Piercing og frisørtime

    - Dato:
  • 17.08.2012
  • - Klokken:
  • 00:27
  • - Kategori:
  • Hverdagen
  • - Hilsener: 2

Det er lenge siden jeg var hos frisøren sist gang. Noe som virkelig begynte å merkes på håret. Det floket seg med en gang og det begynte å gjøre ganske vondt å børste det. Så jeg hadde rett og slett ikke annet valg nå enn å ta meg en tur til frisøren.
Og det gjorde utrolig godt å få klipt av seg litt hår , følte meg lettere med en gang. Og nå kan jeg jo faktisk gjøre noe med håret , det henger ikke bare rett ned lenger.
Det eneste hun gjorde var å ta bort de slitte tuppene , klippe det opp litt og skråe luggen litt. Feels amazing !

Nå er det jo også siste natten vi har her på Åmli. Det har vært en helt fantastisk uke , hvor vi har vært mye i Arendal med Ida. Vi har bowlet , vært på kino , kjørt bil og jeg og kjæresten hadde oss en date der vi dro ut for å spise. Jeg har jo også tatt ny piercing. Eller ny er den vel ikke i den forstand siden jeg tok gjennom arret på der den var sist gang. Savnet den piercingen noe sykt og nå når den er tilbake så føler jeg meg nesten som meg selv igjen. Uten den piercingen så var det noe som manglet hele tiden.
Men nå kjenner jeg det at jeg trenger litt søvn. Må jo være våken og opplagt imorgen når vi setter kursen hjemover mot Sunnmøre. Er lenge siden jeg var hjemme sist så nå kjenner jeg at det skal bli godt å komme hjem. Gleder meg til å se igjen familien og ikke minst verdens beste veninne Ida.

Det er kanskje ikke de beste bildene av meg jeg legger ut nå , men poenget med de er at dere får se piercingen (som er den i leppa) og hvordan håret ble etter jeg klipte det.

2 kommentarer

Keikoo

17.08.2012 kl.01:36

SØta mij <3 Du blei så bra på håret og piercingen va rå :D

prinsemamma93

17.08.2012 kl.07:12

fine hårklipp :D§

Skriv noen ord

hits