Klarer du å gjette ?

    - Dato:
  • 26.06.2012
  • - Klokken:
  • 21:00
  • - Kategori:
  • Hverdagen
  • - Hilsener: 0

Dere har nok alle merket at det har vært stille med blogging den siste uken. Det har riktignok en god forklaring. 
Forrige Mandag kom storebror til Kristiansand , han var på jobb her nede. Da begynte vi å snakke om å dra oppover til Sunnmøre og det ble jo holdt hemmelig siden planen var å overraske verdens beste Ida med at jeg var hjemme. Det klarte vi jo ikke for ho skjønte det vel nesten med en gang. Men jeg fikk møte ho igjen og fikk en dag på Måløydagene sammen med ho og verdens fineste. Og bare for å utnytte tiden mest mulig så ble det en tur ut sammen med ho på Fredagen.

Men Onsdag satte vi oss iallefall i bilen og kjørte mot Sunnmøre. Var hjemme Onsdags natten , og etter 14 timer i bil så ble det til at vi gikk rett til sengs. Sto opp tidlig dagen etterpå for å bli med farmor og farfar til Ålesund og Vigra for å hente bilen min. Så da fikk vi oss en tur i Ålesund sammen med de. Det ble en veldig koselig tur og jeg koste meg mye. Det tror jeg også Robin gjorde. Ble mye for han å se å oppleve på en gang , men jeg tror nok det har gått greit.

Nå er vi iallefall på Åmli med mormoren og morfaren til Robin og her blir vi til imorgen. Da setter vi kursen mot Arendal for å treffe venner av Robin før vi setter kursen hjem til Kristiansand. Tenkte å vise dere noen få bilder nå, så får dere fult referat med bilder når vi har kommet oss hjem.

 

 

Noen som klarer å gjette hvor disse to bildene er tatt ?

 
 

Ingen hilsener

Skriv noen ord

hits