Gode og ekte venner vokser ikke på trær

    - Dato:
  • 01.12.2011
  • - Klokken:
  • 17:11
  • - Kategori:
  • Tanker
  • - Hilsener: 3

Ofte møter vi nye personer. Personer vi kanskje aldri snakker med , eller som vi utveksler noen få ord med. Men enkelte av dem vi møter vil vi senere kunne kalle våre venner eller våre bekjente. Men de man kaller gode venner og ekte venner vokser ikke på trær. Men en sjelden gang så dukker de opp. Sånn helt uten videre.

Da jeg begynte på skolen i August så var jeg forberedt på å stå alene og slite med å skaffe venner. Men plutselig så var der en person. Jeg som sliter med sosial angst og som sliter med å få venner trodde ikke det her var noe å satse på. Men jeg kunne jo gi det et forsøk. Kanskje det var verdt å satse på.

Og heldig som jeg var så var det virkelig noe å satse på. Jeg fikk en ny bestevenn og en ny ekte venn. En venn jeg setter så utrolig stor pris på. Og som jeg aldri vil miste. Fra den dagen vi begynte å snakke så var vi sammen hver dag. En dag uten henne på skolen var en skoledag som var kjedelig og som jeg gruet meg til. For da var jeg jo alene igjen. Vi var som sagt sammen hver dag, pratet om alt og ingenting og fant virkelig tonen med en gang. Kanskje var det skjebnen som sa at vi skulle treffes akkurat da ?

På de få månedene som har gått så har vi opplevd så utrolig mye sammen. Vi har blitt nære venner og forteller egentlig det meste til hverandre. Og selv om hun nå har flyttet fra Ålesund og hjem til Sandnes så er vi fortsatt gode venner.

Jeg er fantastisk glad i den jenten og savner henne så vanvittig mye.
Nå gleder jeg meg bare og ser frem til hun kommer til Ålesund igjen og jeg får treffe henne. Kanskje kan vi ta enda en tur til Moa, eller kanskje kan hun ta en tur hit. Det gjenstår å se , men uansett så gleder jeg meg.

 
3 kommentarer

Bare innom for å ønske deg en fin 1.Desember og håper du får en fin dag videre :D
Är allt bra med dig? :)

The Ninjacat ;)

01.12.2011 kl.23:20

Herlig du e søta! Kjempekjempeglad i dej me!

Skriv noen ord

hits