Hils på : Lizbeth

    - Dato:
  • 29.01.2012
  • - Klokken:
  • 22:50
  • - Kategori:
  • Blogg Intervju
  • - Hilsener: 0

Lizbeth er en utrolig vakker og hyggelig jente som har opplevd litt av hvert i sitt korte liv. Jeg husker jeg ble kjent med Lizbeth gjennom bloggen hennes og vi oppdaget etterhvert at hun var barndomsveninne med søskenbarnet mitt. Verden er liten. Jeg vet iallefall at jeg er glad jeg kjenner Lizbeth. Hun er livsglad og nyter livet.

1. Hvem er lizbethosnes.com?
Oi, vanskelig å skulle svare på hvem jeg er! Jeg er i alle fall tjue år, bor på Vigra sammen med foreldrene mine etter å ha bodd med min eks-samboer i over to år. Jeg elsker dyr, og har for tiden fire hunder, tre katter, en ilder og en hest. Dagene mine går til bloggen min, shopping, fester i helgene, lese bøker og tilbringe tid med vennene mine. Jeg er, som du kanskje skjønner, hjemmeværende. Dette på grunn av den psykiske lidelsen Anorexia Nervosa, som jeg har hatt siden jeg var fem år gammel. Det er tre fjerdedeler av livet mitt, det! Hver dag er en kamp, men også en kamp full av spenning, hverdagsgleder og lykke. Jeg vil absolutt kalle meg en livsnyter, full av energi og alltid et smil på lur!

2. Hva handler bloggen om?
Bloggen min er rett og slett meg. Jeg skriver om min hverdag med vennene mine, shopping, dyrene, fotografering, bloggtips, bokomtaler, mote.. Vel, alt! Det er ikke til å skjule at anoreksien spiller en stor rolle i livet mitt, så også den kommer tydelig frem på min blogg. Jeg vil si at min blogg er litt av alt, og fullt og helt den jeg er.

3. Hva gjorde at du startet å skrive blogg?
Jeg var lei av å holde alt av følelser innestengt, og måtte få det ut på ett vis. Jeg turte ikke å fortelle om verken voldtekten, spiseforstyrrelsen, angsten eller depresjonen (jeg er altså mye bedre den dag i dag enn den gangen - nå er det bare anoreksien og litt angst igjen, så er jeg frisk!), så det ble til at jeg startet en blogg, da. Jeg angrer selvfølgelig ikke på det, bloggen er noe av det aller viktigste i hele mitt liv.

4. Hva er dine interesser/ hobbyer?
Først og fremst dyrene mine, og da spesielt hundene. Bloggen er også en hobby/lidenskap jeg har, så den kommer på en god andreplass! Ellers er det å lese bøker, skrive tekster, shopping, fotografering og annet koselig som er av mine hobbyer. Turgåing er også herlig! Jeg tror jeg liker det meste, egentlig. Jeg finner glede i alt!

5. Hva er dine største drømmer og har norn av dem gått i oppfyllelse?
Fra jeg var svært ung har den eneste drømmen min vært å bli mamma, dette har jeg nå lagt bak meg til så lenge - jeg skal fokusere på meg selv, og det å bli frisk, i første rekke. Ellers vet jeg egentlig ikke hva mine drømmer er, bortsett fra å bli frisk nok til å kunne leve et normalt liv med utdanning, sertifikat og lignende. Jeg har så lyst på et A4-liv, gjerne med litt reising. Hittil er det nok ingen direkte drømmer som har gått i oppfyllelse, men det er vel kanskje derfor det heter nettopp drømmer?

 


Bildet er tatt av meg .

Ingen hilsener

Skriv noen ord

hits