Legger ikke skjul på

    - Dato:
  • 09.01.2012
  • - Klokken:
  • 20:51
  • - Kategori:
  • Tanker
  • - Hilsener: 0

Det er så utrolig mye som skjer for tiden. Så mye vondt , men samtidig så mye nødvendig.
At jeg hater det her er det ikke til å legge skjul på. Jeg vil virkelig ikke at noe sånt skal skje i det hele tatt , men det er nødvendig dessverre. Hadde det bare kunne blitt ordnet på en annen måte enn akkurat den her.

Hele tiden så prøver jeg å finne frem alt som er positivt. Tenk positivt er det jo noe som heter. Men når alt er mørkt og tungt så er det ikke noe enkelt å skulle tenke positivt. Men i den situasjonen her så må jeg bare prøve. Jeg har ikke noe annet valg. Jeg prøver så ofte jeg kan å få tid til meg selv. Ha skikkelig Anne Mette tid. Hvor jeg hører på musikk , blogger eller helt andre ting. Hva som helst , bare jeg kan få bort tankene en liten stund. Jeg er bare glad jeg har Spotify jeg. At jeg kan finne frem sanger som har gode minner. Sanger som får meg til å mimre tilbake til en tid med venner og en tid som var kun positiv. Herregud som jeg ønsker å oppleve det igjen !

Det er ikke det at jeg ikke har venner. For jeg har mange helt fantastiske venner. Men vi bor alle langt ifra hverandre. Spredd både her og der. Det er så sjeldent vi får til å treffes alle sammen. Så sjeldent vi kan gjøre slik vi brukte å gjøre før. Men jeg setter pris på hver eneste gang jeg får treffe venner og være sammen med dem. Bare de kan få meg til å tenke positivt. Få meg til å glemme det negative en liten stund.

Den siste tiden har jeg virkelig funnet ut hvem vennene mine virkelig er. Hvem som er der for meg og hvem som gir faen i meg. Oppryddingen i vennelisten på facebook var virkelig nødvendig. Det var noe jeg skulle gjort for lenge siden. Men det at jeg nå endelig har gjort det føles så utrolig godt. Det å vite at noen er borte og aldri kommer tilbake.

At ting virkelig har forandret seg siste tiden merker jeg godt. Nå bryr jeg meg ikke om hva folk sier om meg. Jeg bryr meg ikke om hva folk mener om det jeg gjør eller det jeg skriver. Jeg vet så inderlig godt at enkelte personer sikkert har reagert på ting jeg har skrevet på bloggen den siste tiden. Og at noen helt sikkert reagerer på det jeg skriver nå. Men det bryr meg ikke det. For det er jo mitt liv. Kan ikke jeg få skrive det jeg vil da ? La meg få gjøre det jeg vil. Ofte har noen sagt til meg at jeg må ligge lavt og la være å skrive ting. Men akkurat det slutter jeg å høre på nå. Jeg skriver det jeg vil skrive jeg.

Det at jeg er åpen om mine problem , mitt liv og hva jeg sliter med. Det er jo mitt valg. Uansett hva man gjør så vil der alltid være noen som reagerer. Noen som skal prøve å bestemme hva du skal gjøre. Men det er ikke sånn det fungerer nå lenger. Iallefall ikke her.

Jeg legger ikke skjul på at jeg ikke har det lett for tiden. Valge jeg har tatt med å la bloggen bli en plass hvor jeg skriver akkurat det jeg føler for og hvor jeg skriver rett fra hjertet uten å legge skjul på noe , er noe jeg har tenkt på lenge. Jeg har lenge tenkt og vurdert om det er det rette å gjøre. Men for meg så er det det rette. Det er rett å ha en blogg hvor jeg ikke legger skjul på noe. Ha en blogg der alt er skrevet rett fra hjertet. Jeg bryr meg jo ikke om lesere. Jeg bryr meg ikke om kommentarer. Det er bare en bonus som følger med når man har blogg det. Nei , jeg skriver fordi det hjelper meg. Det at jeg har en plass å skrive ned tanker , følelser og meninger er det jeg trenger.

 

 
Ingen hilsener

Skriv noen ord

hits