Bestått

    - Dato:
  • 09.08.2012
  • - Klokken:
  • 15:41
  • - Kategori:
  • Hverdagen
  • - Hilsener: 9

Jeg beklager nok en gang dårlig blogging. 
Siden siste innlegg så har det jo skjedd litt forskjellig faktisk. Igår tok vi turen til Arendal for å treffe Ida. En veninne av kjæresten. Hentet henne når hun var ferdig på matteskolen også dro vi for å fiske. Var ute å fisket i noen timer og når vi skulle til Narestø for å fiske der så møtte vi på Kjell Olaf. En kompis av kjæresten. Så da ble han med oss en liten stund før han dro hjem. 
Ida tipset meg om en plass de hadde mange deksler til telefonen , så når vi hadde kjørt Ida hjem så dro vi for å se. Måtte bare se om jeg fant noen nye deksler til telefonen. Og det gjorde jeg. Tre nye herlige deksler ble med meg hjem fra Glitter.

Etter å ha vært i Arendal så dro vi videre til Åmli. Ble en tidlig kveld siden hverken jeg eller kjæresten sov noe godt natten før. Og idag var det tidlig opp siden vi måtte en tur til Arendal igjen. Denne gangen ble mormoren til kjæresten med siden hun skulle kjøpe noen sko og litt forskjellig. Ble bare en rask tur egentlig og vi var tilbake på Åmli etter noen få timer.
Når vi kom tilbake la vi oss egentlig rett ned i senga for å slappe av litt.

Når vi var i Kristiansand så var jeg jo på jobbintervju hos Adecco. Får jeg jobben der så får jeg jobbe som tilkallingsvikar i barnehage. Men før jeg kan det så måtte jeg ta et kurs på internett. Det var vist et kurs som alle barnehageassistenter i Adecco måtte ta. Og det var ikke enkelt , men jeg klarte det til slutt. Så nå mangler bare politiattesten før alt er i orden. Glede ! Tenk om jeg skal få begynne å jobbe igjen da. Det skal bli så gøy ! Dere skal selvsagt få vite mer etterhvert som det skjer noe mer.

Planen videre er jo også at i neste uke så tar vi turen hjem til vakre Sunnmøre sånn at jeg får møte familie og venner igjen , og ikke minst sånn at jeg kan få pakket ned tingene mine og tatt med meg det jeg trenger.

 

Diplomet jeg fikk når jeg klarte kurset ! :D

 

Dersom noen har Iphone 4 eller 4s og trenger deksler , så anbefaler jeg dere å ta turen på Glitter ! De har mye tøft å velge mellom :)
 

9 kommentarer

Mathilde

09.08.2012 kl.15:45

Gratulerer :)

Keikoo

09.08.2012 kl.16:10

Høres ut som du har hatt det ganske fint i det siste og det gleder hele meg å høre! :)

Og utrulig bra at du besto , grattis nok engang søs <3 Kjempe fine deksler, * sikle , sikle * :p

Ida Alice

09.08.2012 kl.16:16

Gratulere shnuppa mi, du er kjempe flink :) Håpa du får den jobben :)

Gleda meg til å få litt Anne tid igjen :) <3 Miss u !!

scorsese86

09.08.2012 kl.16:51

Gratulerer, vennen :)

Anne Mette

09.08.2012 kl.20:37

scorsese86:
Tusen takk vennen ! <3 Nå håper jeg bare at jeg får jobb :) :)

Anne Mette

09.08.2012 kl.20:37

Ida Alice:
Tusen takk søta ! Krysser virkelig fingrene nå for at jeg får begynne å jobbe litt igjen , men før det så SKAL jeg en tur hjem å ha litt Ida tid , for nå er det Ida abstinenser på høgt nivå ! <3
Miss u too babe <3

Anne Mette

09.08.2012 kl.20:39

Keikoo:
Jeg har hatt det utrolig fint den siste tiden , har virkelig kost meg !
Men jeg har savna å snakke med deg om alt mulig da ! Håper virkelig det går bra med deg jenta mii ! <3

Jeg vet , elsker dekslene. Så ta deg en tur på Glitter du også :) Der var så mange tøffe, jeg hadde lyst å kjøpe alle sammen egentlig ! :p

Anne Mette

09.08.2012 kl.20:39

Mathilde:
Tusen takk :) :)

Keikoo

10.08.2012 kl.03:04

Æ skal ta meg en tur på glitter i morgen tenkte jeg :)) Savner å snakke med deg også, men vi får nok tid igjen snart <3

Sv : tusentakk søs, ja æ veit æ kan snakk med dæ ;) Designe mitt e utrulig stillig ja , ble tipset av ei vennine og det passet så sykt bra inn ;) Loveyou2 <3

Skriv noen ord

hits