Vi burde alle bli flinkere til å

    - Dato:
  • 31.01.2012
  • - Klokken:
  • 15:49
  • - Kategori:
  • Tanker
  • - Hilsener: 1
En far og hans lille sønn går tur i fjellet.
Plutselig snubler sønnen og får vondt i foten. Han skriker ?aaaah?. Overrasket hører han en stemme som kommer fra fjellet: Aaaah! Fylt av nysgjerrighet roper han: Hvem er du? Men det eneste svaret han får er: ?Hvem er du?. Dette gjør ham sint, så han skriker ut: Du er en feiging! Stemmen svarer tilbake: ?Du er en feiging?. Han ser på sin far og spør usikkert: ?Pappa, hva er det som skjer?? ?Min sønn?, svarer faren rolig, ?Følg med nå?. Så roper han: Jeg beundrer deg! Stemmen svarer: ?Jeg beundrer deg!?. Faren roper nok en gang: Du er fantastisk!, og stemmen svarer: ?Du er fantastisk!?. Den lille gutten skjønner lite og er fortsatt usikker. Da forklarer faren. ?Folk kaller dette ekko, men egentlig er det et bilde på livet. Livet gir alltid tilbake det du gir ut. Livet er et speilbilde av dine handlinger. Hvis du ønsker mer kjærlighet, gi mer kjærlighet. Hvis du ønsker mer godhet, gi mer godhet. Hvis du vil ha forståelse og respekt, gi forståelse og respekt! Hvis du vil ha positivitet, vær mer positiv! Hvis du vil at folk skal være tålmodig og høflig overfor deg, vær tålmodig og høflig! Denne regelen gjelder for alle sider av livet. Det gir deg alltid tilbake det du sender ut. Livet ditt er ikke en tilfeldighet, men et resultat av dine egne gjerninger?.

 

 


Jeg leste det ovenfor på en gruppe på Facebook. Jeg har lest den før og hver eneste gang så får det meg til å tenke.
Tenke på hvor dårlig mange personer er til å sette pris på det gode i livet. Hvor dårlig mange er til å si til seg selv at vet du , jeg er fantastisk akkurat slik jeg er.
Jeg er bare en av de mange som ikke er noe flink på å si positive ting om seg selv til seg selv. Og jeg skal ærlig innrømme det. Men samtidig så får jeg høre det ofte fra andre ,så hvorfor skal jeg si det til meg selv ?

Kanskje er det feil måte å gjør det på. Men det er den måten som fungerer for meg. For vi har alle våre metoder å gjøre ting på. Om det så er å si til deg selv at du er fantastisk hver eneste dag eller du velger å høre det fra andre , så er det din måte å gjøre det på.

Og er det noe vi alle burde bli flinkere på så er det å si til oss selv at jeg er fantastisk akkurat slik jeg er , jeg er enestående og ingen er som meg. Jeg er en egen person , med egne meninger , egne følelser og egne tanker. Det skal jeg sette pris på og det skal gjøre meg til et godt menneske her i verden. Ja, det finnes mange måter å bli et godt menneske på. Bli en god person som gjør gode handlinger. Men bare en av alle de mange metodene er å si det til deg selv.

Like ofte som man sier til seg selv at man er fantastisk og enestående ,så bør man også gjøre en god handling. Hjelpe noen som trenger hjelp. Om det så er den gamle damen eller mannen som skal over gaten eller andre ting ,så bør man gjøre det.
Og istedenfor å gå rett forbi noen med et stramt blikk så smil. Hva så om du ikke kjenner personen ? Smil .
Det lille smilet du gir personen på gaten kan faktisk være med på å gjøre hele dagen for den personen.

Det finnes så mange små ting man kan gjøre for å gjøre hverdagen enklere , lysere og lettere. Så mange ting de aller fleste av oss er alt for dårlige på å gjøre.


 


 
En hilsen :)

I gode og onde dager!

31.01.2012 kl.17:09

Mye klokt der...

Skriv noen ord

hits