Egentid, hjemlengsel og flytting

    - Dato:
  • 18.09.2012
  • - Klokken:
  • 23:18
  • - Kategori:
  • Hverdagen
  • - Hilsener: 2

Det er ikke så mye som har skjedd her de siste dagene. Kjæresten har vært / er syk så mye av tiden har han brukt i sengen til å slappe av og jeg til å sørge for at han får i seg noe å drikke eller noe å spise av og til. Det hele endte jo med en tur på legevakten igår natt , men han fikk noe tabletter også skulle legen sende en henvisning til sykehuset. Så får vi se hva som skjer videre. Jeg håper iallefall at han kommer seg til fort og blir bra igjen innen vi skal begynne å flytte. For det skjer jo snart. Nå er det faktisk ikke lenge til vi skal flytte , noe som er litt sykt. Vi har allerede mange minner i den leiligheten her , men jeg gleder meg utrolig mye til å få noe litt større . For ikke å snakke om at vi faktisk får to soverom , som gjør det litt enklere når vi får gjester på overnatting. 

Planen i første omgang var jo at vi skulle bruke oktober på å flytte , også være inne der den 1. November. Men så snakket vi med husverten her og han har funnet en som kanskje vil ha leiligheten. Men han trenger den fra 1. Oktober. Noe som da gjør at vi må flytte absolutt alt vi har iløpet av 1 dag. Det kommer til å bli temmelig tøft , men jeg tror nok vi kommer til å klare det dersom vi går innfor det. Han som bor i den leiligheten vi skal ha er ute der den 30.September , og vi må være inne iløpet av den 1.Oktober. Hektisk.
Og det er jo fortsatt litt usikkert hvordan det kommer til å bli , men for sikkerthetsskyld så har vi begynt å pakke ned de småtingene vi ikke trenger så mye. Jeg har gått igjennom klær og sko nå to ganger , og bestemt meg for at det jeg ikke bruker,  det gir jeg bort. Så hjelper jeg noen som trenger det , samtidig som jeg blir kvitt noen ting. Slik jeg ser det så blir det da en vinn-vinn situasjon for alle parter.

Nå når kjæresten er syk og bruker meste parten av dagene i senga , så er det vel heller ikke så mye å gjøre. Men det er rart å plutselig lage middag til bare meg selv , for det å få i han noe mat er veldig lite vellykket. Så da blir det at jeg lager noe enkel mat , og bruker litt tid til å se på serier. Jeg har diverse serier som jeg er totalt hektet på , så det går med litt tid til det. Å da har jeg jo også noe å gjøre når kjæresten hviler seg, så slipper jeg å sitte å kjede meg. Noe som skjer veldig lett siden alle jeg kjenner her nede faktisk bor i Arendal eller Grimstad. Jeg kjenner jo selvsagt noen her i Kristiansand også , men de er jo igjen litt eldre enn meg og har familie å ta seg av. Men jeg gleder meg til neste uke siden jeg da skal en tur på cafe sammen med en veninne her. Er en god stund siden sist jeg møtte noen av de , så det skal bli veldig koselig. Det føles godt å kunne sitte på cafe å snakke med noen som vet hvordan jeg har det når det gjelder Fibromyalgien. Det føles godt å ha noen rundt meg som alltid forstår. Så de turene og møtene jeg kan få sammen med de vennene mine her nede, de er liksom gull verdt. For er det da noe jeg lurer på , så spør jeg de om de har opplevd det , og hvordan de taklet det. Det er fantastisk å være en del av et nettverk der vi alle vet hvordan de andre har det , og der vi alltid gjør alt vi kan for å stille opp og hjelpe. Og i tillegg så har jeg jo de vennene mine som ikke vet hvordan det er , så når jeg er med de så er jeg bare ungdom igjen og nyter tiden som ungdom uten å tenke på noe sykdom.

Så ja , livet på Sørlandet er fortsatt fantastisk. Og jeg storkoser meg som bare det. Det er klart jeg savner familien og vennene hjemme på Sunnmøre , men samtidig så angrer jeg ikke på at jeg tok det valget jeg gjorde. For jeg trives så godt. Og er det noen hjemme jeg føler for å snakke med så har vi facebook og vi har telefon. Så vi får alltid tak i hverandre om det er noe. Det er klart at jeg enkelte dager har veldig hjemlengsel og mer enn noe skulle ønske jeg var hjemme. Noe jeg fikk kjenne på kroppen for en liten stund siden. Men alt har gått bra og er det noe så har vi jo telefon. Og jeg gleder meg mye til jul siden jeg da får se alle sammen igjen. Det skal bli fantastisk å feire julen hjemme sammen med alle de jeg er glad i.

Men nå tror jeg at jeg runder av her. Setter på enten episode av enten Crossing Jordan eller 16&Pregnant og slapper av. Tenkte jeg skulle prøve å ikke være så alt for sent i seng inatt, så da må jeg nesten begynne å gjøre noe.  


Meg , kjæresten og Ida. To av mine aller beste <3
2 kommentarer

- Keikoo

19.09.2012 kl.06:48

Liker ikkje at Robin er syk , men jeg håper han snart er på føttern igjen og at de finner ut hva som plager han :) Håper det med flyttinga går bra , blir nok litt stress , men dere er jo så flinke så går nok bære godt :D Fint bilde av søte mennesker <3

Anne Mette

19.09.2012 kl.12:03

Stine'Anette:
Ja,han er på bedringens vei nå , så han er nok snart bra igjen skal du se :) Så håper jeg det tar laaaaaang tid før det eventuelt skjer igjen.. Flytting er alltid stress , men vil man klare det , så klarer man det ..
awwe, takk nydeligeste <3

Skriv noen ord

hits