En god nyhet

Jeg og kjæresten har lenge snakket om at vi skal prøve å få til en tradisjon hvor vi går tur så ofte som mulig. Så derfor har vi nå begynt å gå tur på kveldene. Jeg synes det er så utrolig mye mer koselig å gå på kveldene enn å gå på dagtid og jeg føler meg mer komfortabel da også. Ikke minst så går jo han alltid ved siden av meg og vi finner alltid noe nytt å snakke om , hele turen. 
Men turen den 20. September ble ikke slik jeg hadde trodd. Vi gikk en lang tur og på vei tilbake så stoppet vi ved den ene broen som vi gikk over. Der sto vi å bare såg på stjernene, vi såg fyrlykten på Flekkerøy , vi såg Superspeed1 komme tilbake til Kristiansand etter nok en tur i Danmark. Og ikke minst så var det så utrolig koselig å bare stå der og se på alt mens han holdt rundt meg.

Plutselig så bestemte kjæresten seg for å gjøre det han hadde tenkt på hele turen. Så han fridde til meg.
Jeg hadde ikke trodd det kom til å skje nå , men jeg skal love dere jeg ble glad. Og hva ble svaret ? Selvsagt sa jeg ja. Og jeg angrer virkelig ikke, for jeg er så utrolig lykkelig for tiden. Jeg har en fantastisk familie , noen herlige venner , en fantastisk kjæreste, som nå er kjæreste, bestevenn, samboer og forlovede. Jeg har en utrolig god og herlig tanteunge som blir 5 år i Januar , og enda en på vei som kommer i Mars.

Alt er liksom så bra nå. Og jeg føler meg heldig som får oppleve det at alt går på skinner og at ting faktisk er veldig bra. Jeg føler jeg har fått tildelt min dose med negativitet , men det er borte nå. Jeg liker livet mitt nå.

 

Jeg elsker deg , Robin ! 

4 kommentarer

- Keikoo

23.09.2012 kl.17:45

jeg liker også å gå turer på kveldene ;) Gratulerer nok engang ;-* e så utrulig bra at dere har det bra ilag og at livet ditt er bra :D

Mamma

24.09.2012 kl.00:26

Gratulerer til dokke begge to. Glad i dokke. :)

Anne Mette

26.09.2012 kl.16:44

Mamma:
Tusen Takk :D

Anne Mette

26.09.2012 kl.16:44

Stine'Anette:
Tusen takk søta <3

Skriv noen ord

hits