Helgefølelse og Black Design

    - Dato:
  • 15.09.2012
  • - Klokken:
  • 20:50
  • - Kategori:
  • Hverdagen
  • - Hilsener: 4

Det har allerede blitt Lørdag og helgefølelsen siger sakte men sikkert inn. 
Idag bestemte jeg meg for å pynte meg litt, så da var det på med dongeribukse , en fin topp , noe sminke og høyhælte sko når vi dro til byen. Eller , først var vi på senteret som er rett ved her vi bor , men vi fant ut at vi skulle til byen etter å ha vært der. Glad er jeg iallefall for at vi dro på senteret først , for etter en runde der , med høyhælte sko , så var beina mine ødelagt. Så da var det bare å dra hjem å bytte til litt mer komfortable sko. Så da ble føttene mine plutselig mye mer glad i meg.

Innkjøpene idag var svært få egentlig. Men litt ble det selv om det ikke skulle bli noe. Kjøpte noe fin sand til å ha på lysfatet mitt , slik at vi fikk byttet litt farger der. Nå har jeg kun hatt rosa og svart siden jeg kjøpte lysfatet , så forandring var virkelig på tide. Så denne gangen ble det turkis og oransje. Noe som passet veldig bra sammen fant jeg ut. Og siden alle fatene til røykelsene mine er blitt borte, så tok vi å kjøpte et nytt et idag. Alt kjøpt på Black Design. Åh, jeg virkelig elsker den butikken !

Nå står pizzaen i ovnen , og det lukter fantastisk. Herregud som jeg gleder meg til middag.
I tillegg til den herlige pizzaen i ovnen (Ja, jeg elsker pizzaen som jeg lager. Selv om det er mamma sin oppskrift) , så står det godteri på bordet , stearinlysene er tent og jeg har verdens mest fantastiske kjæreste sammen med meg. Jeg føler meg heldig.

Men nå må jeg nesten hjelpe kjæresten litt med det spillet han holder på med. Han har lastet ned et spil på telefonen som går ut på å finne ut hvillke logoer det er , hva de heter , hva de tilhører. Noe lignende det iallefall. Utrolig gøy selv om man blir hektet på det. Nesten litt irritert fordi det ikke finnes for Iphone. MenMen.

God Helg, så snakkes vi snart igjen :)Forresten , noen som lengter etter sommeren , varmen og det nydelige været nå eller ? :p  

4 kommentarer

- Keikoo

15.09.2012 kl.22:25

Black Design e jo en kjempebra butikk :) Så utrulig bra at dere koser dere :D

Irene

15.09.2012 kl.22:26

Prøvd LogosQuiz på iPhone? :)

Anne Mette

18.09.2012 kl.14:53

Stine'Anette:
Jaa,det er en utrolig bra butikk :)

Anne Mette

18.09.2012 kl.14:54

Irene:
Jaa, har det. Men det er ikke det samme som den logo quiz'en som er på Android.. :p

Skriv noen ord

hits