Hils på : Marianne

    - Dato:
  • 26.01.2012
  • - Klokken:
  • 20:48
  • - Kategori:
  • Blogg Intervju
  • - Hilsener: 0

Marianne er en utrolig hyggelig og sprudlende jente som jeg ble kjent med for noen år siden. Hun er alenemamma til nydelig Kaila og Amalie og har valgt å flytte hele veien fra lille Nordfjordeid til Grimstad. Bloggen oppdaterer hun ofte og inneholder mange bilder av hverdagen hennes med de to små prinsessene sine.

1. Hvem er mariannehennoen.com ?
Marianne Hennøen er en jente på 22 år som nettopp har flyttet til Grimstad for å studere. Hun har ingen mann, men deler leilighet med sine to barn - som hun elsker over alt på jord Hun er også veldig glad i kameraet sitt, og har det med stort sett over alt ! Har sikkert bortimot tusen bilder bare fra i år Hun er veldig glad i vennene sine, og elsker kvelder hvor hun kan legge bort alt ansvar å bare være seg selv - men en sjelden gang er mer enn nok. Det er i mammarollen hun virkelig trives, og det er da hun er lykkelig

2. Hva handler bloggen om ?
Denne bloggen handler om hvordan det er å være ung, student og mor til to små prinsesser - med innslag av interiør, hobbyprosjekter eller andre ting som opptar oss!

3. Hva gjorde at du begynte å blogge ?
Det vet jeg faktisk ikke. Husker ikke når jeg startet min første blogg, for det er så lenge siden - men grunnen til at jeg fortsetter er for å holde familien og vennene våre oppdatert Er litt koselig for de å kunne se hva vi gjør på her nede !

4. Hva er dine intersser / hobbyer ?
Jeg er en ganske kjedelig person, og har ikke så mange hobbyer ! Tar en del bilder, strikker en gang i blant, ser filmer på Internett og blogger Ellers gjør jeg bare ting som jentene syns er gøy ! Kaila og Amalie sine hobbyer og interesser er mine

5. Hva er dine største drømmer og har noen gått i oppfyllelse ?
Mine drømmer er å skaffe meg en utdanning, få meg en jobb og selvfølgelig finne en fantastisk mann som jeg en dag kommer til å gifte meg med Sammen skal vi bygge drømmehuset, kjøpe oss familiebil, få barn og leve sammen som en lykkelig familie. Ønsker også ei hytte på fjellet, og en campingvogn ved stranden ! Jentene er veldig glad i dyr, så en hund må vi vel også få til.

 
Ingen hilsener

Skriv noen ord

hits