På tur i paradis

    - Dato:
  • 25.03.2012
  • - Klokken:
  • 20:34
  • - Kategori:
  • Hverdagen
  • - Hilsener: 2

Været var nydelig ute idag. Jeg utnyttet det fult ut med å ta med meg søteste Eirin på en gåtur. Det som skulle være en liten gåtur , ble en lang gåtur på to timer. Tror nok jeg absolutt kommer til å kjenne det imorgen. Vi tok mange bilder , som dere selvsagt skal få se litt av.
Vi koste oss virkelig , hadde mye å snakke om  og hadde det rett og slett kjempe kjekt. Snakket om gamle minner, gutter og alt mulig rart. Det var rett og slett herlig å kunne gå ut uten å måtte ha på seg ytterjakke, lue og skjerf. Det å kunne gå ute i tights og t-skjorte var bare herlig.
Og vi har allerede planer for mange turer fremover. Håper bare at været holder seg slik det har vært nå noen dager slik at vi da kan gå de turene. Men enten det er fint vær eller ikke imorgen , så har vi planer. Vi skal nemlig bort til Måløy å ta solarium. Jeg elsker solarium. Det å ligge der , kjenne varmen , vite at jeg får farge på kroppen og ikke minst at smertene er helt borte når jeg ligger i solariumet. Det er herlig å kjenne smertene forsvinne.

Jeg må bare si det her. Verdens snilleste Per-Roar har bursdag idag. Gratulerer så mye med dagen ! Feiringen tar vi igjen når du kommer hjem og jeg håper du koser deg selv om du er på jobb :)
Antonio har også bursdag idag . Gratulerer så mye med dagen til deg også og jeg håper du koser deg mye der du er :)

 

 

 

 
2 kommentarer

Ida Alice

25.03.2012 kl.20:41

Utrulig fin natur, ekstra fint når sola skinner :) Koslig det, å ha litt sosialtid med venner :)

Solarium er virkelig å legge sin elsk på :) Merka allerede at eg har fått litt farge :D

Anne Mette

25.03.2012 kl.20:52

Ida Alice:

Ja , naturen er virkelig vakker. Er jo en grunn til at det er mitt paradis. Slapper sånn av når jeg er her og jeg elsker den nydelige utsikten som er overalt. Sosialtid er gull verdt. Gleder meg allerede mye til neste gang vi møtes <3 Jeg kommer nok til Vanylven på Tirsdag.

Jeg elsker virkelig solarium. Og etter sist gang så har jeg fått litt farge jeg også. Tadaaaaa påpekte at jeg såg mye penere ut nå enn hva jeg gjorde før jeg begynte å ta solarium. Så noe har jo skjedd iallefall :p

Skriv noen ord

hits