Fraværet

    - Dato:
  • 16.07.2012
  • - Klokken:
  • 22:13
  • - Kategori:
  • Hverdagen
  • - Hilsener: 2

Fraværet på bloggen skyldes noe så enkelt som at jeg er fult opptatt om dagene. Det blir seint i seng og tidlig opp. Det er mye som skjer og det er mye å oppleve. Søndag kom jo familien min nedover og det gjorde utrolig godt å få møte de igjen. Kjenner det at savnet har vært ganske stort. Men nå er de her,  for noen dager iallefall. 
Så Søndag mens jeg og Robin ventet på at de skulle komme så tok vi turen til Hamresanden og gikk litt rundt der. Så viste det seg at pappa å de faktisk valgte å campe på Hamre camping. Så det var jo ganske så greit. Da var det opp dit , kose og leke med tantegullet , og egentlig bare slappe av resten av kvelden før vi dro hjemover for å legge oss.

Idag var det tidlig opp siden vi skulle i Dyreparken. Det har vært en utrolig lang dag , men samtidig så har det vært en veldig koselig dag. Er så gøy å være på sånne plasser å få oppleve sånne ting sammen med familien.  Helt herlig. 
Gikk vel egentlig over mesteparten av parken idag , men det har ikke vært mye tid til å virkelig se seg rundt og slappe av. Så derfor skal vi ha en dag imorgen også , der vi tar oss litt mer tid. Imorgen kveld skal vi jo også på Kaptein Sabeltann showet , noe vi alle gleder oss til.

Og vet dere ? Endelig så har jeg fått til Iphonen min igjen :D
Nå er det ikke noe mer android telefon. Nå er det Iphone ! Er så glad nå. Men nå gjelder det bare å huske alt jeg hadde på den tidligere.

Jeg skulle jo så gjerne ha vist dere noen bilder også , men alle bildene er fortsatt på kameraet ,og jeg tror ikke jeg legger bildene innpå dataen før vi er ferdig i dyreparken imorgen. Så dere får bare vente å se .  

2 kommentarer

Keikoo

17.07.2012 kl.01:32

Er så bra at du er sammens med familien din :) Og jeg håper turen til dyreparken imorgen blir bra og at kaptein sabeltann showet blir enda bedre =D nytt dagene kjære søte deg <3

Anne Mette

18.07.2012 kl.14:31

Keikoo:
Jeg har hatt noen helt fantastiske dager og showet var virkelig en opplevelse!

Skriv noen ord

hits