Drømmer

    - Dato:
  • 16.06.2012
  • - Klokken:
  • 17:06
  • - Kategori:
  • Tanker
  • - Hilsener: 0

Drømmer. Hva er egentlig det ? Noe vi ønsker oss,  noe vi vil ha , noe vi skulle ønske vi hadde ? Kanskje en blanding av alt sammen ?
Jeg vet iallefall det at uansett hva drømmer er for noe , så er det noe som er vanvittig fint å ha. Det er noe jeg faktisk ikke hadde klart meg uten. Og at jeg har mange drømmer, det skal jeg ærlig innrømme. Sakte går det i oppfyllelse , en etter en etter en. Men etterhvert som drømmer går i oppfyllelse ,så kommer det nye til.
Det er som om drømmer er noe man aldri går tom for. Noe man aldri blir kvitt. Noe som alltid vil være der. Det er egentlig litt rart , men samtidig er det ganske fint.

Mange av mine drømmer har allerede gått i oppfyllelse , mange venter på å gå i oppfyllelse. Kanskje er der noen som aldri vil gå i oppfyllelse i det hele tatt. Uansett hva , så føles det fantastisk når der først er noen som går i oppfyllelse.
Bare den siste tiden har mange av drømmene mine gått i oppfyllelse. Jeg har endelig fått møte gutten jeg ble kjent med som 12åring. Gutten jeg hadde så utrolig mye til felles med og som jeg alltid kalte tvillingen min. Nå er han faktisk min og vi har snart vært sammen i to måneder. Det er to måneder som har gått fort , men er det noen måneder som kommer til å gå fort så er det de to månedene vi skal være sammen nå.

Jeg har en stor drøm. En drøm jeg har hatt siden jeg var 14. En drøm som jeg vet kommer til å gå i oppfyllelse en dag , men som jeg bare må vente på. Det er lite jeg kan gjøre for å få den drømmen til å gå i oppfyllelse , jeg kan bare vente til den gjør det. Men jeg gleder meg som bare pokker til den dagen den går i oppfyllelse. Jeg kommer til å være så utrolig glad den dagen.

En ting er sikkert.
Drømmer er fint å ha.

 

 
Ingen hilsener

Skriv noen ord

hits