Til mine venner på blogg.no

  - Dato:
 • 30.09.2012
 • - Klokken:
 • 13:17
 • - Kategori:
 • Hverdagen
 • - Hilsener 2

Jeg har jo som tidligere nevnt byttet plattform til bloggbyen.com . Jeg stortrives. Det er så enkelt der , og ingen nedetider og tull som blogg.no driver med. 
Men det jeg skulle si var jo at selv om jeg nå har byttet plattform , så vil jeg likevel ta turen innom blogg.no for å besøke dere og lese deres blogger. Så håper jeg at dere gjør det samme med meg.

Takk.  

Egentid, hjemlengsel og flytting

  - Dato:
 • 18.09.2012
 • - Klokken:
 • 23:18
 • - Kategori:
 • Hverdagen
 • - Hilsener 2

Det er ikke så mye som har skjedd her de siste dagene. Kjæresten har vært / er syk så mye av tiden har han brukt i sengen til å slappe av og jeg til å sørge for at han får i seg noe å drikke eller noe å spise av og til. Det hele endte jo med en tur på legevakten igår natt , men han fikk noe tabletter også skulle legen sende en henvisning til sykehuset. Så får vi se hva som skjer videre. Jeg håper iallefall at han kommer seg til fort og blir bra igjen innen vi skal begynne å flytte. For det skjer jo snart. Nå er det faktisk ikke lenge til vi skal flytte , noe som er litt sykt. Vi har allerede mange minner i den leiligheten her , men jeg gleder meg utrolig mye til å få noe litt større . For ikke å snakke om at vi faktisk får to soverom , som gjør det litt enklere når vi får gjester på overnatting. 

Planen i første omgang var jo at vi skulle bruke oktober på å flytte , også være inne der den 1. November. Men så snakket vi med husverten her og han har funnet en som kanskje vil ha leiligheten. Men han trenger den fra 1. Oktober. Noe som da gjør at vi må flytte absolutt alt vi har iløpet av 1 dag. Det kommer til å bli temmelig tøft , men jeg tror nok vi kommer til å klare det dersom vi går innfor det. Han som bor i den leiligheten vi skal ha er ute der den 30.September , og vi må være inne iløpet av den 1.Oktober. Hektisk.
Og det er jo fortsatt litt usikkert hvordan det kommer til å bli , men for sikkerthetsskyld så har vi begynt å pakke ned de småtingene vi ikke trenger så mye. Jeg har gått igjennom klær og sko nå to ganger , og bestemt meg for at det jeg ikke bruker,  det gir jeg bort. Så hjelper jeg noen som trenger det , samtidig som jeg blir kvitt noen ting. Slik jeg ser det så blir det da en vinn-vinn situasjon for alle parter.

Nå når kjæresten er syk og bruker meste parten av dagene i senga , så er det vel heller ikke så mye å gjøre. Men det er rart å plutselig lage middag til bare meg selv , for det å få i han noe mat er veldig lite vellykket. Så da blir det at jeg lager noe enkel mat , og bruker litt tid til å se på serier. Jeg har diverse serier som jeg er totalt hektet på , så det går med litt tid til det. Å da har jeg jo også noe å gjøre når kjæresten hviler seg, så slipper jeg å sitte å kjede meg. Noe som skjer veldig lett siden alle jeg kjenner her nede faktisk bor i Arendal eller Grimstad. Jeg kjenner jo selvsagt noen her i Kristiansand også , men de er jo igjen litt eldre enn meg og har familie å ta seg av. Men jeg gleder meg til neste uke siden jeg da skal en tur på cafe sammen med en veninne her. Er en god stund siden sist jeg møtte noen av de , så det skal bli veldig koselig. Det føles godt å kunne sitte på cafe å snakke med noen som vet hvordan jeg har det når det gjelder Fibromyalgien. Det føles godt å ha noen rundt meg som alltid forstår. Så de turene og møtene jeg kan få sammen med de vennene mine her nede, de er liksom gull verdt. For er det da noe jeg lurer på , så spør jeg de om de har opplevd det , og hvordan de taklet det. Det er fantastisk å være en del av et nettverk der vi alle vet hvordan de andre har det , og der vi alltid gjør alt vi kan for å stille opp og hjelpe. Og i tillegg så har jeg jo de vennene mine som ikke vet hvordan det er , så når jeg er med de så er jeg bare ungdom igjen og nyter tiden som ungdom uten å tenke på noe sykdom.

Så ja , livet på Sørlandet er fortsatt fantastisk. Og jeg storkoser meg som bare det. Det er klart jeg savner familien og vennene hjemme på Sunnmøre , men samtidig så angrer jeg ikke på at jeg tok det valget jeg gjorde. For jeg trives så godt. Og er det noen hjemme jeg føler for å snakke med så har vi facebook og vi har telefon. Så vi får alltid tak i hverandre om det er noe. Det er klart at jeg enkelte dager har veldig hjemlengsel og mer enn noe skulle ønske jeg var hjemme. Noe jeg fikk kjenne på kroppen for en liten stund siden. Men alt har gått bra og er det noe så har vi jo telefon. Og jeg gleder meg mye til jul siden jeg da får se alle sammen igjen. Det skal bli fantastisk å feire julen hjemme sammen med alle de jeg er glad i.

Men nå tror jeg at jeg runder av her. Setter på enten episode av enten Crossing Jordan eller 16&Pregnant og slapper av. Tenkte jeg skulle prøve å ikke være så alt for sent i seng inatt, så da må jeg nesten begynne å gjøre noe.  


Meg , kjæresten og Ida. To av mine aller beste <3
Min hobby

  - Dato:
 • 16.09.2012
 • - Klokken:
 • 19:15
 • - Kategori:
 • Hverdagen
 • - Hilsener 2

Jeg er av de personene som synes det er viktig å finne noe å bruke fritiden sin på. Enten det er å være med venner hele ettermiddagen , eller om det er å rydde å vaske hele ettermiddagen. Uansett så synes jeg det er viktig å ha noe å gjøre på. Selv har jeg funnet min hobby i Scrapbooking. Jeg har laget forskjellige kort. Noen til folk rundt meg som betyr mye , andre bare for å få frem et budskap jeg synes er viktig. Jeg vet det er mange som driver med det. At nivået for å holde på med det er ganske høyt. Jeg vet jeg har langt igjen før jeg kan konkurrere mot mange av dere som holder på med det. Men nå gjør jeg det jo ikke for konkurransen sin skyld. Jeg gjør det ikke for å vise frem hvem som er best. Jeg gjør det for å ha noe å gjøre på , for å ha noe å gjøre slik at tiden skal gå fortere . Og de kveldene man ikke får sove og ikke er trøtt i det hele tatt. Så er det virkelig en fin hobby å holde på med. Spesielt med stearinlys tent , noe godt å drikke og nydelig , avslappende musikk ved siden av. Da går tiden så fort og man har noe å gjøre på. 

Tidligere har jeg ikke hatt noe behov for å vise frem mitt "arbeid" . Jeg har ikke hatt noen interesse av at noen andre skal se det jeg har laget. Men nå synes jeg selv at jeg begynner å bli ganske flink , og til mer utstyr jeg får tak i , til mer kan jeg jo lage. Derfor har jeg ikveld/ inatt (13.9 - 14.9) tatt valget om å vise dere noen av tingene jeg har laget. Nå må dere ikke være så harde på dømmingen . Husk at jeg fortsatt er amatør og gjør det bare på gøy.


"Gode venner vokser ikke på trær"  "Smil og vær glad for hver dag som går så skal du se hvor mange venner du får"
To forskjellige kort. Begge med det samme budskapet. "Vi har alle rett til å skinne i vårt eget liv. "

Helgefølelse og Black Design

  - Dato:
 • 15.09.2012
 • - Klokken:
 • 20:50
 • - Kategori:
 • Hverdagen
 • - Hilsener 4

Det har allerede blitt Lørdag og helgefølelsen siger sakte men sikkert inn. 
Idag bestemte jeg meg for å pynte meg litt, så da var det på med dongeribukse , en fin topp , noe sminke og høyhælte sko når vi dro til byen. Eller , først var vi på senteret som er rett ved her vi bor , men vi fant ut at vi skulle til byen etter å ha vært der. Glad er jeg iallefall for at vi dro på senteret først , for etter en runde der , med høyhælte sko , så var beina mine ødelagt. Så da var det bare å dra hjem å bytte til litt mer komfortable sko. Så da ble føttene mine plutselig mye mer glad i meg.

Innkjøpene idag var svært få egentlig. Men litt ble det selv om det ikke skulle bli noe. Kjøpte noe fin sand til å ha på lysfatet mitt , slik at vi fikk byttet litt farger der. Nå har jeg kun hatt rosa og svart siden jeg kjøpte lysfatet , så forandring var virkelig på tide. Så denne gangen ble det turkis og oransje. Noe som passet veldig bra sammen fant jeg ut. Og siden alle fatene til røykelsene mine er blitt borte, så tok vi å kjøpte et nytt et idag. Alt kjøpt på Black Design. Åh, jeg virkelig elsker den butikken !

Nå står pizzaen i ovnen , og det lukter fantastisk. Herregud som jeg gleder meg til middag.
I tillegg til den herlige pizzaen i ovnen (Ja, jeg elsker pizzaen som jeg lager. Selv om det er mamma sin oppskrift) , så står det godteri på bordet , stearinlysene er tent og jeg har verdens mest fantastiske kjæreste sammen med meg. Jeg føler meg heldig.

Men nå må jeg nesten hjelpe kjæresten litt med det spillet han holder på med. Han har lastet ned et spil på telefonen som går ut på å finne ut hvillke logoer det er , hva de heter , hva de tilhører. Noe lignende det iallefall. Utrolig gøy selv om man blir hektet på det. Nesten litt irritert fordi det ikke finnes for Iphone. MenMen.

God Helg, så snakkes vi snart igjen :)Forresten , noen som lengter etter sommeren , varmen og det nydelige været nå eller ? :p  

Det falt ut

  - Dato:
 • 14.09.2012
 • - Klokken:
 • 23:14
 • - Kategori:
 • Hverdagen
 • - Hilsener 0

Så fint det er å komme på at en har blogginnlegg som skal postes på dagtid når en akkurat har lagt seg i sengen og ikke orker å stå opp igjen... Har ikke hatt hodet helt med meg idag så det har rett og slett falt ut at jeg skulle poste et innlegg. Beklager så mye. Men til gjengjeld så skal dere få to imorgen.

God helg.

Leilighet , jobb og rydding

  - Dato:
 • 11.09.2012
 • - Klokken:
 • 22:26
 • - Kategori:
 • Hverdagen
 • - Hilsener 4

Dagene går så fort for tiden. Det er så mye jeg skulle gjort , men samtidig så er det så mye jeg ikke rekker å gjøre.

De siste dagene har vi prøvd å rydde litt i leiligheten , men fordi formen min har vært litt shabby så er det jo kjæresten som har gjort det meste. Han er så fantastisk snill og god at han gjør det uten å kreve noe tilbake. Selvsagt får jo jeg dårlig samvittighet fordi jeg gjør så lite, men sånn er det når jeg ikke har noe energi i kroppen. Jeg gjør iallefall det jeg klarer.

Grunnen til at vi prøver å få rydde leiligheten litt er at den skal være klar til visning. I slutten på Oktober så flytter vi inn i ny leilighet og før den tid kommer så vil jo husverten at det skal være muligheter for å komme å se på leiligheten vi bor i nå. Så da er det bare å rydde å holde det i orden.

Jeg kjenner at jeg gleder meg mer og mer til å flytte til en større og billigere leilighet. Riktignok så er det lenger unna Kristiansand by , men siden vi får en større leilighet som er billigere og som vi i tillegg kan få pusse opp så er det jo noe vi selvsagt takker ja til. Ekstra gøy er det jo at han vi skal leie med er broren til han som søskenbarnet mitt Lena er gift med. Gøy! Og ja, verden er liten :p

Utenom det så skjer det ikke så mye her. Jeg venter på telefon om når jeg skal begynne i jobben. Ja, jeg har fått meg jobb. Det er via Adecco og jeg skal jobbe som tilkallingsvikar i barnehage. Jeg gleder meg mye til å begynne og det skal bli gøy å endelig kunne prøve seg i jobb igjen. Nå er det jo lenge siden sist jeg var i jobb så det skal bli litt godt å få prøvd seg igjen og se hvordan det går. Går det ikke , så går det ikke. Men da har jeg iallefall prøvd. Men jeg gir ikke opp så lett jeg. Sta som jeg er så sier jeg til meg selv at jeg skal klare det her.

Jeg tenkte i samme slengen å vise dere noen bilder jeg har tatt den siste tiden.

Rånetreffet , drikking og gode venner

  - Dato:
 • 08.09.2012
 • - Klokken:
 • 21:09
 • - Kategori:
 • Hverdagen
 • - Hilsener 0

Gårsdagen ble en ganske så artig dag. Dro først til Arendal for å møte Ida og Evy før vi dro videre til Saltrød der rånetreffet skulle være. Var ute i god tid så vi rakk jo å kjøpe oss mat og få med oss litt av hvert før det begynte. Jeg for min del fikk møte mange nye folk og mange av vennene til kjæresten som jeg ikke hadde møtt før. Etter en liten stund så dro vi videre til Longum og Agderparken. Der var det noen som valgte å burne å leke seg litt og selvsagt så var der jo iallefall en bil som spant så mye at han punkterte. Helt standard på rånetreff det. Underholdning var der iallefall og med mange venner rundt oss så ble det jo veldig så koselig. Men vi valgte å dra litt tidlig. Stoppet i Grimstad på vei hjem og kjøpte med oss en nydelig god kebabpizza , så dro vi hjem å fortsatte drikkingen der med en god film til. Koste meg hele kvelden jeg. Og når vi stod opp idag så var det bare å gjøre seg klar til å kjøre Evy til typen og Ida hjem. Etter å ha gjort det så stakk vi innom en kompis å dama. Og der har vi vel vært til nå. Godt var det iallefall å komme hjem å slappe av med god middag og film , men så har det jo vært en veldig koselig dag sammen med Ida , Tor Erik og Lill.

Jobb , rånetreff og bil til salgs

  - Dato:
 • 07.09.2012
 • - Klokken:
 • 13:38
 • - Kategori:
 • Hverdagen
 • - Hilsener 0

Etter en natt med lite søvn og den lille søvnen jeg fikk ikke var noe god, så fant jeg ut at det bare var å stå opp. Såg ikke noe poeng i å ligge å vri seg i sengen , og jeg kjente at jeg likevel måtte ha smertestillende. Så da sto jeg opp 1,5 time før alarmen egentlig skulle ringe. Men egentlig greit det å få en tidlig morgen. En morgen med tid til å våkne og en morgen hvor jeg kan ta en lang dusj. Noe jeg selvsagt gjorde. 

Jeg hadde et lite møte på Adecco idag der jeg skulle skrive under på taushetsplikten og litt sånn forskjellig. Møtte faktisk opp i god tid og ble ferdig tidligere. Hun som jeg har kontakt med på Adecco sa at nå kunne jeg egentlig bare begynne. Det vil jo da si at jeg faktisk har fått meg jobb. Jeg er så lykkelig nå. Nå trenger vi alle de pengene vi kan få når husleien har økt med 1500 kr fordi jeg flyttet inn. Så da trenger vi jo ekstra penger. Noe som virkelig ikke skader.
Men nå er vi jo også på jakt etter ny leilighet og det har vi jo muligens funnet. Heldigvis. Krysser virkelig fingrene for at vi får den leiligheten.  

Ikveld er planen at vi skal på rånetreff. Det skal nemlig være rånetreff på Saltrød. En liten plass utenfor Arendal. Så da gjenstår det bare å se om kjæresten blir litt bedre etter at han har fått sovet litt. Håper jo det at vi kommer oss av gårde på det , for det hadde vært veldig gøy å truffet igjen alle de herlige menneskene. Men det gjenstår å se.

 

God bilen min som nå er til salgs. 
Bilen står i Kristiansand.
For mer informasjon om bilen , kan du trykke HER.   

Smertestillende, to uker hjemme og flytting

  - Dato:
 • 06.09.2012
 • - Klokken:
 • 12:47
 • - Kategori:
 • Hverdagen
 • - Hilsener 2

Jeg tror jeg er tidenes dårligste blogger. Og jeg føler jeg sier det hver gang jeg blogger nå. Men jeg har rett og slett vært så optatt den siste tiden at blogging rett og slett er blitt helt nedprioritert. Dagene har flydd forbi i full fart og jeg har prøvd å rekke over alt jeg skulle. 

De siste to ukene har jeg og kjæresten vært hjemme på Sunnmøre med familien min. Vi har storkost oss der og vi har fått mye tid sammen med familien. Venner har det blitt litt mindre tid til , men jeg har jo fått tid til å møte verdens beste Ida Alice. Noe som var utrolig koselig. Dro på bowlingen å spilte airhockey , og denne gangen her så klarte jeg å lavær å kaste den du holder i på henne. Har gjort det en gang før og jeg tror hun hadde merke i lang tid etterpå.

Den første uka vi var hjemme så var vi hos pappa. Eller han var jo i Trondheim da , men vi var der likevel å passet huset. Så fikk jeg mye tid sammen med verdens herligste lille tantegull den helgen og det gjorde så godt å endelig få være sammen med han igjen. Jeg kaller han fortsatt lillevenn men jeg tror kanskje jeg må begynne å forandre på det. For han kommer nå å sier " Tante, ej ekje lillevenn ej e storevenn" . Og ja, han er ikke så liten lenger. I Januar blir han jo 5år. Tenk det , fem år siden jeg ble tante for første gang. Vi hadde det iallefall gøy sammen den helgen.

Mandagen dro vi til mamma og var der neste hele uka. Jeg storkoste meg med å være der igjen og fikk virkelig slappet av og ladet opp kreftene. Dro på kjøreturer rundt om så kjæresten fikk se hvor nydelig det er der. Han fikk se Kannesteinen , han fikk se vindmøllene på Kvalheim , han fikk se Kråkenes Fyr og han fikk se Refviksanden , som er kåret til Norges fineste badestrand. Noe han var helt enig i. Var også , som vanlig , en del innpå jobben til mamma. Fikk servert middag der noen dager og som vanlig var det utrolig godt.

Lørdagen dro vi hjem til Fiskå igjen. Det var vel fordi vi skulle møte søskenbarnet mitt Roger. Måtte jo bare møte han før jeg dro til Sørlandet igjen. Og jeg fikk ikke bare møte han , jeg fikk også møte Ole Andre  ,som da er broren til Roger. Satt hos de en stund og pratet, såg film og koste oss, før vi dro på puben. Der ble vi sittende å snakke med litt forskjellige folk. Var ikke så alt for mange av mine venner der den kvelden , men kjentfolk var der uansett. Og når sjefen for puben , som er en veldig hyggelig å koselig fyr kommer og spanderer drikke , ja da sier man ikke nei . Tusen Takk , Reidar.

Brukte Søndagen på å pakke og være sammen med familien. Noe som jeg syntes var viktig med tanke på at vi dro tidlig på Mandagsmorningen . Da dro vi nemlig hjem til Kristiansand. Og ja, nå er det jo faktisk offisielt. Jeg bor nå i Kristiansand,  det vil si at jeg og min kjære er blitt samboere. Jeg storkoser meg med det og nyter hvert sekund. Nå er planen at jeg ikke skal hjem til Sunnmøre før til jul . Da skal vi feire julen sammen med familien min. Noe jeg gleder meg til.

Men nå bruker jeg tiden på å lete etter jobb og lete etter en større leilighet. Noe vi muligens har funnet. Men vi kan ikke se på den før i begynnelsen av Oktober , men ifølge han som leier den ut så ligger vi sterkt an til å få leiligheten . Tydeligvis mange som er interessert i den så vi får bare krysse fingrene. Jeg bruker vel også tiden på å knaske smertestillende. På en eller annen måte så har jeg klart å strekt en muskel eller en sene , som går rett over det øverste ribbeinet. Smerten er helt sinnsyk. Har jo strekt en muskel før , men det har som regel vært i en arm. Så nå er det smertestillende i håp om at det demper smerten såpass at jeg kan bevege meg. 

Oppdaget plutselig at omtrent alle bildene ligger på telefonen , så jeg får lage et innlegg fra telefonen der jeg også legger ut bildene jeg har tatt når jeg var hjemme. Bildet under er det forresten lillebror som har tatt en dag vi skulle besøke farmor og farfar.  

  

Hjemme igjen

  - Dato:
 • 21.08.2012
 • - Klokken:
 • 02:04
 • - Kategori:
 • Hverdagen
 • - Hilsener 1

Jeg vet det nok en gang har blitt lite blogging, men den har rett og slett blitt nedprioritert opp i alt annet. Fredag satte vi oss i bilen og satte kursen mot Sunnmøre igjen og til mer vi nærmet oss til mer gledet jeg meg til å komme hjem til familie og venner. Hadde oss et stopp i Holmestrand hos en veninne før vi satte oss i bilen å fortsatte. Var utrolig koselig å endelig få møte Lillian etter å ha snakket med henne så lenge.
Og når var vi hjemme ? Jo, halv sju på Lørdagsmorningen. Da var det rett i seng og få oss noen timer med søvn etter å nesten døgnet. Manglet vel to timer på å ha døgnet, så søvn var fantastisk akkurat da.

Og det var så godt å endelig få være hjemme igjen med familien. Så godt å endelig få kose og leke med Aslak igjen. Og selv om gleden av å komme hjem var jævlig stor så var den likevel ikke større enn beskjeden som ventet meg. Hva det var har jeg ingen planer om å fortelle. Men en eller annen gang så finner dere nok ut av det.

Lørdagen brukte vi på å være sammen med familien siden pappa og stemoren min skulle dra til Trondheim på Søndag. Så da brukte vi dagen sammen og Søndagen frem til de dro. Men jeg gleder meg til de kommer hjem igjen selv om det er digg å ha huset for seg selv.

Søndag etter pappa dro så tok jeg turen for å hente verdens beste Ida. Har savnet henne så sykt mye så det gjorde så godt å endelig kunne være sammen med henne igjen. Prate om alt og ingenting slik som vi alltid gjør. Så på kvelden satte vi på en film , laget pizza og bare koste oss. Ida, jeg vet du kommer til å lese det her. Du skal vite at jeg gleder meg til neste gang vi skal finne på noe. Gi meg en lyd en dag du kjeder deg så skal vi se hva vi finner på ! :) Glad i deg vet du :)

Idag har vi brukt dagen på å slappe litt av og når lillebror kom hjem fra første skoledag på VGS så tok vi turen til Måløy for å besøke mamma og stefar. Gjorde så godt å være tilbake i Måløy og ikke minst å få være sammen med mamma igjen. Jeg vil si at jeg og mamma har et bra forhold, jeg er sterkt knyttet til henne og er så uendelig glad i henne. Så de få timene eller dagene jeg kan få sammen med henne setter jeg så mye pris på . Ikke misforstå. Jeg gjør akkurat det samme med pappa. Setter like mye pris på han.

Men nå tror jeg nesten jeg må få meg noe søvn. Bilder har jeg tatt lite av , men jeg fant et bilde på facebook idag som jeg syns var så fint , så jeg tenkte dere skulle få se det.

Piercing og frisørtime

  - Dato:
 • 17.08.2012
 • - Klokken:
 • 00:27
 • - Kategori:
 • Hverdagen
 • - Hilsener 2

Det er lenge siden jeg var hos frisøren sist gang. Noe som virkelig begynte å merkes på håret. Det floket seg med en gang og det begynte å gjøre ganske vondt å børste det. Så jeg hadde rett og slett ikke annet valg nå enn å ta meg en tur til frisøren.
Og det gjorde utrolig godt å få klipt av seg litt hår , følte meg lettere med en gang. Og nå kan jeg jo faktisk gjøre noe med håret , det henger ikke bare rett ned lenger.
Det eneste hun gjorde var å ta bort de slitte tuppene , klippe det opp litt og skråe luggen litt. Feels amazing !

Nå er det jo også siste natten vi har her på Åmli. Det har vært en helt fantastisk uke , hvor vi har vært mye i Arendal med Ida. Vi har bowlet , vært på kino , kjørt bil og jeg og kjæresten hadde oss en date der vi dro ut for å spise. Jeg har jo også tatt ny piercing. Eller ny er den vel ikke i den forstand siden jeg tok gjennom arret på der den var sist gang. Savnet den piercingen noe sykt og nå når den er tilbake så føler jeg meg nesten som meg selv igjen. Uten den piercingen så var det noe som manglet hele tiden.
Men nå kjenner jeg det at jeg trenger litt søvn. Må jo være våken og opplagt imorgen når vi setter kursen hjemover mot Sunnmøre. Er lenge siden jeg var hjemme sist så nå kjenner jeg at det skal bli godt å komme hjem. Gleder meg til å se igjen familien og ikke minst verdens beste veninne Ida.

Det er kanskje ikke de beste bildene av meg jeg legger ut nå , men poenget med de er at dere får se piercingen (som er den i leppa) og hvordan håret ble etter jeg klipte det.

Latter og fluer

  - Dato:
 • 13.08.2012
 • - Klokken:
 • 23:18
 • - Kategori:
 • Hverdagen
 • - Hilsener 1

Vel , vi er fortsatt på Åmli , men idag fant vi ut at vi skulle ta oss en tur til Arendal. Det gjorde godt å komme seg ut etter å ha vært inne i noen dager. Før vi dro så fant jeg og kjæresten ut at vi skulle ha date. Litt tid der det bare er oss to. Så da dro vi på kina restaurant. Spiste både forrett og hovedrett. Noe vi ble ganske så mette av. Så etter det var det av gårde for å hamstre inn snus. Her på Åmli har de nemlig ikke snusen min , så da må vi til Arendal for å få tak i den. Og siden vi skal være på Åmli hele uka , så tok jeg like så godt å kjøpte tre bokser når jeg først var der. Så jeg tror iallefall jeg skal ha snus hele uka. Håper det iallefall. 
Etter det så fant vi ut at vi skulle ringe Ida å høre om hun var ledig. Noe hun selvfølgelig var. Så vi dro for å hente henne før vi dro på cafe. Den cafe turen ble seriøst noe av det artigste jeg har vært med på. Jeg lo så mye at jeg fortsatt har vondt i magemusklene og fortsatt ler av det. Er bare glad kjæresten filmet noe av det så vi har å se på. Om jeg får det til så skal jeg laste opp filmen her sånn at også dere kan se. En person og noen fluer har aldri vært mer artig.
Så etter å ha fått i oss noe kaffi og litt cola , så fant vi ut at vi skulle kjøre litt rundt. Snakket om det meste , som vi alltid gjør. Så etter en helt fantastisk dag sammen med to av de beste ,så er vi nå tilbake på Åmli. Og jeg må si det , jeg gleder meg allerede til neste gang :)

 

Street Meet

  - Dato:
 • 11.08.2012
 • - Klokken:
 • 20:23
 • - Kategori:
 • Hverdagen
 • - Hilsener 4

Dagene går så fort forbi. Begynner dagen og plutselig så er den forbi. Igår så var det ikke så mye vi rakk før vi måtte dra. Vi skulle på Street Meet. Et biltreff som de arrangerer her på sørlandet en gang i måneden. Denne gangen var det i Arendal og for min del så var det det første treffet jeg var med på. Gøy var det iallefall så lenge det varte. Og jeg fikk jo møtt noen nye folk i tillegg.
Men Street Meet varte ikke så lenge denne gangen. Politiet kom nemlig å jagde oss bort etter to timer. Så da dro noen til Sørlandsparken og noen til gamle Stoa senteret. Jeg , kjæresten og svigersøster dro da ned i Arendal sentrum for å møte en kompis. Satt oss ned på en kafe og pratet litt og det ble jo ganske så morsomt det. Kommer helt klart til å leve lenge på det vi sa der.

Da vi skulle til Arendal så kjørte vi sammen med en kompis fra Åmli. Koselig var det selv om vi kjørte hver vår bil.

Når vi kom hjem så var det bare å legge seg og gjøre seg klar til en ny dag. En dag jeg og kjæresten skulle bruke på å stable ved. Og flink som jeg er så mistolket jeg været ute totalt så jeg begynte å stable ved i joggebukse og tskjorte. Det tok ikke lang tid før jeg måtte inn å bytte til bikini og shorts. Det siste jeg såg på temperaturen idag når klokken var nesten 18.00 så var det 30grader i solen. Så det var iallefall varmt nok når vi holdt på med veden. Og flink som jeg er så klarte jeg å klemre fingeren mellom to vedkubber så jeg fikk jo det såret. I tillegg til you name it hvor mange fliser. Men det gikk helt fint.

Nå ikveld laget jeg og kjæresten pizza til oss og besteforeldrene til kjæresten. Måtte jo ha en god middag ikveld når det er håndballfinale ! Noe vi selvsagt skal se. Er klar på sofaen allerede , men mangler bare ostepoppen som ligger på kjøkkenet og venter på oss.

Desverre så har jeg ingen bilder på mobilen som passer til det innlegget her, så dere får klare dere uten bilder. Men jeg tenkte å lage et innlegg med bilder som jeg har lagt ut på Instagram. Sånn at dere som ikke følger med der også får se bildene.

Bestått

  - Dato:
 • 09.08.2012
 • - Klokken:
 • 15:41
 • - Kategori:
 • Hverdagen
 • - Hilsener 9

Jeg beklager nok en gang dårlig blogging. 
Siden siste innlegg så har det jo skjedd litt forskjellig faktisk. Igår tok vi turen til Arendal for å treffe Ida. En veninne av kjæresten. Hentet henne når hun var ferdig på matteskolen også dro vi for å fiske. Var ute å fisket i noen timer og når vi skulle til Narestø for å fiske der så møtte vi på Kjell Olaf. En kompis av kjæresten. Så da ble han med oss en liten stund før han dro hjem. 
Ida tipset meg om en plass de hadde mange deksler til telefonen , så når vi hadde kjørt Ida hjem så dro vi for å se. Måtte bare se om jeg fant noen nye deksler til telefonen. Og det gjorde jeg. Tre nye herlige deksler ble med meg hjem fra Glitter.

Etter å ha vært i Arendal så dro vi videre til Åmli. Ble en tidlig kveld siden hverken jeg eller kjæresten sov noe godt natten før. Og idag var det tidlig opp siden vi måtte en tur til Arendal igjen. Denne gangen ble mormoren til kjæresten med siden hun skulle kjøpe noen sko og litt forskjellig. Ble bare en rask tur egentlig og vi var tilbake på Åmli etter noen få timer.
Når vi kom tilbake la vi oss egentlig rett ned i senga for å slappe av litt.

Når vi var i Kristiansand så var jeg jo på jobbintervju hos Adecco. Får jeg jobben der så får jeg jobbe som tilkallingsvikar i barnehage. Men før jeg kan det så måtte jeg ta et kurs på internett. Det var vist et kurs som alle barnehageassistenter i Adecco måtte ta. Og det var ikke enkelt , men jeg klarte det til slutt. Så nå mangler bare politiattesten før alt er i orden. Glede ! Tenk om jeg skal få begynne å jobbe igjen da. Det skal bli så gøy ! Dere skal selvsagt få vite mer etterhvert som det skjer noe mer.

Planen videre er jo også at i neste uke så tar vi turen hjem til vakre Sunnmøre sånn at jeg får møte familie og venner igjen , og ikke minst sånn at jeg kan få pakket ned tingene mine og tatt med meg det jeg trenger.

 

Diplomet jeg fikk når jeg klarte kurset ! :D

 

Dersom noen har Iphone 4 eller 4s og trenger deksler , så anbefaler jeg dere å ta turen på Glitter ! De har mye tøft å velge mellom :)
 

Fortsatt

  - Dato:
 • 06.08.2012
 • - Klokken:
 • 11:19
 • - Kategori:
 • Hverdagen
 • - Hilsener 0

Jeg vet jeg burde blogge. Jeg vet jeg er en elendig blogger. Men jeg har ikke min data eller mine bilder. Så da føler jeg at bloggingen ikke blir det samme. Dataen min ligger igjen på Åmli den , så nå når vi er i Kristiansand så har vi bare dataen til kjæresten.

De siste dagene har det vel egentlig ikke skjedd så mye. Vi har iallefall hat sol og varme de siste tre dagene , noe som da har resultert i at vi har vært mye ute. Jeg har brukt tiden på å sole meg og kjæresten har brukt tiden på å fiske. Har blitt mye fisking i det siste siden kjæresten har fått tilbake interessen for det. Jeg har også vært på jobbintervju , og hvordan det gikk , det gjenstår egentlig å se. Jeg aner ikke enda.
Vi er jo fortsatt i Kristiansand og det er deilig å være her. Det er deilig å være bare oss to og bare kunne være kjærester. Men på Onsdag drar vi vel tilbake til Åmli tenker jeg og om ikke så lenge så blir det også en tur til Sunnmøre igjen. Jeg merker det nå at jeg savner alle vennene mine så sinnsykt mye. Jeg savner familien min så sinnsykt mye. Og jeg merker det at jeg gleder meg til å komme hjem å være hos de igjen. Er ikke helt sikker enda på når det blir tur hjemover , men det er sånn vi tar etterhvert. 

Utenom det så er det faktisk ingenting nytt her. Dessverre.
Det er også derfor bloggingen er så dårlig som det den er for tiden. Men det gjør meg glad å logge innpå blogg.no og se at det faktisk er noen innom bloggen selv om jeg blogger så elendig. Tusen takk ! Men samtidig så gir det meg så dårlig samvittighet for at jeg blogger så elendig som det jeg gjør. Jeg skal prøve å komme sterkere tilbake , men lover ingenting.  

 


Jeg vet at bildet ikke har noe med innlegget å gjøre , men jeg synes likevel dere må få se det bildet. Skiltet som vi har tatt bildet av står ved inngangen til et Pukkverk i nærheten av Åmli. 
Fisketurer og andre turer

  - Dato:
 • 02.08.2012
 • - Klokken:
 • 22:53
 • - Kategori:
 • Hverdagen
 • - Hilsener 2

Jeg vet jeg er tidenes dårligste blogger. Men det er jo så lite som skjer for tiden. Den siste uken har vi bare vært på Åmli med besteforeldrene til kjæresten. Storkoser oss der selv om det er lite å finne på i en så liten bygd. Så da har det blitt noen gåturer , noen kjøreturer og noen fisketurer. Samt noen kvelder foran tven hvor vi ser Ol eller foran dataen der vi ser film eller serier.

Men igår tok vi turen hjem til Kristiansand. Det var utrolig godt å komme tilbake til leiligheten og bare være oss to igjen. Gjøre det vi vil , lage den maten vi vil osv. Det blir likevel tidlige kvelder på oss sånn at vi får mer utav dagene.

Siden det bare regnet i ett sett idag så tok vi oss en tur på Sørlandssenteret. Planen i første omgang var en tur til byen men på grunn av alt regnet så fant vi ut at Sørlandssenteret passet bedre siden vi da kunne gå under tak. Men det ble ikke kjøpt noe da. Men vindusshopping er greit det iblant :)

Aner ikke når jeg er tilbake for fult , men nå vet dere iallefall at jeg er i live :)
Og for å vise dere noen bilder så legger jeg ved noen bilder som jeg tok når vi var på fisketur igår.

Det kom til slutt

  - Dato:
 • 28.07.2012
 • - Klokken:
 • 18:42
 • - Kategori:
 • Hverdagen
 • - Hilsener 1

Etter noen fantastiske dager med varme å sol så kom dritt været. Regn , tåke og kulde. Og det merkes selvsagt veldig godt på kroppen så ikveld blir jeg nok en sofaslave. Men vi har i det minste hatt oss en tur til Arendal idag og truffet noen venner av kjæresten. Men med en gang vi kom tilbake til Åmli så datt jeg helt sammen. Smerter og null energi.
Så da vet dere jo hvorfor det er lite blogging nå. Blogg er ikke akkurat første prioritet når jeg er dårlig.

Jettegryter , soling og fisking

  - Dato:
 • 26.07.2012
 • - Klokken:
 • 21:54
 • - Kategori:
 • Hverdagen
 • - Hilsener 0

Været idag har vært minst like nydelig som igår. Noe vi selvfølgelig har utnyttet maksimalt. Startet dagen med en tur på legesenteret siden kjæresten skulle på kontroll og så fort vi var ferdig der så var det hjem å vaske bil før vi tok oss en kjøretur. Destinasjonen denne gangen var noen Jettegryter. Jeg for min del fikk oppleve det for første gang og jeg må si jeg storkoste meg der. Der var så fint og så varmt å deilig. Men der var veldig mye folk, så ganske flaks at der var stor plass.

Vi dro hjemover etter en times tid. Det ble rett og slett for varmt. Så da var det hjem å spise før vi tok turen til en liten strand. Heldigvis ikke så mange som vet om den så vi hadde den helt for oss selv. Jeg solte meg og kjæresten? Han fisket i elva som gikk rett ved siden av.

Det siste bildet er en liten del av Jettegrytene , mens de andre er fra stranden vi var på.

Ut på tur

  - Dato:
 • 26.07.2012
 • - Klokken:
 • 11:40
 • - Kategori:
 • Hverdagen
 • - Hilsener 2

Inatt så tok vi oss en liten tur ut. Synes det er artig å være ute når det er mørkt ute. Så da ble det å kjøre litt bil rundt på Åmli sammen med Nerid. En kompis av kjæresten. Ble tatt litt bilder som jeg tenkte å vise dere. Alle bildene er tatt med Iphonen og alle bildene ligger på Instagram.

Koselig dag

  - Dato:
 • 25.07.2012
 • - Klokken:
 • 22:28
 • - Kategori:
 • Hverdagen
 • - Hilsener 2

Da er jeg og kjæresten endelig tilbake på Åmli. Har vært en lang dag med mye reising. Startet vel dagen med at vi dro til Narestø , en liten plass utenfor Arendal hvor familien til kjæresten har hytte. Eller sommerhus er det vel egentlig. Der var iallefall utrolig fint og med 30 grader i solen så var det ikke noe å klage på.

Etter vi hadde besøkt onkelen og søskenbarna til kjæresten på Narestø så dro vi for å besøke noen venner før turen gikk til Arnestad for å spise taco og enchilladas med svigermor , svigerfar og svigersøster. Var veldig koselig å få møte svigersøster og svigerfar for første gang. Og siden svigerfar er amerikansk så har man jo fått øvd litt på engelsk idag også.

Nå tenker jeg det blir litt avslapping før vi tar turen ut for å møte Nerid. En kompis av kjæresten. Men jeg kjenner jeg gleder meg til å finne senga senere. Forhåpentligvis så får jeg sove skikkelig inatt. Har heller ikke fått tid til å ta så mye bilder idag , men har iallefall tatt et bilde som dere skal få se :)

Lunch treff

  - Dato:
 • 24.07.2012
 • - Klokken:
 • 10:17
 • - Kategori:
 • Hverdagen
 • - Hilsener 0

Det blir ikke mye blogging for tiden. Er ikke så mye som skjer egentlig. Vi drar litt frem å tilbake nå , mellom Kristiansand og Åmli. 
Akkurat nå er vi i Kristiasand. Var forskjellige ting vi måtte ordne her. Som var viktige.
Vi tok turen ut igår. Møtte ei utrolig hyggelig dame i familien min. Var mange år siden sist jeg møtte ho , så det var veldig gøy. Sto egentlig bare å pratet litt før de dro tilbake til hytten og jeg og Robin dro hjem for å lage mat. Vi koste oss med god mat og en lite hyggelig film. Etterfulgt av en litt mer hyggelig film. Første filmen vi såg var The Descent Part2. Eneren har jeg jo , men jeg var virkelig ikke klar over at der var en toer. Så den måtte vi jo se. Etter det så såg vi Fun with Dick and Jane. En helt grei film med Jim Carrey.

Nå tenkte jeg vel egentlig at jeg skulle ha meg en tur i dusjen. Skal på lunchtreff med noen herlige damer her nede i Kristiansand. Har aldri vært med på et lunchtreff der vi alle har Fibromyalgi eller ME før , så det blir veldig koselig. Og da får jeg jo samtidig litt mer bekjente i Kristiansand og området her. Noe jeg selvfølgelig gleder meg til.

Jeg har fortsatt mange bilder fra Dyreparken som jeg ikke har vist til dere. Så derfor får dere se litt mer . Denne gangen er det noen av dyrene som står for tur. 

 

Kjøretur

  - Dato:
 • 23.07.2012
 • - Klokken:
 • 14:59
 • - Kategori:
 • Hverdagen
 • - Hilsener 4

Når vi var på Åmli nå så var det en kveld hvor vi ikke hadde så mye å gjøre. Derfor bestemte vi oss for å ta en biltur. Det var en lang tur på noen krokete og smale veier. Kom frem til en demning. Og når vi gikk ut på der og såg landskapet åpne seg opp. Det var så fint der. Og bildet jeg tok tenkte jeg å vise til dere. Bildet er tatt med iphonen ,men jeg synes det ble ganske bra fordi om.
Dere som følger med på Instagram har allerede sett bildet, for dere som enda ikke følger meg der så heter jeg myklebust91 :)

Kos og avslapping

  - Dato:
 • 22.07.2012
 • - Klokken:
 • 18:18
 • - Kategori:
 • Hverdagen
 • - Hilsener 2

Det blir lite blogging når jeg er her på Åmli. Har ikke så mye tid til å sitte på data hele dagen. 
De siste dagene har vi bare slappet av, brukt tiden på å bare være oss og bare være kjærester. Vi har kost oss kjempe mye. Og allerede imorgen setter vi kursen tilbake til Kristiansand for å ordne diverse ting og Tirsdag skal jeg på lunch treff sammen med andre som har Fibromyalgi. Jeg må si jeg gleder meg til det og til å få flere bekjente her nede. Men jeg regner med vi drar til Åmli igjen på Tirsdag . Og jeg kjenner jeg gleder meg allerede. Er så glad i å være på Åmli.

Bildene dere får se er noen av bildene jeg skulle vise dere fra de dagene familien min var her.

 

 

 
Fantastiske dager

  - Dato:
 • 19.07.2012
 • - Klokken:
 • 21:33
 • - Kategori:
 • Hverdagen
 • - Hilsener 1

Det har vært noen dager siden siste innlegg nå. 
Mesteparten er vel fordi familien min nettopp har vært her nede og at vi brukte hele dagene sammen med de. Det ble to dager i Kristiansand Dyrepark hvor vi avsluttet de to dagene med en tur på Kaptein Sabeltann show. Det var to opplevelsesrike dager hvor vi fikk se veldig mye. Men samtidig har det vært lange dager med mye gåing. Me det finnes ikke tvil. Jeg hadde noen fantastiske dager med familien , og det gjorde utrolig godt å få være sammen med de igjen. Ikke minst så gjorde det utrolig godt å endelig få mye tid sammen med tanteungen min.

Familien reiste hjemover igår og idag tok jeg og kjæresten turen til Åmli igjen. Her skal vi være noen dager , noe jeg selvfølgelig ikke har noe imot. Storkoser meg her og synes det er så koselig å være her. det er en liten koselig bygd hvor innbyggerne er utrolig åpne . De ønsker deg velkommen med et stort smil. Besteforeldrene til kjæresten ønsker meg velkommen med en stor klem. Noe jeg synes er så utrolig koselig.  Vet ikke helt hvor lenge vi blir her , men det blir vel en tur tilbake til Sunnmøre om noen dager å ordne noen papirer. Dersom alt går i orden nå selvsagt. Men det hele gjenstår vel å se. 

 Bilder kommer etterhvert :)

Tilbake

  - Dato:
 • 18.07.2012
 • - Klokken:
 • 17:01
 • - Kategori:
 • Hverdagen
 • - Hilsener 1

Kommer sterkere tilbake senere. 

Fraværet

  - Dato:
 • 16.07.2012
 • - Klokken:
 • 22:13
 • - Kategori:
 • Hverdagen
 • - Hilsener 2

Fraværet på bloggen skyldes noe så enkelt som at jeg er fult opptatt om dagene. Det blir seint i seng og tidlig opp. Det er mye som skjer og det er mye å oppleve. Søndag kom jo familien min nedover og det gjorde utrolig godt å få møte de igjen. Kjenner det at savnet har vært ganske stort. Men nå er de her,  for noen dager iallefall. 
Så Søndag mens jeg og Robin ventet på at de skulle komme så tok vi turen til Hamresanden og gikk litt rundt der. Så viste det seg at pappa å de faktisk valgte å campe på Hamre camping. Så det var jo ganske så greit. Da var det opp dit , kose og leke med tantegullet , og egentlig bare slappe av resten av kvelden før vi dro hjemover for å legge oss.

Idag var det tidlig opp siden vi skulle i Dyreparken. Det har vært en utrolig lang dag , men samtidig så har det vært en veldig koselig dag. Er så gøy å være på sånne plasser å få oppleve sånne ting sammen med familien.  Helt herlig. 
Gikk vel egentlig over mesteparten av parken idag , men det har ikke vært mye tid til å virkelig se seg rundt og slappe av. Så derfor skal vi ha en dag imorgen også , der vi tar oss litt mer tid. Imorgen kveld skal vi jo også på Kaptein Sabeltann showet , noe vi alle gleder oss til.

Og vet dere ? Endelig så har jeg fått til Iphonen min igjen :D
Nå er det ikke noe mer android telefon. Nå er det Iphone ! Er så glad nå. Men nå gjelder det bare å huske alt jeg hadde på den tidligere.

Jeg skulle jo så gjerne ha vist dere noen bilder også , men alle bildene er fortsatt på kameraet ,og jeg tror ikke jeg legger bildene innpå dataen før vi er ferdig i dyreparken imorgen. Så dere får bare vente å se .  

Har noen ?

  - Dato:
 • 15.07.2012
 • - Klokken:
 • 01:42
 • - Kategori:
 • Hverdagen
 • - Hilsener 6

ETTERLYSNING :


 

Er det noen som har sett Ole Lukkøye ?
Om noen har sett han , vær så snill å si at han er dypt savnet og høyt ønsket her hos meg.
På forhånd , Tusen Takk :)Ser vist ut til at det blir nok en natt uten søvn.
Har vært mange av de i det siste ,
og jeg kjenner at jeg begynner å bli lei nå.

Har økt dosen på sovemedisinen.
I håp om å få sove litt om nettene.
Men det fungerer dårlig.

Tror heller jeg må finne på noe annet.
Men jeg aner bare ikke hva det kan være.
Men noe må det være ,
sånn at jeg snart kan få en hel natt med søvn igjen.

Hadde jo virkelig håpt jeg skulle få sove inatt,
såpass jeg ikke er så trøtt imorgen når jeg skal være med familien.
Men jeg trenger vel søvnen mer , natten før vi skal i dyreparken.

Lørdag

  - Dato:
 • 14.07.2012
 • - Klokken:
 • 17:47
 • - Kategori:
 • Hverdagen
 • - Hilsener 2

Det er plutselig blitt Lørdag. Hvor har uken blitt av ?
Imorgen kommer plutselig familien , og jeg gleder meg til å få noen dager sammen med de.
Og vi har fått nok en dag med sol og fint vær . Eller, iallefall nå på ettermiddagen.

Formen er ikke noe bedre egentlig.
Jeg er fortsatt utrolig slapp og sliten .
Er vel ikke så mye jeg kan gjøre med det heller.

Er jo trøtt som bare det , men sliter likevel med å sove.
Satser vel bare på det ordner seg snart.
Så jeg får bare beklage den elendige bloggingen min.
Men det er ikke så lett å skulle blogge når jeg ikke har noe motivasjon ,
og egentlig har mer enn nok med å passe på meg selv.

 

 

Vondt

  - Dato:
 • 13.07.2012
 • - Klokken:
 • 15:27
 • - Kategori:
 • Hverdagen
 • - Hilsener 2

Det er vanskelig å finne noe å skrive om , når jeg egentlig ikke gjør noe om dagene.
Ryddet og vasket gulv i forgårs. Slappet av igår. Slapper av idag , men skal prøve å få ryddet litt etterpå.
Men , det er ikke så lett å skulle gjøre noe når jeg sover elendig om natten og i tillegg er totalt utmattet hele tiden. Har ingen energi til overs , og det eneste som frister er faktisk sofaen . Hver eneste lille del i kroppen gjør vondt , noe som fører til at det frister enda mindre å gjøre noe, siden jeg da får enda mer vondt igjen.

Men en ting er sikkert. En ting vet jeg med sikkerhet. Jeg hater denne onde sirkelen med smerter , utmattelse og alt det negative som følger med. Det er jo så og si umulig å bryte den. Men jeg gjør hele tiden mitt beste. Gjør så godt jeg kan. Og jeg er så utrolig glad for at jeg har den kjæresten jeg har. Som alltid er der å støtter meg og hjelper meg. Som aldri blir sur på meg om det er en dag jeg ikke klarer noe. Kjære, jeg vet du leser det her uansett. Tusen Takk ! :)

Nå er det jo heller ikke mange dagene til familien kommer. Pappa er å henter campingvognen idag , og imorgen begynner de på kjøreturen nedover. Det vil si at på Søndag så er de her. Gjett om jeg gleder meg. Gleder meg som bare det til å få litt tid med familien min igjen. Ikke minst få være sammen med tantegullet. Savner den lille pjokken så utrolig mye , og jeg gleder meg til å endelig høre han si tanta igjen , høre han be meg leke med han og det at jeg endelig kan stjele mange gode klemmer fra han igjen.  Tantegullet betyr så utrolig mye for meg, at det er hardt å skulle være uten han. Det er hardt  å få se han sjeldent. Men det igjen gjør jo at jeg setter så utrolig stor pris på hver eneste gang vi er sammen.

Tante elsker deg, lillegull <3Sjokkert

  - Dato:
 • 12.07.2012
 • - Klokken:
 • 19:43
 • - Kategori:
 • Hverdagen
 • - Hilsener 2

Jeg blir sjokkert når jeg ser hvordan enkelte personer oppfører seg.
Trodde faktisk ikke det var mulig å oppføre seg på den måten.
Jeg trodde det var normalt å si takk på en høflig måte , rydde litt etter seg.
Men så ser jeg hvordan enkelte oppfører seg.
Der det er snakk om å rote , rote å atter rote .
Der det er snakk om å ikke rydde etter seg i det hele tatt.
Trodde faktisk ikke det var mulig.

Aner ikke

  - Dato:
 • 11.07.2012
 • - Klokken:
 • 12:39
 • - Kategori:
 • Hverdagen
 • - Hilsener 5

Det ble ingen blogging igår dessverre. Orket rett og slett ikke.
Sliter så med utmattelse for tiden , så det er sjeldent jeg klarer å gjøre så mye. Er kjæresten som gjør det meste , selv om det gir meg dårlig samvittighet. Men så prøver jeg jo å hjelpe til så godt jeg kan.
Dagen igår så gjorde vi egentlig lite. Ryddet og vasket soverommet , noe som virkelig trengtes. Deretter gikk vi en lang tur , før vi dro på butikken for å kjøpe det vi glemte dagen før.
Når vi kom hjem så såg vi noen filmer og laget en herlig god middag.

Det er så fint å gå turer her nede. Alltid noe nytt å se uansett hvor du går , også har vi funnet ut at uansett hvilken vei vi går så finner vi en liten strand også. Det er så herlig det. Naturen her er jo så fin i tillegg.
Jeg fant jo nettopp ut at Lindesnes ikke er så langt her ifra. Så en eller annen gang så skal jeg og kjæresten dit en tur. Vi skal jo likevel til Mandal å besøke en veninne så.

Hva vi skal  gjøre idag , vet jeg rett og slett ikke. Jeg må vel først og fremst klare å komme meg ut av pysj buksen , få på meg noe skikkelig klær , før vi begynner å gjøre noe. Men det blir vel å rydde badet eller stua tenker jeg. Og gå en liten tur dersom det holder seg som opplett utendørs.

 

Stranden som er rett nedenfor her hvor Robin bor.Leting

  - Dato:
 • 09.07.2012
 • - Klokken:
 • 21:01
 • - Kategori:
 • Hverdagen
 • - Hilsener 2

Dagen , som skulle være så effektiv. 
Som vi skulle få så mye ut av.
Den ble ikke sånn.
Sånn som vi hadde planlagt.

Først ble det mye leting etter kortholderen min.
Smart som jeg er så hadde jeg glemt den der hvor vi var igår.
Heldigvis hadde de funnet den og tatt vare på den.

Så da måtte vi hente den.
På vei hjem så var det å stoppe på butikken.
Måtte jo handle litt.

Kom hjem , så var det å begynne på maten.
Noe så enkelt so pølsegrateng ble det idag.
Etterfulgt av noen timer på sofaen.

Jeg for min del ,
med hodepine og kvalme.
Liker virkelig ikke migrene jeg.
Nå ligger kjæresten og sover.

Og jeg , jeg ser på
ut på tur med Morgan og Ola Conny.
Nett - Tv er en fin ting.  

Gleder

  - Dato:
 • 09.07.2012
 • - Klokken:
 • 12:12
 • - Kategori:
 • Hverdagen
 • - Hilsener 6

Jeg begynner å merke det nå.
At det ikke er lenge til jeg ser familien igjen.
Og det er heller ikke lenge igjen ,
til jeg ser bestevennen igjen.

Gleder meg mer og mer .
Tenk at det bare er en liten uke igjen.
Så er de her alle sammen.
Det er sykt.

Ikke er det mange dagene igjen heller, 
til vi skal i dyreparken sammen .
Og badeland.
Og Kaptein Sabeltann show.

Jeg gleder meg så mye.
Til å bare være sammen med familien igjen.
Og bestevennen. For ikke å glemme kjæresten da.
Solbrun

  - Dato:
 • 08.07.2012
 • - Klokken:
 • 23:52
 • - Kategori:
 • Hverdagen
 • - Hilsener 2

Jeg kjenner trøttheten sakte men sikkert siger inn.
Det har vært tidlig kveld de siste dagene.
Er vel riktignok ikke så tidlig nå ,
men det blir likevel ikke lenge før jeg tusler ut i senga.

Vi har vært mye ute idag.
Har jo vært ute i nesten hele dag.
Men det er så deilig ,
en dag med mye frisk luft ,
sol , strand , varme.

Fargen som jeg var på god vei til å miste ,
har plutselig snudd og kommet tilbake.
Jeg elsker den følelsen jeg får når jeg har solbrun hud.
Ikke minst så elsker jeg hvordan den gyllenbrune hårfargen
passer så mye bedre til meg nå.

Kjæresten prøver fortsatt å få til banen
på Pyramide Solitaire Saga , på facebook.
Vi har begge fått hekta på det spillet.

Men sånn går det ,
når jeg har gitt opp Candy Crush Saga ,
bare fordi jeg ikke får til banen.
Og Pyramide Solitaire er så mye artigere.

Men nå tar snart gjespinga overhånd.
Tror jeg skal prøve å få med kjæresten ,
og tusle ut i sengen.

God Natt.
Fint

  - Dato:
 • 08.07.2012
 • - Klokken:
 • 18:18
 • - Kategori:
 • Hverdagen
 • - Hilsener 2

 

Vi fikk sol idag også.
Varmen er slående.

Kan jo ikke sitte inne når det er så fint ute.
Så jeg tok på meg bikinien ,
pakket det jeg trengte ,
også dro jeg og kjæresten på stranda.

Låg der å grillet oss i noen timer ,
men det ble fort varmt.
Flinke kjæresten tok likegodt et bad ,
for min del var det for kaldt.

Flyttet oss etterhvert videre til byen.
Måtte se om vi fant bystranda.
Og vi gjorde det.
Men valgte å holde oss ved siden av den.

Etter det tok vi turen hjem.
Fant ut at vi skulle gå en tur.
Gikk tur til Løvika.
Måtte se hvordan det var det.

 

 
 

Daffedag

  - Dato:
 • 07.07.2012
 • - Klokken:
 • 20:48
 • - Kategori:
 • Hverdagen
 • - Hilsener 2

Det gjør godt med en daffedag av og til.
Deilig det , å bare slappe av.
Og siden kjæresten ikke har tv ,
så bruker vi nett tv.

Fungerer fint det.
Så får vi iallefall sett litt serier.
Uten å måtte laste de ned.

Jeg er fortsatt ganske trøtt.
Ganske utmattet.
Men det vil jeg nok være en stund.
Men jeg får bare ta det litt med ro fremover.

Ikveld er det iallefall kosekveld på menyen.
Derfor står spotify å spiller av musikk ,
muffinsene i ovnen ,
snart cola i glasset ,
og pysjbuksen er på.
En perfekt kveld , sammen med verdens beste kjæreste.

Blir vel litt kosekvelder fremover.
Så jeg får hvile ut litt.
Må jo være klar til leking og herjing når familien kommer.
Gleder meg sånn til å se tantegullet igjen.
Er så lenge siden jeg hadde Tobias tid sist.
Gleder meg til de klemmene bare lillegull kan gi.

Gleder meg til turer i dyreparken ,
bare være med lillegull og familien min.
Skal bli så gøy å endelig være med de igjen.
Ikke er det mange dagene igjen heller.
Utmattelse

  - Dato:
 • 07.07.2012
 • - Klokken:
 • 16:06
 • - Kategori:
 • Hverdagen
 • - Hilsener 0

Jeg merker det idag at jeg er sliten etter gårsdagen.
Turen på badelandet kostet mer enn forventet.
Da tenker jeg ikke penger , men jeg tenker utmattelse.

Jeg var så utmattet at allerede klokken 21 så fant jeg senga.
Sovnet med en gang og sov alt for lenge idag.
Men likevel så er jeg så trøtt.
Så utmattet . Så sliten.

Prøver så inderlig å gjøre noe.
Hva som helst.
Alt annet enn å la kjæresten gjøre ting alene.
Men det fungerer så dårlig.
Jeg klarer bare ikke.

Sofaen er nok min beste venn idag.
Det er synd ,
for jeg vil så gjerne gjøre noe.
Hva som helst.

Dere får se noen bilder istedenfor.
Bilder fra Torsdag.
Jeg har faktisk ikke tatt noen bilder siden det.
Men jeg håper dere godtar det.

 

 
Sterkere

  - Dato:
 • 06.07.2012
 • - Klokken:
 • 19:04
 • - Kategori:
 • Hverdagen
 • - Hilsener 4

Skulle så gjerne skrevet et langt og fint innlegg til dere. Om hva jeg og kjæresten har gjort idag.
Men jeg orker ikke. Er så sliten og hele kroppen verker. Beina fungerer ikke , kvalmen er enorm. Så jeg holder meg til sofaen . Skal jeg noe, ja så prøver jeg å gå , selv om jeg helst vil krype i håp om at det gjør minst vondt.
Kommer tilbake når jeg føler meg bedre.

Men om dere vil vite hva vi gjorde idag , ja så tok vi turen til Badelandet. Det badelandet som ligger i dyreparken. Det var iallefall gøy .

Utsikt

  - Dato:
 • 05.07.2012
 • - Klokken:
 • 20:43
 • - Kategori:
 • Hverdagen
 • - Hilsener 0

Jeg har hatt en fin dag.
Selv om familien ikke var her med meg ,
så har jeg hatt en fin bursdag.

En bursdag med sol , varme
og verdens fineste kjæreste
sammen med meg.

Vi startet med en tur på kanonmuseum.
Det var fint der.
Kjempe fin utsikt ,
og man fikk se hvor enorme kanonene faktisk var.

Deretter ble det en tur på stranden.
Vi valgte Hamresanden.
Den rett atmed Kjevik.
Nydelig var der og som vanlig ,
ja, så sovnet jeg i sola.

Når jeg våknet så ble det en tur på restaurant.
Denne gangen ble det Big Horn Steak House.
Nydelig god mat , etterfulgt av en gåtur i sentrum.
Kristiansand er fint. Nydelig.
Jeg trives så godt her.

Og selv om familien og vennene ikke kan være her å feire bursdagen med meg.
Så har jeg verdens fineste kjæreste.
Uansett hvem jeg har hatt med meg , så har jeg likevel hatt en kjempe fin bursdag.

 

 

 


Møtt med klem

  - Dato:
 • 05.07.2012
 • - Klokken:
 • 12:09
 • - Kategori:
 • Hverdagen
 • - Hilsener 0

Vi fikk en dag med sol igår.
En dag vi prøvde å utnytte best mulig.
Først hadde vi jo besøk.
Det var ganske koselig og jeg skjønner ikke hvorfor jeg var nervøs.
Det gikk jo så bra.

Ble ikke møtt med en klem slik jeg ble på Åmli.
Men jeg fikk mange klemmer når de dro.
Synes det er koselig jeg , å bli møtt med en klem.

Tok oss en tur på stranden senere på dagen.
Blåste litt , så det var ikke så veldig varmt.
Men det gjorde ikke noe for min del.
Jeg fikk jo tatt litt bilder.

Etter en stund så tok vi oss en biltur.
Denne gangen gikk turen til Flekkerøy.
Og vi kjørte rundt på hele øya før vi satte kursen hjemover.
Hjem for å slappe av , se litt nett tv og bare kose oss.


 

 

 

Nervøs

  - Dato:
 • 04.07.2012
 • - Klokken:
 • 10:51
 • - Kategori:
 • Hverdagen
 • - Hilsener 2

En ny dag har startet.
Jeg våknet tidlig idag.
Men det har jeg egentlig gjort den siste tiden.

Det føles litt rart å våkne tidlig.
Dagene blir så lange.
Men samtidig så er det helt greit .
Jeg får jo så mye mer ut av dagen nå.

Idag måtte jeg opp tidlig uansett.
Vi får nemlig besøk.
Besøk av familien til min kjære.

Jeg merker jeg er nervøs nå.
Men samtidig så gleder jeg meg.
Gleder meg til å møte de som betyr så mye
for min kjære.

Så om det blir lite blogging idag.
Så vet dere hvorfor.
Jeg vil jo ikke sitte på data når vi har besøk .

 
Nye Innkjøp

  - Dato:
 • 03.07.2012
 • - Klokken:
 • 17:59
 • - Kategori:
 • Hverdagen
 • - Hilsener 4

Istedenfor  å sitte hjemme hele tiden , så bestemte vi oss for å ta en tur ut.
Det ble en tur til byen.
Og shopping er en selvfølge.

Ble mer enn planlagt.
Men det gjør ikke meg noe.
Nå blir det iallefall ikke mer kle på en stund.

Og jeg kan jo se på det som en  bursdagsgave til meg selv.
Nå er det jo bare to dager til jeg har bursdag så .
Siden jeg ikke er hjemme på bursdagen i år ,
så tror jeg ikke at jeg får så mye gaver.
Derfor tok jeg likegodt å kjøpte til meg selv.

Det er jo greit det.
Da vet jeg at jeg liker det
og jeg vet at det passer.


Sko fra Eurosko.

Maskara , neglelakk og øyenskygge fra Cubus.

Bukse , en genser , to jakker , maskara , neglelakk og øyenskygge. Alt fra Cubus .

Genseren.

Jakkene 

 

 

 

Tusen Takk

  - Dato:
 • 03.07.2012
 • - Klokken:
 • 12:59
 • - Kategori:
 • Hverdagen
 • - Hilsener 0

Jeg blir glad når jeg går innpå bloggen.
Og ser en så bra statistikk som nå.
Det får meg til å ville fortsette , å skrive det jeg må.

Dere er jo litt sløve på kommenteringen , men det gjør meg ikke så mye.
Jeg har på en måte blitt vant til det. Men til dere som er så flinke å kommentere ,
Tusen takk , dere er herlige !

Igår brukte jeg dagen på noe så kjedelig som å rydde.
Men det må til når vi imorgen får besøk.
Av to hyggelige damer. Som er moren og farmoren til Robin.

Det blir koselig å endelig møte de.
Har jo hørt så mye positivt.
Så istedenfor å møte de med en falmet oransje hårfarge.

Så farget jeg det brunt igår kveld.
Riktignok Gyllen Brun. Men som for meg virker som mørk brun.
Men det gjør ikke noe.
Det går faktisk helt fint det.

Men jeg setter pris på alle dere lesere.
At jeg skriver noe som er interessant for andre folk ,
Gir meg mer lyst til å blogge.
Det gjør at jeg fortsetter å skrive det jeg har på hjertet.

Tusen Takk , dere !

 
Grimstad

  - Dato:
 • 01.07.2012
 • - Klokken:
 • 01:09
 • - Kategori:
 • Hverdagen
 • - Hilsener 2

Dagen har vel gått i et idag. Kanskje det er fordi vi faktisk sov så lenge som vi gjorde. Over 12 timer med søvn.. Jeez.. Men det gjorde litt godt også egentlig. Å endelig få sove ut. Så det har vært ganske greit med en dag hvor vi har gjort minimalt lite. Eller, har jo selvsagt gjort litt. Vi tok likesågodt turen til både Grimstad og Arendal for å møte noen venner , og plutselig så var det gått noen timer. Koselig hadde vi det iallefall og jeg håper det ikke blir så lenge til neste gang. Og sånn at det er sagt,  jeg elsker Grimstad. Syns den plassen er så nydelig. Men det er jo forsovidt Kristiansand også.

Mine to beste <3
namnam

  - Dato:
 • 29.06.2012
 • - Klokken:
 • 17:04
 • - Kategori:
 • Hverdagen
 • - Hilsener 0

Mmmm, smoothie er godt.

Et bilde sier mer enn tusen ord ? Iallefall i dette tilfellet. Men du er verdens fineste uansett.

 
Første gang

  - Dato:
 • 29.06.2012
 • - Klokken:
 • 15:50
 • - Kategori:
 • Hverdagen
 • - Hilsener 0

På vei hjem til Kristiansand , måtte vi selvsagt stoppe i Arendal.
Måtte jo hilse på Ida. For min del , for første gang. For Robin sin del for første gang på lenge.
Vi var alle slitne , men hadde det utrolig gøy likevel.

Ida ble glad.
Fikk en Nemo bamse med meg og Robin. Den var egentlig til meg.
Men vi bestemte at Ida skulle få den.

Det blir ikke så lenge til neste gang. Det lover jeg.
Enten vi da tar en svipptur til Danmark eller stikker til Grimstad og kjøper kebabpizza. Gøy blir det likevel.

 

 
Roadtrip

  - Dato:
 • 28.06.2012
 • - Klokken:
 • 17:17
 • - Kategori:
 • Hverdagen
 • - Hilsener 0

Tenkte jeg skulle begynne referatet fra turen vi hadde.
Det hele begynte på Mandag. Da kom storebror nedover , og vi dro for å møte han. Vi grillet og koste oss og storebror ville vi skulle ta turen oppover. Siden vi akkurat hadde fått penger så var det nå aktuelt. Vi begynte å tenke litt på det , men bestemte oss igrunnen for at vi skulle gjøre det. Tirsdag dro jeg for å ta tattovering så det var ikke aktuelt å ta turen den dagen. Så da ble det til at vi dro Onsdag istedenfor. Dro tidlig på morgenen , men med en slange som lekte vann så ble det en god del stopp på turen.

Vi stoppet en liten stund i Arendal for å hilse på en kompis av Robin før vi dro videre. Og selv om vi ikke hadde så mange lange stopp på turen oppover så tok turen likevel 14 timer. Så vi var vel hjemme på Sunnmøre i 01- tiden. Det var deilig å endelig være fremme for jeg tror vi begge var ganske lei av å sitte i bil.
Planen var jo også at vi skulle hente Rotta når vi var der oppe, så kunne vi bruke den når vi skulle noen plass. Da passet det nemlig bra at farmor og farfar skulle en tur til Ålesund på Torsdagen. Så vi satt på med de til Ålesund og snill som farfar er så kjørte han oss faktisk helt ut på Vigra. Så da fikk vi iallefall hentet Rotta og vi kom oss til Moa. Ble der en stund og ventet på at farfar skulle bli ferdig på sykehuset. Planen var jo at vi skulle møtes etter det.

Møttes gjorde vi , satt en stund på cafe , før jeg og Robin bestemte oss for å dra hjemover. Turen hjemover tar ca 2 timer , men på et sted så er utsikten så utrolig nydelig. Jeg har lenge tenkt på å stoppe der  , men aldri gjort det. Så da gjorde vi det likeså godt den dagen.

 

Egentlig så er ikke det så mye mer å si om den dagen. Fredagen  tok vi oss en tur til Måløy siden det var Måløydagene. Planen var jo også at vi skulle overraske verdens beste Ida , men hun hadde vist allerede skjønt at vi var her oppe. Så da ble det ikke noen overraskelse , men jeg fikk hele dagen sammen med henne. Det hjalp godt på Ida abstinensene som jeg hadde. Vi fant på mye artig og for å toppe det hele så ble det en tur ut sammen med et lite inntak av alkohol. Ble spist en god del Thaimat og spilt en god del airhockey. Men jeg hadde det iallefall utrolig gøy.

 

 
Lørdagen så var det tid for bursdagsselskap til verdens beste Hildegunn. Fikk den hyggeligste beskjeden når jeg kom dit. At de hadde forlovet seg. Gratulerer så mye! Iallefall. Hildegunn hadde bursdag på Søndag så da måtte det selvsagt feires. Feiringen ble vors hjemme hos henne og bror før vi tok turen på puben. Det var utrolig gøy og jeg møtte mange hyggelige folk. Og jeg både tror og håper at også Hildegunn fikk en bra feiring .

 
Søndag tok vi turen hjemover igjen. Og siden jeg var ganske så sliten så brukte jeg rett og slett dagen på å slappe av. Det ble til at jeg scrappet litt for å koble av og jeg klarte det. Ble også til at vi la oss ganske så tidlig siden vi begge var trøtte og slitne etter helga. Men Mandagen derimot var vi klar for å være sosiale igjen. Var en del sammen med pappa og familien og vi grillet og koste oss. Planen var jo også at vi skulle dra nedover Tirsdag eller Onsdag alt etter når Ida hadde fri fra jobb. Hun hadde fri Onsdag og siden vi også skulle være et døgn på Åmli med mormoren og morfaren til Robin så ble det til at vi satte oss i bilen igjen på Mandag. Kjørte natta nedover og var fremme i 08-tiden. Da var det iallefall godt å få legge seg ned å sove litt.

Jeg fikk også en liten omvisning på Åmli og jeg kan ikke si annet enn at det er en utrolig koselig plass. Men jeg kunne nok ikke tenke meg å bo der. Jeg liker meg så godt i Kristiansand at når jeg skal flytte så blir det Kristiansand. Onsdag satte vi oss nok en gang i bilen. Kjørte til Arendal hvor vi gikk litt rundt på senteret og ventet på at Ida skulle bli ledig. Det var iallefall utrolig koselig å endelig få møte Ida og jeg gleder meg til neste gang.Og selv om jeg har hatt en veldig fin tur , så var det godt å komme hjem å slappe av.

 

Klarer du å gjette ?

  - Dato:
 • 26.06.2012
 • - Klokken:
 • 21:00
 • - Kategori:
 • Hverdagen
 • - Hilsener 0

Dere har nok alle merket at det har vært stille med blogging den siste uken. Det har riktignok en god forklaring. 
Forrige Mandag kom storebror til Kristiansand , han var på jobb her nede. Da begynte vi å snakke om å dra oppover til Sunnmøre og det ble jo holdt hemmelig siden planen var å overraske verdens beste Ida med at jeg var hjemme. Det klarte vi jo ikke for ho skjønte det vel nesten med en gang. Men jeg fikk møte ho igjen og fikk en dag på Måløydagene sammen med ho og verdens fineste. Og bare for å utnytte tiden mest mulig så ble det en tur ut sammen med ho på Fredagen.

Men Onsdag satte vi oss iallefall i bilen og kjørte mot Sunnmøre. Var hjemme Onsdags natten , og etter 14 timer i bil så ble det til at vi gikk rett til sengs. Sto opp tidlig dagen etterpå for å bli med farmor og farfar til Ålesund og Vigra for å hente bilen min. Så da fikk vi oss en tur i Ålesund sammen med de. Det ble en veldig koselig tur og jeg koste meg mye. Det tror jeg også Robin gjorde. Ble mye for han å se å oppleve på en gang , men jeg tror nok det har gått greit.

Nå er vi iallefall på Åmli med mormoren og morfaren til Robin og her blir vi til imorgen. Da setter vi kursen mot Arendal for å treffe venner av Robin før vi setter kursen hjem til Kristiansand. Tenkte å vise dere noen få bilder nå, så får dere fult referat med bilder når vi har kommet oss hjem.

 

 

Noen som klarer å gjette hvor disse to bildene er tatt ?

 
 

Nysgjerrigper

  - Dato:
 • 19.06.2012
 • - Klokken:
 • 10:27
 • - Kategori:
 • Hverdagen
 • - Hilsener 0

Hei dere !

Nå er ikke det mange timene igjen til jeg skal avgårde. Må møte opp litt i god tid , siden jeg også må få tatt ut penger. Jeg er jo bare glad for at verdens fineste ikke skal på jobb, for da kan han kjøre meg. Så slipper jeg å kjøre meg vill i Kristiansand Sentrum ,  for det hadde jeg garantert gjort om jeg skulle gjort det selv. Haha. Men han er heldigvis med.
Begynner dere å bli nysgjerrig på hva jeg skal nå eller ?
Der er noen få personer som vet hva jeg skal , og de forlanger å få bilde når jeg er ferdig. Og selvsagt skal de og dere lesere få det. Jeg har jo lovd det og jeg er av de personene som holder det de lover.
Men nå skal jeg prøve å få i meg noe mat å se om den jævla kvalmen går over. Må jo ikke være sulten når jeg møter opp der.

Snakkes senere da dere :)

Oransje

  - Dato:
 • 18.06.2012
 • - Klokken:
 • 22:22
 • - Kategori:
 • Hverdagen
 • - Hilsener 0

Dagen idag har vel egentlig gått i et. Akkurat sånn som alle de andre dagene her. Dagen er jo forbi før jeg i det hele tatt rekker å tenke over det. Men det er bare kos. Er jo sånn jeg liker det, så jeg klager virkelig ikke i det hele tatt.
Dagen idag har gått med på shopping på Sørlandssenteret , hårfarging , rydding og grillkos sammen med verdens fineste og selvsagt Storebroren som nok en gang er på jobb i Kristiansand. Jeg nevnte jo hårfarging. Og ja ,d et stemmer. Jeg har nok en gang farget håret. Denne gangen i en farge jeg har hatt lyst på lenge , og jeg synes egentlig det ble ganske så rått. Først reaksjonen til bror var at han satte øynene på håret mitt og spurte meg hva i helvette jeg hadde gjort på. Om jeg hadde dyppet hodet i et malingsspann. Men verdens fineste derimot mente jeg hadde spist for mye gulrot. Skjønner ikke hvor han får det ifra siden jeg har spist veldig lite gulrot i det siste. Men kanskje jeg bare må begynne å spise det igjen da , så har han en grunn til å tro det . Dere har vel allerede gjettet hvilken farge jeg har farget håret ? Om dere tippet oransje , så tippet dere rett. Knall oransje sådan. Ganske rått. Ja , selvsagt skal dere få se bilder etterhvert. Må bare få fikse litt på det imorgen så jeg får farget de ganske få plassene som ikke fikk nok farge. Klarte jo selvsagt å gå tom for farge. Så derfor har jeg bare håret i hestehale til jeg får farget det skikkelig imorgen. Men det er jo greit også det på en måte , for da slipper jeg å få håret ned i øynene hele tiden.

Jeg har den siste tiden tenkt en del. På hva jeg vil gjøre med håret. Og jeg tror faktisk jeg endelig har kommet frem til noe. Så når jeg en dag tar meg råd til det så blir det en tur til frisør for å få klippet det litt igjen. Knall oransje hår blandet med den hårfrisyren jeg vil ha , det kan ikke bli noe annet enn rått. Det er iallefall det jeg tror. Og ja ,selvsagt skal jeg holde dere oppdatert med bilder etterhvert.
Da jeg og Robin var med storebror for å grille så begynte vi å snakke om en ting. Som igjen førte til at jeg begynte å tenke på å faktisk gjøre akkurat det. Snakket med Robin og han var selvsagt med på det. Men om det blir noe av , det finner vi mer ut av imorgen. Jeg håper jo selvsagt det blir noe av for det hadde jo vært utrolig artig. Men vi får bare se imorgen om det blir noe av eller ikke.

Nå er det jo forresten ikke mange timene igjen til jeg skal på den avtalen jeg har imorgen. Imorgen klokken 12.00 så skjer det. Det jeg har ventet på i flere år nå , skal endelig skje. Jeg begynner selvsagt å kjenne det ganske så godt nå at det er det jeg skal. Gruer meg litt , men egentlig så gleder jeg meg bare noe helt sinnsykt til det skjer. Det har liksom ikke gått helt opp for meg at det faktisk skal skje. Tenk det. Det skjer. Dæven , det er sykt å tenke på altså. Ja, så selvsagt skal jeg ta bilde imorgen og vise til dere. Det skulle jo bare mangle. Men jeg holder dere på pinebenken til jeg er ferdig. Dere har iallefall mye å glede dere til fremover. Alle de bildene jeg skal vise dere. Det er jo mye som skjer fremover , og når en godt over gjennomsnittet fotointeressert person opplever noe , så er det jo en selvfølge at det blir tatt bilder. Det er bare synd at jeg ikke har kameraet mitt. Jeg ble litt stresset den dagen jeg dro til Vigra. Jeg husket å pakke ned kamera laderen , men selve kameraet ligger igjen på kjøkkenbenken hjemme. Jeg vet det , jeg er flink.
Men så er det jo ikke lenge til familien kommer nedover , så da kan de jo ta med kameraet mitt så jeg får begynne å ta skikkelige bilder igjen. De siste bildene jeg har vist dere har jo vært mobilbilder. Tatt med mobilen til kjæresten. Han har egentlig begynt å få mange fine kallenavn på bloggen nå. Tror det er både Robin , kjæresten og verdens fineste om hverandre her. Men det gjør jo ikke meg noe , og jeg går ut ifra at dere skjønner hvem det er snakk om uansett hva jeg skriver. Hvem andre enn Robin kan det være snakk om liksom.

Nok en gang så vil jeg minne dere på å like facebook siden til bloggen. Dersom dere vil da så klart. Dere finner den ved å trykke HER.

Q.

Noen som har en anelse om hva jeg skal imorgen ?
Noen som har en anelse om hva jeg har tenkt å gjøre med håret neste gang jeg skal klippe meg ?
Eller noen som har en anelse om hva vi kanskje skal , men som vi får vite mer om imorgen ?

 

Hehe, dere har vel nok å lure på og fundere på nå fremover. Jeg skal jo selvsagt holde dere oppdatert hele veien så dere får vite ting etterhvert som de skjer. Gled dere.

angst

  - Dato:
 • 17.06.2012
 • - Klokken:
 • 17:16
 • - Kategori:
 • Hverdagen
 • - Hilsener 0

Det første jeg fikk oppleve med Sørlandet.  Var sommeren. Nå har den forsvunnet , men den kommer nok igjen.
Det å kunne være ute , oppleve en varme jeg ikke har opplevd på Sunnmøre på utrolig lang tid , det var deilig. Deilig å kunne ha det like varmt i skyggen , som Sunnmøre har i sola. Har jeg fortalt dere at jeg elsker Sørlandet ? At jeg elsker å være sammen med kjæresten min ? Oppleve nye ting hele tide ? Jeg gjør det. Jeg elsker alt det der. Men det er noe med det. Det å gå ut for døren,  vite at ingen kjenner deg. Ingen vet hvem du er , hva du heter eller hvor du kommer fra. Det er litt spesielt , men samtidig føles det helt greit. Selv om det trigger den sosiale angsten ganske mye ,så er det helt greit at ingen vet hvem jeg er.
Jeg har allerede fått merke den sosiale angsten. For første gang på mange måneder. Men det gikk faktisk helt greit. Jeg hadde kjæresten på siden av meg , han holdt meg i hånden og skjønte at angsten kom. Så da tok han meg med ut av butikken og ut på gaten. Så slapp vi å være inne på et stort kjøpesenter. Så lenge der er sånn , så er det helt greit.

Tirsdag får jeg testa angsten min alene. Dersom verdens fineste begynner i ny jobb på Mandag , så drar jeg til byen alene på Tirsdag. Jeg har jo en avtale på Tirsdag som jeg må på. Og som jeg selvsagt gleder meg noe helt sinnsykt til. Endelig. Endelig skal det gjøres. Så dersom verdens fineste da er på jobb ,så kjører han meg til byen i lunsjpausen. Deretter venter jeg i byen til han er ferdig på jobb. Da får jeg jo mer enn nok tid til å teste angsten. Og ja, planen er å gå inn på det samme senteret som utløste angsten sist gang. Gå inn på de samme butikkene. Se på de samme tingene. Så får det gå som det går. Kjenner jeg tak i angsten , så vet jeg hva jeg skal gjøre. Jeg har jo lært teknikker på hvordan jeg skal løse det. Jeg har lært både pusteteknikker og andre teknikker. Så da går jeg ut , venter litt , og prøver på nytt. Jeg merker det godt. At jeg har mye mer kontroll over angsten nå , enn tidligere. Nå kan jeg takle den , nå klarer jeg det. Det gjorde jeg ikke tidligere.

Vil dere se sommeren ?
Se på bildene som jeg har lagt ved da .

Og dere, husk å lik facebook siden til bloggen. Den finner du ved å trykke HER.


Den fine stranden som er gåavstand ifra leiligheten til kjæresten.


Kanskje ikke det fineste bildet av oss , men det er jo et bilde iallefall.
 

 

 

 

Sørlandet

  - Dato:
 • 14.06.2012
 • - Klokken:
 • 20:09
 • - Kategori:
 • Hverdagen
 • - Hilsener 0

Våknet til sol idag. Igjen. Så utrolig herlig det er våkne opp å se solen skinne ute.
Så da fant jeg og kjæresten ut at vi skulle ha oss en liten tur ut. Først satt vi på plenen en stund før vi fant ut at vi skulle gå ned på stranden som er rett atmed her. Det var så utrolig nydelig der og jeg elsker Sørlandet mer og mer.


Bildet er tatt fra svabergene rett ved siden av stranden. Se så nydelig da.
Sentrum og time

  - Dato:
 • 13.06.2012
 • - Klokken:
 • 15:50
 • - Kategori:
 • Hverdagen
 • - Hilsener 6

Jeg merker på kroppen at jeg er inne i en dårlig periode. Men for en gangs skyld så gjør jeg ikke som kroppen sier. Jeg gir meg faen i om jeg er dårlig eller ikke , jeg gjør det beste ut av hver dag. Jeg slet som bare det med å komme meg ut av sengen idag. Brukte lang tid på å klare det , men med god hjelp av kjæresten så klarte jeg det. Det er helt utrolig hvor forståelsesfull han er for min sykdom , hvor mye han jobber for å klare å forstå hvordan jeg har det. Kjære deg , jeg vet du leser det her likevel , og du skal vite at jeg setter stor pris på det du gjør!

Istedefor å sitte inne idag , så bestemte vi oss like så godt for å ta en tur til sentrum. Første stopp var vel SubWay for å kjøpe frokost. Og selv om maten der var god , så slår den ikke BigBite. Men jeg orker ikke å kjøre til Arendal for å dra på BigBite , så da tar vi alternativ nr to. SubWay.
Etter å ha fått maten så tok vi oss en runde rundt om. Gikk innom et senter og bare kikket. Var vel innom undertøysavdelinger , dameavdelinger , skobutikker, smykkebutikker , ja u name it. Vi var innom mange butikker og såg på ting til meg. Og gutten min ? Han gikk fint ved siden av meg ,sa hva han likte og ikke. Heeeerlig !

Etter senteret gikk vi en tur for å ordne noe jeg har tenkt på lenge. Timen er nå bestilt , så nå gleder jeg meg bare til Tirsdag. Tirsdag klokken 12. Da skjer det. Gleder meg bare noe helt sinnsykt. Tenk at endelig så skjer det igjen. Hva jeg skal ? Dere får vente til Tirsdag :) Jeg sier ingenting før det. Men dere skal få se bilder da.

Jeg har jo forresten noen nye bilder til dere nå. Bildene ble tatt igår kveld , så det er for en gangs skyld ikke gamle bilder jeg viser dere .Bildene er ikke av de beste , men det er iallefall bilder.

 


Forsinkelser og stress

  - Dato:
 • 12.06.2012
 • - Klokken:
 • 14:15
 • - Kategori:
 • Hverdagen
 • - Hilsener 0

Det blir fort noen dager mellom hvert blogg innlegg. Nå har det jo sine grunner også da. Fredag var jeg opptatt med å pakke , rydde og vaske. Lørdag dro jeg nemlig til Vigra for å besøke søsenbarnet mitt. Fikk lov å overnatte der en natt så jeg slapp å stresse så mye på Søndagen for å rekke flyet.
Men det å rekke flyet var ikke noe problem. Det var jo faktisk en time forsinka. Derimot så var det noe helt annet på Gardermoen. Der måtte jeg jo bytte fly , og det var ikke mer enn ti minutter forsinket. Så da ble det å haste gjennom Gardermoen for å rekke neste fly. Med høghælte sko og en tung veske. Det var ikke akkurat lett , men jeg klarte det. Når jeg var komt halveis så hørte jeg på callingen , "Siste opprop til Kristiansand" . Da kan dere tro jeg stresset.
Men jeg rakk det , med god margin.

Bagasjen min derimot ble et annet kapittel. Den var bare å drite i å få med seg. Men derimot så fikk jeg den levert på døren dagen etterpå. Herlig egentlig å slippe kjøre til Kjevik igjen for å hente den , men derimot få den levert på døren. Så etter jeg fikk bagasjen så var det bare å stelle seg å gjøre seg klar. Vi skulle nemlig sta å besøke bror som var med trailer her nede. Det var gøy å få litt tid med bror igjen , og det var gøy å la han treffe Robin. Vi satt en god stund i traileren å bare snakket , før vi fant ut at vi skulle på Sørlandssenteret å få i oss noe mat. Da kjøpte også bror bursdagsgave til kjæresten , og jeg er nesten sikker på at hun kommer til å bli superfornøyd med det.

Når vi da kom hjem til oss selv, så satte vi på en film , spiste jordbær og bare koste oss. Det er så herlig å endelig være sammen med kjæresten. Det er rart det. Med en gang jeg kjente armene hans rundt meg, så forsvant alt savnet jeg hadde. Nå er det bare oss to og jeg nyter hvert et sekund av det. Nå har jeg noen å lage mat sammen med , noen å se film sammen med , noen å dele seng med. Alt av det er så fantastisk gøy. Vi samarbeider så godt om alt vi skal gjøre og vi har det alltid gøy sammen.

Jeg kan vel egentlig ikke si noe annet enn at Sørlandet er fantastisk. Det er så fint her nede og det er så herlig å være her. Det  å være på en plass der absolutt ingen kjenner deg , det er gøy. Da kan jeg virkelig være meg selv hundre prosent og ikke være redd for rykter , fordommer eller andre ting. Her er jeg meg selv hundre prosent hele tiden.
Jeg skulle vel gjerne ha vist dere noen bilder også. Men så smart som jeg er så ligger kameraet mitt igjen på Sunnmøre. Men det blir vel til at jeg bruker telefonen til Robin noen ganger om jeg ser noe jeg bare må få tatt bilde av. Også satser jeg på at pappa å de tar med seg kameraet mitt når de kommer nedover på sommerferie .

Men et bilde av meg og Robin sammen , det skal dere få se når vi får tatt et bilde. Men det å ta det bildet nå , er ikke noe vi fokuserer så mye på akkurat nå. Nå fokuserer vi på å være oss.
Nå fikk jeg også vite det at kjæresten har fått seg jobb. Gutten min , gratulerer så utrolig mye vennen . 

Pakker pakker pakker

  - Dato:
 • 08.06.2012
 • - Klokken:
 • 14:34
 • - Kategori:
 • Hverdagen
 • - Hilsener 1

Dagene flyr avgårde og det begynner plutselig å haste med å pakke siste rest. Imorgen drar jeg til søskenbarnet mitt og overnatter der til Søndag. Da går nemlig flyet mitt til Kristiansand. Dersom det ikke blir full streik på flyplassen da. Noe jeg selvsagt håper det ikke blir. Dersom det blir det så håper jeg jo at Molde kan ta imot flyene som skulle til Vigra , sånn at det likevel går fly. Viss ikke må jeg finne andre alternativer for å komme meg sørover.

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra legetimen. Det gikk langt ifra slik jeg trodde det skulle gå , men jeg kan ikke gjøre så mye med det. Fikk iallefall litt medisiner sånn at jeg har medisiner mens jeg er i Kristiansand. Jeg kjenner jeg gleder meg ti lå komme bort fra Sunnmøre nå. Og at to måneder borte her ifra skal gjøre godt.
Og siden Sunnmøre er så heldige å ha fått sol to dager på rad så sitter jeg likesågodt i solen en liten stund før jeg må pakke siste rest. Jeg vil bare nyte solen litt først når vi er så heldige å ha det.

Igår var jeg en liten tur med Ida. Måtte bare være litt sammen før jeg drar. Måtte få sagt skikkelig hade til hverandre. Det er jo to måneder til jeg ser henne neste gang. Jeg fikk også dagen sammen med familien. Pappa hadde jo bursdag igår så derfor var det viktig for meg å være litt med familien. Fikk snakket litt og vi koste oss sammen. Der var både kaker og is så jeg tror og håper pappa fikk en fin feiring.

Det var lite det ble pakket igår . Brukte tiden sammen med familien. Derfor er det mye som må pakkes idag. Men jeg har planen klar. Har tenkt over hva jeg skal ha med meg og jeg vet hvor tingene er hen , så det er ikke så mye stress med å pakke nå. Det skal nok gå fint.Endelig

  - Dato:
 • 04.06.2012
 • - Klokken:
 • 23:31
 • - Kategori:
 • Hverdagen
 • - Hilsener 4

Nå er det endelig fastsatt. Dagen hvor jeg drar for å møte kjæresten. Søndag drar jeg. Flyet drar klokken 15.30 fra Ålesund og jeg er fremme klokken 18.15 . Jeg gleder meg så vanvittig mye nå til å få springe inn i armene til kjæresten . Ikke minst så gleder jeg meg til å bare være oss to. Venner og familie får vente en stund , de første dagene . Da er det bare oss to. Bruke tid på å bli kjent og bruke tid på å være bare oss to. Jeg gleder meg til det. Noe vanvittig.

Dagen har jeg brukt sammen med de to beste. Deilig å få litt tid sammen med de før jeg drar. Deilig å bare være trekløveret. Jeg har hatt det så utrolig gøy. Virkelig ledd og kost meg. Vi har kjørt bil , laget mat , lugget på sofaen. Rett og slett bare være oss. Før Christian kom så tok jeg og Ida å scrappet litt . Lenge siden jeg har gjort det nå , så det var gøy å endelig lete frem scrappe utstyret igjen. Det ble til at jeg laget to kort. Nå venter jeg bare på at glitterlimen tørker før jeg skal lage ferdig kortene.

Selv om jeg har hatt mye å gjøre idag og har vært opptatt hele dagen , så kjenner jeg nå at det var deilig å få tid for meg selv til å bare snakke med godgutten. Selv om vi snakker over skype , så var det likevel deilig å få alenetid. Det er rart hvor mye man setter pris på den lille tiden man får sammen , selv om det bare er via skype. Men nå er det jo ikke mange dagene til jeg sitter på flyet. Da blir det ikke lenger skype vi bruker for å kommunisere og vi har heller ikke 78 mil mellom oss.

Trekløveret

  - Dato:
 • 01.06.2012
 • - Klokken:
 • 23:59
 • - Kategori:
 • Hverdagen
 • - Hilsener 0

Dagene går forbi. Det føles ut som om det ikke skjer noe som helst , men når jeg tenker over det så skjer det jo en del likevel. Jeg er fortsatt syk , men jeg føler meg mye bedre nå. Bihulene er ikke like tette nå som de var , men halsen er fortsatt vond. Men jeg satser på jeg snart er frisk igjen.
Igår kom jo verdens beste Christian hjem. Planen i første omgang var at jeg og Ida skulle hente han , men så fant vi ut at jeg hadde for liten bil. Men av en eller annen grunn så ble det så mye frem og tilbake om hvem som skulle hente han , så i 9tiden på Onsdagskvelden fikk jeg spørsmål. Kunne jeg være i Ålesund klokken 6 neste morning ? Joda, det kunne jeg vel ordne. Så jeg kasta meg rundt , tok en dusj og pakket med meg det jeg trengte før jeg dro til Ørsta for å besøke bror og Hildegunn i leiligheta. Så overnatta jeg der. Ble ekstremt lite søvn den natta , men jeg kom meg likevel opp , klokken 4 (!!!!) på Torsdagsmorningen. Alt for å hente hjem Christian. Men når jeg da kom til Ålesund så fikk jeg jo vite at jeg hadde ganske god tid likevel. Båten ble litt forsinket inn til Ålesund. Men jeg holdt meg jo sjokkerende nok våken hele tiden og når han endelig ringte og sa han var på vei bort til porten , så var det bare å komme seg bort dit. Og dere skal vite det var godt å se igjen bestevennen ! Nå har han jo vært borte i 6 uker, så det å få han hjem igjen og endelig få samla trekløveret , det gjorde ganske godt.

Så på vei hjem hadde jeg jo noen som holdt meg med selskap , noe som gjorde hjemturen mye enklere. Og artigere ikke minst. Men det var jo en helt annen beskjed enn det Ida fikk vite. Til henne sa Christian at han måtte dra ut igjen med en gang så han ikke kom hjem. Men joda, han var hjemme han og jeg satt ved siden av han når han tok telefonen til Ida. Selvsagt  hadde jeg lyst å si til Ida hele tiden at Christian faktisk var hjemme. At han bare lurte ho. Men samtidig så ville jeg så gjerne se reaksjonen hennes når trekløveret var samla igjen , og når jeg såg den reaksjonen , så var det virkelig verdt å lure henne.

Så igår var vi sammen hele dagen , men jeg kjente det på kvelden at det var godt å være alene igjen også. Det var godt å få litt tid å slappe av på og litt tid til å bare være meg. Ikke minst få litt tid til å snakke med kjæresten på Skype. Har ikke fått snakka så mye med han den siste tiden siden jeg har vært mye sammen med Ida. Men nå er det jo ikke mange dagene til jeg faktisk er i Kristiansand sammen med kjæresten , og jeg gleder meg mer og mer . Det er helt utrolig hvor mye en faktisk kan glede seg til noe. Mandag blir flybillettene bestilt og da er tiden plutselig så mye nærmere. Jeghåper bare det at streiken ikke blir så langvarig eller at det blir full streik sånn at jeg ikke kommer med nedover. Men jeg tenker vel egentlig ikke så mye på det , for jeg er så fast bestemt på at jeg skal nedover uansett. Om jeg så må kjøre de 78 milene som er mellom oss , så gjør jeg det.

Om det ikke kommer som noe sjokk , så var jeg jo faktisk sammen med Ida og Christian idag også. Har vært på noen møter idag i tillegg , men det har gjort godt å få litt tid sammen med Ida og Christian også. Og jeg må jo ikke glemme Rocco da. Godeste Rocco'en.
Men energien idag er på bånn , jeg tror jeg er langt på minussiden med energi. Og det merkest. Jeg er så sikker på at alle som er rundt meg også merker det. Men jeg kan ikke gjøre så utrolig mye med det. Jeg kan bare slappe av , håpe at jeg snart får igjen litt energi , og jeg kan gjøre det beste ut av det. Og det gjør jeg. Kanskje er jeg ikke så flink å slappe av , for jeg vil jo så gjerne prioritere tid med venner og familie nå før jeg drar. Så da blir det gjerne til at jeg gjør det og legger avslappingen litt på hylla. Familie har det nok dessverre blitt alt for lite tid til nå den siste tiden ,og det er jeg klar over. Så jeg må nok prøve å bli litt flinkere der også.

Idag er det jo også Fredag , og tid for den helgen da verdens beste tantegull kommer hjem. Savner den gutten så ubeskrivelig m ye når jeg ikke ser han , og den tiden jeg får sammen med han er verdifull. Den tiden betyr så mye for meg. Og da legger jeg sykdom og alt til sides for da skal jeg ha tante og Tobias tid. Da skal jeg leke og kose ,klemme og kysse. Han begynner nok å bli litt lei av det at tante alltid skal ha klem og kyss , for ikveld fikk ikke jeg nattaklem en gang. Men så hadde han jo sittet på fanget mitt og pratet og kost seg da. Så jeg forstår jo det. Og hvor mye vil en kose med tante når en er fire år ? Da vil en jo leke med biler og traktorer , lastebiler og motorsykler hele tiden. Det vil iallefall lillegull. Men det er greit det. Tante gjør gjerne det ho , bare ho får litt Tobiastid. Og at den gutten betyr mye for meg , er ikke til å legge skjul på. Tobias betyr så uendelig mye for meg og jeg er så uendelig glad i han. Jeg er så glad for at det er jeg som får være tanta hans.

 

Verdens aller beste Rocco <3
friskere

  - Dato:
 • 29.05.2012
 • - Klokken:
 • 22:21
 • - Kategori:
 • Hverdagen
 • - Hilsener 2

Idag har jeg rett og slett bare brukt dagen på å bli frisk. Eller friskere er vel rette ordet. Jeg sov ganske dårlig inatt og jeg tror jeg brukte en 3-4 timer på å våkne nok til å klare å stå opp idag Helt utrolig. 
Men jeg fikk iallefall ringt til legen , fikk en time der og jeg kom meg av gårde. Der fikk jeg noe allergimedisin som også skal hjelpe mot bihulene så da satser jeg på at jeg snart blir bedre. I tillegg til den dosen jeg tar med c-vitamin hver dag , så burde jeg nok ganske snart bli frisk. Det håper jeg iallefall , for nå er det 1,5 uke til jeg drar til Kristiansand , og da skal jeg være frisk. Og før det så må jeg jo være frisk nok til å være sammen med vennene mine. 
Men selv om jeg har Ida og Christian abstinenser nå , så kjenner jeg at det er godt å ha litt tid for meg selv og bare være meg. Så sosial som jeg var i helgen og så mye energi som jeg brukte , så trenger jeg rett og slett noen dager på å hente meg inn igjen og samle opp lageret med krefter. Og da er det godt å ha noen dager hvor jeg er bare meg. Men jeg kjenner jo det nå at jeg gleder meg til å være sosial igjen , og jeg gleder meg til Christian kommer hjem fra sjøen på Torsdag. Enda mer gleder jeg meg til trekløveret endelig er samla igjen. Og enda mer enn det gleder jeg meg til å sette meg på flyet til Kristiansand og til kjæresten min. I can't wait. 

Sofaen

  - Dato:
 • 28.05.2012
 • - Klokken:
 • 18:09
 • - Kategori:
 • Hverdagen
 • - Hilsener 2

Dagen har sneglet seg av gårde og kvelden nærmer seg mer og mer. Jeg har brukt mesteparten av dagen på sofaen siden jeg har fått så utrolig vondt i bihulene mine. Men takket være pappa, så fikk jeg meg Cvitamin , og et Cvitamin sjokk ble tatt med en gang jeg sto opp. Så nå føler jeg meg mye bedre faktisk. Det er fortsatt ganske så vondt , men hodepinen har gitt seg. Sånn nesten iallefall.

Brødrene mine, Hildegunn og Ben Ruben har dratt ,og jeg er nå alene igjen. Eller, det vil si at jeg har huset for meg selv. Brødrene mine og Ben Ruben har vel allerede satt seg i lastebilene sine og er vel på vei en eller annen plass med lass. Jeg skulle ønske jeg kunne være med på en tur en gang , men får ta det når det kommer. Jeg synes iallefall det er deilig å ha huset for seg selv igjen og kunne gjøre det jeg vil . Jeg sitter jo faktisk fortsatt i pysjen og jeg har ingen planer om å skifte til noe annet heller.

Bildene som ble tatt i helgen har havnet på facebook (etter kommando fra storebror selvsagt) og attpåtil så er bildene tagget. Så nå får jo folk noe artig å se på. Lørdagens vorspiel kan vel oppsummeres med neglelakk , øl , vin , whiskey , chillinøtt krig og mye latter. Det var en koselig kveld og et koselig vorspiel.

Nå har endelig kjæresten kommet seg hjem også , og jeg kjenner at jeg gleder meg mye til å få snakke med han på skype igjen. Har vært lite av det den helgen her siden han har vært på hytta og jeg har vært opptatt med å være sosial og være sjåfør. Er lenge siden jeg var ute to dager etter hverandre , men det gikk greit siden jeg ikke drakk noe annet enn brus. Tror nok ikke jeg hadde klart det om jeg hadde drukket alkohol. Da hadde det nok blitt en ganske hard helg tror jeg. Men jeg storkoste meg iallefall.

Allergi

  - Dato:
 • 28.05.2012
 • - Klokken:
 • 06:36
 • - Kategori:
 • Hverdagen
 • - Hilsener 2

Hei dere !
Ja, jeg er fortsatt i live. Men i helga har det vært fult kjør hele tiden , så jeg har rett og slett ikke hatt tid til å sette meg ned med dataen. Men nå fant jeg jo litt tid siden jeg likevel er våken nå.
I helga har det vært fult show. Fredag var det dans med 3Busserulls , og siden bror tinga meg som sjåfør forrige helg, så stilte jeg opp jeg. Det var en utrolig artig kveld og jeg virkelig storkoste meg ute sammen med gode venner.
Lørdag var det dans med Ole Ivars , og joda,  kvelden var helt grei den. Var mye som skjedde som jeg ikke helt likte og som jeg virkelig skulle ønske jeg hadde klart å unngå. Men jeg prøvde hele tiden å gjøre det beste ut av det , men jeg er fortsatt ikke sikker på om jeg har gjort det rette. Men jeg møtte iallefall noen gode venner som jeg ikke har sett på en god stund , så det var jo gøy å sette seg ned å snakke med de.

Veldig gøy var det når jeg kom inn i gymsalen og det første jeg møter er en kompis som akkurat har kommet hjem fra sjøen. Han er jo en av naboene her også. Og det første han gjorde ? Han ga meg en lang god klem ! Jeg har virkelig savnet de gode klemmene som jeg får av han. Det er jo så sjeldent at jeg er ute så når jeg først er ute så synes jeg det er veldig gøy å møte på venner jeg ikke ser så ofte. Da har vi jo litt å prate om også , så da blir jeg jo opptatt en stund med å prate. Jeg er jo ikke noen fan av Ole Ivars egentlig , men siden jeg var sjåfør så stilte jeg opp og var der.

Fredagsnatta ente det hele med at jeg sov på sofaen faktisk. Men det har sine logiske grunner. Jeg har ekstrem edderkopp fobi og selvsagt var der en jævla edderkopp på rommet mitt. Angstanfallet kom jo selvsagt med en gang , det samme med hyperventileringa. Men heldigvis, så snakka jeg med kjæresten på telefon , og han klarte å roe meg nok ned til at jeg kunne gå ut av rommet og ned på sofaen. Tusen takk gutten min. Det å hyperventilere blir noe helt annet når du hører i telefonen " jenta mi , pust rolig. Jenta mi , jeg elsker deg". Det er så gøy å vite at enkelte faktisk vet hva de skal gjøre når noen får et angstanfall. Og det å få oppleve at noen vet det  ,det føles egentlig ganske godt.

Igår hadde vi jo et nydelig vær ute. Det var sol og det var varmt. Jeg, Hildegunn og Ben Ruben tok likesågodt en tur til Syvde på messa for å kjøpe oss Thaimat , og det var utrolig godt det. Og jeg tenkte jo at jeg skulle prøve å få litt mer farge på kroppen siden det var så sol å varmt ute. Selvsagt gjorde jeg jo dette etter vi kom hjem igjen. La meg ned på plenen og det første jeg merker er at øynene svir. Så begynner nasa å renne , halsen blir vond. Jævla allergi !
Jeg hadde klart meg så utrolig fint uten den jævla allergien , og attpåtil så finner jeg ikke igjen allergimedisinen min. Så idag blir det vel å holde seg mest mulig innendørs å få allergien til å roe seg litt ,før det forhåpentligvis blir en tur til legen imorgen for å få medisin. Ifjor klarte jeg meg ganske bra uten medisin og allergien var ikke så stor. Men i år er det vist noe helt annet og jeg kjenner jeg virkelig må ha medisin. Men den største frykten akkurat nå er vel om jeg ikke kan ligge på plenen å sole meg lenger. Hvordan går det da med brunfargen liksom. Jeg vet så inderlig godt at det er et luksusproblem , og at jeg kan sole meg likevel.

 

varmeste

  - Dato:
 • 24.05.2012
 • - Klokken:
 • 16:29
 • - Kategori:
 • Hverdagen
 • - Hilsener 2

Idag har helt garantert vært den varmeste dagen hittil denne uka. Og dere skal tro jeg virkelig nyter det. Våknet i ti tiden idag og dro rett ut i sola. Her har jeg vært siden. Jeg har virkelig fått grillet meg og føler meg ganske så overkokt. Men samtidig så er det en utrolig herlig følelse siden sykdommen da forsvinner og alle smertene forsvinner. Da er jeg meg igjen. Da føles det som om jeg er den friske Anne Mette igjen. Og det er en følelse jeg virkelig elsker.

Brunfargen kommer mer og mer og det eneste jeg mangler ved siden av meg nå er kjæresten. Nå er det jo faktisk bare to uker igjen til jeg drar for å besøke han i Kristiansand og jeg kjenner at jeg gleder meg mer og mer. Samtidig som sommerfuglene blir større og større. Tenk at det bare er to uker til jeg får møte kjæresten min. Jeg gleder meg jo selvsagt mye til å treffe alle menneske jeg har blitt kjent med også. Og jeg gleder meg til å få hele sommeren sammen med alle sammen.
Men ja. Grunnen til at Robin er det eneste jeg mangler ved siden av meg nå er jo fordi jeg har data , jeg har snus , jeg har telefon og jeg har eplejuice. Jeg har jo det jeg trenger da.

Bikinien har blitt flittig brukt den uken her , og bikiniskillet blir større og større det for hver dag. Men det er jo helt fantastisk for da vises det at jeg har vært ute i sola. Men det å være ute i sola er vel det eneste jeg har gjort den uken her. Har vært i sola fra jeg har stått opp og til 6-7 tiden på kvelden. Det som er så herlig her på Sunnmøre er at vi har sola så lenge , og at det er lyst så lenge. På sommeren så blir det vel aldri skikkelig mørkt ute , og det er litt mørkt i bare noen timer , før det lysner til igjen. Og det er vel det jeg liker med Sunnmøre. At det er lyst så lenge på kveldene. Og så må jeg jo ikke glemme den vakre naturen vi har her heller da.

Jeg føler kanskje at dere lesere fortjener et mye mer positivt innlegg nå etter de negative som har vært. Jeg har hatt det litt tøft de siste dagene og depresjonen har ikke vært til å legge skjul på. Jeg har jo prøvd så godt jeg kan å late som ingenting , å glemme hele depresjonen. Jeg føler kanskje at det har gått bra inntill jeg har lagt meg i senga på kvelden. Grunnen til at alt kommer da er vel fordi det er da jeg slapper av og det er da jeg begynner å tenke. Men nå føler jeg meg mye bedre og det føles som om depresjonen er på vei bort igjen. Heldigvis. Den vet jo så inderlig godt at den ikke er noe velkommen her , men samtidig så velger den gang på gang å overskride alle regler og grenser og angripe meg. Jeg hater den forbanna depresjonen. Kan den ikke finne noen andre å plage liksom ?
MenMen. Jeg ble plukket ut til å få den ,og dermed så kan jeg bare gjøre det beste ut av det. Og det er det jeg prøver på også. Jeg prøver så godt jeg kan å gjøre det beste ut av den situasjonen jeg er i.

Jeg skulle gjerne vist dere noen bilder jeg har tatt idag , men de bildene er dessverre på telefonen. Men om dere har Instagram , så ber jeg om at dere følger meg der. Der kan dere se alle bildene jeg har tatt idag. Navnet mitt der er myklebust91 .
Men siden jeg ikke har bilder fra idag på dataen så viser jeg dere heller noen bilder fra da jeg og lillebror var på sjøen en dag.


Sol og sommer

  - Dato:
 • 22.05.2012
 • - Klokken:
 • 16:37
 • - Kategori:
 • Hverdagen
 • - Hilsener 0

Endelig har Sunnmøre blitt innvilget litt sol og sommer. Synes det var på tide , og det gjorde såpass godt at jeg har utnyttet det maksimalt mye. Har vært en god del ute og attpåtil så har jeg vært med lillebror på sjøen en tur. Smart som jeg var så tok jeg med kameraet mitt , så jeg fikk jo tatt en del bilder. Dersom jeg får til å laste opp noen så skal dere få se.

Jeg klarte aldri å fulløre dette innlegget igår. Jeg ble trøtt og sliten og valgte rett og slett hvile fremfor bloggen. Jeg har en bedre dag idag , men jeg kjenner at jeg fortsatt er litt sliten. Men det får bare være. Jeg har brukt store deler av dagen på å være ute i sola. Det er virkelig bikini vær idag , og bikinien ble funnet frem den. Merker at jeg begynner å få mer og mer farge nå og det er deilig. Men det er vel også det som er poenget med å ligge ute i sola. Det er iallefall det med meg.

 

 
nedover..

  - Dato:
 • 16.05.2012
 • - Klokken:
 • 21:35
 • - Kategori:
 • Hverdagen
 • - Hilsener 2
Det går opp og ned. Om dagene er det nok mest nedover tror jeg. Jeg har en periode igjen hvor jeg ikke har noe energi til overs, jeg har ikke ork til noe. Hadde jeg jo bare hatt energi så hadde det jo vært litt enklere å fått gjort noe. Men jeg får jo gjort litt likevel og selv om det ikke er mye så er det bedre enn ingenting.
Idag kom tantegullet mitt hjem igjen og det var deilig å få litt Tobiastid igjen. Savner den gutten mye når han ikke er her. Og selv om jeg hadde ekstremt lite energi så klarte jeg å samle sammen litt såpass at jeg klarte å leke sammen med han og være sammen med han.
Jeg kjenner også det nå at det er utrolig deilig å ha en plass for meg selv igjen. En plass hvor jeg kan trekke meg tilbake , slappe av og rett å slett gjøre omtrent det jeg vil. Det er deilig. Men det er likevel deilig å ha pappa og familien i huset ovenfor. Det er deilig å kunne gå dit når jeg trenger det.

Men det at jeg bare bor i Vanylven midlertidig blir jeg mer og mer sikker på. Greit , det er deilig å bo hjemme og være hjemme. Men å bosette meg her er nok ikke noe jeg kommer til å gjøre iallefall. Jeg vet nok hvor jeg vil flytte , men jeg vet ikke når det blir eller om det blir. Nå har jeg rett og slett nok med å leve dag for dag. Og det er det jeg også kommer til å gjøre fremover. Ta dag for dag og prøve å nyte livet best mulig.

Imorgen er det jo 17. Mai. En dag jeg ikke bruker å feire noe særlig. Jeg foretrekker heller å ligge på sofaen , i joggeklær og se en god film , enn å stæsje meg opp å gå i tog. Men siden Tobias er her i år , så blir det vel til at jeg tar på meg en kjole og blir med en tur utover på ettermiddagen. Håper bare jeg får sove godt inatt såpass at jeg har nok energi til å dra utover. Men jeg tviler på jeg får til å sove før kjæresten kommer hjem. Har blitt så vant med å snakke med han før jeg sovner , at dersom jeg ikke gjør det så får ikke jeg sove skikkelig. Det er rart det der egentlig.

Uansett , så håper jeg dere alle sammen får en fin 17.Mai feiring sammen med venner og familie :)

uvær..

  - Dato:
 • 14.05.2012
 • - Klokken:
 • 17:23
 • - Kategori:
 • Hverdagen
 • - Hilsener 0

Jeg beklager at det ikke ble blogging igår. Men jeg var sammen med Ida nesten hele dagen. Hentet henne fordi hun skulle hjelpe meg å pakke ut litt og få på plass litt ting. Begynner helt klart å komme i mye mer orden nå . Jeg tok meg også en tur for å besøke tante og onkel etter at jeg hadde kjørt Ida hjem. Var lenge siden jeg hadde vært der så det var gøy å komme frem dit og snakke litt med dem. Jeg fikk også fikset dørhåndtaket på bilen , så nå er den enda litt mer i orden. Men nå tenker jeg ikke noe mer på det før etter jeg kommer hjem fra ferie. Er bare en måned nå til jeg setter meg på flyet for å dra ned til kjæresten min. Gleder meg mye til å komme ned dit og få 1,5 mnd sammen med han.

Og bare fordi det er så stygt vær ute idag og internettet er (som vanlig) utrolig dårlig så har jeg sørget for å rydde og vaske huset idag. Dungen med skitneklær minker litt etter litt heldigvis og jeg gleder meg til å ha fått bort hele den. Må jo se bra ut her til tantegullet mitt kommer hjem. Kjenner jeg gleder meg mye nå til han kommer , og selvsagt så gleder jeg meg jo til bror kommer hjem også.

Jeg skulle gjerne vist dere noen bilder , men nettet er så dårlig at det faktisk ikke går an å laste opp bilder...

Endelig

  - Dato:
 • 12.05.2012
 • - Klokken:
 • 19:32
 • - Kategori:
 • Hverdagen
 • - Hilsener 0

Jeg er endelig hjemme igjen. Eller det har jeg jo egentlig vært noe timer. Jeg har fått på plass en del ting i huset , men der er fortsatt mye som venter på å bli plassert. Det er gulv som venter på å vaskes , klær som venter på å vaskes. Men jeg har ikke energi til noe mer idag. Jeg har ikke ork til noe mer idag. Men jeg føler jeg har fått gjort mye. Selv om det fortsatt er mye som må gjøres så må nok det bare vente litt.
Flytting tar på det. Men den gangen her gikk det greit. De fleste tingene var fortsatt nedpakket i esker og det som ikke var det var fort gjort å få ned i esker. Det var fort gjort å få det ut i bilene , like fort gjort å få det inn i huset. Men det var jo der det stoppet. Det var da det fristet mer å bare sette seg ned , ikke gjøre noe mer. Men jeg kunne jo ikke la alle tingene stå rett innenfor døren. Så jeg sorterte eskene etter hvor de skulle. Alle klærne ble bært opp på rommet , resten satte jeg inn på storstua.

Og når jeg likevel venter på at Robin skal komme hjem sånn at jeg får snakke med han på skype , så frister det egentlig å begynne å henge opp pg legge klærne på plass i skapet. Da har jeg jo noe å gjøre på . Men der er så tomt for energi. Det er som om jeg har brukt opp energien for flere dager.
Jeg kjenner det at selv om energien er tom , reservelageret brukt opp så har jeg likevel lyst ut en tur. Jeg vil ut , ha det gøy , være sammen med venner, få nye venner. Men så er det jo det at jeg ikke har så alt for mange venner i Vanylven. Christian er på sjøen og kommer ikke hjem før 31.Mai. Ida er ikke helt i form så jeg vil ikke mase på henne. Jeg kjenner det at jeg kanskje har lyst til Fosnavågen. Besøke alle de gode vennene mine der ute.
Men om jeg tipper rett så blir det til at jeg er hjemme. Kanskje jeg tar meg en liten kjøretur eller noe senere.

Er det en ting som irriterer meg litt nå , så er det at data anlegget mitt er ødelagt. Jeg føler jeg ikke får skikkelig lyd når jeg ikke har det. Men det kan jo bare være fordi jeg er så vant med anlegget jeg har i bilen, at jeg føler det blir noe som mangler når jeg ikke har anlegg til musikken. Det er vel bare en vanesak tenker jeg.

 

Med dårlig nett, så blir det til at det blir et blogginlegg uten bilder. Håper og satser på at det går fint.
Så nå tar jeg meg heller en kjøretur og henter verdens beste Ida og får litt kvalitetstid sammen med henne :)

Tilbake for siste gang

  - Dato:
 • 11.05.2012
 • - Klokken:
 • 19:41
 • - Kategori:
 • Hverdagen
 • - Hilsener 2

Det er en god stund siden jeg var her sist. Jeg vil ikke være her lenger. Det er jo derfor jeg flyttet bort her fra. Men nå har jeg ikke noe valg. Jeg skal tilbringe en natt i Sykkylven igjen. Første natten siden jeg flyttet hjem til Vanylven. Men det er egentlig helt greit. Kanskje det er fordi jeg pakker ned alle tinga mine , og tar de med hjem imorgen. Sånn at jeg da er ferdig med Sykkylven for godt. Det skal bli deilig , å bli helt ferdig med den plassen her.
Jeg har ingen planer om å komme hit noe mer. Jeg er ferdig her for godt. Jeg føler på meg at når jeg sitter i bilen imorgen på vei hjem , så kommer jeg bare til å smile. Fordi jeg endelig er ferdig med Sykkylven og fordi jeg da får alle tinga mine hjem til Vanylven.
Da er det jo for meg bare å flytte alle tinga mine rett ned i huset hvor jeg skal bo fremover. Da er det bare å begynne å pakke ut der, lage mitt system på ting og lage det til slik jeg vil. Jeg kjenner jeg gleder meg noe sykt til å få gjort det. Men den gleden er likevel ingenting i forhold til hvor mye jeg gleder meg til å bli ferdig med Sykkylven .

Det minker på dagene også nå. Dagene til jeg setter meg på flyet mot Kristiansand. Det minker på dagene til jeg endelig får være sammen med kjæresten og får en og en halv måned sammen med han. Jeg gleder meg mer og mer for hver dag som går. Og når jeg ikke kan være der sammen med han , så er Skype flittig brukt. Når vi ikke kan sove ved siden av hverandre i samme seng, nei da sover vi med dataen ved siden av oss og cammen på. Når vi ikke kan være på cam med hverandre, nei da ringer vi til hverandre. Vi har funnet vår måte å komme oss gjennom dagene uten hverandre. Vi har funnet vår måte å gjøre savnet litt mindre på. Men selvsagt så er savnet enormt stort og jeg gleder meg som bare det til å endelig kjenne det savnet forsvinne , og bare springe rett inn i armene til gutten min når han henter meg på flyplassen.
Avstandsforhold er aldri enkelt har vi funnet ut. Men er kjærligheten sterk nok så klarer vi oss gjennom det. Og det er akkurat det jeg og Robin gjør. Vi klarer oss og vi kommer oss gjennom dagene.

 

 

Bildet er tatt fra den leiligheten jeg bodde i da jeg bodde i Sykkylven.
Utmattelse og fargekart

  - Dato:
 • 08.05.2012
 • - Klokken:
 • 16:35
 • - Kategori:
 • Hverdagen
 • - Hilsener 2

At utmattelsen har blitt en stor del av hverdagen merker jeg godt. Det eneste jeg vil er å sove. Om jeg legger meg tidlig om kvelden , så må jeg likevel ha på vekkerklokke for å klare å våkne i normal tid. Noe jeg trodde skulle fungere fint idag. Men neida. Jeg hadde skrudd av vekkerklokken i søvne , fortsatt å sove , og våknet ikke før klokken var 12 idag. Noe som vil si over 12 timer med søvn.
Men derimot så fungerer jeg fint idag i forhold til igår. Gårsdagen var et mareritt og den endte med et migreneanfall fra en annen verden. Men etter å ha tatt både migrene medisin , paracet og smertestillende så ble jeg såpass bra at jeg klarte å sove.

Og allerede før jeg våknet idag så hadde kjæresten sett på meg at jeg hadde vondt. Han såg det at jeg hadde ganske vondt og selv om han håpte det ikke stemte , så hadde han nok rett. Smertene er der idag også de. Noe som er litt både og. Det passet litt greit siden jeg hadde et møte på NAV idag. Men samtidig så passer det aldri med smertene. Jeg klarer meg så fint uten de , men samtidig så kan jeg jo ikke styre når de kommer, når de skal dra og hvor intense de skal være. Nav møtet gikk forreste helt greit det. Det var første møtet etter jeg flyttet hjem og saksbehandleren var grei selv om jeg har hørt mye negativt om henne. Da jeg satt på møtet så kjente jeg utmattelsen ble større og sterkere. Til slutt slet jeg virkelig med å holde oppe øynene. Var helt utslitt. Men til slutt ble møtet ferdig ,jeg kom meg hjem og jeg fikk i meg litt mat. Maten hjalp ikke noe på verken kvalmen eller utmattelsen , men mat er jo noe man må ha likevel.

Etter det har jeg egentlig bare brukt dagen på å betale noen regninger , og hørt musikk. Nå venter jeg vel bare på at kjæresten skal komme hjem så jeg får snakke med han igjen. Planen var vel at jeg skulle prøve å gå en tur idag også siden det var sol når jeg våknet. Men nå er det overskyet og jeg venter vel bare på at regnet skal komme. Håper virkelig det snart blir sol og fint ute igjen såpass at jeg iallefall kan få vasket bilen. Det å ha hvit bil er ikke noe ideelt. Den blir jo så fort skitten.
Tenkte jeg skulle se over fargekartet som bror har også og prøve å finne ut hvilken farge jeg skal lakke bilen. Første planen var faktisk å lage rosa viper striper på den og rosa felger. Men nå vurderer jeg bare å lakke hele bilen. Hvordan det ender opp til slutt vet jeg ikke enda , så dere må nesten bare vente å se.

Fredag tenkte jeg å ta meg en tur til Sykkylven , pakke ned alle tingene mine (igjen) og få de hit. Føler jeg må gjøre det snart såpass at onkel kan få begynne å tømme huset og gjøre det klar for salg. Han skal jo selge huset som han bor i nå , men først og fremst så må jo jeg få henta alle tinga mine. Og siden jeg likevel ikke har noe å gjøre i helgen , så tenkte jeg jo at jeg kan gjøre det da. Tror vel egentlig at det skal være fort gjort å få pakket sammen siden de fleste tinga fortsatt er i flyttekasser. Men jeg kjenner jeg bare gleder meg mer og mer til å få alle tinga ut av flyttekassene.

 

Hvilken farge tror dere hadde passet til rotta ?
 

39days

  - Dato:
 • 06.05.2012
 • - Klokken:
 • 00:40
 • - Kategori:
 • Hverdagen
 • - Hilsener 2

At motivasjonen til å blogge er lik null , har dere vel merket alle sammen. Vet rett og slett ikke hva jeg skal skrive om.
Dagen idag har jeg egentlig brukt på å gjøre minst mulig. Har snakket mye med kjæresten på skype , og jeg gleder meg mer og mer til den 14.Juni. Det er nemlig den dagen jeg setter meg på flyet for å dra ned å besøke han. Da får jeg 1,5 måned sammen med kjæresten og jeg gleder meg utrolig mye.

Utenom det så har jeg nå vært å hentet lillebror på fest.. Synes det er ganske greit å hente han for da vet jeg iallefall at han kommer seg trygt hjem. Og siden det var arrangement på puben så tok vi oss like så godt en liten rånerunde og fikk ristet ut litt vett fra hodet. Det føles iallefall sånn etter å ha skrudd opp anlegget. Og siden jeg nå bare venter på at kjæresten skal komme hjem så jeg får snakke litt mer med han før jeg sovner så koser jeg meg med en shaker. Har fått helt hekta på det nå. Det er jo så godt.

Jeg satser på jeg snart får noe mer å blogge om. Så får dere iallefall noe å lese på .
Og siden det innlegget her handler mest om kjæresten og hvor utrolig mye jeg gleder meg til å se han den 14.Juni , så legger jeg ved et bilde av han som jeg har redigert.
Han har forsovidt sagt det er greit at jeg legger ut noen få bilder av han av og til , så da ble det den gangen her. Så blir det nok en liten stund til neste gang dere ser noen bilder av Robin :)
Om noen skulle lure , så har vi nedtellinga. Nå er det bare 39 dager igjen :)

 
Gullgutten

  - Dato:
 • 02.05.2012
 • - Klokken:
 • 20:04
 • - Kategori:
 • Hverdagen
 • - Hilsener 2

Jeg beklager at det er så stille på bloggfronten . Det er nemlig mye som skjer i livet og i tillegg så er jeg ganske så sliten og utmattet. Derfor så blir det litt stille. Men så fort jeg har motivasjon og finner de ordene jeg trenger , så kommer jeg tilbake.
I mellomtiden så får dere se noen bilder jeg har tatt den siste tiden.

 

 

Meg og gullgutten min på Amcar treff. Tante er så utrolig glad i deg gutten min <3
To fotointeresserte

  - Dato:
 • 27.04.2012
 • - Klokken:
 • 17:04
 • - Kategori:
 • Hverdagen
 • - Hilsener 0

Det er Fredag. Det er helg. Og hvor skal jeg bruke helgen ? Jo , hos mamma.
Jeg tok nemlig med meg lillebror idag, satte oss i bilen og kjørte ut til mamma. Det er som vanlig deilig å være her. Stille, fredelig og rolig. Jeg har faktisk ingen planer for helgen , så det gjenstår å se hva jeg finner ut.

Gårsdagen brukte jeg og Ida i Volda og Ørsta. Der hadde vi vår egen lille bursdagsfeiring, og snille gode Ivan ble med oss også. Bilder skal dere få se når jeg får lagt bildene inn på dataen. Ida har dem nemlig på sin data , og siden jeg er hos mamma nå , så blir det litt vanskelig å få de inn på dataen.

Jeg vet også at jeg har blitt helt elendig på å blogge om spennende ting. Men at her fortsatt er noen hyggelige sjeler inne og leser, setter jeg stor pris på.
Nå for tiden så er jeg aller mest med Ida. Er hos henne hver eneste dag, så da tar jeg like så godt og sover der også. Det er utrolig digg å få være mye sammen med Ida. Vi ler hele tiden , snakker mye , og egentlig så er det bare stilt når vi spiser mat , når vi sover, eller når vi er opptatt med hver vår data og snakker med kjærestene våre .

For tiden så er jeg utrolig lykkelig. Jeg har det utrolig bra, og jeg har kommet meg over depresjonen og angsten. Selvskadingen sliter jeg fortsatt litt med. Iallefall tankeneom det. Men jeg har nå klart å holde meg unna selvskading siden jul , og det er jeg ganske stolt over. Selv om jeg har på følelsen at jeg kommer til å sprekke snart, så gjør det meg egentlig ikke noe.
Jeg bruker jo selvsagt mye tid på facebook og skype , der jeg snakker med kjæresten min. Nå er det 74 dager til jeg drar ned for å besøke han og jeg gleder meg mer og mer for hver dag som går. Det er helt utrolig hvor mye man faktisk kan glede seg over noe som skal skje.

Jeg og Ida har jo som vanlig tatt en del bilder. Når to fotointeresserte personer lever under samme tak så blir det tatt mye bilder. Spesielt når begge to er bloggere også. Så nå har jeg mange nye bilder av meg selv og Ida har noen bilder av seg selv også. Men det kommer nok til å bli mye mer bilder etterhvert som dagene går. Så nå har dere mye å se frem til. Bloggen til Ida kan dere forresten besøke ved å trykke HER.

 
Godingen min

  - Dato:
 • 25.04.2012
 • - Klokken:
 • 23:55
 • - Kategori:
 • Hverdagen
 • - Hilsener 4

 

Jeg er så ubeskrivelig glad i deg , gutten min <3
23.April 2012. Vår dato <3

 

 

 

Sol , turer og venner

  - Dato:
 • 23.04.2012
 • - Klokken:
 • 12:12
 • - Kategori:
 • Hverdagen
 • - Hilsener 2

Den siste tiden har jeg begynt på uttallige mange blogg innlegg. Men jeg har aldri klart å fullført de. Jeg har aldri klart å finne de ordene jeg trenger for å klare å fullføre et blogg innlegg som jeg selv ville ha lest. Det er ikke alltid like lett å skulle finne de ordene man trenger. Og om man gjør det , så er det ikke alltid så lett å få de inn på skjermen.

Sunnmøre har den siste tiden vært heldige med været. Vi har hatt sol. Det går an å være ute uten å ha på seg mye klær. Og det er gøy. Derfor så har jeg gått en del turer. Prøvd å trimme litt , og jeg har tatt med hunden slik at han også får litt trim.
Jeg har også fått utrolig god kontakt med en person. En person jeg har kjent siden jeg var 13 eller 14. En person som jeg har utrolig mye til felles med. Det er gøy å få kontakt med gamle kjente. Det gikk jo noen år uten at vi snakket sammen , men nå når vi fikk kontakt igjen så er det som om vi alltid har snakket sammen.
Igår så fikk jeg endelig møte verdens beste Ida igjen. Det har vært noen dager nå uten at vi har vært sammen , så det gjorde godt å endelig få møte henne igjen. Vi hadde det som vanlig veldig gøy , og smart som jeg var så tok jeg med meg kameraet. Så da fikk jeg jo tatt en del bilder. Og ikke minst så fikk jeg lært Ida litt mer om hvordan man skal ta gode bilder.

Jeg føler det innlegget her ble ganske rotete. Men det er iallefall et innlegg.Christian ga meg en wonderbaum. Så bare for å huske at det var den han ga til meg, så måtte selvsagt navnet hans skrives på :)
Verdens fineste Ida :)Også meg da.
Glad for

  - Dato:
 • 20.04.2012
 • - Klokken:
 • 19:45
 • - Kategori:
 • Hverdagen
 • - Hilsener 0

Jeg husker så godt da vi hadde kontakt. Da vi snakket sammen hver eneste dag. Som regel så var det kun på webcam , så vi snakket sammen istedenfor å skrive sammen. Vi har gjort mye sammen , selv om halve Norge har vært imellom oss, og selv om vi aldri har møttes. Vi har mange gode minner sammen , og jeg kan uten tvil kalle deg min venn. Vi har så mye til felles. Vi har så mange minner sammen. Så mye vi kan le av sammen. Også er det jo det at vi er så like. Vi kalte alltid hverandre for tvillingen. Bare fordi vi er så like som vi er , fordi vi har så mye til felles som vi har.
Det ble dessverre noen år hvor vi ikke snakket sammen , men nå er jeg bare glad vi endelig har fått kontakt igjen :)

Elsker det

  - Dato:
 • 20.04.2012
 • - Klokken:
 • 17:07
 • - Kategori:
 • Hverdagen
 • - Hilsener 0

Jeg elsker rett og slett det herlige været som Sunnmøre har fått. Vi har hatt sol nå i mange dager , det er varmt ute og dagene blir mye lysere og lettere med en gang. Det er så mye enklere å komme seg ut når det er sol ute , det er så mye enklere å gjøre ting. Og jeg trenger jo ikke å ta solarium for å få brunfarge.
Igår kom endelig Tobias , bror og Hildegunn hjem. Har savnet de alle sammen. Og jeg var også en tur hos farmor og farfar for å lage hjemmelaget pizza til de. Som vanlig så ble den en suksess. Jeg ble iallefall fornøgd med den.

Igår tok jeg også med meg lillebror og Aslak på en gåtur. Egentlig så skulle vi gå på fjellet , men når vi var ferdig med første etappe så ombestemte vi oss. Istedefor å gå til venstre og oppover mot fjelltoppen , så gikk vi rett frem. Da kom vi til slutt ned til det som heter Myrane her. Og for en gangs skyld så forstod jeg hvorfor det heter Myrane. Der var jo bare myr. Kjempe fint det når jeg gikk i joggesko. Men vi kom oss jo dit vi skulle. Og Aslak , jeg tror han var glad for å få gå på tur. Idag tenkte jeg faktisk å ta med meg Hildegunn på en gåtur. Gjør det så mye enklere å gå på tur når jeg har noen å gå sammen med. Og er det noe jeg har mangel på så er det motivasjon. Men samtidig så er jeg så sta , at dersom jeg har bestemt meg for noe så skal jeg gjennomføre det.

Også er det jo litt enklere å skulle gå turer og slikt når jeg har en nydelig natur rundt meg, jeg har fine tur muligheter , og attpåtil så liker jeg meg godt her. Jeg tror trivsel har mye å si når det kommer til det å skulle trimme og gå turer. Iallefall så har det det med meg.

 


Utsikten fra huset til pappa.

 

Rart hva man gjør

  - Dato:
 • 19.04.2012
 • - Klokken:
 • 22:59
 • - Kategori:
 • Hverdagen
 • - Hilsener 0

Det er rart hva man gjør for en skikkelig hårfarge. Jeg har bestemt meg for at jeg skal ha en skikkelig rødfarge og etter to runder med bleiking så er resultate slik som det på bildet. Nå tenkte jeg imidlertidig å vente en stund før jeg gjør noe med det , og sånn egentlig så gjør ikke det så mye siden jeg synes fargen er ganske tøff.

Så stolt av deg

  - Dato:
 • 19.04.2012
 • - Klokken:
 • 21:13
 • - Kategori:
 • Hverdagen
 • - Hilsener 0

Endelig er du tilbake. Endelig kan jeg se deg leke igjen. Endelig kan jeg høre deg le igjen. Endelig kan jeg høre alt det artige du har å si. Jeg savner deg så mye når du ikke er her , men jeg gleder meg så utrolig mye til hver gang du kommer hit. Jeg gleder meg til hver gang jeg kan leke med deg igjen. Du er min lille øyensten. Du er min lille gullgutt. Og jeg er så ubeskrivelig glad i deg. Tante er så stolt av deg vennen <3

Fylt med gode venner

  - Dato:
 • 16.04.2012
 • - Klokken:
 • 12:41
 • - Kategori:
 • Hverdagen
 • - Hilsener 1

Dagene går så fort. Jeg rekker liksom ikke å tenke over dagen før den plutselig er forbi. Venner er en stor del av livet mitt nå , og siden bestevennen drar på sjøen den uken her , så bruker jeg så mye tid jeg kan sammen med han. Kommer jo til å savne han noe helt sinnsykt når han drar. Å det å vite at han kommer til å bli borte mer enn 1 tur gjør det ikke noe enklere. Men heldigvis så har jeg verdens beste Ida sammen med meg. Det gjør det jo litt enklere.

Gårsdagen brukte jeg på litt forskjellig. Var på besøk med farmor og farfar en tur. Var en stund siden jeg hadde vært der så da fant jeg ut at jeg skulle ta meg en tur. Etter det var jeg på en liten kjøretur sammen med pappa, stemoren min og lillebror. Når vi kom hjem så tok jeg meg en liten kjøretur og ventet på at bestekompisen min skulle komme hjem. Og når han endelig kom så kom jo Dennis også. Og snille Dennis hadde jo kablene jeg trengte for å koble annlegg, så da gjorde vi like så godt det. Så nå er anlegget på plass i bilen min. Som jeg sa til bestekompisen  , jeg likte rotta mye bedre med en gang anlegget var på plass.

Lørdag var jeg på dans sammen med de to beste. Møtte mye kjentfolk og det at det var Vassendgutane som spilte gjorde det egentlig bare bedre. Det var virkelig en suksessfull kveld , og jeg kom meg ikke hjem før klokken fem om morningen. Men det gjorde ingenting. Jeg hadde hatt en helt utrolig kveld og kost meg mye. Det var jo virkelig en effektiv dag også siden jeg var i skogen og hjalp til der en del , og når vi var ferdige der så tok jeg og Hildegunn å gikk på fjellet. Når vi kom ned der ifra så var det å dusje før jeg hentet verdens beste Ida.

Jeg gleder meg også mye til imorgen. Da skal jeg en tur til Ålesund og de to beste skal bli med meg. Det kommer til å bli en artig tur og det er vel derfor jeg gleder meg så mye. Tenkte jeg også skulle ta meg en tur til Sykkylven slik at jeg får hente litt mer klær også må jeg få hentet posten min. Og da får jeg jo også se Solo'en min igjen. Gleder meg selvsagt mye til å få se godpusen. Men jeg gleder meg enda mer til å få en hel dag sammen med de to beste.Anlegget som endelig er komt inn i rotta mi <3
En herlig dag

  - Dato:
 • 12.04.2012
 • - Klokken:
 • 23:29
 • - Kategori:
 • Hverdagen
 • - Hilsener 0

Endelig fikk jeg møte verdens beste Ida igjen! Hun er fortsatt litt syk, men nå ga vi oss blanke i om hun var syk eller ikke. Nå skulle vi møtes. Og jeg har hatt en super kveld sammen med henne. Jeg storkoser meg jo alltid sammen med henne da og idag var ikke noe unntak. Min kjære nabo Christian ble også med og gøy hadde vi det alle tre. Er alltid gøy sammen med de to. Christian hadde jo med seg hunden sin Rocco også. Han er så herlig :)
Nå gleder jeg meg kjempe mye til imorgen og til jeg får møte de to igjen. Skal på kino også tenkte vi. Se American Reunion. Selv om jeg allerede har sett filmen så ser jeg den gjerne en gang til sammen med de to !

Det første bildet er tatt fra Golan og viser den fine utsikten mot Fiskå. Den viser selvsagt bare sentrum og siden solen kommer rett mot så er det vanskelig å se. Men utsikten fra Golan er rett og slett nydelig.

Abstinenser etter deg

  - Dato:
 • 12.04.2012
 • - Klokken:
 • 11:44
 • - Kategori:
 • Hverdagen
 • - Hilsener 1

Nå er det nesten en hel uke siden sist. Tenk det. En uke siden sist vi var sammen. Siden sist vi kjørte bil sammen. Siden sist vi lo sammen . Siden sist vi fant på ting sammen. Jeg merker det nå at jeg savner deg mye. At jeg savner å finne på noe sammen med deg. Jeg merker det nå at jeg får abstinenser. Abstinenser etter å være sammen med deg. Jeg håper så inderlig at du snart blir frisk. At vi snart kan finne på noe sammen. Vi skal jo på tur sammen den 17. Vi skal på tur til Ålesund. Jeg skal på sykehuset og du skal være med. Jeg har jo lovd å hjelpe deg med å bli kvitt angsten. Jeg har lovd å hjelpe deg med å få en bedre hverdag. En hverdag uten angst. Jeg er glad jeg får lov å hjelpe deg med det. du vet at du har med å være frisk til vi skal på tur.
Jeg gleder meg til den turen jeg. Vi to på tur sammen. Besteveninnene. Jeg vet det kommer til å bli en artig tur. En tur med latter. Vi kommer til å ha mye å snakke om. Det har vi jo alltid.

Ida , bli frisk ! Jeg savner deg !
Du er uten tvil en av de aller beste veninnene jeg har og jeg er så utrolig glad for at jeg har blitt kjent med deg vennen.

 
Normal døgnrytme ?

  - Dato:
 • 11.04.2012
 • - Klokken:
 • 11:04
 • - Kategori:
 • Hverdagen
 • - Hilsener 1

Det virker som jeg endelig begynner å få en normal døgnrytme. Det føles egentlig godt. Tror jeg. Normalt sett så hadde jeg jo sovet til 13-14 tiden eller noe sånt. Jeg hadde lagt meg i 1-2 tiden. At jeg har et enormt stort søvnbehov skal jeg innrømme med en gang. Jeg trenger veldig mye søvn , får jeg ikke nok søvn så vil ikke kroppen fungere skikkelig. Men etter jeg flyttet hjem til pappa, så har jeg lagt meg tidligere , jeg står opp tidligere. Nå trenger jeg ikke vekkerklokke lenger. Jeg våkner av meg selv. Det er rart egentlig. Jeg har jo hatt en fucked up døgnrytme de siste to årene. Det er vel derfor det både er rart og uvant å våkne av meg selv så tidlig. Ja, det er jo tidlig i forhold til hva det har vært.

Det føles fortsatt rart å ha noe å fylle dagene med. Slik det har vært de siste årene så har jeg bare sittet i sofaen , dataen på fanget , eller sett på tv. Nå er det jo ikke slik i det hele tatt. Nå står jeg opp , slapper litt av før jeg våkner skikkelig før jeg begynner å finne på noe. Jeg bruker jo fortsatt dataen en del , men nå leser jeg bøker eller jeg er ute. Ofte er jeg med venner. Jeg finner på ting nå. Jeg sitter ikke bare i ro hele dagen.

Boken jeg leser nå er en bra bok. Det er en bok jeg kjenner meg igjen i. Jeg vet jo godt hvem hun er hun som har skrevet boken. Men det er jo ikke så rart siden mamma vokste opp i nabohuset hennes. Og de gangene jeg var på besøk med bestemor og bestefar så var jeg ofte der hun vokste opp. Boken er skrevet på nynorsk , men den er lett å lese likevel. Jeg anbefaler egentlig alle å lese den boken. Det er en bra bok .

 
Det ble ikke som jeg trodde

  - Dato:
 • 10.04.2012
 • - Klokken:
 • 13:13
 • - Kategori:
 • Hverdagen
 • - Hilsener 3

Når jeg tok valget om å flytte til Vanylven igjen , så trodde jeg ikke at jeg ville like meg. Trodde ikke jeg ville like Vanylven i det hele tatt. Men etter å ha bodd her en stund så liker jeg meg bedre og bedre. Det gjør godt å bo hjemme , det gjør godt å være med venner hele tiden. Det er vel også derfor jeg nå har byttet både adresse og fastlege. Og det føles faktisk godt. Det føles godt å ha ordnet alt det. Og selv om det fortsatt er mye å ordne , så stresser jeg ikke. Jeg tar det med ro , nyter det.

Det å bo hjemme,  det å være rundt familien hele tiden , det å være rundt venner, få nye venner ,være på puben . Alt det er herlig. Det er fantastisk. Jeg hadde ikke trodd det ville bli sånn. Hadde ikke trodd det ville gå så bra. Nå tror jeg heller at jeg setter flytteplanene på is , bare bo hjemme en stund. For det er herlig det.
Jeg har fått så mange nye venner den siste tiden. Jeg har vært så mye sosial. Og jeg elsker det. Jeg elsker å være sosial , jeg elsker å få nye venner.
Det å ta turen på puben i helgene, det er noe jeg virkelig vil. Det å drikke Sure Sissel , er noe jeg virkelig vil. Jeg har det gøy. Jeg ler , jeg nyter livet. Og jeg har lært meg å ta ting slik de kommer. Jeg har lært meg å ikke stresse med ting , la ting gå slik de vil. For jeg skal bare nyte livet og alt det som følger med.

Påsken 2012 ble en fantastisk påske. Det ble en påske fylt med venner, latter ,glede, sosialisering , venner , pub og bowling.
Folksomt, latter, drama

  - Dato:
 • 08.04.2012
 • - Klokken:
 • 17:39
 • - Kategori:
 • Hverdagen
 • - Hilsener 2

Jeg merket det igår at jeg var sliten. Jeg trengte å hvile. Det har vært mye den siste tiden. Jeg har hatt mye å gjort på , jeg har vært mye med gode venner. Vært mye ute. Den siste uken har jeg vært mye på puben. Blitt kjent med enda flere folk. Personer jeg har vist hvem er i mange år , er nå blitt mine venner. Alkohol har vært en stor del av bildet. Det samme har latter.
Jeg h ar fortsatt gangsperre i magemusklene , og nå har det var siden Torsdag. Men det er egentlig deilig det. Kjenne at jeg har hatt det gøy. Kroppen er sliten nå , men jeg er ikke sliten på den måten jeg var tidligere. Nå er jeg sliten , men samtidig så lengter jeg etter å ha meg enda flere turer ut , være enda mer med venner. Le enda mer , kose meg enda mer.
Jeg skulle jo ikke ut igår. Orket egentlig ikke. Men etterhvert som timene gikk , kvelden nærmet seg, så kjente jeg at en tur ut var det jeg trengte. Så fikk det bare være. Jeg fikk være så sliten jeg bare ville. Men jeg skulle ut. Og jeg angrer ikke et sekund !

Det var jo påskeafta , det var tradisjon. Olav Stedje spiller alltid på puben på påskeaften. Der var stappfult i folk. Ikke var der sitteplasser og der var nesten ikke ståplasser. Folk dultet til deg uansett hvor du gikk og hvor du sto. Men det hadde ingenting å bety. Jeg brydde meg ikke. Jeg var der med gode venner og møtte flere gode venner. Var jo et par personer jeg savnet og som jeg virkelig skulle ønske hadde vært der. Men jeg hadde det gøy likevel. Og de som ikke dukket opp , de som dro til Stadt istedefor , de tar jeg meg en fest med senere.
Jeg var jo edru igår. Hadde ikke ork eller energi til å drikke. Men det gikk helt greit. Møtte en god kompis av meg , kjørte han og noen til på nach. Hva er vel en kveld uten litt drama ?
For drama ble det. Det skal jeg love dere.

Det koster å ha bra bil. Det koster å ha fin bil. Ikke bare det. Men kompisen min har iallefall lært at han aldri mer skal legge bilnøklene i mikroen. Han trodde jo at bilnøklene var trygge der , at ingen bruker mikrobølgeovn på nachspiel. Men alle vi som var der fikk et bevis på at folk bruker mikro når det er nach. At det ikke var noe lurt å legge bilnøklene der. Og når man bare har en nøkkel til bilen , og alarmen går med en gang man prøver å åpne døren , så sier vel resten seg selv. Og i tillegg så må man få ny nøkkel fra USA. Jess..
Drama ble det.. Men alt i alt hadde jeg en utrolig artig kveld. Jeg hadde en kongekveld sammen med gode gode venner.

Jeg var jo ute på Torsdag også jeg. Bildene er derfor fra Torsdagskvelden. Kun fordi jeg ikke tok noen bilder igår.


Der var plutselig ren spritsmak i det ene sugerøret mitt. Og ikke var det noe godt.
Gojenta mi Ida <3

Drinkane som gojenta var så flink å blande <3


Meg og gojenta mi <3
Kvelden på bowlingen

  - Dato:
 • 07.04.2012
 • - Klokken:
 • 11:22
 • - Kategori:
 • Hverdagen
 • - Hilsener 4

Det har blitt litt lite blogging de siste dagene , men det er fordi dagene mine rett og slett består av venner og familie. Jeg har hele tiden noe å gjør og er med venner nesten hele dagene. Jeg merker nå at jeg begynner å gå veldig tom for energi , og jeg har ikke mer å fylle på. Men det er jo slik sykdommen er. Jeg prøver jo hele tiden å gjøre det beste ut av det og jeg prøver å glemme sykdommen. Men nå , etter mange lange dager så merker jeg at sykdommen begynner å ta mer overhånd igjen. Smertene blir sterkere og mer intense , og utmattelsen blir større og varer lengre. Men det var jo ikke sykdommen jeg skulle fortelle om. Jeg skulle fortelle dere om en dag da jeg var sjåfør til besteveninnen min Lisbeth. Vi dro til Måløy og bestemte oss for å spille bowling. På veien så tok vi med oss Stine også. Og kvelden ble utrolig artig den. Jeg har fortsatt gangsperre i magemusklene fordi jeg lo så mye. Og minnene er foreviget med mange mange bilder.

Dagen startet med at jeg var mye sammen med tantegullet mitt , etterfulgt av en god middag med bror og Hildegunn. Før jeg satte meg i bilen og satte kursen mot Måløy. Der møtte jeg Lisbeth , som jeg ikke har sett siden jul. Hun bor jo i Bergen , så det er sjeldent jeg får se henne. Så når hun først er hjemme så nytter jeg hver sjanse jeg har til å få være sammen med henne. Når vi møter folk og skal presentere hverandre, så går det bare i "hun der er søstra mi". Slik har det vært siden vi ble kjent, og slik kommer det til å være.

Iallefall. Før vi dro på bowlingen så var vi hos Stine en stund. Fikk kost en del med lille Amalie , som hadde blitt kjempestor siden sist jeg såg henne. Men etter hvert så kom vi oss på bowlingen. Startet med en runde bowling , men før vi ble ferdig med den runden så kom der noen vi kjente. Da ble det selvsagt røykepause slik at vi fikk snakke med de. Bowlingen fortsatte og resultatet var langt ifra noe å skryte av. Dere kan jo se selv. Noen som kan gjette hvem som har hvilken poengsum ?Og før vi ble ferdige med den runden så kom der jo jaggu en hel gjeng fra Vanylven. Selvsagt kjente jeg de. Og en av dem er jo naboen min. Etter bowlingen bestemte vi oss for å spille airhockey. Vi spilte noen runder , og jeg vet ikke om jeg vant en runde eller om jeg tapte alle. Uansett så var det utrolig artig og jeg storkoste meg sammen med Lisbeth og Stine.

 

 

 

 

 

 

 

Som dere selv ser på bildene , så var kvelden utrolig artig. Jeg hadde en artig kveld og koste meg mye. Og jeg håper det ikke blir lenge før vi gjentar det.

Torsdag og Irsk aften

  - Dato:
 • 05.04.2012
 • - Klokken:
 • 21:46
 • - Kategori:
 • Hverdagen
 • - Hilsener 0

Det er Torsdag. Det er Irsk aften. Det er puben. Det er alkohol. Det er gode venner. Det er latter. Det er kos.

Bestevenner

  - Dato:
 • 04.04.2012
 • - Klokken:
 • 12:51
 • - Kategori:
 • Hverdagen
 • - Hilsener 0

Må bare beklage at det ikke ble noe blogging igår. Jeg orket rett og slett ikke.
Fra Mandag til igår så passet jeg hunden til pappa , mens de var på tur. Koste meg mye sammen med Aslak. Igår kom jo også tantegullet hit , og det var utrolig deilig å få se han igjen. Gjorde godt å endelig få Tobiaskos. Tok et utrolig stilig bilde av han da han prøvde solbrillene mine , men siden jeg ikke vet hva bror synes om at jeg legger ut bilder av lillegull , så velger jeg rett og slett å ikke legge ut det bildet.
Idag våknet jeg av at Tobias , pappa og stemor herjet og lekte i sengen til pappa. Jeg har jo soverom rett under de , så jeg hørte jo latteren til Tobias. Så da fant jeg ut at det bare var å stå opp. Så jeg sto opp, trøtt som bare det. Det er rett og slett herlig å stå opp om morgenen og få se Tobias med en gang. Det er herlig å kunne bruke dagene sammen med han.

Etter en liten stund så tok vi på oss uteklær og tok turen ut. Tobias skulle jo så klart kjøre den elektriske traktoren sin , som forsovidt er skummel å kjøre. Synes jeg. Jeg derimot tok på meg jobben med å finne en cd spiller såpass at jeg iallefall kunne få musikk i bilen. Jeg har jo hatt kasettspiller hittil , men nå fant jeg en cd spiller jeg kunne låne enn så lenge. Når jeg kommer til Ålesund så får jeg jo en cd spiller som følger med anlegget jeg har kjøpt. Hadde en plan om å få koblet anlegg idag også , men enten var kablene for korte eller så var de ødelagt. Så det ble jo ikke noe av. Så da får jeg rett og slett bare vente til jeg skal til Ålesund. Men nå har jeg jo iallefall musikk, så jeg er happy med det jeg.

Om en stund så skal vi til bror og Hildegunn å spise middag. Det skal bli ganske koselig det tror jeg. Etter middagen så tar jeg turen til Måløy. Besteveninnen min Lisbeth er hjemme , og siden hun bor i Bergen og jeg får se henne sjeldent så nytter jeg hver eneste sjanse jeg har til å få møte henne. Jeg gleder meg som vanlig noe helt sykt til å møte henne igjen. Planen er iallefall at vi skal på bowling. Men hva vi finner på resten av dagen gjenstår å se. Er ikke godt å vite hva vi finner på egentlig. Men jeg vet at jeg iallefall skal ta med meg kameraet sånn at jeg får noen bilder.


Bildene er tatt i julen 2009 og redigeringen er det jeg som har stått for.Happyface

  - Dato:
 • 02.04.2012
 • - Klokken:
 • 10:55
 • - Kategori:
 • Hverdagen
 • - Hilsener 0

Har jeg nevnt det for dere at jeg har verdens beste venner ?
Venner som hjelper meg opp når jeg trenger det , som alltid får meg til å le , som alltid stiller opp for meg ?
De er verdens beste og jeg er evig glad i dem alle sammen !

Bestevennen blant annet , er helt fantastisk ! Jeg er så glad i den fyren. Stiller alltid opp , jeg kan snakke med han uansett hva det er for noe. Og vet dere hva det siste er ?

Jeg har fått meg anlegg til bilen ! Jeg har lenge ønsket å få musikk i bilen , jeg har lenge ønsket å ha et anlegg i bilen. Så skulle bestevennen kjøpe seg et nytt , og jeg har fått det gamle. Eller okei , jeg har kjøpt det for 500 kr. Det er kjempe billig , og det store anlegget kommer til å riste som bare pokker. Det lille som er av rust på rotta kommer nok til å forsvinne.
Nå gleder jeg meg bare noe sinnsykt til å få det inn i bilen. Og når jeg igår fikk hentet bilen min igjen , så var jeg overlykkelig. Jeg blir nok enda mer overlykkelig når jeg får anlegget inn i bilen.

Happyface !

 
En fantastisk kombinasjon

  - Dato:
 • 01.04.2012
 • - Klokken:
 • 20:24
 • - Kategori:
 • Hverdagen
 • - Hilsener 0

Jeg har hatt noen dager med pause fra bloggen. Rett og slett fordi jeg har hatt mye å gjøre. Hele helgen har jeg hatt besøk av bestekompisen min , og både Fredag og Lørdag var vi på puben. Jeg bestemte meg nemlig for å smake alkohol. For første gang på tre år.
Hvordan det gikk ? Det gikk bra det. Ble godt brisen på Fredag , etter å ha fått i meg tre og en halv Sure Sissel. Og igår ? Vel , jeg ble full jeg. Jeg har virkelig en hangover idag , men det er helt verdt det etter den fantastiske helgen jeg har hatt. Igår var jeg på vorspiel med søskenbarnet mitt . Satt der i noen timer ,tok det helt med ro og bare koste oss. Etter noen timer tok vi en liten kjøretur før vi tok turen på puben.
Møtte mye kjentfolk og fikk i meg alt for mye Sure Sissel. Jeg rett og slett bare elsker den drinken ! Den er farlig god , og rett og slett kjempe farlig siden du drikker og drikker og drikker, og plutselig , ja da smeller den. Så drikker du den så blir du nok full ja. Men så lenge du er omgitt av mange herlige mennesker, og mye herlig musikk , da er det bare gøy.

Jeg har iallefall hatt en super helg og kost meg mye. Og jeg har mye å se frem til den uken som kommer. Idag fikk jeg jo også besjed om at bilen min er ferdig på reperasjon. Jeg har savnet bilen mye og gledet meg til jeg fikk telefonen om at den var ferdig. Og nå gleder jeg meg bare mye til jeg får hentet den.

Imorgen så skal jeg møte besteveninnen min Ida. Jeg regner med vi har mye å snakke om og mye å le av. Mye historier å dele. Og det beste av alt er jo det at vi skal ta sol igjen. Jeg elsker det å ligge i solarium , men det vet dere vel etter alle de gangene jeg har sagt det. Jeg gleder meg iallefall til å møte Ida igjen.

Og det beste ? Torsdag er det klart for Irsk aften på puben. Og både jeg og Ida skal. Vi skal ha oss en fest sammen ,og jeg gleder meg så mye ! Jeg er nemlig temmelig klar for litt sure sissel igjen.

Jeg skulle så mer enn gjerne ha vist dere bilder av helgen min. Men vet dere hva ? Jeg har helt glemt å ta bilder jeg. Jeg har ikke hatt med meg kameraet , så bilder har det blitt veldig lite av.

Gleder meg

  - Dato:
 • 30.03.2012
 • - Klokken:
 • 17:37
 • - Kategori:
 • Hverdagen
 • - Hilsener 6

Det er Fredag. Det er helg.
Jeg har gledet meg til den helgen her i noen dager. Bare ønsket at den skulle komme fort. Og nå er den her. Endelig. Det er mye som skjer i helgen. Og jeg gleder meg til alt av det.
Idag får jeg besøk av bestekompisen. Han skal være her hele helgen. Imorgen skal vi ut. Vi skal på vors hos søskenbarnet mitt som jeg ikke har sett på kjempe lenge. Vi skal på puben. Jeg får treffe igjen mange venner jeg ikke har sett på så alt for lenge. Jeg får være sosial i helgen. Være med gode venner. Kose meg mye.
Jeg skal prøve noe i helgen. Noe jeg ikke har prøvd på 3 år. Jeg skal prøve å smake alkohol igjen. Det kan jo bli artig det. Jeg har kjøpt inn litt Cider for å ha på vorset. Når vi kommer på puben så kommer det til å gå i Sure Sissel . Ja, jeg har en grunn for at jeg vil smake alkohol igjen. Jeg savner Sure Sissel. Jeg savner smaken. Jeg savner å se den bli laget. Jeg savner rett og slett alt med Sure Sissel. Jeg gleder meg jeg. Jeg gleder meg sånn til hele helgen at jeg blir rastløs. Bare ønsker at alt skal begynne allerede nå. Og fortsette hele helgen.
Men jeg får bare vente. Artig blir det uansett. For nå er det Fredag. Og det er helg.

Planer for helgen

  - Dato:
 • 29.03.2012
 • - Klokken:
 • 17:11
 • - Kategori:
 • Hverdagen
 • - Hilsener 2

Jeg hadde store planer for dagen idag. Men selvsagt så regner det. Det regner i et sett , og når jeg ikke har regnklær her, så kunne jeg heller ikke gå den turen jeg hadde planlagt. Men jeg tar det heller igjen når regnet slutter å komme hele tiden. Jeg har jo nemlig et håp om at det snart kan bli sol på Sunnmøre også.
Og siden det ikke er sol her idag heller , så tok jeg like så godt turen til sentrum og tok solarium. En halv time grilling gjorde underverker og nå begynner jeg å se litt brunfarge. En farge som lenge har vært etterlengtet. Det gjør liksom dagen mye bedre å få en halvtime i solarium har jeg merket. Og det gjør underverker med kroppen.
Fibromonsteret som ellers herjer vilt i kroppen slipper taket og forsvinner en liten stund. Jeg tror nemlig at fibromonsteret ikke liker varme , så derfor forsvinner det. Heeeeerlig..

Jeg utnyttet virkelig sjansen idag og fikk møte verdens beste Ida igjen også. Er en stund siden jeg har sett henne nå , så det gjorde godt å få litt veninnetid. Og så snill som typen hennes er så kjørte han meg hjem igjen også så jeg slapp å gå den turen i regnet.

Det er jo snart helg igjen også nå. Og jeg kjenner at jeg gleder meg mer og mer til helgen. Det skal bli en helg fult av sosiale aktiviteter. Jeg gleder meg til å ta en tur ut , jeg gleder meg til å være sammen med venner igjen. Rett og slett herlig skal det bli. Nå er det jo også lenge siden jeg har vært på puben her hjemme, så jeg tror jeg må en tur dit i helgen å møte litt folk. Jeg tror jeg skal en tur ut i påsken også , men da skal jeg ut sammen med Ida. Men hva vi finner på det gjenstår egentlig å se det. Jeg liker jo å tro at det fortsatt er en stund til det er påske. Selv om jeg vet at den er rett rundt hjørnet.


Bildet har jeg funnet på Google. Her har vi faktisk ikke så moderne solarium en gang.
Jeg har tatt valget

  - Dato:
 • 28.03.2012
 • - Klokken:
 • 14:12
 • - Kategori:
 • Hverdagen
 • - Hilsener 3

Jeg har tenkt lenge på om jeg skal fortelle dere dette. Om jeg vil det. Jeg har tenkt frem og tilbake og veid positivt mot negativt. Men jeg har komt frem til det at folk finner ut av det uansett. Mange vet det allerede og flere kommer til å få vite det den nærmeste tiden.

Jeg har nå tatt valget om å flytte hjem. Jeg har flyttet hjem til pappa igjen. Hjem til Vanylven. Hjem til barndomshjemmet mitt. Jeg har tatt valget om å bo her en periode for å kunne ha en mulighet til å ordne opp i økonomien min. Det er selvsagt ikke bare økonomien som spiller en rolle her.
Jeg klarer nemlig ikke å være i Sykkylven lenger. Jeg får helt noia hver eneste gang jeg vet at jeg skal dit. Hver eneste gang jeg vet at jeg skal overnatte der så blir det enda verre. Derfor har jeg nå tatt det valget.

Men jeg slipper ikke unna Sykkylven enda. Jeg skal ha de fleste tingene mine hos onkel , slik at det da blir kortere vei å flytte tingene når jeg skal flytte til Ålesund. Dit skal jeg flytte så fort jeg får jobb og leilighet. Planen i første omgang var å flytte til Ørsta. Fordi jeg har mange venner der og det er kort vei til Fosnavåg hvor jeg også har venner og familie. Men det er mer sentralt i Ålesund. Jeg trives bedre der. Jeg rett og slett elsker den byen. Derfor har jeg da tatt valget om å flytte til Ålesund.

Men foreløbig , så bor jeg i Vanylven. Og akkurat nå så kjenner jeg at jeg gleder meg mye til det blir helg. Jeg gleder meg ekstremt mye til å treffe igjen vennene mine. Jeg gleder meg ekstremt mye til å ta meg en fest sammen med gode venner. Ikke minst å få møte folk jeg ikke har sett på kjempe lenge. Jeg gleder meg til å ta en tur på puben. Og en ting vet jeg. Jeg vil smake Sure Sissel igjen. (en drink de har på puben). Jeg drikker ikke alkohol , men akkurat den drinken vil jeg smake igjen. Planen er vel også at jeg skal få besøk av bestekompisen min , men det gjenstår å se hva som skjer. Uansett så gleder jeg meg til helgen. Og jeg gleder meg til alt som skal skje fremover.
Det er godt

  - Dato:
 • 27.03.2012
 • - Klokken:
 • 18:24
 • - Kategori:
 • Hverdagen
 • - Hilsener 0

....å være hjemme igjen.

 På tur i paradis

  - Dato:
 • 25.03.2012
 • - Klokken:
 • 20:34
 • - Kategori:
 • Hverdagen
 • - Hilsener 2

Været var nydelig ute idag. Jeg utnyttet det fult ut med å ta med meg søteste Eirin på en gåtur. Det som skulle være en liten gåtur , ble en lang gåtur på to timer. Tror nok jeg absolutt kommer til å kjenne det imorgen. Vi tok mange bilder , som dere selvsagt skal få se litt av.
Vi koste oss virkelig , hadde mye å snakke om  og hadde det rett og slett kjempe kjekt. Snakket om gamle minner, gutter og alt mulig rart. Det var rett og slett herlig å kunne gå ut uten å måtte ha på seg ytterjakke, lue og skjerf. Det å kunne gå ute i tights og t-skjorte var bare herlig.
Og vi har allerede planer for mange turer fremover. Håper bare at været holder seg slik det har vært nå noen dager slik at vi da kan gå de turene. Men enten det er fint vær eller ikke imorgen , så har vi planer. Vi skal nemlig bort til Måløy å ta solarium. Jeg elsker solarium. Det å ligge der , kjenne varmen , vite at jeg får farge på kroppen og ikke minst at smertene er helt borte når jeg ligger i solariumet. Det er herlig å kjenne smertene forsvinne.

Jeg må bare si det her. Verdens snilleste Per-Roar har bursdag idag. Gratulerer så mye med dagen ! Feiringen tar vi igjen når du kommer hjem og jeg håper du koser deg selv om du er på jobb :)
Antonio har også bursdag idag . Gratulerer så mye med dagen til deg også og jeg håper du koser deg mye der du er :)

 

 

 

 
Jeg er så glad i deg

  - Dato:
 • 24.03.2012
 • - Klokken:
 • 14:43
 • - Kategori:
 • Hverdagen
 • - Hilsener 3

Det ble sent inatt. Det er typisk. Når jeg vet at jeg kommer til å bli vekt tidlig, så får jeg jo ikke sove. Kanskje var mye av det min feil siden jeg ble sittende oppe å snakke med verdens beste Liz lenge. Og for ikke å glemme at jeg og søskenbarnet mitt satt og sendte vitser til hverandre for å ha noe å snakke om. Det ble mye latter hele kvelden.

Igår kom jo nemlig storebror, Hildegunn og verdens beste tantegull på besøk. Herlighet som jeg har lengtet etter å være sammen med den gutten. Som jeg har lengtet etter å kunne leke med han igjen. Jeg elsker hvert sekund jeg får sammen med Tobias. Setter så stor pris på det. Etter at lillegull hadde lagt seg så ble vi andre sittende å spille Millionær. Det gikk langt ifra slik jeg ville , men jeg kom jo på andre plass da. Så det var ikke så gale likevel.

Så når jeg endelig kom meg i sengs så var klokken nærmere halv3. Det skulle jo ikke bli så sent på meg. Jeg skulle jo legge meg i 1 tiden jeg. Men jeg la meg jeg , men fikk jo virkelig ikke sove. Så siste gangen jeg såg på klokken så var den vel nærmere halv5.... Jeg viste jeg måtte sove da. Viste at jeg trengte de timene med søvn jeg kunne få før Tobias kom og vekte meg. For av en eller annen grunn så bare viste jeg at han kom til å vekke meg når han våknet. Vel , det ble ikke akkurat når han våknet , men det ble to timer etterpå. Så når klokken var halv11 så kom der en blid liten gutt inn. "Tante Mette? Du må våkne. Du må stå opp no . " Er virkelig så utrolig herlig å våkne til noe så koselig. Jeg skulle gjerne likt å bli vekt på den måten hver dag.

Men jeg kom meg opp. Etter mye om og men. Kom meg opp , og startet dagen med å fargelegge tegninger sammen med Tobias. Herlig. Etter det var det rett på kafe.

Så nå har jeg akkurat kommet hjem og jeg kjenner godt at det hadde gjort seg med noen timer i sengen. Bare fått sove litt til slik at det hadde vært litt enklere å holde seg våken. For nå sliter jeg. Tobias har jo dratt igjen , så nå er det bare meg og mamma igjen. Stille og rolig. Jeg har ryddet på plass alle lekene til Tobias , så nå måtte jeg bare legge meg ned i sofaen. Det gjorde godt. Egentlig alt for godt. Så kanskje jeg skal prøve å sove litt før mamma kommer hjem. Hva ejg finner på resten av kvelden gjenstår å se. Men jeg vet at jeg må snakke med verdens beste Liz. Må fortsette der vi avsluttet igår. Noe jeg gleder meg til , for det her kan bli artig. Dele gode historier om forskjellige ting , få den andre til å føle seg bedre bare med hjelp av noen få ord.
Liz , jenta mi , jeg er så glad i deg <3

 
Tenker og tenker

  - Dato:
 • 23.03.2012
 • - Klokken:
 • 13:02
 • - Kategori:
 • Hverdagen
 • - Hilsener 2

Jeg tenker mye på avgjørelsen jeg har tatt. Tenker mye på om det er det rette. Om jeg kunne gjort det annerledes. Men jeg snakket med en veninne igår. Hun sa at jeg har gjort det rette. At dette valget er rett. Jeg vet at hun har rett. Jeg vet at det er det rette. Men samtidig så klarer jeg liksom ikke helt å tro på det hun sier. Men jeg vet at til syvende og sist, så er valget rett. Jeg har gjort det rette. Jeg har gjort det jeg må gjøre for å klare å få livet mitt i orden igjen. Og det trenger jeg nå. Jeg trenger at ting ordner seg. Da er det det eneste jeg har kunnet gjøre. Jeg vet at det kommer til å gå bra , jeg vet at det kommer til å bli bra. Jeg må bare gi det litt tid. Gi det litt tid til å synke inn at jeg har måttet tatt en slik avgjørelse. Men det er ikke lett. Jeg hadde trodd jeg ville klare det alene. Men jeg innser nå at jeg ikke klarer det alene. At dette er det eneste jeg kan gjøre.

Men over til noe annet. Idag startet jeg faktisk dagen med å vaske hus. Mamma er på jobb som vanlig, så da tenkte jeg å være litt hyggelig å vaske hus, slik at hun slipper å tenke på det når hun kommer hjem. Her mamma bor er det jo også lite å gjøre på , så da tenkte jeg at jeg like gjerne kunne vaske. Jeg tenkte også å prøve å gå en tur. Føler jeg trenger det nå. Trenger å bevege meg litt. Jeg vet ikke om det går bra eller noe sånt , men jeg føler det er viktig at jeg iallefall prøver litt. Egentlig så kjenner jeg på smertene at jeg ikke klarer det idag. Jeg klarer det iallefall ikke nå. Så jeg tror heller jeg må finne noe annet å gjøre. Jeg har jo fått noen øvelser med fysioterapeut som jeg kan gjøre for å styrke opp musklene i ryggen og beina , så kanskje kan jeg gjøre de istedet for å gå tur. Jeg vet egentlig ikke. Tror jeg tar det som det kommer. Gjør det jeg vil gjøre rett og slett.

 


Se hvor fin utsikt mamma har fra huset sitt da.
Trimming av magemuskler

  - Dato:
 • 20.03.2012
 • - Klokken:
 • 21:10
 • - Kategori:
 • Hverdagen
 • - Hilsener 2

Denne dagen har gått i et. Har hatt mye å gjøre og jeg har storkost meg. Har virkelig fått trimmet magemusklene idag. Og til tross for at jeg bare sov ca fire timer inatt så har jeg ikke vært så mye trøtt iløpet av dagen.
Startet vel dagen med åta en dusj i håp om at jeg skulle våkne litt, men det var egentlig bare å gi opp. Så da håpte jeg heller at det skulle komme seg når jeg kom bort til Måløy. Og det gjorde det virkelig. Endelig fikk jeg møte verdens beste Ida Alice igjen og som vanlig hadde vi alltid noe å snakke om. Og vi hadde det alltid artig som vanlig.
Vi har tatt solarium, noe som gjorde utrolig godt. Endelig noen minutter uten smerter. Vi har sett film, og bare fordi Ida ikke hadde sett "fåmegpå forfaen" så såg vi den. Vi har også vært en tur på bowlingen og spilt mange omganger med airhockey. Lo hele tiden og koste oss virkelig. Så slik har dagen min vært :)

Tadaaaa :D
Det første bildet er handen til Ida Alice etter jeg mistet airhockey håndtaket slik at det fløy rett inn i handen hennes. Jeg skulle slå til pucken men istedenfor så glapp jeg håndtaket. Skjønte ingenting før jeg hørte Ida rope au.

Lite energi

  - Dato:
 • 19.03.2012
 • - Klokken:
 • 22:57
 • - Kategori:
 • Hverdagen
 • - Hilsener 1

Dagene flyger forbi når jeg er hjemme. Jeg har alltid noe å gjøre på , så det er ikke mye tid til å sette meg ned for å blogge. Annen enn på kvelden og da er jeg som regel sliten etter dagen. Men jeg prøver nå iallefall å holde oppe bloggingen.
Idag har jeg egentlig ikke gjort så mye , men jeg har vært lite hjemme. Når jeg stod opp så dro jeg inn på jobben til mamma og var der noen timer. Hjalp henne med litt forskjellige ting osv. Når jeg kom hjem var det å lage middag til mamma kom hjem. Fikk slappet litt av etter det før jeg dro opp til en veninne for å se film. Idag var det "Fåmegpå Forfaen" som var på planen. En utrolig artig film , og så bra den var. Tror jeg må lage sånn film anbefalinger etterhvert for alle de bra filmene jeg har sett nå når jeg er hjemme.
Etter filmen var ferdig var det bare å gå ned til mamma igjen siden jeg skulle se noe på tv , og etter det ? Vel , jeg har egentlig bare ligget i sofaen , slappet av og snakket med venner på facebook.
Så egentlig , så har jeg ikke gjort så mye , men når jeg ikke har energi i det hele tatt, så blir det plutselig alt for mye.

Planen er at jeg skal lage middag imorgen også. Og ellers vet jeg vel ikke så mye . Jeg tar bare ting helt på sparket nå når jeg er hjemme. Legger ingen planer og gjør det jeg vil. Det gjør egentlig ingenting det. Er slik jeg liker å ha det.

Tilbake i mitt paradis

  - Dato:
 • 18.03.2012
 • - Klokken:
 • 19:07
 • - Kategori:
 • Hverdagen
 • - Hilsener 1

Beklager at det ikke ble noe blogging igår. Men det har seg sånn at jeg dro hjemover igår. Så nå er jeg på besøk hos mamma. Er så utrolig godt å være her igjen. Jeg slapper av og bare nyter livet.
Lillebror var her også , men dro hjem idag. Så igår laget vi taco (Les: Mamma laget) og vi såg to filmer. To ganske bra filmer også. Tror de hette Spring Break (anbefales) og Country Strong (anbefales også). Den første er en skikkelig komedie og den andre tror jeg er drama.

Idag vekte mamma meg før hun dro på jobb , så da var det bare å stå opp , gjøre meg klar før jeg tok med meg lillebror inn på jobben til mamma. Var der noen timer før jeg dro hjem igjen. Leigde med meg to filmer også som jeg skal se ikveld sammen med en god veninne. Den første har vi allerede sett og den var sterk. Men også ganske bra. Tror den hette Life above all.
Senere blir det å se Fåmegpå forfaen. En film jeg virkelig gleder meg til å se. Også er planen å spille scrabble. Noe jeg også gleder meg til siden jeg elsker slike spill . Spiller jo Wordfeud på telefonen , og har fortsatt hektet på det spillet. Så Scrabble er gøy.

I julen da orkanen Dagmar var på gjennomreise , så satt jeg å spilte Scrabble med mamma hele tiden. Bare for å ha noe å gjøre på. Men da hadde vi verken strøm , vann eller telefon. Så da var det ganske så greit å kunne spille Scrabble.

 

Siden jeg er tilbake i mitt paradis. Hva passer vel da bedre enn å vise dere noen bilder av mitt paradis ?


Sanger på repeat

  - Dato:
 • 16.03.2012
 • - Klokken:
 • 12:06
 • - Kategori:
 • Hverdagen
 • - Hilsener 0

Musikken står på full guffe. Ute er det sol og blå himmel. Sånn sett så passer sangen jeg hører på perfekt akkurat nå. Jeg nyter at det er Fredag. At det endelig er helg. Jeg vet fortsatt ikke om planene går som planlagt , men jeg håper det. Krysser fingrene.
Når jeg låg i sengen igår kveld , og slet med å få sove fordi jeg hadde så store smerter. Så ringte telefonen. En telefon jeg trengte akkurat da. Personen som ringte , fikk meg til å le. Fikk meg til å glemme hvor vondt jeg hadde. Det gjorde det så mye enklere å få sove etterpå.

Jeg gleder meg over at jeg snart får bil igjen. At den snart er ferdig reparert. Jeg er så glad for at jeg har så snille og gode mennesker i livet mitt som stiller opp og hjelper meg når jeg trenger det. Jeg har et utrolig snilt søskenbarn (egentlig mange) , som hjelper meg når bilen streiker. Som tar på seg oppgaven å finne motor til bilen. Som får bilen til Vanylven og opp til onkelen vår slik at han kan bytte motoren. Jeg er så glad for det. Og jeg håper virkelig at bilen fungerer heretter. At den ikke streiker noe mer. At det å bytte motor er det som skal til. Jeg håper virkelig det. For slik det er nå når jeg ikke har bil , så føler jeg bare at jeg snylter på alle for at jeg skal kunne komme meg noen plass. Men folk stiller opp med en gang og jeg er så takknemlig for det. Jeg setter så stor pris på det.

Jeg gleder meg over at jeg snart drar til mamma. At jeg snart drar hjem til mitt paradis. At jeg snart får treffe igjen en veninne jeg ikke har sett på lenge. En veninne jeg har sett lite av den siste tiden siden hun bodde i England i et år. Heldigvis er hun hjemme igjen nå og vi kan finne på mange ting igjen sammen. Av en eller annen grunn så har vi alltid mye å snakke om. Mye å finne på sammen. Og det er alltid like gøy. Jeg husker alt vi har funnet på sammen. Alle de gangene vi bestemte oss for å være barnslige, tok på oss regntøy og hoppet i sølepytter. Eller alle de gangene vi aket på vinteren. De gangene vi trente sammen. Jeg gleder meg til å dra hjem til mitt paradis jeg.

Jeg synes det er herlig at det er Fredag. Jeg nyter det å kunne ligge på sofaen , dataen på fanget , musikken på full guffe og se den blå himmelen ute. Jeg har vært en tur ned i sentrum , ordnet forskjellige ting. Og en ting er jeg iallefall sikker på. Jeg skal bytte bank jeg. Er skuffet over Nordea. Nå må jeg bare finne en bank som er bra.
Noen som har noen forslag ?

 Fine rotta mi som jeg gleder meg til å kunne kjøre igjen. Gleder meg til å kunne kjenne lukten av wonderbaum i den. Og ikke minst så gleder jeg meg til å få anlegg i den.Den ene sangen som hele tiden går på repeat nå.

 

Den andre sangen som går på repeat nå.

Gleder meg

  - Dato:
 • 15.03.2012
 • - Klokken:
 • 13:15
 • - Kategori:
 • Hverdagen
 • - Hilsener 3

Startet dagen med besøk av en veninne. En veninne jeg ikke har møtt så ofte den siste tiden. Men det er jo fordi jeg har vært lite i Sykkylven og fordi hun annen hver uke jobber seinskift. Men nå fikk vi til å treffes. Og jeg synes det var kjempe koselig som vanlig.

Men jeg kjenner nå at jeg gleder meg mer og mer til imorgen. Synes ikke dagen kan komme fort nok. Gleder meg så mye til å få besøk. Jeg håper bare at ting går som planlagt. At personen får dra hjem fra jobben imorgen , at bilen bestemmer seg for å fungere. Krysser fingrene.  Jeg gleder meg også mye til å dra på besøk til mamma. Treffe igjen vennene mine der. Venner jeg ikke har sett på lenge. Gleder meg iallefall til å treffe igjen Eirin. Hun har jeg ikke møtt på kjempe lenge. Så egentlig går jeg ut ifra at vi har masse å snakke om.

Imulsiv

  - Dato:
 • 13.03.2012
 • - Klokken:
 • 22:40
 • - Kategori:
 • Hverdagen
 • - Hilsener 0

Hadde det ikke vært for at jeg hadde en time hos psykologen idag , så hadde jeg nok fortsatt vært hjemme hos familien. Men timen hadde jeg og siden det var siste timen før hun går ut i permisjon , så måtte jeg nesten bare møte opp. Møtte opp gjorde jeg. Tok meg en tur til Larsnes igår , og personen jeg der besøkte var så snill å kjøre meg til Ålesund. Så slapp jeg jo å ta buss. Jeg klarer virkelig ikke buss. Det er jo så kjedelig.

Rett etter jeg var ferdig med psykologen så ringte bestekompisen min. Da var han akkurat kommet til Ålesund igjen og var på vei hjem fra jobb. Så jeg ble med jeg. Stoppet på veien og kjøpte noe middag og hjem til han for å spise. Når vi var ferdig med å spise så var det strake veien til Sykkylven. Så her er jeg. Hjemme med meg selv igjen for første gang på en uke.

Jeg liker det ikke. Jeg trives ikke her. Merker at jeg vil dra en annen plass med en gang jeg kommer hit. Men imorgen kommer forhåpentligvis onkel hjem , så da blir det kanskje litt enklere å være her. Håper jeg. Utenom det så håper jeg at jeg får besøk Fredag eller Lørdag. Er snakk om at jeg skal få besøk da , så håper jeg det blir noe av. Og hvem vet , kanskje reiser jeg på besøk til mamma til helgen. Jeg liker jo ikke å planlegge ting, så jeg tar ting på impulsen. Vil jeg dra, ja så drar jeg. Og jeg elsker det. Elsker å kunne være impulsiv og gjøre som jeg vil. Det er vel bare slik jeg er tror jeg.

 


Sykkylven har fin natur. Men det er det eneste som er fint med den plassen her.
Les mer i arkivet » September 2012 » August 2012 » Juli 2012

Om meg

Dette er langt ifra en rosablogg , men en blogg som handler om livet som kronisk syk (Fibromyalgi) . Mail kan sendes til anne_mette_thunem@hotmail.com eller du kan legge igjen en hilsen i kommentarfeltet. Liker du ikke det som står her så må du ikke lese vet du :)


Legg meg til som venn her :)

DesignSøk i bloggen


Kontakt

Din e-post her!
hits