Må man så må man

Nok en våken natt her hos meg. Har hatt enda en dag full i ekstreme smerter og sofaen har vært min beste venn. Det er ikke det at jeg ønsker å ha flere dager på sofaen eller flere dager hvor jeg ikke kan gjøre noe. Jeg skulle mer enn gjerne ønske jeg kunne gjøre noe. Delta i husarbeidet. Lage mat. Ja , uansett hva så hadde jeg vært glad for å kunne gjøre det. For dager der man ikke kan gjøre annet enn å ligge på sofaen , det er dager jeg ikke unner noen.

Men må man så må man. Jeg har ikke hatt så mye valg. Men jeg håper bare jeg snart kan få tilbake nattesøvnen . Det å gå med smerter om dagene er greit det, jeg er på en måte vant til det. Men jeg er langt ifra vant med å bli fratatt nattesøvnen så jeg savner den. Men , uansett hvor lenge den bestemmer seg for å bli borte så må jeg bare gjøre det beste ut av det.

Så den natten her bruker jeg på å snakke med venner på Facebook og skrive noen blogg innlegg til dere. Så har dere noe å lese på når det kommer en ny dag.I tillegg så legger jeg med noen bilder jeg har funnet på Facebook siste dagene. 

 
En hilsen :)

Katrine Stensland

22.01.2012 kl.11:13

Håper du snart blir bedre!!!!

Skriv noen ord

hits