Jobb , rånetreff og bil til salgs

    - Dato:
  • 07.09.2012
  • - Klokken:
  • 13:38
  • - Kategori:
  • Hverdagen
  • - Hilsener: 0

Etter en natt med lite søvn og den lille søvnen jeg fikk ikke var noe god, så fant jeg ut at det bare var å stå opp. Såg ikke noe poeng i å ligge å vri seg i sengen , og jeg kjente at jeg likevel måtte ha smertestillende. Så da sto jeg opp 1,5 time før alarmen egentlig skulle ringe. Men egentlig greit det å få en tidlig morgen. En morgen med tid til å våkne og en morgen hvor jeg kan ta en lang dusj. Noe jeg selvsagt gjorde. 

Jeg hadde et lite møte på Adecco idag der jeg skulle skrive under på taushetsplikten og litt sånn forskjellig. Møtte faktisk opp i god tid og ble ferdig tidligere. Hun som jeg har kontakt med på Adecco sa at nå kunne jeg egentlig bare begynne. Det vil jo da si at jeg faktisk har fått meg jobb. Jeg er så lykkelig nå. Nå trenger vi alle de pengene vi kan få når husleien har økt med 1500 kr fordi jeg flyttet inn. Så da trenger vi jo ekstra penger. Noe som virkelig ikke skader.
Men nå er vi jo også på jakt etter ny leilighet og det har vi jo muligens funnet. Heldigvis. Krysser virkelig fingrene for at vi får den leiligheten.  

Ikveld er planen at vi skal på rånetreff. Det skal nemlig være rånetreff på Saltrød. En liten plass utenfor Arendal. Så da gjenstår det bare å se om kjæresten blir litt bedre etter at han har fått sovet litt. Håper jo det at vi kommer oss av gårde på det , for det hadde vært veldig gøy å truffet igjen alle de herlige menneskene. Men det gjenstår å se.

 

God bilen min som nå er til salgs. 
Bilen står i Kristiansand.
For mer informasjon om bilen , kan du trykke HER.   

Ingen hilsener

Skriv noen ord

hits