Har tenkt litt på det....

    - Dato:
  • 10.02.2012
  • - Klokken:
  • 22:17
  • - Kategori:
  • Det psykiske
  • - Hilsener: 0

Jeg har tenkt litt på det i det siste. Hvor mye det å ha angst påvirker hverdagen. Uansett hva jeg vil gjøre så er angsten der å legger en stopper på det hele. Jeg hater det. Virkelig.
Det er ofte jeg blir sittende å tenke. Mimre tilbake på hvordan det var før angsten meldte sin ankomst. Hvor mye mer sosial jeg var ,hvor mye mer jeg var ute og kunne gjøre ting. Nå er jeg hjemme. Det er liksom det som føles tryggest. Selv om jeg mer enn ofte nok får mye angst når jeg er her hjemme. Selv om jeg ikke alltid klarer å være alene på grunn av angsten , eller ikke får sove fordi angsten er for sterk. Men for hver natt jeg har klart meg alene så føler jeg meg stolt. Mest er det nok bare fordi angsten bestemte seg for å være litt snill akkurat den natten.

Men det er ikke bare iløpet av natten at angsten stopper. Det er jo ellers i hverdagen. Det er så mye jeg skulle ønske jeg kunne gjøre , så mye jeg vil gjøre. Men som jeg alltid blir stoppet i. Jeg gleder meg til jeg en dag kan leve livet som før . Slik det var før angsten kom.
Egentlig så kan det faktisk ikke beskrives hvor lammet en blir i hverdagen når en har angst. Det er liksom noe en bare må oppleve. Det finnes ikke ord som beskriver nok hvor jævlig det er.

Det å våkne opp fordi man kaldsvetter. Pusten herjer og hjertet dunker fortere enn når man har løpt maraton. Det er liksom blitt en dagligdags ting for meg. Dessverre. Jeg ønsker så mer enn gjerne å kunne ha det livet jeg hadde før angsten kom inn i min verden. Et liv som var fylt med venner , familie , gleder , latter og alt som hører med et vanlig liv. Jeg hadde det godt på den tiden husker jeg. Nå er det angsten som legger en stopper på det.

Jeg vet det har vært mye snakk om angsten i det siste. Men i det siste har den vært veldig glad i meg. Den slipper liksom aldri taket og jeg går rundt med en konstant frykt i meg. Det er da naturlig at det blir litt snakk om angst også når den preger livet mitt i så stor grad som den gjør.
Ja, jeg vet. Det sies at det er mange kurer mot angst. Mange ting en kan gjøre for å få angsten til å forsvinne for godt. Jeg har prøvd alt. Jeg har prøvd det jeg kan prøve for å få den til å forsvinne , men den vil bare ikke. Heldigvis er den svak i perioder , men så kommer de periodene som jeg har hatt nå siste tiden. En lang periode hvor jeg har en konstant sterk frykt i meg for at noe skal skje. En periode hvor nattesøvn har vært oppskrytt og venner har vært nedprioritert. Jeg har hatt mer enn nok med å tenke på meg selv. Prøvd å funnet ut hvordan jeg skal klare meg gjennom den tunge perioden. Hvordan jeg kan få om så bare fem minutt bort fra angsten og den frykten som følger med. Hadde jeg bare fått fem minutt så hadde jeg vært glad. Da hadde jeg husket hvordan det var når angsten var svak. Ikke så glad i meg som den er nå.Ingen hilsener

Skriv noen ord

hits