Hvorfor kunne du ikke si det selv ?

  - DATO:
 • 26.feb.2010
 • - KLOKKA:
 • 19:25
 • - KATEGORI:
 • Tanker
 • - KOMMENTARER: 3
Svik.
Å føle seg sviktet er så vondt.  Det er som om jeg bare har lyst å slippe ut alle tårene og smertene som setter seg i hjertet.
Jeg har så lyst å ja. Jeg kan ikke beskrive det. Og skulle jeg gjort det så haddet det virkelig ikke passet seg på en blogg.

Jeg hadde planene klar for denne helgen. Jeg gledet meg sånn til å vere sammen med deg igjen, og bare vere bestevenner. Jeg gledet meg til å ha det artig sammen med deg, slik vi brukte før.
Jeg valgte å vere her akkurat denne helgen fordi jeg trodde vi skulle vere sammen. Fordi jeg trodde vi , bestevennene, kunne få litt tid sammen. Vi møtes så sjeldent. Så sjeldent vi har tid. Du har ditt liv, jeg har mitt. Men jeg er så inderlig glad i deg. Du er fortsatt min bestevenn.

Du sa ikke en gang til meg at du hadde forandret planene for denne helgen. Hvorfor måtte du la meg få høre det fra noen andre enn deg ?
Kunne du ikke si det til meg selv, så jeg i det minste kunne legge andre planer ? Så jeg i det minste kunne dratt hjem og vert sammen med andre venner.

Følelsen du ga meg akkurat nå er fæl. Hvordan kunne du ?
Jeg er jo så glad i deg, du er min bestevenn. Men følelsen nå. Hva skjer ? Er vennskapet på vei dit jeg ikke vil ?


Narkotika - Tør å si din mening.

  - DATO:
 • 26.feb.2010
 • - KLOKKA:
 • 18:37
 • - KATEGORI:
 • Tanker
 • - KOMMENTARER: 0
Noe av det som jeg virkelig er imot og virkelig hater er Narkotika. Ja, jeg kan nesten si at jeg hater det, for jeg synes det er helt forferdelig.
Jeg har alltid vert sikker på at jeg er imot narkotika, og at dette er noe jeg ALDRI noensinne kommer til å prøve. Selv da jeg var i min verste fjortistid og hang sammen med folk som brukte narkotika,, så var jeg av dem som holdt avstand da de var ruset.
Jeg kjenner mange, og har noen gode venner som den dag i dag bruker narkotika. Men de vet og er fult klar over at dette er noe jeg er helt imot, og dersom de bruker det når jeg er i nærheten eller er ruset når jeg kommer, så drar jeg.

Bladet Topp er et blad jeg ofte har lest. Og jeg husker at i et av dem var en annonse for noe som het UMN - Ungdom Mot Narkotika. En organisasjon.
Jeg var ikke sen om å melde meg inn, og selv om det er noen år siden nå så er jeg fortsatt medlem der. Og det er noe jeg ikke angrer på. Det er verdt de 50 kronene i året.

Narkotika er noe som ødelegger livet til dem som bruker det. Det er farlig, og ja, avhengighetsskapende. Altså, greit nok at røyk også er avhengighetsskapende, men ikke på samme måte som narkotika. Begynner man med narkotika må man etterhvert over på sterkere ting for å kunne opprettholde den rusen de fikk til å begynne med. Det ødelegger det sosiale livet, familiebånd, ja, gud vite hva det ødelegger. Iallefall indre organer. Og indre organer er ikke noe man kan reparere, det er derimot sosiale og familiære bånd. Men narkotika ødelegger å inderlig mye. Og man ser det ikke selv.
Nei, jeg har aldri brukt narkotika, og jeg kommer aldri til å gjøre det. Men jeg vet hva narkotika gjør.

Mange av dem som er imot narkotika regner også tobakk og alkohol som narkotika. Ja, det er rusmidler alt sammen. Men jeg er ikke av dem som regner alkohol og tobakk som narkotika. Når jeg tenker narkomane så tenker jeg dem som er totalt på kjøret. Jeg ser for meg dem som har mistet alt av venner og familie, dem som må leve på gaten fordi de ikke har penger, dem som er totalt blakk , men allikevel må skaffe penger til narkotika, dem som jaa.. Men så klart så vet jeg at det finnes flere grader av narkomane. De jeg tenker når jeg hører narkomane er så klart det aller verste. Fordi det er dette som blir vist gjennom media.  Men så er det dem som gjør det bare for å få en rus, for å føle seg bra og vellykket. Det finnes dem som bare prøver for å finne ut hvordan det er, og dem som skjuler for alt i verden at de ruser seg. Men til syvende å sist, så tenker jeg at man ender opp som dem på gaten dersom man fortsetter. Eller, kanskje man ikke rekker det, kanskje tar man en overdose før man kommer så langt.
Uansett hva, så vet jeg at jeg ikke ønsker noen så vondt med seg selv. Selv mine verste fiender ønsker jeg ikke å bli narkomane.

Jeg har selv sett hva narkotika gjør med folk, jeg har selv vert vitne til det. Synet av hva narkotika kan gjøre med noen er noe jeg aldri kommer til å glemme. Det er som brent fast i minnet mitt, og der sitter det fast.
Jeg husker så inderlig godt i min verste fjortistid. For første gang på noen år hadde jeg skikkelige venner, selv om det var dem som brukte narkotika, røykte, drakk seg fulle hver helg osv, så var det mine venner, og jeg var faktisk populær. Jeg ga blanke i at de var som de var, og at de faktisk ikke var bra folk å vere sammen med. Jeg husker enda at noen av dem i gjengen kom på skolen med ansiktene fulle av sår. De sa de hadde vert på fylla. Ja, det hadde de, men de hadde også ruset seg. De hadde gjemt seg inne på et kjøpesenter og vert der til det var stengt. Når de fant ut at det var stengt så brøt de seg ut av en butikk bare for å komme seg ut. Det er bare noe av det som skjedde den tiden. Jeg er glad jeg idag ikke har noe kontakt med noen av dem, og jeg aner heller ikke hvordan de har det idag, hva de gjør eller hvor de bor. Jeg har heller ikke interesse av det.

Jeg hadde også en bestekompis en gang. Vi var bestevenner så og si siden vi møttes første gangen, og han hadde det heller ikke noe lett. Han slet veldig psykisk, og brukte mange medisiner. Men det brydde ikke meg i det hele tatt. Etter han flyttet kom han helt på kjøret. Det var da narkotika for alvor kom inn i bildet. Jeg mistet gradvis kontakten med han, men gjennom en felles veninne fikk jeg høre hvordan han hadde det. Vi pratet jo sammen av og til ,men han var ikke seg selv lenger. Sist gang jeg skulle møte han fikk jeg endelig sagt det jeg hadde hatt så inderlig lyst til å si lenge. Jeg sa at jeg ikke ville møte han dersom han var ruset. Svaret jeg fikk tilbake den gangen var "Hva faen?", og siden har jeg ikke hørt noe fra han. Jeg sier til meg selv at jeg gjorde det eneste rette den gangen, selv om jeg fortsatt skulle ønske jeg ikke hadde gjort det. Og det sier seg selv at han virkelig er på kjøret dersom det eneste han sier er hva faen og deretter kutter alt. Kanskje var det fordi han enda ikke hadde insett at han var på kjøret. Men uansett hva. Han har en flott kjæreste, jobb, leilighet. Han har alt. Hadde han ikke begynt med narkotika hadde han fortsatt vert den snille, morsomme  og koselige personen jeg kunne prate og tulle med i timesvis.

Ja , Narkotika er forferdelig. For meg er det ikke noe tvil i det. Og jeg vet at det er mange der ute som også er imot det , men som ikke tør å vise det. Men å vise at man er imot narkotika kan hjelpe til at flere tør å si det. At flere tør å si imot og faktisk si nei takk til narkotika. At man får frem hvor farlig det er og hvilke skader det kan gjøre på en person. Jeg har opplevd både positive og negative tilbakemeldinger om at jeg er så åpen på at jeg er imot Narkotika. F.eks da jeg gikk på Almenn så skulle vi ha interesse foredrag. For meg var det ikke tvil. Jeg valgte å fortelle om Ungdom mot narkotika, å hvor viktig det var for meg. Rett før jeg skulle frem så var det en av guttene i klassen som skulle fortelle. Det han fortalte om var faktisk narkotika. Jeg klarte så vidt å høre på, men jeg bet meg gjennom det. For jeg respekterer at ikke alle har de samme meningene som meg om det. At ikke alle velger å stå frem at de er imot, at ikke alle er imot det. Ja, folk har forskjellige meninger, og noe av det viktigste er faktisk å respektere det.
Jeg respekterer at noen av mine venner bruker narkotika, dersom de ikke bruker det når jeg er i nærheten, og dersom de respekterer mine meninger om det.
Man kan ikke tvinge noen til å ikke bruke narkotika, eller til å vere imot narkotika. Man kan fortelle sine meninger om det og respektere at ikke alle har de samme meningene som deg. Kan man gjøre det, så mener jeg at man faktisk har kommet langt.

Vil du lese mer om organisasjonen Ungdom Mot Narkotika så kan du gjøre det ved å gå innpå hjemmesidene deres.


Bildene er hentet fra Google.
Jeg tok printscreen av hjemmesiden til Ungdom Mot Narkotika.
For å komme inn på hjemmesiden til Ungdom Mot Narkotika så kan du enten trykke på linken lenger oppe, eller på bildet ovenfor.
SPØRSMÅL :


Hva synes du om Narkotika ?
Kjenner /Kjente du noen som bruker/brukte det ?
Hva tenker du om organisasjonen Ungdom Mot Narkotika ?


Gratulerer med dagen :)

  - DATO:
 • 26.feb.2010
 • - KLOKKA:
 • 13:54
 • - KATEGORI:
 • Hilsener
 • - KOMMENTARER: 1
Idag har min kjære veninne Gro Anett bursdag.. Nå er du endelig 20 :)
Gratulerer så mye med dagen ! Håper du koser deg kjempe mye.

Gro Anett møtte jeg da jeg var sammen med han som nå er min X. Hun skulle vere sjåfør, og jeg glemmer aldri den kvelden. Jeg hadde det så utrolig artig sammen med deg. Og siden den gang har vi bare hatt mer morro, og jeg må si jeg gleder meg til russetiden. Den skal ta av. Selv om vi ikke er russ på samme sted, så skal vi jo ha oss noen fester sammen :)


Men ikke nok med det. Idag har også søskenbarnet mitt Trine bursdag, og hun blir 22 år.
Jeg husker da jeg var liten. Trine var liksom dem av søskenbarnene mine som jeg så opp til, og når hun skulle kaste noen klær, da var det jeg som arvet dem.
Iallefall, Gratulerer så mye med dagen Trine, håper du koser deg mye :)

Vil dere også gratulere Trine med dagen ? Det kan dere gjøre ved å gå inn på bloggen hennes.
Et innlegg før jeg må leke med biler igjen..

  - DATO:
 • 26.feb.2010
 • - KLOKKA:
 • 13:08
 • - KATEGORI:
 • Hverdagen
 • - KOMMENTARER: 1
Her kommer et raskt innlegg før jeg må ned på gulvet å leke mer med biler.
Ja, jeg har fortsatt besøk av lille gullet mitt, og akkurat nå sitter han å ser på drømmehagen på DVD og tante, ja hun fikk grei beskjed om å gå . Så jeg nytter da sjangsen til å blogge litt :)

Idag ble jeg vekt av at lillegullet og farmor kom innpå rommet mitt for å vekke meg. Mamma var nødt til Måløy en tur med noen ting, og jeg måtte da opp å passe lillegullet.
Helt greit for meg det.
Før jeg stod opp så lå lillegullet i sengen litt sammen med meg og det første jeg fikk var en stor kos. Etter det hørte han musikk på mobilen min og hadde det veldig gøy me å skru lyset av og på. Men jeg måtte stå opp til slutt.. Etter mamma dro så spiste vi frokost, skiftet bleie, såg Drømmehagen, danset, lekte med biler. Ja, alt mulig. Og vi har stor kost oss :)

Senere idag så kommer bror og forloveden (altså foreldrene til Tobias) og skal hente han. Da skal de hjem, og jeg føler på meg at det kommer til å bli veldig stilt her når han drar. Så jeg tror jeg skal ta å gå meg en tur senere idag, og iallefall se Home and Away.. :)

Senere kommer også et inlegg om noe jeg virkelig er totalt imot. Jeg skrev om det på den forrige bloggen , så dere lesere som fulgte meg der har vel lest det før, men jeg har fått mange nye lesere, og det temaet er også noe som er veldig viktig for meg å få frem.. Så dere får bare følge med og se når det kommer. Kan ikke love når det kommer, men jeg lover at det kommer :)


Et gammelt bilde av Tobias og Onkel :)


Det VS Det...

  - DATO:
 • 25.feb.2010
 • - KLOKKA:
 • 19:17
 • - KATEGORI:
 • Tanker
 • - KOMMENTARER: 3
Det virker for meg som om det er noe som er veldig populært på blogg.no for tiden.. Omtrent samtlige blogger jeg er innom har Versus gående.
Følelsene og tankene om det er blandet.

Altså, det er jo så klart greit å ha noe sånt for å vite hva leserene mener om det. Men er det slik at det egentlig er noe vits i at absolutt hvem som helst har noe sånt ?
Jeg tenker at man må ha en viss prosent lesere før det er vits i å gjøre det. Eller, det er faktisk ikke bare nok med lesere, de må jo kommentere også. Har man lesere som ikke kommenterer og man kjører Versus med null kommentarer på, så vil man jo føle seg rimelig dum der man sitter. Og da blir det iallefall ikke gjort noe mer av det i senere tid.

Men jeg mener også at det er noen av dem som gjør det bare for å ha noe å skrive om. Det er jo på en måte greit det.. Har man ingenting å skrive om så er det jo greit å kjøre noe enkelt noe og håper at leserene skriver sin mening om det. Da har man iallefall vist oppmerksomhet til bloggen, og man har postet minst et innlegg den dagen.
Om man gjør det bare for å ha noe å legge ut på bloggen, og man ikke en gang vet om leserene kommer til å skrive sin mening, så tar man jo en sjangse da. Det eneste man kan gjøre er å håpe at noen gidder å kommentere, og at man ikke får den følelsen at man føler seg rimelig dum fordi ingen kommenterer.

Jeg skal ærlig innrømme at jeg har vurdert å kjøre Versus noen ganger bare for å ha noe å legge ut. Men jeg har heller valgt å vente med å legge ut noe til jeg har noe å skrive om. Jeg synes det er bedre.
Grunnen til det er faktisk at jeg mange ganger har spurt lesere om hva de ønsket at jeg skulle blogge om, jeg fikk aldri noen kommentar på det, og jeg satt igjen med å føle meg rimelig dum. Det skal jo så klart sies at det var på den gamle bloggen min, og at den ikke var på samme måte som denne bloggen.  Men en annen grunn er jo faktisk at de leserene jeg har sjeldent kommenterer innleggene mine. Kanskje er det jeg som skriver dem på en sånn måte at det ikke går an å kommentere, men jeg mener at har man de rette leserene så kommenterer de uansett hva du skriver.

Men jeg er jo ikke av dem som bryr meg så veldig mye om hva andre kommenterer. Altså ,ikke misforstå, det er kjempe kjekt å få tilbakemeldinger og kommentarer på det du skriver. Men jeg skriver blogg mer for å få ut tankene mine.. Og jeg er kjempe glad for å ha de leserene jeg har.

Uff, nå kom det inlegget her litt ut av det som det egentlig skulle handle om, så jeg tror jeg runder av før det kommer enda lenger ut.Hva mener du om det å ha Versus på bloggen bare for å ha noe å poste ?
Hva mener du om versus i det hele ?Jeg vil virkelig ikke ha mer snø..

  - DATO:
 • 24.feb.2010
 • - KLOKKA:
 • 19:24
 • - KATEGORI:
 • Hverdagen
 • - KOMMENTARER: 2
Rett før jeg skulle til å dra på kjøretime idag så sa mamma til meg at det var begynt å snø ute. Det første jeg tenkte var at det ikke kunne stemme i det hele tatt, og jeg kjente nervene komme krypende siden jeg tross alt skulle ha kjøretimer! Og når jeg ikke har fått lærekjøre noe siden den første snøen kom så sier det vel seg selv at jeg kjente nervene komme krypende ?
Det var heldigvis bare noen få krystaller som kom ,og de var forsvunnet før kjøretimen begynte,og holdt seg faktisk borte til jeg var ferdig.
På vei hjem fra sentrum kom derimot den bygen, og det dalte ned som bare det.

Når det da endelig var opphold, himmelen var begynt å få tilbake blåfargen, og solen forsiktig prøvde å titte frem, da måtte jeg så klart ta noen bilder.

Jeg er fortsatt der jeg skal vere hele uken, med mamma, og jeg storkoser meg like mye som alltid.
Jeg har fortsatt sykt lyst å trene , hele tiden.. Men når kvelden kommer så er jeg så sliten at jeg ikke orker å gå ut for dør en gang.. Så det har blitt lite trening.. Har faktisk gått kun en tur siden jeg kom hit, og det er aaaalt for dårlig. FY MEG!

Nå har vi også fått besøk og etter å ha sittet på gulvet lenge og lekt med småbiler, så nyttet jeg sjangsen til å ta frem datamaskinen slik jeg får litt fri. Jeg har jo ikke rygg til å sitte på gulvet å leke lenge.
Men det forstår så klart ikke lille gullet. Men han har blitt kjempe søt i det siste.
Jeg satt med føttene på bordet iste og da kom han å skulle ta ned føttene mine, for jeg fikk ikke lov til å sitte med føttene på bordet. Mamma fikk ikke lov til å ha på seg tøfler, og alle untatt foreldrene har blitt kommendert ned på gulvet for å leke med biler. Litt rart å se hvor mye han forandrer seg for hver gang jeg ser han. Iallefall dersom det er noen dager mellom. Sånn som nå har jeg ikke sett han siden forrige uke, og han har forandret seg kjempe mye!

Tante er kjempe glad i deg.Jeg har forresten utrolig dårlig fantasi for tiden , og jeg aner virkelig ikke hva jeg skal blogge om.
Så det er forklaringen på få innlegg, og dårlige innlegg.. Jeg håper jeg snart får tilbake litt mer fantasi så det blir enklere å blogge.
Inntill videre, så håper jeg dere lesere kan komme med tips til meg om hva jeg kan blogge om  ?
Jeg ser at mange har det VS det, er det noe dere ønsker jeg skal begynne med ? Eller er det andre ting som dere ønsker ?

Lukeparkering

  - DATO:
 • 23.feb.2010
 • - KLOKKA:
 • 18:06
 • - KATEGORI:
 • Tanker
 • - KOMMENTARER: 6
Når man holder på å ta sertifikat så tenker de fleste at "Nei, ikke lukeparkering! Det går aldri bra!" . Vel  , hos noen går det kanskje ikke bra, men de aller aller fleste klarer det.
Men jeg tror ikke at det er bare de "nye sjåførene" som gruer seg til det å lukeparkere. Jeg tror det er noe de aller fleste gruer seg til uavhengig av hvor lenge den personen har hatt sertifkat.
Jeg vet bare hvor mye mamma gruer seg til det.

Etter jeg var ferdig med kjøretimene mine idag så dro jeg og mamma til Måløy hvor vi møtte stefaren min. Han var på jobb, så det var derfor vi møtte han der. Men da satt vi å pratet om det å lukeparkere.
På kjøretimene idag fikk jeg det å skulle lukeparkere. Med en gang kjørelæreren sa det kjente jeg hjertet hoppet over noen slag, og jeg tenkte med en gang at det aldri kom til å bra. Jeg så for meg hvordan jeg kom til å vrake bilene jeg skulle lukeparkere imellom og jeg så for meg de bulkene på skolebilen..
Hvordan det gikk ønsker jeg ikke å dele på bloggen, og jeg kommer nok heller ikke til å dele noe om hvordan det går før jeg sitter der med sertifikatet i nevene.

Men hvordan lukeparkere mest mulig uten at man vraker og kræsjer bilene ?

Kjørelæreren min lærte meg et tips om hvordan man kan gjøre det.

-Uansett hva man tenker er best å gjøre, så er det best å rygge inn.
Kjører man inn så blir det mye knøding frem og tilbake før man har fått inn bakenden på bilen. Rygger man inn får man bakenden inn først og slipper dermed å tenke mer på den.

- Stå 1 meter på utsiden av den fremste bilen.

Du skal ikke kunne se bilen i sidesynet ditt før du begynner å rygge. Hvorfor akkurat 1 meter ? Jo, for at du ikke skal ta med enden på den andre bilen når du rygger inn.

- Begynn å rygg. Før du legger svingen helt over skal du se hjørnet på den andre bilen i det lille vinduet på bakdøren din.
Da er du iallefall sikker på at du ikke tar med deg bakenden på den andre bilen i det du rygger inn.

- Etter å ha lagt fult over svingen og du har kommet deg inn i luken, så retter du opp og rygger litt lenger bak. Helt til slutt legger du svingen fult over til venstre og rygger. Du skal da være inne i luken.


Dette var tipsene kjørelæreren min ga meg for å klare å lukeparkere.Nå lurer dere vel på hvorfor akkurat jeg skriver et sånt innlegg ?

Det er ikke fordi jeg tror dere ikke kan å lukeparkere. Tvert imot, jeg tror dere er kjempe flinke.
Det er rett og slett fordi jeg ikke vet hva jeg skal blogge om, og da tok jeg (som vanlig ) , det første som kom dalende ned i hodet mitt. Altså, lukeparkering.

En av dere lesere ønsket at jeg skulle legge ut fest outfit, det kommer kanskje til helgen.Bildene er desverre hentet fra Google.
Tror du / Synes du lukeparkering er enkelt eller vanskelig ?
Foretrekker du lukeparkering fremfor båsparkering ?
Har du andre tips til hvordan lukeparkere ?

Hvordan kan menneske være så fæle mot hverandre ?

  - DATO:
 • 22.feb.2010
 • - KLOKKA:
 • 19:35
 • - KATEGORI:
 • Tanker
 • - KOMMENTARER: 7
Ja, det gjør vondt inni meg når jeg ser over bildene som ble tatt da skolen var på tur til Birkenau og Auschwitz.
Det gjør vondt å tenke på at vi mennesker kan vere så fæle mot hverandre. At vi kan torturere og drepe noen på en slik måte som Tyskerne gjorde mot Jødene. Og det bare fordi de var Jøder!
Hvordan går det an å vere så fæl ?

Jeg har mange bilder fra da vi var der, og det er ofte jeg går inn på mappen for å se over bildene. Hva som får meg til å gå inn på mappen i første omgang vet jeg ikke, men det gjør vondt å se bildene som er der.

Jeg glemmer aldri den dagen vi var der. Da vi gikk inni rommene hvor de hadde sko,klær, hår og andre ting fra fangene som hadde vert der i Auschwitz.
Jeg gikk der med tårer i øyenene, men klarte heller ikke lavær å se. Jeg gikk sakte forbi, og streifet et blikk over alt som var der. På vei ut av rommet så jeg det. En av guttene på skolen. Han hadde ikke en gang klart å gå inn i rommet. Han satt i trappen utenfor og tårene bare trillet.
Det som derimot var verst for meg var å se torturkammerene, krematoriene , og ikke minst den veggen hvor de hentrettet alle fangene.
Jeg klarte ikke å gå inn på området hvor den veggen var, på samme måte som han på skolen ikke klarte å gå inn i rommet hvor klærne og alle tingene var. Jeg klarte ikke å se på veggen, jeg måtte snu ryggen til.

Når jeg sier at det var en av de tøffeste dagene i mitt liv, så mener jeg det virkelig.

Når vi skulle på skoletur og jeg fikk høre at vi skulle innom Birkenau og Auschwitz, så ante jeg ikke at det kom til å bli så tøft. Så klart ante det meg at det ville bli tøft, men at det skulle bli så inderlig tøft, det ante jeg ikke. Hele dagen hadde jeg en merkelig følelse inni meg, hele dagen hadde jeg tårer i øynene, hele dagen trillet de tårene ned kinnene mine. Den dagen fikk jeg et stort innblikk i hvordan ting var den tiden Auschwitz og Birkenau var fungerende steder. Den dagen fikk jeg et innblikk i hvor fæle Tyskerne var mot Jødene.

Før jeg dro på den skoleturen prøvde jeg så godt jeg kunne å forberede meg på det jeg kom til å se da jeg entret porten til Auschwitz, men det var umulig. Det er noe som er umulig å forberede seg til.Sovestallen i Birkenau. Her hadde ikke fangene en seng hver, de var mange flere i en seng.
'
Birkenau. Togstasjonen hvor togene med alle fangene kom inn.


I utsiktstårnet i Birkenau. Bildet er tatt den ene veien , og man ser ikke enden på leiren. Slik var det alle veiene. Uansett hvor jeg såg, så såg jeg ikke enden på leiren. Noen som kan forestille seg hvor stort der faktisk er ? Hvor mange jøder som fikk sine siste dager der ? Hvor mange jøder som fikk et alt for kort liv der ?
Minnesmerke i Birkenau.


In a winter Wonderland

  - DATO:
 • 22.feb.2010
 • - KLOKKA:
 • 18:23
 • - KATEGORI:
 • Hverdagen
 • - KOMMENTARER: 1
Det har kommet enda mer snø, kulden sitter godt og det er også kald vind ute. For noen timer siden var jeg ute å gikk tur sammen med Eirin, og tok med kamera siden det var så fint ver. Desverre ble det ikke tatt noen bilder da, men etter å ha sett film (Hangover) , og spist litt hjemmelaget Lapskaus, så tok jeg med meg kameraet ut igjen og tok noen bilder. Noen av bildene har jeg redigert litt i full fart og det er de bildene som er øverst. Men det ser dere vel :)

Bildene er kanskje ikke så bra, men jeg er bare en hobby fotograf, og noen av bildene ble jeg veldig fornøyd med.

Hva synes du om bildene ?
Liker du å ta bilder ?
Hvilket kamera bruker du å ta bilder med ?

Dagens Outfit

  - DATO:
 • 22.feb.2010
 • - KLOKKA:
 • 17:53
 • - KATEGORI:
 • Outfit
 • - KOMMENTARER: 3
Bukse : Only
Topp : Only
Jakke : Only


Haha, først nå når jeg skrev det her så la jeg merke til at alle klærne er fra Only.. Jaja, sånn er det :)
Kan ikke si annet enn at jeg digger klærne som er der.
Les mer i arkivet » Oktober 2011 » September 2011 » August 2011
hits