2012
 • - KLOKKA:
 • 22:21
 • - KATEGORI:
 • Hverdagen
 • - KOMMENTARER: 2

Idag har jeg rett og slett bare brukt dagen på å bli frisk. Eller friskere er vel rette ordet. Jeg sov ganske dårlig inatt og jeg tror jeg brukte en 3-4 timer på å våkne nok til å klare å stå opp idag Helt utrolig. 
Men jeg fikk iallefall ringt til legen , fikk en time der og jeg kom meg av gårde. Der fikk jeg noe allergimedisin som også skal hjelpe mot bihulene så da satser jeg på at jeg snart blir bedre. I tillegg til den dosen jeg tar med c-vitamin hver dag , så burde jeg nok ganske snart bli frisk. Det håper jeg iallefall , for nå er det 1,5 uke til jeg drar til Kristiansand , og da skal jeg være frisk. Og før det så må jeg jo være frisk nok til å være sammen med vennene mine. 
Men selv om jeg har Ida og Christian abstinenser nå , så kjenner jeg at det er godt å ha litt tid for meg selv og bare være meg. Så sosial som jeg var i helgen og så mye energi som jeg brukte , så trenger jeg rett og slett noen dager på å hente meg inn igjen og samle opp lageret med krefter. Og da er det godt å ha noen dager hvor jeg er bare meg. Men jeg kjenner jo det nå at jeg gleder meg til å være sosial igjen , og jeg gleder meg til Christian kommer hjem fra sjøen på Torsdag. Enda mer gleder jeg meg til trekløveret endelig er samla igjen. Og enda mer enn det gleder jeg meg til å sette meg på flyet til Kristiansand og til kjæresten min. I can't wait. 

Sofaen

  - DATO:
 • 28.05.2012
 • - KLOKKA:
 • 18:09
 • - KATEGORI:
 • Hverdagen
 • - KOMMENTARER: 2

Dagen har sneglet seg av gårde og kvelden nærmer seg mer og mer. Jeg har brukt mesteparten av dagen på sofaen siden jeg har fått så utrolig vondt i bihulene mine. Men takket være pappa, så fikk jeg meg Cvitamin , og et Cvitamin sjokk ble tatt med en gang jeg sto opp. Så nå føler jeg meg mye bedre faktisk. Det er fortsatt ganske så vondt , men hodepinen har gitt seg. Sånn nesten iallefall.

Brødrene mine, Hildegunn og Ben Ruben har dratt ,og jeg er nå alene igjen. Eller, det vil si at jeg har huset for meg selv. Brødrene mine og Ben Ruben har vel allerede satt seg i lastebilene sine og er vel på vei en eller annen plass med lass. Jeg skulle ønske jeg kunne være med på en tur en gang , men får ta det når det kommer. Jeg synes iallefall det er deilig å ha huset for seg selv igjen og kunne gjøre det jeg vil . Jeg sitter jo faktisk fortsatt i pysjen og jeg har ingen planer om å skifte til noe annet heller.

Bildene som ble tatt i helgen har havnet på facebook (etter kommando fra storebror selvsagt) og attpåtil så er bildene tagget. Så nå får jo folk noe artig å se på. Lørdagens vorspiel kan vel oppsummeres med neglelakk , øl , vin , whiskey , chillinøtt krig og mye latter. Det var en koselig kveld og et koselig vorspiel.

Nå har endelig kjæresten kommet seg hjem også , og jeg kjenner at jeg gleder meg mye til å få snakke med han på skype igjen. Har vært lite av det den helgen her siden han har vært på hytta og jeg har vært opptatt med å være sosial og være sjåfør. Er lenge siden jeg var ute to dager etter hverandre , men det gikk greit siden jeg ikke drakk noe annet enn brus. Tror nok ikke jeg hadde klart det om jeg hadde drukket alkohol. Da hadde det nok blitt en ganske hard helg tror jeg. Men jeg storkoste meg iallefall.

Allergi

  - DATO:
 • 28.05.2012
 • - KLOKKA:
 • 06:36
 • - KATEGORI:
 • Hverdagen
 • - KOMMENTARER: 2

Hei dere !
Ja, jeg er fortsatt i live. Men i helga har det vært fult kjør hele tiden , så jeg har rett og slett ikke hatt tid til å sette meg ned med dataen. Men nå fant jeg jo litt tid siden jeg likevel er våken nå.
I helga har det vært fult show. Fredag var det dans med 3Busserulls , og siden bror tinga meg som sjåfør forrige helg, så stilte jeg opp jeg. Det var en utrolig artig kveld og jeg virkelig storkoste meg ute sammen med gode venner.
Lørdag var det dans med Ole Ivars , og joda,  kvelden var helt grei den. Var mye som skjedde som jeg ikke helt likte og som jeg virkelig skulle ønske jeg hadde klart å unngå. Men jeg prøvde hele tiden å gjøre det beste ut av det , men jeg er fortsatt ikke sikker på om jeg har gjort det rette. Men jeg møtte iallefall noen gode venner som jeg ikke har sett på en god stund , så det var jo gøy å sette seg ned å snakke med de.

Veldig gøy var det når jeg kom inn i gymsalen og det første jeg møter er en kompis som akkurat har kommet hjem fra sjøen. Han er jo en av naboene her også. Og det første han gjorde ? Han ga meg en lang god klem ! Jeg har virkelig savnet de gode klemmene som jeg får av han. Det er jo så sjeldent at jeg er ute så når jeg først er ute så synes jeg det er veldig gøy å møte på venner jeg ikke ser så ofte. Da har vi jo litt å prate om også , så da blir jeg jo opptatt en stund med å prate. Jeg er jo ikke noen fan av Ole Ivars egentlig , men siden jeg var sjåfør så stilte jeg opp og var der.

Fredagsnatta ente det hele med at jeg sov på sofaen faktisk. Men det har sine logiske grunner. Jeg har ekstrem edderkopp fobi og selvsagt var der en jævla edderkopp på rommet mitt. Angstanfallet kom jo selvsagt med en gang , det samme med hyperventileringa. Men heldigvis, så snakka jeg med kjæresten på telefon , og han klarte å roe meg nok ned til at jeg kunne gå ut av rommet og ned på sofaen. Tusen takk gutten min. Det å hyperventilere blir noe helt annet når du hører i telefonen " jenta mi , pust rolig. Jenta mi , jeg elsker deg". Det er så gøy å vite at enkelte faktisk vet hva de skal gjøre når noen får et angstanfall. Og det å få oppleve at noen vet det  ,det føles egentlig ganske godt.

Igår hadde vi jo et nydelig vær ute. Det var sol og det var varmt. Jeg, Hildegunn og Ben Ruben tok likesågodt en tur til Syvde på messa for å kjøpe oss Thaimat , og det var utrolig godt det. Og jeg tenkte jo at jeg skulle prøve å få litt mer farge på kroppen siden det var så sol å varmt ute. Selvsagt gjorde jeg jo dette etter vi kom hjem igjen. La meg ned på plenen og det første jeg merker er at øynene svir. Så begynner nasa å renne , halsen blir vond. Jævla allergi !
Jeg hadde klart meg så utrolig fint uten den jævla allergien , og attpåtil så finner jeg ikke igjen allergimedisinen min. Så idag blir det vel å holde seg mest mulig innendørs å få allergien til å roe seg litt ,før det forhåpentligvis blir en tur til legen imorgen for å få medisin. Ifjor klarte jeg meg ganske bra uten medisin og allergien var ikke så stor. Men i år er det vist noe helt annet og jeg kjenner jeg virkelig må ha medisin. Men den største frykten akkurat nå er vel om jeg ikke kan ligge på plenen å sole meg lenger. Hvordan går det da med brunfargen liksom. Jeg vet så inderlig godt at det er et luksusproblem , og at jeg kan sole meg likevel.

 

varmeste

  - DATO:
 • 24.05.2012
 • - KLOKKA:
 • 16:29
 • - KATEGORI:
 • Hverdagen
 • - KOMMENTARER: 2

Idag har helt garantert vært den varmeste dagen hittil denne uka. Og dere skal tro jeg virkelig nyter det. Våknet i ti tiden idag og dro rett ut i sola. Her har jeg vært siden. Jeg har virkelig fått grillet meg og føler meg ganske så overkokt. Men samtidig så er det en utrolig herlig følelse siden sykdommen da forsvinner og alle smertene forsvinner. Da er jeg meg igjen. Da føles det som om jeg er den friske Anne Mette igjen. Og det er en følelse jeg virkelig elsker.

Brunfargen kommer mer og mer og det eneste jeg mangler ved siden av meg nå er kjæresten. Nå er det jo faktisk bare to uker igjen til jeg drar for å besøke han i Kristiansand og jeg kjenner at jeg gleder meg mer og mer. Samtidig som sommerfuglene blir større og større. Tenk at det bare er to uker til jeg får møte kjæresten min. Jeg gleder meg jo selvsagt mye til å treffe alle menneske jeg har blitt kjent med også. Og jeg gleder meg til å få hele sommeren sammen med alle sammen.
Men ja. Grunnen til at Robin er det eneste jeg mangler ved siden av meg nå er jo fordi jeg har data , jeg har snus , jeg har telefon og jeg har eplejuice. Jeg har jo det jeg trenger da.

Bikinien har blitt flittig brukt den uken her , og bikiniskillet blir større og større det for hver dag. Men det er jo helt fantastisk for da vises det at jeg har vært ute i sola. Men det å være ute i sola er vel det eneste jeg har gjort den uken her. Har vært i sola fra jeg har stått opp og til 6-7 tiden på kvelden. Det som er så herlig her på Sunnmøre er at vi har sola så lenge , og at det er lyst så lenge. På sommeren så blir det vel aldri skikkelig mørkt ute , og det er litt mørkt i bare noen timer , før det lysner til igjen. Og det er vel det jeg liker med Sunnmøre. At det er lyst så lenge på kveldene. Og så må jeg jo ikke glemme den vakre naturen vi har her heller da.

Jeg føler kanskje at dere lesere fortjener et mye mer positivt innlegg nå etter de negative som har vært. Jeg har hatt det litt tøft de siste dagene og depresjonen har ikke vært til å legge skjul på. Jeg har jo prøvd så godt jeg kan å late som ingenting , å glemme hele depresjonen. Jeg føler kanskje at det har gått bra inntill jeg har lagt meg i senga på kvelden. Grunnen til at alt kommer da er vel fordi det er da jeg slapper av og det er da jeg begynner å tenke. Men nå føler jeg meg mye bedre og det føles som om depresjonen er på vei bort igjen. Heldigvis. Den vet jo så inderlig godt at den ikke er noe velkommen her , men samtidig så velger den gang på gang å overskride alle regler og grenser og angripe meg. Jeg hater den forbanna depresjonen. Kan den ikke finne noen andre å plage liksom ?
MenMen. Jeg ble plukket ut til å få den ,og dermed så kan jeg bare gjøre det beste ut av det. Og det er det jeg prøver på også. Jeg prøver så godt jeg kan å gjøre det beste ut av den situasjonen jeg er i.

Jeg skulle gjerne vist dere noen bilder jeg har tatt idag , men de bildene er dessverre på telefonen. Men om dere har Instagram , så ber jeg om at dere følger meg der. Der kan dere se alle bildene jeg har tatt idag. Navnet mitt der er myklebust91 .
Men siden jeg ikke har bilder fra idag på dataen så viser jeg dere heller noen bilder fra da jeg og lillebror var på sjøen en dag.


Vanskelig.

  - DATO:
 • 23.05.2012
 • - KLOKKA:
 • 22:03
 • - KATEGORI:
 • Tanker
 • - KOMMENTARER: 4

Det er vanskelig å finne de ordene man trenger for å klare å skrive et innlegg. Jeg leter og leter , men egentlig så klarer jeg ikke å finne det jeg leter etter. 
Jeg føler meg vel mest tappet for energi nå. Jeg føler kanskje at jeg hele tiden må være klar , klar til å hjelpe de som trenger min hjelp og støtte. Jeg føler jeg må tenke på vennene mine foran meg selv. At jeg putter meg selv i andre rekke. 
Det er ikke lett , når der alltid er noen som trenger min hjelp og min støtte. Det her er jo ikke stygt ment til noen av mine venner , for gud vite det at jeg elsker å kunne hjelpe dere. Jeg hjelper dere gjerne når dere trenger meg. Men av og til , så blir også jeg sliten. Av og til så trenger også jeg noen minutter på å puste . Og av og til , så er det faktisk jeg som trenger hjelp fra dere. Jeg hater å spør dere om hjelp. Jeg hater å si at vet du , nå trenger jeg hjelp fra deg. Nå er det på tide at vi bytter om på rollene. Jeg hater å si de ordene. Det er vel derfor jeg aldri sier det . At jeg heller finner min måte å klare det på. Jeg finner min måte å reise meg opp igjen , stable meg på beina og gå videre. Jeg klarer meg alltids jeg. Jeg trenger ikke alltid å spør om hjelp , for ofte så klarer jeg å reise meg opp igjen selv , før jeg har rukket å spør om hjelp. 

Nå er det jeg som trenger alene tid. Det er noe vi alle trenger. Noe vi alle trenger iblant. Den lille tiden for oss selv. Hvor vi prøver å tenke på oss selv før vi tenker på andre. Det er aldri lett å skulle ta den avgjørelsen om å måtte tenke på seg selv. Jeg synes iallefall ikke det er det. Men av og til så er det en avgjørelse jeg bare må ta. Jeg prøver hele tiden å tenke positivt , se på det positive jeg har i livet , si positive ord. Jeg vet jo at dersom jeg gjør det så blir alt positivt til slutt. 

Men det er ikke bare bare å ha diagnosen moderat depresjon , det er ikke bare bare å ikke ha anti deppresiva. Selv om jeg så inderlig godt vet at jeg burde ha tatt turen til legen og fått medisin , så vil jeg likevel prøve å klare meg uten. Jeg syns jeg har nok medisiner som det er. Jeg trenger ikke enda en sort. Men kanskje er det det eneste jeg kan gjøre. Det eneste valget jeg kan ta. Men det at jeg er deprimert , er ikke noe jeg tenker på. Jeg tenker sjeldent på at jeg har den diagnosen , at jeg faktisk er deprimert. Det er jo ikke noe jeg vil glemme heller , men jeg tenker bare ikke på det. Men at på til , så er jeg en selvskader. Jeg har vært selvskader siden jeg var 15 år. Jeg har nå , mye mer kontroll over det enn jeg har hatt tidligere. Nå er det absolutt siste utvei å finne frem kniven . Ja, jeg har mine arr , som er tegn på mine problemer. Jeg sier ikke til alle jeg møter at jeg er selvskader. Det er ikke noe jeg forteller til alle. Men samtidig så orker jeg ikke å skulle skjule arrene mine hele tiden. Vil folk spør om det , ja så får de spør. Og svar skal de få. 

Det er vel kanskje ikke et sånt innlegg dere forventer når jeg først skriver. Men å skrive om hvor fint vær vi har hatt idag , og hvor mange timer jeg har ligget i solen , det er ikke noe jeg føler for å skrive nå. Derfor så får dere bare nøye dere med det innlegget her , og akseptere det. Jeg skriver heller om været og dagen en dag jeg har en bedre dag og mer kontroll over depresjonen. For den kommer å går som den vil. Jeg har ikke helt lært meg å styre den enda. Vet ikke helt når jeg skal finne frem metodene mine for å unngår den. Derfor må jeg bare gjøre det beste ut av det. 

 

 

Vi hadde iallefall sol igår . Og vet dere ? Vi hadde det idag også vi.   

Sol og sommer

  - DATO:
 • 22.05.2012
 • - KLOKKA:
 • 16:37
 • - KATEGORI:
 • Hverdagen
 • - KOMMENTARER: 0

Endelig har Sunnmøre blitt innvilget litt sol og sommer. Synes det var på tide , og det gjorde såpass godt at jeg har utnyttet det maksimalt mye. Har vært en god del ute og attpåtil så har jeg vært med lillebror på sjøen en tur. Smart som jeg var så tok jeg med kameraet mitt , så jeg fikk jo tatt en del bilder. Dersom jeg får til å laste opp noen så skal dere få se.

Jeg klarte aldri å fulløre dette innlegget igår. Jeg ble trøtt og sliten og valgte rett og slett hvile fremfor bloggen. Jeg har en bedre dag idag , men jeg kjenner at jeg fortsatt er litt sliten. Men det får bare være. Jeg har brukt store deler av dagen på å være ute i sola. Det er virkelig bikini vær idag , og bikinien ble funnet frem den. Merker at jeg begynner å få mer og mer farge nå og det er deilig. Men det er vel også det som er poenget med å ligge ute i sola. Det er iallefall det med meg.

 

 
Vet ikke

  - DATO:
 • 19.05.2012
 • - KLOKKA:
 • 21:13
 • - KATEGORI:
 • Tanker
 • - KOMMENTARER: 10

Jeg vet ikke helt hva jeg skal si. Hva jeg skal skrive. Tankene innhenter meg hele tiden og jeg får ikke fred. De eneste gangene jeg får fred fra alle tankene er når jeg er sammen med tantegullet mitt eller snakker med gutten min på skype. Det er deilig det at jeg kan få litt fred innimellom , litt tid til å bare være tante Mette eller kjæreste. Deilig å få litt tid til å bare være meg.
Metodene jeg hadde før for å få tankene til å forsvinne, de hjelper plutselig ikke lenger. Før satt jeg meg i bilen , tok en kjøretur og skrudde opp musikken. Nå hjelper det ikke lenger og jeg blir bare mer tankefull. Jeg kan jo snakke med de nærmeste vennene mine, men jeg vil ikke lange mine problem over på dem.

Det er vanskelig å finne min vei å gå. Vanskelig å finne min plass. Finne ut hva jeg vil , hva jeg skal. Jeg er nå fast bestemt på å flytte. Jeg vet hvor , men jeg vet ikke når. Det føles som om det er det eneste som kan hjelpe meg nå. At jeg flytter , kommer meg bort og får en ny start. Jeg vil nok ikke få en helt ny start, der vil alltid være minner som henter meg inn igjen. Men jeg kan få en nyere start enn det jeg har fått nå. Og det er det jeg trenger.
Men inntil det skjer, så gleder jeg meg bare noe sykt til å dra til Kristiansand. 1,5 mnd sammen med kjæresten og vennene mine / hans. Det blir som en liten ny start. Men det er nok bare fordi jeg er så langt unna Sunnmøre som det jeg er. Og det er det jeg trenger. Komme meg bort fra Sunnmøre. Jeg har tenkt den tanken lenge. Jeg blir mer og mer sikker.

Jeg trodde jeg viste hvem jeg var. Men nå er jeg ikke sikker lenger. Hvem er jeg egentlig ? Hvem er egentlig Anne Mette ? Jeg vet jeg er datter , barnebarn , søster , tante , veninne og kjæreste. Men er det egentlig den jeg er  ?
Jeg vet jeg har min bagasje å dra på , men det er en bagasje jeg hele tiden prøver å legge fra meg. Men jeg tror bagasjen min har bein , for plutselig så kommer den springende tilbake og hopper opp i sekken igjen.

En ting er jeg sikker på. Livet er aldri enkelt. Men man kan bare gjøre det beste ut av det.

nedover..

  - DATO:
 • 16.05.2012
 • - KLOKKA:
 • 21:35
 • - KATEGORI:
 • Hverdagen
 • - KOMMENTARER: 2
Det går opp og ned. Om dagene er det nok mest nedover tror jeg. Jeg har en periode igjen hvor jeg ikke har noe energi til overs, jeg har ikke ork til noe. Hadde jeg jo bare hatt energi så hadde det jo vært litt enklere å fått gjort noe. Men jeg får jo gjort litt likevel og selv om det ikke er mye så er det bedre enn ingenting.
Idag kom tantegullet mitt hjem igjen og det var deilig å få litt Tobiastid igjen. Savner den gutten mye når han ikke er her. Og selv om jeg hadde ekstremt lite energi så klarte jeg å samle sammen litt såpass at jeg klarte å leke sammen med han og være sammen med han.
Jeg kjenner også det nå at det er utrolig deilig å ha en plass for meg selv igjen. En plass hvor jeg kan trekke meg tilbake , slappe av og rett å slett gjøre omtrent det jeg vil. Det er deilig. Men det er likevel deilig å ha pappa og familien i huset ovenfor. Det er deilig å kunne gå dit når jeg trenger det.

Men det at jeg bare bor i Vanylven midlertidig blir jeg mer og mer sikker på. Greit , det er deilig å bo hjemme og være hjemme. Men å bosette meg her er nok ikke noe jeg kommer til å gjøre iallefall. Jeg vet nok hvor jeg vil flytte , men jeg vet ikke når det blir eller om det blir. Nå har jeg rett og slett nok med å leve dag for dag. Og det er det jeg også kommer til å gjøre fremover. Ta dag for dag og prøve å nyte livet best mulig.

Imorgen er det jo 17. Mai. En dag jeg ikke bruker å feire noe særlig. Jeg foretrekker heller å ligge på sofaen , i joggeklær og se en god film , enn å stæsje meg opp å gå i tog. Men siden Tobias er her i år , så blir det vel til at jeg tar på meg en kjole og blir med en tur utover på ettermiddagen. Håper bare jeg får sove godt inatt såpass at jeg har nok energi til å dra utover. Men jeg tviler på jeg får til å sove før kjæresten kommer hjem. Har blitt så vant med å snakke med han før jeg sovner , at dersom jeg ikke gjør det så får ikke jeg sove skikkelig. Det er rart det der egentlig.

Uansett , så håper jeg dere alle sammen får en fin 17.Mai feiring sammen med venner og familie :)

uvær..

  - DATO:
 • 14.05.2012
 • - KLOKKA:
 • 17:23
 • - KATEGORI:
 • Hverdagen
 • - KOMMENTARER: 0

Jeg beklager at det ikke ble blogging igår. Men jeg var sammen med Ida nesten hele dagen. Hentet henne fordi hun skulle hjelpe meg å pakke ut litt og få på plass litt ting. Begynner helt klart å komme i mye mer orden nå . Jeg tok meg også en tur for å besøke tante og onkel etter at jeg hadde kjørt Ida hjem. Var lenge siden jeg hadde vært der så det var gøy å komme frem dit og snakke litt med dem. Jeg fikk også fikset dørhåndtaket på bilen , så nå er den enda litt mer i orden. Men nå tenker jeg ikke noe mer på det før etter jeg kommer hjem fra ferie. Er bare en måned nå til jeg setter meg på flyet for å dra ned til kjæresten min. Gleder meg mye til å komme ned dit og få 1,5 mnd sammen med han.

Og bare fordi det er så stygt vær ute idag og internettet er (som vanlig) utrolig dårlig så har jeg sørget for å rydde og vaske huset idag. Dungen med skitneklær minker litt etter litt heldigvis og jeg gleder meg til å ha fått bort hele den. Må jo se bra ut her til tantegullet mitt kommer hjem. Kjenner jeg gleder meg mye nå til han kommer , og selvsagt så gleder jeg meg jo til bror kommer hjem også.

Jeg skulle gjerne vist dere noen bilder , men nettet er så dårlig at det faktisk ikke går an å laste opp bilder...

Endelig

  - DATO:
 • 12.05.2012
 • - KLOKKA:
 • 19:32
 • - KATEGORI:
 • Hverdagen
 • - KOMMENTARER: 0

Jeg er endelig hjemme igjen. Eller det har jeg jo egentlig vært noe timer. Jeg har fått på plass en del ting i huset , men der er fortsatt mye som venter på å bli plassert. Det er gulv som venter på å vaskes , klær som venter på å vaskes. Men jeg har ikke energi til noe mer idag. Jeg har ikke ork til noe mer idag. Men jeg føler jeg har fått gjort mye. Selv om det fortsatt er mye som må gjøres så må nok det bare vente litt.
Flytting tar på det. Men den gangen her gikk det greit. De fleste tingene var fortsatt nedpakket i esker og det som ikke var det var fort gjort å få ned i esker. Det var fort gjort å få det ut i bilene , like fort gjort å få det inn i huset. Men det var jo der det stoppet. Det var da det fristet mer å bare sette seg ned , ikke gjøre noe mer. Men jeg kunne jo ikke la alle tingene stå rett innenfor døren. Så jeg sorterte eskene etter hvor de skulle. Alle klærne ble bært opp på rommet , resten satte jeg inn på storstua.

Og når jeg likevel venter på at Robin skal komme hjem sånn at jeg får snakke med han på skype , så frister det egentlig å begynne å henge opp pg legge klærne på plass i skapet. Da har jeg jo noe å gjøre på . Men der er så tomt for energi. Det er som om jeg har brukt opp energien for flere dager.
Jeg kjenner det at selv om energien er tom , reservelageret brukt opp så har jeg likevel lyst ut en tur. Jeg vil ut , ha det gøy , være sammen med venner, få nye venner. Men så er det jo det at jeg ikke har så alt for mange venner i Vanylven. Christian er på sjøen og kommer ikke hjem før 31.Mai. Ida er ikke helt i form så jeg vil ikke mase på henne. Jeg kjenner det at jeg kanskje har lyst til Fosnavågen. Besøke alle de gode vennene mine der ute.
Men om jeg tipper rett så blir det til at jeg er hjemme. Kanskje jeg tar meg en liten kjøretur eller noe senere.

Er det en ting som irriterer meg litt nå , så er det at data anlegget mitt er ødelagt. Jeg føler jeg ikke får skikkelig lyd når jeg ikke har det. Men det kan jo bare være fordi jeg er så vant med anlegget jeg har i bilen, at jeg føler det blir noe som mangler når jeg ikke har anlegg til musikken. Det er vel bare en vanesak tenker jeg.

 

Med dårlig nett, så blir det til at det blir et blogginlegg uten bilder. Håper og satser på at det går fint.
Så nå tar jeg meg heller en kjøretur og henter verdens beste Ida og får litt kvalitetstid sammen med henne :)

Les mer i arkivet » Mai 2012 » April 2012 » Mars 2012
hits