Endelig

    - Dato:
  • 12.05.2012
  • - Klokken:
  • 19:32
  • - Kategori:
  • Hverdagen
  • - Hilsener: 0

Jeg er endelig hjemme igjen. Eller det har jeg jo egentlig vært noe timer. Jeg har fått på plass en del ting i huset , men der er fortsatt mye som venter på å bli plassert. Det er gulv som venter på å vaskes , klær som venter på å vaskes. Men jeg har ikke energi til noe mer idag. Jeg har ikke ork til noe mer idag. Men jeg føler jeg har fått gjort mye. Selv om det fortsatt er mye som må gjøres så må nok det bare vente litt.
Flytting tar på det. Men den gangen her gikk det greit. De fleste tingene var fortsatt nedpakket i esker og det som ikke var det var fort gjort å få ned i esker. Det var fort gjort å få det ut i bilene , like fort gjort å få det inn i huset. Men det var jo der det stoppet. Det var da det fristet mer å bare sette seg ned , ikke gjøre noe mer. Men jeg kunne jo ikke la alle tingene stå rett innenfor døren. Så jeg sorterte eskene etter hvor de skulle. Alle klærne ble bært opp på rommet , resten satte jeg inn på storstua.

Og når jeg likevel venter på at Robin skal komme hjem sånn at jeg får snakke med han på skype , så frister det egentlig å begynne å henge opp pg legge klærne på plass i skapet. Da har jeg jo noe å gjøre på . Men der er så tomt for energi. Det er som om jeg har brukt opp energien for flere dager.
Jeg kjenner det at selv om energien er tom , reservelageret brukt opp så har jeg likevel lyst ut en tur. Jeg vil ut , ha det gøy , være sammen med venner, få nye venner. Men så er det jo det at jeg ikke har så alt for mange venner i Vanylven. Christian er på sjøen og kommer ikke hjem før 31.Mai. Ida er ikke helt i form så jeg vil ikke mase på henne. Jeg kjenner det at jeg kanskje har lyst til Fosnavågen. Besøke alle de gode vennene mine der ute.
Men om jeg tipper rett så blir det til at jeg er hjemme. Kanskje jeg tar meg en liten kjøretur eller noe senere.

Er det en ting som irriterer meg litt nå , så er det at data anlegget mitt er ødelagt. Jeg føler jeg ikke får skikkelig lyd når jeg ikke har det. Men det kan jo bare være fordi jeg er så vant med anlegget jeg har i bilen, at jeg føler det blir noe som mangler når jeg ikke har anlegg til musikken. Det er vel bare en vanesak tenker jeg.

 

Med dårlig nett, så blir det til at det blir et blogginlegg uten bilder. Håper og satser på at det går fint.
Så nå tar jeg meg heller en kjøretur og henter verdens beste Ida og får litt kvalitetstid sammen med henne :)

Ingen hilsener

Skriv noen ord

hits