Jeg er så glad i deg

    - Dato:
  • 24.03.2012
  • - Klokken:
  • 14:43
  • - Kategori:
  • Hverdagen
  • - Hilsener: 3

Det ble sent inatt. Det er typisk. Når jeg vet at jeg kommer til å bli vekt tidlig, så får jeg jo ikke sove. Kanskje var mye av det min feil siden jeg ble sittende oppe å snakke med verdens beste Liz lenge. Og for ikke å glemme at jeg og søskenbarnet mitt satt og sendte vitser til hverandre for å ha noe å snakke om. Det ble mye latter hele kvelden.

Igår kom jo nemlig storebror, Hildegunn og verdens beste tantegull på besøk. Herlighet som jeg har lengtet etter å være sammen med den gutten. Som jeg har lengtet etter å kunne leke med han igjen. Jeg elsker hvert sekund jeg får sammen med Tobias. Setter så stor pris på det. Etter at lillegull hadde lagt seg så ble vi andre sittende å spille Millionær. Det gikk langt ifra slik jeg ville , men jeg kom jo på andre plass da. Så det var ikke så gale likevel.

Så når jeg endelig kom meg i sengs så var klokken nærmere halv3. Det skulle jo ikke bli så sent på meg. Jeg skulle jo legge meg i 1 tiden jeg. Men jeg la meg jeg , men fikk jo virkelig ikke sove. Så siste gangen jeg såg på klokken så var den vel nærmere halv5.... Jeg viste jeg måtte sove da. Viste at jeg trengte de timene med søvn jeg kunne få før Tobias kom og vekte meg. For av en eller annen grunn så bare viste jeg at han kom til å vekke meg når han våknet. Vel , det ble ikke akkurat når han våknet , men det ble to timer etterpå. Så når klokken var halv11 så kom der en blid liten gutt inn. "Tante Mette? Du må våkne. Du må stå opp no . " Er virkelig så utrolig herlig å våkne til noe så koselig. Jeg skulle gjerne likt å bli vekt på den måten hver dag.

Men jeg kom meg opp. Etter mye om og men. Kom meg opp , og startet dagen med å fargelegge tegninger sammen med Tobias. Herlig. Etter det var det rett på kafe.

Så nå har jeg akkurat kommet hjem og jeg kjenner godt at det hadde gjort seg med noen timer i sengen. Bare fått sove litt til slik at det hadde vært litt enklere å holde seg våken. For nå sliter jeg. Tobias har jo dratt igjen , så nå er det bare meg og mamma igjen. Stille og rolig. Jeg har ryddet på plass alle lekene til Tobias , så nå måtte jeg bare legge meg ned i sofaen. Det gjorde godt. Egentlig alt for godt. Så kanskje jeg skal prøve å sove litt før mamma kommer hjem. Hva ejg finner på resten av kvelden gjenstår å se. Men jeg vet at jeg må snakke med verdens beste Liz. Må fortsette der vi avsluttet igår. Noe jeg gleder meg til , for det her kan bli artig. Dele gode historier om forskjellige ting , få den andre til å føle seg bedre bare med hjelp av noen få ord.
Liz , jenta mi , jeg er så glad i deg <3

 
3 kommentarer

Suzii

25.03.2012 kl.00:25

SV: Alle oss med ME, FM og lignende lidelser skulle fått sydentur på blåresept! Det hadde vi hatt godt av! Håper du får tatt deg en tur til varmere strøk, det vil nok gjøre godt! ^^

Ida Alice

25.03.2012 kl.20:30

Godt å høyre at du kosa deg Shnuppa :D

Og slike venna kan ein ikkje få nok av, men desverre vokser dei ikkje på tre! Så må ta vare på dei vi har :)<3

Anne Mette

25.03.2012 kl.20:37

Ida Alice:

Det har du helt rett i vennen :) Jeg tar godt vare på de vennene jeg har. For alle mine venner er gull verdt <3

Skriv noen ord

hits