Betyr så mye

Jeg vokste opp sammen med deg. Vi var venner gjennom barndommen , naboer også . Men vi var vel kanskje ikke de som var best venner. Du var jo mest sammen med bror på den tiden.
Men etter at jeg hadde bodd borte noen år , vi var blitt eldre. Når jeg flyttet tilbake, så ble vi gode venner. Det var først da jeg kunne kalle deg min bestevenn. Og det har du vært siden. Da jeg bodde hjemme så tok du meg med ut. Vi var ute å kjørte bil , satt hos deg å såg film når du var hjemme alene, eller bare satt på statoil sammen med en hel gjeng andre folk.

Uansett hva vi gjorde så var det koselig. Vi lo alltid , koste oss alltid. Uansett om vi ikke hadde noe å finne på , så hadde vi det artig. Uansett hvor lite det var å finne på , så fant vi alltid på noe gøy. Vi gjorde så mye sammen.
Men så flyttet jeg igjen , vi mistet kontakten. Du fant kjærligheten en plass , jeg en annen plass. De to vi fant kjærligheten med,  gjorde at vi ikke kunne ha noe kontakt. De tillot det ikke. Men med en gang vi møttes igjen , så var alt som før. Vi var like gode venner som før , kontakten var som før. Heldigvis.

Vi var så mye sammen den siste uken før du dro på sjøen. Var sammen omtrent hele tiden. Men det var gøy. Jeg likte det. Selv hvor sliten jeg ble, så likte jeg det at vi alltid var sammen ,alltid hadde noe å gjøre på. Alt var som før. Framsetet i bilen , var fortsatt mitt. Selv om vi nå brukte min bil istedenfor din. Er jo litt vanskelig å bruke din når den ikke er kjørbar. Men jeg gleder meg til du får reparert den. Til den er på veien igjen. Vet du ? Vi har så utrolig mange gode minner sammen. Alt det vi har funnet på. Alt det vi har gjort. Det er bare så utrolig mange gode minner.

Når vi fikk kontakten igjen nå , så var det ikke lenger bare oss to. Da hadde jeg Ida også. Det ble til at vi tre var sammen hele tiden. Det var ikke lenger bare meg og Christian. Nå var det meg , Christian og Ida. Trekløveret kaller vi oss. Vi er så sammensveiset , vi er så gode venner. Og det at mine to bestevenner også går så godt overens , det gjør godt. Godt å vite.
Den lille tiden vi har vært trekløveret, så har vi laget så mange minner sammen. Vi har trøstet hverandre, vi har ledd så tårene har trillet . Da du Christian dro på sjøen , så ble det tungt for meg og Ida. Vi mistet liksom bestevennen vår. Men vi var likevel trekløveret og vi gledet oss til du kom hjem. Jeg ble så glad når du spurte om jeg kunne hente deg.

Da ble det akkurat som den gangen da jeg hentet deg første gang. Jeg sto på kaien når båten la til , du kom bort og ga meg en klem. Det er alltid gøy å hente deg. Selv hvor utrolig tidlig jeg må opp for å gjøre det , så gjør jeg det likevel. Den gangen når jeg hentet deg sist , ble vel ekstra gøy. Vi klarte å lure Ida da. Hun var jo ikke klar over at du var hjemme, trodde du måtte dra rett på sjøen igjen. Men det var jo ikke sånn det var. Du var endelig hjemme igjen. Og endelig så var trekløveret samlet igjen. Akkurat sånn det skulle være.

Det er en stund siden jeg har sett dere nå. Og dere skal vite at jeg savner dere så utrolig mye. Uansett hvor jeg drar på utflukt , så skulle jeg alltid ønske at dere var her med meg. Sånn at trekløveret kunne oppleve det sammen. Sånn at trekløveret kunne lage flere gode minner sammen. Det er vel det som gjør at jeg gleder meg litt til å komme hjem , sånn at vi kan være samlet igjen , finne på nye rare ting sammen.
Dere skal vite at dere betyr så utrolig mye for meg. Vennskapet deres , er to vennskap jeg aldri vil miste. Og jeg håper vi alltid vil forbli trekløveret. For det er jo det vi er. Trekløveret. Og det er sånn det skal være. Jeg har jo forresten en bildemappe på dataen , med navnet trekløveret,  den trenger snart nye bilder. Bare sånn at dere vet det.

Glad i dere.


 

En hilsen :)

Tove Lill Hjertenes

11.07.2012 kl.16:25

aw, så søtt!

Skriv noen ord

hits