Vurdering nr7.

  - Dato:
 • 21.03.2011
 • - Klokken:
 • 19:13
 • - Kategori:
 • Vurderinger
 • - Hilsener 3

Den neste bloggeren som får en vurdering er Anne. hun skriver bloggen A drop in the ocean og er en av mine absolutte favorittbloggere !Header :

Det første jeg ser når jeg ser på headeren er kjærlighet og lykke. Dette er en header som gjør meg glad. Den viser at det finnes ekte kjærlighet og Anne har vært så heldig å finne den sammen med sin Yusuf fra Tyrkia. Bildet jeg ser er fra bryllupet deres og jeg synes det er et utrolig vakkert bilde. Headeren er også ganske bra gjennomført og veldig bra tillaget. Under headeren så har hun , som dere kan se, noen knapper som gjør det litt enklere å finne frem på bloggen.

Design :

Resten av bloggen er helt hvit og det er heller ingen ramme som skiller kanter og innlegg. Hos noen blogger er det noe som fungerer bra og jeg har inntrykk av at det går greit på den bloggen her også. Men personlig synes jeg innleggene blir vanskeligere å lese når det ikke er kant rundt. Overskrift på innlegg og koblinger har en nydelig lilla farge og det er samme farge som er på skriften i headeren. Det synes jeg er bra , for da er det noe i bloggen som passer sammen. Det gjør det hele mer proffesjonelt og finere ikke minst.

Innlegg :

La oss begynne rett på oppdateringer. Det er ikke hver dag at Anne oppdaterer , men når hun oppdaterer så kan det komme flere innlegg samme dag. Jeg synes hun skriver veldig bra og hun skriver om ting som er interessant å lese. Ofte kan hun komme med anbefalinger på produkter som hun har testet ut , men som regel så handler det om henne og Yusuf og deres kamp på å få et liv sammen. Det er tydelig at mange følger deres kamp om et liv sammen for hun får mange kommentarer på alle innlegg hun skriver.

Bilder :

Anne er veldig flink å bruke bilder i innleggene sine og ofte er det bilder av henne eller Yusuf. Bildene har ikke vannmerking , noe jeg synes er viktig. (Føler jeg skriver det i hver eneste vurdering.) Bildene som blir brukt passer også sammen med innholdet i innleggene. Kjempe bra !

Oppsummering :

Førsteinntrykket er kjempe bra siden headeren lyser av kjærlighet og trygghet. En fantastisk vakker header. Når man ser videre på designet så er det helt hvitt og det er ingen skille mellom kanter og innlegg. Det gjør at jeg synes det er vanskeligere å lese hva som står der , men hos noen blogger så passer det bra å ha det slik. Overskriften på innleggene og koblingene har samme nydelige lillafarge som skriften på headeren. Når det kommer til oppdatering så er det ikke hver dag at hun gjør det , men når hun først gjør det så kan det komme flere innlegg samme dag. Innholdet i innleggene er varierende men spennende. Noen ganger kan det være anbefalinger av produkter hun har testet ut enten hjemmer eller på jobben som frisør. Det kan også handle om hennes og ektemannen Yusuf kamp for å kunne leve livet sammen. 
Anne er veldig flink å bruke bilder i innleggene og hun er flink å bruke bilder som passer sammen med innholdet i innlegget . Men jeg som person synes det er viktig med vannmerking av bilder , det er noe Anne ikke bruker.

Jeg har fulgt bloggen til Anne en god stund nå og det har blitt en av mine favorittbloggere ganske fort. Jeg føler meg heldig som kan få følge hennes og Yusuf 's kamp for et liv sammen. Hvordan de får kjærligheten til å vare når de bor i hvert sitt land og når det kan gå flere måneder mellom hver gang de får være sammen. Dette er uten tvil en blogg jeg anbefaler til absolutt alle. Det er rett og slett bare en helt fantastisk blogg. Så dere , les og kos dere !


 

Hva synes du om bloggen til Anne ?

Hva synes du om vurderingen ?


Vurdering nr 6.

  - Dato:
 • 13.03.2011
 • - Klokken:
 • 21:02
 • - Kategori:
 • Vurderinger
 • - Hilsener 0

Den neste bloggeren som er så heldig å få en vurdering er Kine. Dere kommer inn på bloggen hennes ved å trykke HER eller på navnet hennes.


  

Header :

Det jeg ser når jeg kommer inn på bloggen er en vakker jente på headeren. Det er fine og behagelige farger , navnet hennes er der samt bloggadressen. Helt perfekt. Det er en slik header jeg liker å se. Fargene i headeren passer sammen med fargene som er i selve bildet av Kine. Skrifttypen er også kjempe stilig og jeg liker at navnet hennes har en litt annen farge enn resten. Det skiller seg litt ut men det passer kjempe godt inn. 
En veldig fin header !

Design :

Jeg synes designet er kjempe fint ! Fargene er utrolig fine og rammene som er der gir hele bloggen mer farger. Boksene på siden samt boksen hvor overskriftene er har samme farge og de har en veldig fin og behagelig lilla farge. Den lilla fargen passer kjempe godt sammen med hele designet. Delen hvor innleggene er og resten av bloggen er ikke delt så alt går i ett. Som regel er ikke det noe jeg synes noe om , men siden hele designet på bloggen er så godt sammensatt og alt passer så godt sammen som det gjør så legger jeg nesten ikke merke til det.

Innlegg :

Siden Kine er så heldig å være gravid så er det jo naturlig at det er det som går igjen i alle innleggene. Hun er kjempe flink å skrive men det er ikke hver dag hun oppdaterer. Kine har heller ikke hatt bloggen så lenge og innholdet i innleggene handler mest om hvordan det går med henne , lille Elias og de andre hun har i sin familie. Hun kommer også med statusoppdateringer hver uke.  Når det gjelder måten hun skriver på så er det som regel dialekt. Men dialekten hun har er jo kjempe enkel å forstå så jeg tror ikke det er mange som kommer til å slite med å forstå hva som står. På slutten av hvert innlegg er der som regel et eller to spørsmål og det synes jeg er kjempe bra. Det hjelper jo til å få kommentarer og tilbakemeldinger på det man skriver.

Bilder :

Det er ikke alle innleggene som har bilder så egentlig blir det brukt veldig få bilder. Bildene er som regel magebilde , eller animasjonsbilde av hvordan ungen er i den uken. Det som er så flott det er at bildene passer sammen med innholdet i innleggene. Bildene er også redigert og er copyright.

Oppsummering :

Helhetsinntrykket er utrolig bra. Jeg blir aldri skuffet når jeg kommer inn på bloggen til Kine. Headeren er kjempe fin og gir et utrolig bra førsteinntrykk som bare blir forsterket til mer man ser over bloggen. 
Det blir ikke oppdatert så ofte , og som regel handler det om svangerskapet. Kine er kjempe flink å skrive og skriver også på dialekt. Men dialekten er så enkel at den forstår alle. Hvert innlegg blir avsluttet med spørsmål , noe jeg synes er kjempe bra ! Når det kommer til bilder så er det langt ifra alle innlegg som har bilder og de som har , har bilder som passer til innholdet i innleggene. Som regel er det da bilder av hvordan magen vokser gjennom svangerskapet eller animasjonsbilder av hvordan lille Elias er den uken.

Siden jeg gikk i klasse med Kine på barneskolen og også har beholdt kontakten gjennom tiden så har det for meg aldri vert et spørsmål om jeg skal lese den eller ikke. Kine er en utrolig person med en fantastisk personlighet. Hun står for det hun mener og har virkelig ben i nesen. Selv om bloggen handler om det største mirakelet en kan oppleve i livet så blir jeg aldri skuffet når jeg kommer innpå bloggen. Jeg blir heller aldri skuffet når jeg leser innleggene.

Bloggen til Kine er uten tvil en av mine favorittblogger og uten tvil en blogg jeg virkelig anbefaler til ALLE. Ta turen innom og gi Kine noen nye lesere , og kanskje noen tips om hva hun skal blogge om.


 

Hva synes du om vurderingen ? 
Hva synes du om bloggen til Kine ? 
Er bloggen en blogg du ville anbefalt videre til dine venner ?

Vurdering nr 5.

  - Dato:
 • 07.03.2011
 • - Klokken:
 • 11:59
 • - Kategori:
 • Vurderinger
 • - Hilsener 9

Siden jeg er på sykehuset og ikke har så mye å gjøre så kan jeg jo fortsette med vurderingene som jeg holdt på med. Det ble en lang pause desverre , men nå er jeg tilbake og klar for å ta de siste. Man må jo ha noe å gjøre når man er på sykehus. 

Ønsker du en vurdering av din blogg ? Legg igjen en kommentar i det innlegget HER , og din blogg vil bli vurdert.


 

Neste blogger som får en vurdering er Kim Iselinn. En to barn-mamma som bor i Bodø. Hun ble mor i ung alder men har klart seg ganske bra (etter det jeg har inntrykk av). Kim Iselinn er en vakker person og ved å lese bloggen får man virkelig inntrykk av at hun er en vakker person. For å lese bloggen kan du trykke HER eller på navnet hennes.

 
Header :

Som jeg har sagt mange ganger før så er headeren det som gir førsteinntrykket. Med den headeren her så får jeg kanskje ikke det alle beste førsteinntrykket.  Jeg synes fargene er kjempe fine og de passer godt sammen. Men jeg synes alt er så dårlig kvalitet og det som står der er vanskelig å lese. Bildet i headeren var veldig fint , men jeg føler at man ikke får et skikkelig inntrykk av hvem hun er som person. Kanskje hadde det vært bedre med et bilde der man såg henne litt mer , et bilde med farger.

Design :

Designet er hvitt og enkelt , men jeg føler kanskje at det ikke passer helt sammen med headeren. Så klart synes jeg det er kjempe fint med hvitt , siden det er en ren, vakker og designrik farge. Det jeg synes er veldig fint er at der er en ramme som skiller design delen fra innlegg delen. Overskriften er i samme farge som headeren og det er veldig bra. Da er der noe som henger sammen med headeren og det gir alt sammen mye mer helhet.

Innlegg :

Det er ikke hver dag det kommer nye innlegg , men som to barnsmor så er jo det fult forståelig. Denne bloggen handler vel mest om interiør og hobby , og man får virkelig se den kreative siden av Kim Iselinn. Det blir fokusert mer på bilder enn på tekst og det er veldig bra. Det gjør det mye mer artig å lese bloggen og man får et mye større inntrykk av hvem hun er som person. Når det gjelder teksten så er der små skrivefeiler innimellom , men det er ikke noe jeg bryr meg om. Alle kan ha skrivefeiler av og til. Etter endt setning så blir det som regel brukt mer en ett punktum og det synes jeg ikke ser så bra ut. Jeg får den følelsen av at innlegget er skrevet i full fart og at det ikke er blitt tenkt over og sett over før det blir postet. Det er også smileys innimellom og det er jo bra. Det gjør innlegget mye mer personlig synes jeg. 
Noe annet jeg synes er veldig bra er at det blir lagt til spørsmål på slutten av innlegget. Da øker jo så klart sjangsen til å få tilbakemeldinger på det man skriver og det er også en mulighet til å få vite litt mer om hvem leserene er. Veldig bra med spørsmål ! Det må du absolutt fortsette med.

Bilder :

Det blir brukt bilder i hvert eneste innlegg og i enkelte av innleggene så kommer bildet først og teksten etterpå. Det gir hele innlegget en større helhet og det gir leserene en sjangs til å danne seg noen inntrykk om hva de kommer til å få lese. Bildene har så klart sammenheng med innlegget og jeg synes også det er fine bilder. Det står ikke om det er hun som har tatt bildene eller hvor de er fra. Kanskje et lite tips ?

Oppsummering :

Jeg har jo fulgt bloggene til Kim Iselinn lenge og jeg har vist hvem hun er helt siden hun gikk på ungdomsskolen og vi bodde i samme "by" . Jeg ble aldri kjent med henne da , men vi hadde mange felles venner. Iallefall. Jeg synes Kim Iselinn er en veldig flink blogger og jeg blir alltid imponert over bloggene hennes. En blogg er jo veldig personlig og bloggen til Kim Iselinn er intet unntak. Jeg kommer til å følge bloggen hennes helt til hun noen gang slutter å blogge. Og jeg må også få si at jeg virkelig beundrer henne som person. Hun ble mamma i ganske ung alder og som 21 åring så er hun mamma til to jenter. Jeg har inntrykk av at hun ikke alltid har hatt det så lett , men det virker som hun har hevet seg over det og gått styrket ut av det. Jeg beundrer virkelig Kim Iselinn som person. 

Over til bloggen.
Headeren synes jeg virker litt amatørmessig og kvaliteten kunne vært bedre. Skriften i headeren er vanskelig å lese og kunne kanskje vært litt større. Det jeg synes er veldig bra er at man flere steder i bloggen møter igjen samme farge som headeren har. Det gir alt en mye større helhet når fargene henger sammen i hele bloggen.
Enkelte skrivefeil av og til og flere punktum etter hverandre. Men jeg tenker ikke så mye over det , men kanskje er det noen som gjør det. Det er også bruk av smiley og det gjør alt mye mer personlig med en gang. Noe jeg synes er veldig bra er at hun legger til spørsmål på slutten av innleggene slik at man kan få leserene sin mening. Det er også en mulighet til å få et større inntrykk av hvilke lesere hun har. Fortsett med spørsmål på slutten !
Det er også bilder i hvert innlegg og det jeg synes er veldig bra er at enkelte innlegg begynner med bilde. Det gir leserene en mulighet til å danne seg noen tanker om hva innlegget kommer til å handle om , og man trenger ikke å lure på hva man kommer til å få lese om. Et lite tips kunne være å få med hvor bildet er fra. Om det er hun som har tatt det eller om hun har lånt det noen plass.

Alt i alt synes jeg det her er en bra blogg. Det er en blogg jeg følger med på og må innom å lese hver dag. Bloggen til Kim Iselinn er verdt å lese , og det har jeg vel egentlig sagt om alle bloggene hun har hatt.


 

Hva synes du om bloggen til Kim Iselinn ?


Er det noe du er enig eller uenig i av det jeg har skrevet i vurderingen ?


Hva synes du om vurderingen ?

Vurdering nr 4.

  - Dato:
 • 28.02.2011
 • - Klokken:
 • 18:42
 • - Kategori:
 • Vurderinger
 • - Hilsener 1

Armene er litt bedre idag , så da skal jeg prøve å få til en bloggvurdering.
Den neste er Julianne som skriver bloggen Frkcandy.blogg.no. Hun er 20 år gammel og kommer fra Sunnmøre .

  

Header :

Headeren synes jeg er kjempe fin. Den gir et veldig bra førsteinntrykk og den er ganske personlig. Den inneholder bloggadressen slik at man ikke er i tvil om hvilken blogg man har komt inn på. Og i tillegg så inneholder den et nydelig bilde av Julianne selv. Hun har også menyer rett over headeren så man kan velge hva man vil lese om. Det eneste jeg synes er litt negativt med headeren er at den har lite farger. Der er mest grått , svart og hvitt. Utenom bloggadressen da som er rosa / lilla.

Design :

Bloggen har et veldig enkelt design. Det er forskjellig farge fra selve rammen rundt bloggen og rammen hvor innleggene er. Rammen rundt har en grå farge med noen hvite dotter i. Men jeg synes det passer sammen med resten så det gjør ikke noe at det er grått. Til høyre har hun laget til en egen ramme hvor man får litt informasjon om personen bak bloggen , hvor mange som er innom bloggen akkurat da , ukens blogg , annonser og mange bilder. Det synes jeg er bra for det gjør det hele mer personlig.


Innlegg :

Det første jeg legger merke til er at overskriften er mye større enn resten av innleggene. Der er også en linje som skiller overskriften fra innlegget. Rett under overskriften står datoen , hvilken kategori innlegget er i og hvor mange kommentarer som er der. Det synes jeg er kjempe bra for det gjør det mer oversiktlig. 
Hun oppdaterer som oftest flere ganger for dag og har mange konkurranser. Kjempe bra !  Innleggene er som regel ikke så lange og de inneholder bilder. Kjempe bra ! Når det kommer til skrivefeil så ser jeg veldig lite av det. Julianne skriver også ganske bra og oversiktlig. Så man trenger ikke sitte å lure på hva innlegget egentlig handlet om. Veldig bra Julianne !

Bilder :

Omtrent hvert eneste innlegg inneholder bilder. Noe jeg synes er kjempe bra siden det gjør innlegget mye mer spennende å lese. Det er ikke ofte at det er private bilder og bildene henger som regel sammen med innholdet i innlegget. Når hun ikke bruker private bilder så er det sjeldent hun skriver hvor bildet er fra. Det burde du kanskje bli litt flinkere til å gjøre. Det er bare et lite tips.

Oppsummering :

Headeren kunne kanskje innholdt litt mer farger , men den gir et ganske bra førsteinntrykk som blir forsterket videre nedover. 
Jeg synes det er veldig bra at overskriften er større enn skriften i innleggene og at der er en linje som skiller overskriften fra selve innlegget. Julianne er også veldig flink å skrive og der er lite skrivefeil.
Når det kommer til bilder så inneholder alle innlegg bilder , men det er ikke ofte det er privatebilder. Det står heller ikke hvor bildene er fra, så da blir det jo vanskelig å vite om det er privatebilder eller ikke.
Jeg har fulgt Julianne sin blogg lenge , og jeg fulgte også den forrige hun hadde. Jeg synes hun er en flink blogger.


 

Hva synes du om vurderingen ?

Hva synes du om bloggen til Julianne ?


 

Jeg minner alle om konkurransen jeg har hvor du kan vinne et gavekort på 200 kr hos pledd.net . 
Det er kjempe enkelt å delta og fristen går ut imorgen. Så delta mens dere kan !
Trekningen blir selvfølgelig gjort rettferdig så det er like stor sjangse for alle å vinne. For å komme inn på konkurransen så kan dere trykke HER.

Vurdering nr 3.

  - Dato:
 • 27.02.2011
 • - Klokken:
 • 00:05
 • - Kategori:
 • Vurderinger
 • - Hilsener 1

Neste blogger som får en vurdering av meg er søte Katrine på 18 år fra Fredrikstad. Hun skriver bloggen katrinekalmoe.blogg.no , og den kan du se ved å enten trykke på navnet hennes , på bloggadressen eller HER
Katrine har funnet kjærligheten sammen med Tyrkiske Hilmi og nå har de fått datteren Ella sammen. Etter å ha fulgt denne bloggen en stund så liker jeg bloggen mer og mer. At kjærligheten mellom henne og Hilmi er ekte er ikke vanskelig å se i det hele tatt. For å finne ut mer om Katrine og hennes familie så er det bare å gå inn på bloggen. Noe jeg virkelig anbefaler alle å gjøre !

 

Header :

Headeren er utrolig fin. Den har alt. Bloggadressen , noen ord om hva bloggen handler om , nydelige bilder av Katrine selv sammen med forloveden hennes Hilmi og datteren Ella. Den har også fine bilder og bildene har veldig fine farger. Når jeg ser på headeren så tenker jeg med en gang ordet kjærlighet. Jeg ser ekte kjærlighet og sterk kjærlighet i bildene. Jeg mener at headeren er det som danner hele førsteinntrykket og her får jeg et ganske bra førsteinntrykk.

Design :

Designet er helt hvitt , men det er ikke noe man legger merke til. Hun har laget ramme rundt innleggene, slik at innleggene blir skilt fra resten av designet. Rammen har en ganske fin og behagelig farge , og den lyser opp hele bloggen. Til høyre har hun et veldig fint bilde av henne og Hilmi som er tatt på en strand. Nedenfor har hun litt stor skrift som viser navnet hennes. Der man skriver litt om seg selv så begynner hun med et ganske så fint sitat før hun fortsetter med å skrive litt om seg selv.

Innlegg :

Det er ikke hver dag hun oppdaterer , men det er jo fult forståelig siden hun har en liten skjønn datter. Innleggene inneholder som regel ikke mye skrift . Så klart er noen innlegg lenger enn andre , men slik er det jo med alle som blogger. Overskriften passer alltid til innholdet i innleggene , og den forklarer også hva innlegget kommer til å handle om.Overskriften har også samme farge som rammen rundt og det gjør det enklere å kunne skille hva som er innlegg og hva som er overskrift. Etter hun har blitt mamma så handler jo så klart innleggene mest om hverdagen som mamma til lille Ella og også hva hun har gjort iløpet av dagen. Når det gjelder skrivefeil så er der veldig lite av det , iallefall som jeg har lagt merke til.

Bilder :

Katrine er veldig flink å bruke bilder i innleggene. Det er bilder som passer sammen med innholdet og det er fine bilder. En ting jeg synes er viktig er å vannmerke bildene og det er noe Katrine gjør på hvert eneste bilde hun legger ut. Vannmerkingen er også plassert på en slik måte at ingen kan misbruke bildet. Kjempe bra ! 
Det er også som regel mer enn et bilde i innleggene , og noen ganger mer bilde enn tekst. Det synes jeg er veldig bra, for et bilde kan jo beskrive mer enn 1000 ord.

Oppsummering :

Headeren danner et veldig bra førsteinntrykk og dette blir bare forsterket til mer man leser bloggen. Designet er helt hvitt men hun har laget til en ramme som skiller innleggene fra resten av designet. Rammen er i en ganske fin og behagelig farge. Den fargen har hun også på overskriftene slik at man lett skiller mellom innlegg og overskrift. Det er ikke hver dag hun oppdaterer men det er noe man lett forstår siden hun er mamma til lille Ella. Innleggene har som regel mer bilder enn tekst , og det synes jeg er bra siden et bilde kan fortelle mer enn 1000 ord. 
Dette her er en blogg jeg liker ganske godt og også en blogg jeg har fulgt en god stund. Det at hun blogger om sin kjærlighet til en fra Tyrkia vil nok noen synes er forferdelig. Men jeg synes det er bra. Noen tenker kanskje at det å finne kjærligheten til en utenlandsk mann er tabu , men jeg synes ikke det. Kjærligheten er den samme uansett hvilket land man kommer fra , og mellom Katrine og Hilmi er det ekte kjærlighet.
Den bloggen her anbefaler jeg videre til alle sammen. Dette er desidert en av mine favorittblogger.


 

Hva synes du om vurderingen ? 
Hva synes du om bloggen til Katrine ?
Var det noe jeg burde gjort annerledes i vurderingen ?

Vurdering nr 2.

  - Dato:
 • 25.02.2011
 • - Klokken:
 • 17:52
 • - Kategori:
 • Vurderinger
 • - Hilsener 1

Jannicke er en 13 år gammel jente fra Drangedal. Hun er også ansiktet bak bloggen skravlen.blogg.no.
For å komme inn på bloggen til Jannicke så kan du trykke på navnet hennes eller på bloggadressen.


Header :

Jeg vil si at headeren er veldig anonym. Den er hvit , inneholder bloggadressen og ordene live , love , laugh . 
Det er også en enkel header , men siden den ikke inneholder bilder så får man lite inntrykk av hvordan bloggen egentlig er. For jeg mener at det er headeren som gir hele førsteinntrykket.

Design :

Designet er veldig enkelt og noen vil vel si litt kjedelig. Alt er hvitt untatt en lysgrå kant ytterst. Hun har også med menyer helt på toppen der det står om henne og dverghamsteren Bjarne. Veldig flott at det er menyer på toppen !

Innlegg :

Innleggene er korte og enkle. Noe jeg synes er bra. Det varierer fra dag til dag hvor mye hun oppdaterer , men det blir oppdatert hver dag . Innleggene viser at hun er veldig engasjert i bloggen og der er ganske lite skrivefeil. Det virker som denne jenta har forstått ordet nettvett. Overskriftene forteller hva innlegget kommer til å handle om , noe som er kjempe bra.

Bilde :

Der er bilde i hvert innlegg og det er bilder som passer til innholdet i innleggene. Hun har også vannmerket bildene med å legge bloggadressen nederst i ene hjørnet. Kanskje kunne det vert et tips å plassere vannmerkingen lenger opp på bildet slik at det blir vanskelig for folk å stjele det ? 
Jannicke bruker veldig fine bilder.

Oppsummering :

Førsteinntrykket er ikke helt  topp siden headeren er uten bilder og designet har lite farge. Men når man begynner å lese bloggen så vil nok førsteinntrykket forandre seg fort. Hun oppdaterer hver dag , skriver kort og enkelt og har lite skrivefeil. Det blir brukt bilder i hvert innlegg og det er bilder som passer til innholdet. 
Alt i alt er dette en veldig fin blogg .


 

Hva synes du om bloggen til Jannicke ? 
Hva synes du om vurderingen ?

Vurdering nr 1.

  - Dato:
 • 25.02.2011
 • - Klokken:
 • 17:30
 • - Kategori:
 • Vurderinger
 • - Hilsener 1

Den første bloggeren som får vurdering er Tina Adele fra Bergen. 
For å komme inn på bloggen hennes kan dere trykke på navnet , bildet eller HER.

Header :

Jeg synes Tina Adele har en veldig fin header. Den er enkel og lyser opp hele bloggen. Headeren er jo to veldig fine bilder av henne som da er blitt formet til navnet. Nederst i hjørnet står også bloggadressen , noe jeg liker veldig godt. Tina Adele er en veldig flott jente og det kommer også godt frem i den fine headeren.

Design :

Hun har et veldig enkelt design. Det er samme fargen over hele , men headeren og innleggene er hvit. Fargen på designet er en veldig behagelig og fin farge.

Innlegg :

Hun oppdaterer mange ganger for dagen , noe jeg synes er kjempe bra. Skriver også veldig bra. Har litt små skrivefeil , men det er ikke noe man legger merke til (bruker av og til liten bokstav etter punktum). 
Innleggene er korte og enkle. De går også rett på sak. Overskriften er ikke bare tatt helt tilfeldig , men den forklarer hva innlegget kommer til å handle om.  Innleggene handler mest (etter det jeg har sett) om hva hun gjør i hverdagen.

Bilde :

Tina Adele er veldig flink å bruke bilder i innleggene , noe som gjør det mye mer gøy å lese. Bildene er av henne og av og til noen venner. Veldig fine bilder som jeg synes passer til innholdet i innleggene. 
Det eneste du kanskje burde tenke over er å vannmerke bildene slik at folk ikke kan stjele dem å bruke som sine egne ?

Oppsummering :

Førsteinntrykket er veldig bra. Det er en fin blogg med en nydelig header som viser en flott jente. Hun oppdaterer ofte og skriver korte og enkle innlegg som går rett på sak. Bruker bilder i omtrent alle innleggene , noe som gjør det mye mer gøy å lese. 
En absolutt flott blogg som er verdt å lese .


Hva synes du om bloggen til Tina Adele ? 
Hva synes du om vurderingen ? Var det noe jeg kunne gjort annerledes ?

Jeg vurderer nå bloggen til alle som kommenterer :)

  - Dato:
 • 24.02.2011
 • - Klokken:
 • 21:56
 • - Kategori:
 • Vurderinger
 • - Hilsener 15

Siden det ikke er mye aktivitet på den bloggen her lenger , og dere lesere sikkert begynner å miste lysten på å lese den , så tenkte jeg at jeg skulle prøve noe "nytt" . Det har vert prøvd tidligere uten noe stor respons.

Jeg skal nemlig vurdere bloggen til ALLE som signerer i det innlegget her.
I vurderingen så vil jeg ta for meg :

- Header
- Design
- Innlegg
- Bruk av bilder
- Helt til slutt vil jeg skrive en liten oppsummering av alt jeg har gått igjennom.

Når du kommenterer i innlegget her er det fint om du kan si ifra om det er greit at jeg bruker headeren din som bilde eller om du har et annet bilde du vil jeg skal bruke. Har du et annet bilde så kan du sende det til privatetanker@hotmail.com .

Så om du har lyst på en vurdering av bloggen din så er det bare å kommentere her :)

Bloggvurdering

  - Dato:
 • 29.01.2011
 • - Klokken:
 • 17:59
 • - Kategori:
 • Vurderinger
 • - Hilsener 2

Kommentar nr 600 ble Kathrine :)
Jeg anbefaler alle å ta turen innom denne bloggen!


 

BLOGGVURDERING


(trykk på bildet for å komme inn på bloggen)
Førsteinntrykk:

Med en gang jeg kommer inn på den bloggen her, så er det første som treffer meg en smilende jente på headeren og fine farger. Det gjør meg lyst til å bla videre nedover og lese hva som står skrevet i innleggene. 
Så jeg får absolutt et fint førsteinntrykk.

Header :

Headeren synes jeg er kjempe fin. Den har en fin rosafarge, som passer til resten av bloggen. Den har også et kjempe fint bilde av personen som skriver bloggen. Helt nede står der også navnet , bloggadressen og helt øverst står der et ordtak (?). Jeg synes det er en kjempe fin header.

Innlegg :

Hun har passelig lengde på innleggene ,og skriver veldig bra. 
Hun skriver også på en måte som gir meg lyst til å lese det som står der , og det gir meg lyst til å kommentere (kanskje jeg må bli flinkere til å gjøre det?) Avsnitt der det passer , punktum og komma. 
Det eneste jeg synes er minus med innleggene er vel overskriftene. Jeg synes de er lite spennende og når jeg ser de på hjemsiden på bloggen min (der det viser innleggene til bloggvennene) , så får hopper jeg over. Men når jeg går inn på bloggen og bare elegant ikke ser overskriften , men innleggene, så leser jeg videre og liker det jeg ser.

Bilder : 

Her blir det brukt bilder i nesten hvert innlegg ,og også bilder som passer til innleggene. Supert! 
Bildene jeg ser er kjempe fine og de gir meg lyst til å lete frem kameraet å ta bilder av alt jeg ser.
Det eneste jeg tenker litt på når jeg ser bilder av barna, er at det ikke er vannmerking på. Da tenker jeg med en gang på alle idiotene der ute som stjeler bildene til andre og bruker de som sine egne.
Så et lite tips er å begynne å vannmerke bildene. (det burde jeg virkelig gjøre selv også)


Oppsummering :


 • Et kjempe fint førsteinntrykk.
 • En veldig fin og enkel header som passer med resten av bloggen.
 • Passelig lengde på innleggene.
 • Skriver veldig bra, og er flink med avsnitt, punktum og komma.
 • Veldig fine bilder og som gir meg inspirasjon til å ta bilder.
 • Vannmerking er et lite tips når det gjelder bilde av barna.

Bloggvurdering

  - Dato:
 • 09.08.2010
 • - Klokken:
 • 21:55
 • - Kategori:
 • Vurderinger
 • - Hilsener 1
Bloggvurdering av Lizbeth Osnes.


Header


Headeren er enkel , men fin. Helt til venstre har hun et nydelig bilde av seg selv, så man ser hvem som skriver denne bloggen. Headeren består vel egentlig bare av navnet hennes og et bilde. Det er enkelt og nydelig.

Design
Designet passer sammen med headeren da det er samme farge på alt. Men det er fint , og det passer sammen. Fargen er ikke for skarp og ikke for kjedelig. Det gir meg lyst til å bla lenger nedover bloggen for å lese det som står.

Innlegg
Lizbeth har stor variasjon i innleggene sine og skriver om det aller meste. Alt fra enkle skjønnhetstips , til ting i hverdagen. Hun er også flink å oppdatere flere ganger for dagen , så man har hele tiden mye godt lesestoff.
Hun har en enkel skrift som er lett å lese og den har også passe størrelse. Med andre ord slipper man å konsentrere seg for å lese hva som står der.
Hun er også veldig flink å bruke bilder i innleggene , noe som gjør det mer spennende med en gang.

Oppsummering
En nydelig blogg til en nydelig jente.
Dette er absolutt en blogg som er verdt å ta en titt på og som er verdt å følge med på videre. Siden hun varierer mye på hva hun skriver om , så vet man nesten ikke hva det neste innlegget vil handle om , og det synes jeg er bra. Denne bloggen har mye godt lesestoff. Så om du ikke leser denne fast allerede , så anbefaler jeg deg å gjøre det :)

Besøk bloggen ved å trykke HER.

Vinneren er..

  - Dato:
 • 03.08.2010
 • - Klokken:
 • 19:42
 • - Kategori:
 • Vurderinger
 • - Hilsener 2
Etter at jeg minte på dere igår at dere fortsatt hadde litt frist på konkurransen , så var det flere som meldte seg på , og flere enn 1 person som hadde riktig. Dermed ble det litt konkurranse for de som hadde meldt seg på. 

Det jeg har bestilt meg er ny mobil.  Har lenge siklet etter ny mobil ,og siden jeg fant en jeg har lyst på på tilbud, så ble det til at jeg bestilte den. Sony Ericsson x10 mini pro. 
Synes telefonen virker kjempe kul . Og enda mer nå etter jeg prøvde pappa sin nye telefon . Han har kjøpt Sony Ericsson Xperia X10i , og jeg tror den er noe av det samme ? 
Iallefall så gleder jeg meg mye til jeg får den. Nå er det over 1 uke siden jeg bestilte den , og den har ennå ikke kommet. Så jeg begynner snart å etterlyse den tror jeg! 
Skal jo ikke ta så lang tid å sende en telefon i posten vel ? 

Iallefall . Jeg har trekt en vinner av konkurransen. 

Vinneren ble.. *Trommevirvel* - HILDE! 

Hilde er mamma til Tobias på 2 år , og blogger mye om hverdagen sin. Hun har også samme sykdom som meg (Fibromyalgi) ,og kanskje er det meste av grunnen til at jeg rett og slett digger denne bloggen. Jeg får mange råd og tips til hvordan jeg skal takle sykdommen bedre. 

HEADER 


Hun har en veldig fin header med bilde av sønnen Tobias. Det er fine bilder av en fin og blid gutt. Headeren er veldig sommerslig , og man får nesten en sommerfølelse når man går inn på denne bloggen. Det passer fint til årstiden , siden det ikke er så mye sommer her på Sunnmøre. Man må jo få sommerfølelse en plass ? 

DESIGN 

Jeg har omtrent akkurat det samme å si om designet som om headeren. Selv om jeg ikke er den som legger mest merke til design , så ser jeg jo litt. Og på denne bloggen så føler jeg at design og header passer sammen. Det er noe jeg synes er viktig på en blogg. Dette har Hilde klart bra! Hele bloggen har en sommerfølelse over seg. 

INNLEGG

Som jeg har skrevet lenger oppe så handler bloggen mye om hverdagen. Så dette vises jo igjen i innleggene ? 
Hun er flink å bruke bilder i innleggene, og da gjerne bilder av sønnen Tobias. Jeg synes også Hilde er veldig flink å ta bilder. Innleggene har passelig lengde , og når man kombinerer det med bilder så blir det BRA! 
Jeg synes også teksten er fin. Passelig størrelse, og det er bra at teksten har farge SVART , isteden for den fargen som er på overskriftene. 
Noe annet jeg synes er veldig bra er at hun "vannmerker" alle bildene hun legger ut. Det vil si at hun skriver bloggadressen over bildet , slik at ingen kan kopiere det og bruke det som sitt eget. Ser alt for mange som ikke gjør dette , og desverre er jeg kanskje en av dem selv. Men det er bra noen gjør det. Iallefall når det er snakk om bilder av barn. 

OPPSUMMERING

Ja, jeg har ikke så veldig mye negativt å si om denne bloggen her. Har fulgt den en stund nå , og jeg kommer garantert til å fortsette å følge den videre. 
Jeg fant denne bloggen da jeg selv var litt frustrert over sykdommen. Å at jeg da fikk vite at jeg ikke var alene om de følelsene og tankene jeg hadde om sykdommen gjorde godt å vite. Hilde var den som kom med gode råd og tips til meg da , og det er jeg veldig glad for. Vi med Fibro må stå sammen. 
Fortsett å blogge på den måten du gjør , for jeg synes det er veldig bra.
Dette er altså en blogg som jeg anbefaler folk å gå innpå å lese.

SISTE SJANGS

  - Dato:
 • 02.08.2010
 • - Klokken:
 • 13:29
 • - Kategori:
 • Vurderinger
 • - Hilsener 1
Ja, siden det hittil bare er en person som har tippet rett på hva jeg har bestilt , så kjører jeg konkurransen 1 dag til slik at flere kan vere med i kampen om en vurdering og linking til bloggen sin. 
Så nå er det siste sjangs til å melde seg på! 

Konkurransen går ut på at jeg har bestilt noe, og venter på pakken i posten. 
Dere skal altså tippe hva jeg har bestilt. 

Hva kan det vere ? 

Noe som idag er med de fleste over alt, og noe som blir flittig brukt. Man har det i hånden , eller i lommen , eller kanskje i vesken. 

Tror du at du vet hva det er ? 
Meld deg på da vel! 

Husk å meld deg på konkurransen!

  - Dato:
 • 29.07.2010
 • - Klokken:
 • 11:20
 • - Kategori:
 • Vurderinger
 • - Hilsener 6
Husk å meld dere på konkurransen som jeg har gående akkurat nå. 
Den varer til Søndag , og til flere som melder seg på til større er sjangsen for at jeg kjører en ny konkurranse om ikke alt for lenge. 

Hva går konkurransen ut på ? 

Den går ut på at jeg venter en pakke i posten. De som tipper rett på hva jeg har bestilt blir med i trekningen om en vurdering og linking til sin egen blogg. 
Man kan tippe så mange ganger man vil ! 

Når jeg stenger konkurransen på Søndag, så kommer jeg til å skrive ned navnene til de som har tippet rett for så å legge i en boks og trekke ut 1 av dem. Det kommer jeg til å gjøre for å gjøre det mest mulig rettferdig. 

Hva kan det vere ? 

Det er noe man tar med seg overalt , noe som man har rundt seg stort sett hele tiden. Noe som er flittig brukt hos de fleste. 


Tror du at du vet hva det kan vere ? 
Sleng igjen en kommentar da vel , så kan det hende du er den heldige! 
Konkurranse

  - Dato:
 • 19.07.2010
 • - Klokken:
 • 23:21
 • - Kategori:
 • Vurderinger
 • - Hilsener 0
Jeg har nettopp fått en ny venn her på blogg, og hun har gående en konkurranse nå hvor man kan vinne to headere. 
Det passer jo perfekt for meg nå siden jeg ble nødt å ta vekk den headeren jeg hadde før jeg fikk laget en ny. Og siden jeg aldri blir fornøyd med de headerene jeg lager selv. 
Så da tar jeg like godt å melder meg på denne konnkuransen ,og håper jeg vinner. 

Vil du vere med i kampen om å vinne to headere ? Trykk på linken ved siden av her så kan du delta. http://rebekkast.blogg.no/1279572179_konkurranse.html

tilbake til gammel header..

  - Dato:
 • 19.07.2010
 • - Klokken:
 • 22:35
 • - Kategori:
 • Vurderinger
 • - Hilsener 0
Da var jeg tilbake til en gammel header for en liten stund.. 
av enkelte grunner ble jeg nødt til å skifte header , og inntill jeg da får laget en ny så blir det en gammel en.. 

Utfordring. Tar du den ?

  - Dato:
 • 07.07.2010
 • - Klokken:
 • 20:37
 • - Kategori:
 • Vurderinger
 • - Hilsener 2
Utfordrer alle leserene mine til å gjøre dette. Legg gjerne igjen en kommentar etter du har gjort det.Regler: Det er vanskeligere enn det ser ut! Kopier, slett mine svar og legg til dine. Bruk den første bokstaven i navnet ditt når du svarer på alle spørsmålene. Gi ordentlige svar? ikke dikt opp ord! Hvis personen før deg har samme bokstav, så må du gi et annet svar. Du kan ikke bruke samme ordet to ganger, og du kan ikke bruke ditt eget navn som jente/ guttenavn.

1. Hva er navnet ditt: Anne-Mette
2. Ord på fire bokstaver:  Aner
3. Guttenavn:
Asbjørn
4. Jentenavn:
Alexandra
5. Et yrke: Ambulansearbeider
6. Farge: Aprikos
7. Noe du har på deg: Andre ting
8. Mat :
9. Noe på badet:

10. Et sted: Australia
11. Grunn til å komme for seint: Alltid
12. Noe du roper: AU
13. Film tittel: American Beauty
14. Noe du kan drikke: Ananas-saft
15. En musikkgruppe: Aha
16. Et dyr: Ape
17. Gatenavn:
18. Bilmerke: Audi
19. Sang tittel: Always
20. Et verb:Nå har jeg svart på de jeg kunne. Kan du gjøre det samme ?

Forandring fryder ?

  - Dato:
 • 30.06.2010
 • - Klokken:
 • 19:25
 • - Kategori:
 • Vurderinger
 • - Hilsener 4
Jeg følte det var på tide med en forandring på bloggen.
Derfor tok jeg å såg igjennom alle bildene på dataen (som for sovidt ikke er få) , inntil jeg fant noen jeg følte var brukbare.
Jeg laget da en ny header , men jeg ble ikke noe fornøyd i det hele tatt. Så jeg får vel bare si til meg selv at den er midlertidig, inntil jeg klarer å få laget en som er bedre.


Tidligere header


Ny header

Hva synes du om den nye headeren ?

Utfordring fra Lizbeth Osnes.

  - Dato:
 • 10.05.2010
 • - Klokken:
 • 18:49
 • - Kategori:
 • Vurderinger
 • - Hilsener 1
Lizbeth Osnes har en utfordring på bloggen sin. Kom det som noen bombe at jeg tar den ? - Reknet med det.
Her kommer den iallefall.
Og om stemoren min eller noen andre i min familie leser svarene , beklager. Eller ? Ja, jeg svarer iallefall ærlig på spørsmålene , så får dere tolke det som dere vil.
Har du kjæreste:
Nei , har ikke det.

Snuser du:
Nei , aldri gjort det.

Røyker du:
Av og til.

Drikker du:
Det er så sjeldent at jeg frister til å svare nei her.

Hva gjør du i dusjen:
Dusjer ?

Har du blitt brukt:
Ja.

Har du knust noen sitt hjerte:
Tror det ja.

Hater du noen:
Nei , gjør ikke det.

Savner du noen:
Ja.

Har du kledd deg naken for noen av det motsatte kjønn før:
Ja?

Hvem ser du opp til:
Vet ikke helt. Før såg jeg veldig opp til det ene søskenbarnet mitt , men nå når jeg har blitt eldre så vet jeg ikke helt.

Er du sjalu på noen:
Nei.

BLIR DU
Fort sjalu: Nei , egentlig ikke.
Fort sur: Nei. Eller, det kommer vel an på humøret den dagen.
Fort glad: Ja.
Fort glad i folk: Ja.

HAR DU
Operert:

Ja.

Vært i utenfor Europa:
Ja.

Opptredd for mange folk:
Vet ikke. ?

Slått til noen:
Nei, tror ikke det ?

Sloss:
Nei.

Grått over noen:
Ja, har nok det.

Vært forelska:
Ja.

Snust:
Nei.

Røyka:
Ja.

Drukket:
Ja.

Vært sjalu:
Ja.

Fullt navn:
Anne-Mette ;)

Alder:
18.

Fødselsdato:
05. 07 . 1991

Høyde:
160 cm å noe.

Kles størrelse:
M / L....

Sko størrelse:
En plass mellom 37 og 39. Varierer veldig.

Jomfru:

Nei.

Øyenfarge:
Blå.

Tattoos: 
For tiden 1. Men flere er planlagt.

Piercing:
Nesen og tungen.


HAR DU:
Fått noen røde prikker på rullebladet ditt?
Nei.

Hatt One Night Stand?

Ja.

Prøvd å rømme hjemmefra?
Ja.

Drukket deg full før du fylte 13 år?
Nei, men etter jeg fylte 13.

Kjørt bil i over 160km i timen?
Jepp.

Fyllekjørt?
Nei.

Fortalt noen om din største hemmelighet?
Ja..

Rotet med en av samme kjønn?
Nei.

Vært så forelsket at du har grått av lykke?
Ja.

HVA ER:
Yndlingssang?
Return - Sing me a song

Yndlingsdrikke med alkohol?
Sure Sissel. En drink de har på puben her som jeg bor.

Yndlingsøl?

Drikker ikke øl.

Det første du blir tiltrukket av ved det motsatte kjønn?

Sjarmen.

Din første jobb?
Barnepasser tipper jeg.

Stilen din er:
Egentlig ingen spesiell. Har på meg det jeg føler for å ha på meg.

Det politiske partiet du liker best?
Følger så lite med i politikk at jeg ikke har noe parti jeg liker best.

Din største drøm?

Har så mange drømmer at jeg ikke vet om jeg har en som er større enn de andre.

Det du hører på?

En stygg sang. Kanye West - I use to love u


SVAR ÆRLIG:
Har du noen gang hatt et seriøst forhold som har vart i over 5 måneder?
Ja.

Rotet med så mange forskjellige på en fest, at uka etter har du så vidt tort å vise deg selv offentlig?
Nei.

Baktalt en av dine nærmeste venner den siste uka?

Nei.

Kjeftet på en venn i fylla med dårlig grunn, men ikke husket det dagen etter?
Har jeg sikkert.

Har du hatt sex ute?

Nei.

Eller kanskje på ett utested?

Nei.

Gitt deg selv dårlig samvittighet?
Ja.

Trøstet en full, gammel person?
Tror ikke det.

Hatt deg med en som er 10 år eldre enn deg selv?
Nei.

Hvordan føler du deg akkurat nå?

Glad.

Bruker du minst 1 time foran speilet hver dag før du drar på skole/jobb?

Nei.

Elsker du noen akkurat nå?
Nei.

Er du lett å sjarmere til køys?
Nei.

Vært nesten helt sikker på at du var gravid?
Ja.

HVEM:
Er din drømmegutt?
Han har jeg ikke funnet enda.

Er din første forelskelse? 

Hmm.. husker ikke.

Kunne du aldri klart deg uten?

Vennene og familien min .

Er den deiligste du noen gang har møtt?
Vet ikke.
Tør du ta utfordringen ?
Om du gjør, så si ifra til meg etterpå , eller til Lizbeth. Sier du ifra til Lizbeth kan du vinne en vurdering av bloggen din.

Utfordring fra Lizbeth.

  - Dato:
 • 24.04.2010
 • - Klokken:
 • 15:05
 • - Kategori:
 • Vurderinger
 • - Hilsener 1
Lizbeth Osnes har en utfordring på bloggen sin, og siden jeg ikke har så mye å blogge om så tar jeg utfordringen jeg.- BASIC
1. Navn: Anne-Mette
2. Kallenavn: Anne
3. Født: 5.Juli 1991
4. Fødselsplass: Volda Sjukehus
5. Stjernetegn: Kreps
6. Kjønn: Jente
7. Klasse: Hea  - Helsefagarbeider
8. Skole : Herøy videregåande skule avdeling vanylven
9. Hus: Bor hjemme
10. MSN Screen Name: Anne-Mette sier :

- UTSEENDE
11. Hårfarge: Lys blond
12. Hårlengde: Skulderlangt
13. Øyefarge: Blå
14. Vekt: Er ikke sikker . Tipper noe rundt 70 kg
15. Høyde: 1.65 ca..
16. Regulering: På baksiden av tennene både oppe og nede.
17. Briller: Skal vel bruke briller hele tiden , men gjør det ikke siden jeg føler jeg ikke trenger det.
18. Piercing: Tungen , nesen , og ørene.
19. Tatovering: 1 . Skal ha flere.
20. Høyre eller venstrehendt: Venstre

- MINE NÆRMESTE/FØRSTE
21. Bestevenner: Olivia , Kristi-Anne , Lisbeth , Tom Andre , Ronnie (Ja jeg ser på deg som en bestevenn) , Christian (ser på deg også som en bestevenn).
22. Første premie: Husker ikke.
23. Første kino du var på: Husker ikke.
25. Første skole: Fiskåygd SKule
26. Første kjærlighet: Husker ikke.

- FAVORITTER
27. Film: Det er så mange.
28. TV program: Home & Away , Fra sjel til sjel , osv..
29. Farge: sort.
30. Rapper:
31. Band: Det er så mange .
32. Sang akkurat nå: Årets russesang - Italobrothers - Stamp on the ground.
33. Venner: Vennene mine er de beste som er.
34. Godis: Potetgull.
35. Plass:  I sengen min.
36. Restaurant: ANer ikke.
37. Merke: Only.
38. Butikk:Only , Cubus
39. Fag: Yrkesfag.
40. Dyr: 1 hund.
41. Bok: Det er så mange det.
42. Blad: Hjemmet , Topp , Cosmopolitan
43. Sko: MBT skoene mine 

- AKKURAT NÅ
44. Føler: Trøtthet, latskap
45. Forelsket: En smule.
46. Spiser: Ingenting.
47. Drikker: Ingenting.
48. Skriver: Denne utfordringen.
49. Online: Facebook , blogg.
50. Hører på: Nyhetene
51. Tenker på: At jeg burde rydde bilen.
52. Venter på: Kveld.
53. Ser på: Dataskjermen
54. Har på meg: Kle

- FRAMTID
55. Unger: Vil haa..
56. Gift: Det har ikke så mye å bety, men takker ikke nei.
57. Yrke: Kanskje sykepleier eller vernepleier.
58. Hvor skal du bo: Kanskje Ålesund , eller en annen plass.
59. Bil:Golf, eller Audi..

- HVA PASSER BEST PÅ DET MOTSATTE KJØNN
60. Hårfarge: Har ingenting å bety.
61. Hårlengde: Har ingenting å bety.
62. Øyefarge: Ingenting å bety.
63. Høyde: Høyere enn meg.
64. Søt eller sexy: Begge deler.
65. Lepper eller øyne: Begge deler.
66. Klem eller kyss: Kyss
67. Kort eller høy: Høy.
68. Fort frem eller sakte i bakkene: Midt i mellom.
69. Romantisk eller seriøs: Begge deler.
70. Tjukk eller tynn: Ingenting å bety .
71. Sensitiv eller høylytt: Begge.
72. Flørt eller forhold: Forhold.
73. Søt eller kjærlig: Begge deler.
74. Impulsiv eller tilbaketrukket: Impulsiv.

- HAR DU...
75. Kysset en fremmed: Nei.
76. Drukket alkohol: Ja
77. Røyket: Sigaretter, tobakk.
78. Rømt hjemmefra: Ja.
79. Brekt ett ben: Ja. 

80. Røntgen: Ja.
81. Vært med noen: Ja.
82. Knust et hjerte: Tror det.
83. Slått opp med noen: Ja.
84. Grått når noen har dødd?: Ja
85. Grått på skolen: Ja. 

- TROR DU PÅ...
86. Gud: Nei.
87. Mirakler: JA.
88. Kjærlighet på første blikk: Ja.
89. Spøkelser: Ja.
90. Aliens: Nei.

91. Sjelevenner: Ja.
92. Himmelen: JA.
93. Helvete:Nei.
94. Engler: Ja.
95. Kyss på første date: Kanskje.
96. Horoskop: JA.
97. Hvordan liker du deg selv som person: Tjaa...

Nå utfordrer jeg DEG - om du tørr..
Si ifra, og send link når utfordringen er tatt! Bare kopier denne, lim den inn i et innlegg på din blogg (eller kommentarfeltet mitt om du ikke har blogg selv), hvisk ut mine svar og skriv dine egne!

Variabel statistikk ?

  - Dato:
 • 04.04.2010
 • - Klokken:
 • 16:40
 • - Kategori:
 • Vurderinger
 • - Hilsener 0
Snakker man variabel statistikk eller ?Ingen overskrift....

  - Dato:
 • 02.04.2010
 • - Klokken:
 • 16:48
 • - Kategori:
 • Vurderinger
 • - Hilsener 1
I fare for å skrive ting jeg ikke burde på bloggen, så blir det nok litt lite blogging fremover.

Jeg kan ikke si hva som har skjedd eller noe, men bare at jeg trenger litt tid til å la det synke inn.

Men, jeg kommer til å fortsette å blogge, men bare litt mindre enn jeg har gjort.  Så jeg håper dere ikke slutter å lese bloggen min fordi om jeg ikke blogger like mye som før.Bloggvurdering

  - Dato:
 • 20.03.2010
 • - Klokken:
 • 23:41
 • - Kategori:
 • Vurderinger
 • - Hilsener 4

Trykk på bildet for å komme innpå bloggen til Lizbeth .


Førsteintrykk

Headeren er det som gir førsteintrykket og det gir meg en følelse om at det er en profesjonell blogg. Jeg har fulgt denne bloggen lenge, så jeg vet jo at det er en veldig bra blogg. Når jeg kommer innpå siden og ser headeren, så får jeg lyst til å bla lenger ned for å se hva som står i inleggene.

Design

Lizbeth har et veldig bra design på bloggen sin. Det er ikke rotete eller noe. Faktisk veldig ryddig og oversiktlig.
Fargene på designet er veldig fine. Ikke for skarpe, eller ikke for svake. Veldig behagelige farger.
Skriften er også litt stor, noe som gjør det lett å lese inleggene, og få med seg det som står uten å måtte konsentrere seg for mye. 

Inlegg

Hun har mye variasjon i inleggene sine. Man vet aldri hva hun kommer til å skrive om akkurat idag, og det synes jeg er veldig bra. Inleggene har også passelig lengde, ikke for korte og ikke for lange. Jeg liker godt at inleggene har bilder, og dette er noe hun har kommet seg veldig med. Stort pluss her.
Språket i inleggene er også veldig bra. Veldig rent skrivet, altså lite skrivefeiler. Noe annet jeg liker godt er at hvert inlegg blir lagret i en kategori. Da blir det også lettere å finne igjen inleggene senere dersom noen føler for å lese inleggene flere ganger.
Hun oppdaterer også bloggen ofte, noe jeg synes er veldig bra.

Oppsummering

Lizbeth har en veldig bra blogg. Veldig oversiktlig, ryddig og pen.
Førsteintrykket gir meg lyst til å bla lenger ned for å lese mer, og det samme gjør inleggene.
Språket er veldig bra.
Generelt en veldig bra blogg ,som jeg bare må lese hver dag. Hun har alltid noe spennende å skrive om , og hun skriver om ting som jeg ofte kjenner meg igjen i. Veldig bra.Karakter

Vi er alle vant med karakterer på skolen. Så jeg bruker samme systemet her. Altså 1-6. Da blir 1 lavest og 6 høyest.

Utfordring.

  - Dato:
 • 14.03.2010
 • - Klokken:
 • 16:58
 • - Kategori:
 • Vurderinger
 • - Hilsener 4
Lizbeth Osnes har en utfordring på bloggen sin. Så klart så tar jeg den.

Utfordingen går ut på å skrive 10 ting jeg ikke vil vere uten.
1. Familien

Kunne lagt ut bilde av familien, men det har jeg ikke. Så derfor blir det et bilde fra google.


2. Hugo

Verdens fineste gutt.

3. Data'en min

HåPløst. Men jeg hadde ikke klart meg uten.

4. Vennene mine

Jeg har ikke bilde av alle vennene mine, så derfor et bilde fra Google.

5. Sengen min

Ver så snill å ikke se på alt rotet.

6. Musikk


Igjen, et bilde fra google.

7. Cola

Delicious. Bilde fra google.

8. Klær


På tide å rydde kleskap ? Jada, skal gjøre det.

9. Trening


Igjen, et bilde fra google.

10. Mobilen min


Jeg vil ha ny mobil. Men ville aldri vert uten.
Hvilke 10 ting ville ikke du ha vert uten ?

Vil du vinne heldress ?

  - Dato:
 • 11.03.2010
 • - Klokken:
 • 16:37
 • - Kategori:
 • Vurderinger
 • - Hilsener 0
Ja, vil du vinne heldress ?

Da kan du gjøre det ved å gå inn på denne bloggen , og gjøre det som står der.
Heldressene er fra University.

Det går også an å trykke på bildet under for å komme til konkurransen :)


Jeg er blitt trekt ut til...

  - Dato:
 • 20.02.2010
 • - Klokken:
 • 18:33
 • - Kategori:
 • Vurderinger
 • - Hilsener 1
Nå lurer dere vel på hva jeg har blitt trekt ut til ?


Jo, jeg har blitt trekt ut til bloggportrett! :)
Synes det var kjempe gøy at jeg ble trekt ut til det. Iallefall hos Lizbeth. Hun har nettopp startet med bloggportrett og trakk ut meg som nr 1. Synes det var snilt :)

Vil dere lese bloggportrettet ?


Da er det bare å gå inn HER!Tanteungen min Tobias og bestemoren min Brita :)


Meg i fjor sommer da jeg tok årets første bad. DET var kaldt det! Guud, som jeg savner sommeren!

Akkurat nå låner jeg mamma sin data, så flere innlegg kommer senere når jeg slår på min data :)

Utfordring fra Lizbeth Osnes.

  - Dato:
 • 18.02.2010
 • - Klokken:
 • 15:22
 • - Kategori:
 • Vurderinger
 • - Hilsener 1
Lizbeth Osnes har en utfordring på bloggen sin, og den tok så klart jeg :)
Skriv 5 ord/setninger under hver av de 20 kategoriene som beskriver deg eller det du liker.
Deretter utfordrer du andre til å gjøre det samme!
Det er ikke lov å fjerne kategorier eller legge til nye..

MEG:
Drømmende
Omsorgsfull
Tankefull
Snill
Skolelei

DRØMMER:
Bli mamma.
Bo for meg selv.
Bo i Syden.
At familien min skal ha en helse uten masse sykdommer og mye smerte.
Få lappen på bil.

MINNER:
Da jeg fikk hunden min Hugo.
Da jeg ble tante til Tobias.
Da jeg feiret 18-års dagen min på countryfestival på Breim.
Da jeg fikk speilreflekskamera.
Da jeg tok tattoveringen min.

STEDER:
Måløy hos mamma.
Ålesund hos venner.
Fosnvavåg hos venner.
Fiskå hos pappa.
Rommet mitt hjemme hos pappa.


HOBBYER:
Blogging.
Musikk.
Vere sammen med familien.
Data.
Trening.

DYR:
Hund
Katt
Ørkenrotter
Hest
Degus.

MAT:

Spaghetti Bolognese.
Pølsegrateng
Reinsdyrskav med hjemmelaget fløtesaus og pommes frites.
Hjemmelagede kjøttkaker.
Mamma's hjemmelagede pizza.

DRIKKE:
Cola
Sjokomelk
Milkshake
Eplejuice
Vann

GODTERI:
Hobby-sjokolade.
Sport lunch - sjokolade.
Nye stratos - sjokolade.
Salt og Pepper potetgull.
Smågodt.

BAND:
Gotthard
Sylver
Pitbull
Jason Derulo
Luxus Leverpostei

SKUESPILLERE:
Jeg har så lite peiling på skuespillere at det føles feil å skrive opp noen her.

SANGERE:
Martina Mc Bride
Ke$ha
Akon
Lene Marlin
Lady Gaga


FILMER:
Menn som hater kvinner (alle filmene i den triologien)
Lille Prinsesse
American History X
Spirit - Hingsten fra Cimmaron
Rambo


NETTSIDER:
Thunem.blogg.no
Blogg.no
Facebook.no
Hotmail.com
Nettby.no

BØKER/BLADER:
Topp
Hjemmet
Norsk Ukeblad
Jeg elsker New York (bok)
Veien til Førerkortet (garantert den boken jeg har lest mest)

SPILL:
The Sims 3
Need for Speed (alle spillene)
GTA (Alle spillene)
Kabal
Flåklypa

TV:
CSI Miami
Hotel Cæsar
Unge Mødre
The Simpsons
Home And Away

NØDVENDIGE TING:
Mobilen min.
Dataen min.
Ipoden min.
Familien.
Vennene.

UVANER:
Fikle med tungepiercingen.
Kaste klær på gulvet isteden for å legge de i skapet.
Utsette innleveringer til siste liten.
Bite negler.
Fikle med smykket mitt.

BLOGGER:
lilleliz.blogg.no
siljemilf.blogg.no
jasminbeyer.blogg.no
martintk.blogg.no
medusa888.blogspot.com
Jeg utfordrer alle som er innom bloggen min. :)

Utfordring.

  - Dato:
 • 06.02.2010
 • - Klokken:
 • 16:26
 • - Kategori:
 • Vurderinger
 • - Hilsener 0
Lizbeth har blitt utfordret, og hun utfordrer alle som tør det. Så jeg tar utrofordringen jeg :)Her er utfordringen:
1. Finn fram mobiltelefonen din.
2. Gå inn på innboksen din.
3. Bla nedover mens du holder knappen inne, og tell til fem. (Start på nytt med dette før hvert spørsmål)
4. Skriv den første setningen i meldingen som svar under hvert av spørsmålene.
5. Utfordre 6 andre.

Her er spørsmålene med mine svar:

1.Hva ville du sagt hvis kjæresten din var utro?
- Forrsten ikkje dårlig i magen etter kjøttdeig ,)

2.Hva sier du alltid til din beste venn?
- Tatt helg no ??

3.Hva er det første du sier om en kompis av deg bli påkjørt av en buss?
- :) e godt å legge seg tidlig. Ligge å tenke litt før man sovna :)

4.Hvilken sms blir du mest glad for?
- Berre et. Ej kjeme.

5.Hva sier du til foreldrene dine når du går å legger deg?
- Forspill me Jon Åge, deretter til jojo :)

6.Hva vil du rope ut dersom du vant en million?
- :) vakje meininga å bli still, men kom litt folk på besøk.. Sove godt vennen, så pipe eg deg imårå ;)

7.Hva vil du si til gud hvis du møter han?
- Jo men sov til 12 :) også dro e ut :)Jeg utfordrer alle som vil ta den!
Hyggelig dersom dere sier at dere har tatt den :)
- Ellers, så blir det ikke flere inlegg i dag desverre. Jeg har ikke tid. Skal snart i selskap ,også drar jeg på fest etter det. Så inlegg kommer imorgen istedet for.
Les mer i arkivet » September 2012 » August 2012 » Juli 2012

Om meg

Dette er langt ifra en rosablogg , men en blogg som handler om livet som kronisk syk (Fibromyalgi) . Mail kan sendes til anne_mette_thunem@hotmail.com eller du kan legge igjen en hilsen i kommentarfeltet. Liker du ikke det som står her så må du ikke lese vet du :)


Legg meg til som venn her :)

DesignSøk i bloggen


Kontakt

Din e-post her!
hits