Tenker du på å skaffe kjæledyr ? Da bør du gjøre dette !

    - Dato:
  • 16.12.2011
  • - Klokken:
  • 15:10
  • - Kategori:
  • Kattene
  • - Hilsener: 1

Gleden man får når man hjelper noen ved å gi de et nytt og bedre liv er stor. Det å vite at de ikke hadde overlevd dersom noen ikke hadde hjulpet dem i begynnelsen gjør at jeg gleder meg mer over å ha de her. Jeg går virkelig inn i rollen som adoptivmatmor og jeg stor trives. Den gleden man føler når de gjør noe selv for første gang er stor. Idag for eksempel var det Kita sin tur å tisse alene uten at vi stimulerte det frem.
Det er et bevis på at de begynner å bli større. Og vi har nok fortsatt mye jobb foran oss , men vi har også mye glede.

Jeg vil virkelig oppfordre alle som tenker på å skaffe seg kjæledyr om å adoptere via Dyrebeskyttelsen. Da gir du noen et nytt hjem. Et nytt og bedre liv i forhold til det de har hatt tidligere. Det er det vi har gjort nå og jeg anbefaler det virkelig videre.

Vi har adoptert to katter som bare er 4uker gamle. De og to til ble funnet i en pappeske langs en vei da de var ca 10dager gamle. Altså , hvem er det som har hjerte til å gjøre noe sånt mot noen kattunger som knappest har åpnet øynene ? Hvem er det som har hjerte til å gjøre noe sånt i det hele tatt ?

 

HJELP DYREBESKYTTELSEN ! GI NOEN ET NYTT HJEM OG ET BEDRE LIV ENN DE HAR HATT TIDLIGERE !

 

 

 

 

Jeg skulle gjerne ha lagt ut bilder av Kita og Solo , men foreløbig har jeg kun bilder på telefonen.

En hilsen :)

mylife

16.12.2011 kl.15:21

Godt innlegg =)

Selv har jeg gitt endel penger til dyrebeskyttelsen, og adoptert en hund fra Spania. Utrolig god følelse å hjelpe dyr (og mennesker) som trenger det.

Skriv noen ord

hits