Jeg kunne stått på mitt

Etter en lang periode hvor jeg har vært veldig dårlig , med sinnsykt sterke smerter så gjør det godt å ha hatt et par dager som ikke har vært så vonde. Selv om jeg ikke fikk sove igår natt så har jeg det likevel greit. For første gang på lenge har jeg gått flere døgn ved å kun ta medisin og smertestillende på kvelden.
Jeg er av de personene som prøver å ta minst mulig medisin. Prøver å klare meg lengst mulig uten noe smertestillende i det hele tatt. Det er ikke det beste jeg kan gjøre , men samtidig så vet jeg at med min sykdom så kommer jeg til å måtte bruke smertestillende i utrolig lang tid fremover. Derfor vil jeg gjøre mitt beste å klare meg uten medisin lengst mulig. Kanskje er det bare staheten min som gjør det her. Og kanskje er det rart av meg å si at jeg ikke er noe stor fan av smertestillende medikamenter når det er noe jeg må ha for å klare meg gjennom hverdagen.
Ikke minst så må jeg ha det for å få sove om natten.

Det er rart det der. Etter jeg fikk diagnosen så har liksom smertestillende medikamenter vært en del av hverdagen. Noe jeg så klart ikke er stolt over. Det er ikke det at jeg ligger her i sofaen og skryter fordi jeg må bruke smertestillende medikamenter hver eneste dag. Tvert imot så skriver jeg det her for at dere nok en gang skal få ta del i hvordan livet med Fibromyalgi er.

Selvsagt så kunne jeg stått på mitt og sagt at jeg nekter å bruke smertestillende medikamenter. Men selv om jeg virkelig vil det så er det samtidig ikke noe valg. Jeg føler at jeg må bruke det for å klare meg gjennom hverdagen på en grei måte. Jeg må ha med meg smertestillende medikamenter uansett hvor jeg er i tilfelle smertene plutselig blir så sterke at jeg må ha det. Det er dessverre bare slik det er. Og hadde jeg hatt mindre smerter enn det jeg har , hatt en mildere grad av sykdommen enn det jeg har så hadde jeg virkelig ikke stusset med å klare meg uten smertestillende. Men jeg kan bare ikke. Jeg kan ikke si at idag nekter jeg å bruke noe som helst. Eller jo ,jeg kan faktisk gjøre det. Men sjansen for at smertene da blir så intense at jeg må ha smertestillende er så stor at jeg da garantert må ha det iløpet av dagen.

Unner jeg noen det her ?
Nei , langt ifra. Men dessverre så er det bare noen som må gjennom det her.

 

Bildet er lånt fra Google.Ingen hilsener

Skriv noen ord

hits