Alle skulle hatt en sånn

Noe av det viktigste en har er gode og ekte venner som stiller opp når du virkelig trenger det. Jeg føler meg heldig som har slike venner. Spesielt en av vennene mine er fantastiske og jeg er så ubeskrivelig glad for at jeg har akkurat henne som venn. Kommer nok ikke til å gi slipp på vårt vennskap iallefall. For å vise dere hvor herlig hun er så tenkte jeg å vise noen meldinger som hun har sendt til meg. På den måten så får dere virkelig se hvilken god venn hun er.

 

" Oj ! Uffda vennen ! Det e ikkje bra , men e det noen som kan komme seg ut av dette so e det du ! Du e ei av dei sterkaste jentene eg kjenne ! Du e eit stort forbilde for alle oss rundt deg ! <3 Eg e kjempe glad i deg shnuppa <3 Håpa virkelig du kjem deg fort på beina igjen ! Du fortjena kun å ha det bra ! <3 "

" Ja , for alt i verda e ikkje svart kvitt , sjølv om det kanskje virka sånn no. Verda e fylt med mange nydlige fargar , bare ikkje gje opp trua "

 

" syns du skal slutte med å tenke på alt det negative i livet å heller konsentrere deg om det positive , men vist du vil ha det vondt så e det bare å fortsette i denne banen. Men den einaste personen som kan dra deg ut av dette helvette e du , og du e ikkje aleine. Du har ein familie og mange venna som støtta deg og ville gjort alt for at du skulle ha det bra . "

 

Også tenkte jeg å vise dere et lite knipp av en samtale .

 

"Hehe :) Ganske like vi to :p "

" Haha :p D minte mej om den reklama for vg. Der dei satt inn i den badstua :p "

"Med han der nordlæningen og den muskelbunten ? :) "

" Ja :p "

" haha xD "

 

En ting er sikkert. Ord kan ikke beskrive hvor glad jeg er for å ha henne. Uaansett hvordan ting er så får hun meg til å smile. Hun får meg til å innse ting jeg ikke klarer selv. Og det viktigste er at hun stiller opp for meg uansett hva det er. 

 

Altså , se hvor nydelig hun er da !


Alle skulle virkelig hatt en så god venn som Ida. Jeg er så glad i deg vennen !

Dersom dere vil så kan dere besøke bloggen hennes ved å trykke HER.

 

En hilsen :)

scorsese86

26.12.2011 kl.21:58

Ah, Ida Alice:)

Hun er jo helt herlig da:) Jeg kjenner henne ikke godt, men har "snakket" med henne et par ganger, og er jo innom bloggen hennes rett som det er. En herlig jente, absolutt:)

Jeg liker den nye headeren din:) Du er virkelig pen:)

Skriv noen ord

hits