Hils på : Camilla Jonetta

    - Dato:
  • 25.01.2012
  • - Klokken:
  • 23:45
  • - Kategori:
  • Blogg Intervju
  • - Hilsener: 0

Camilla har samme sykdom som meg ,men hun skriver en blogg som kun handler om Fibroymalgi.  En blogg som helt klart er verdt å lese om man virkelig vil vite hvordan sykdommen er.
Camilla virker som en utrolig hyggelig jente og ut ifra svarene på spørsmålene, så har vi også en del til felles :)

 

1. Hvem er fibrojonetta.wordpress.com ?
Fibrojonetta er ei jente på 23 år fra Telemark. Har hatt fibromyalgi siden jeg var 15/16 år. Jeg er veldig engasjert, sta og ærlig. Jeg liker en god diskusjon;) Har kjæreste, og er veldig glad i vennene mine. Jeg kan virke frekk til tider, men jeg legger ikke ting under en stol når det ikke trengs.

2. Hva handler bloggen om ?
Bloggen handler om mine tanker rundt fibromyalgi, det å HA fibromyalgi og hva som holder meg gående. Hva som gir meg glede, og hva som er tungt. Det er ikke en typisk ?dagens outfit? blogg, da joggeboksa stort sett er på;)

3. Hva er det som gjør at du blogger ?
Jeg blogger for at andre skal se hvordan det er å ha en kronisk sykdom! Jeg er så lei av å bli dømt av mennesker som ikke har aning om hva Fibromyalgi er, så dette er min måte å informere og dele av min hverdag på

4. Hvilke interesser / hobbyer har du ?
Er veldig glad i sport (blir mer på tv, en i real life om dagen;) musikk, bøker og bil. Elsker å skru, trener på treningsstudio når formen tillater det.


5. Hva er dine største drømmer og har noen av dem gått i oppfyllelse ?
Hm.. vanskelig spørsmål. Men jeg må vel si at jeg har møtt drømmemannen og det er ikke dårlig i en alder av 23 år;) Har også vært på Bon Jovi konsert noe som var ekstremt gøy!
En av mine største drømmer, som mange andre er å bli friskere for å kunne leve livet mitt. Ikke minst ta en utdanning. Politi er drømmen, men drømmene må senkes litt pga fibroen . Ellers må det være å reise verden rundt.

 
 

Ingen hilsener

Skriv noen ord

hits