Så mye som har skjedd

    - Dato:
  • 11.11.2011
  • - Klokken:
  • 20:37
  • - Kategori:
  • Hverdagen
  • - Hilsener: 3

Da har det allerede gått noen dager men det er mye som har skjedd så jeg har rett og slett ikke hatt tid til noe blogging. Mandag brukte jeg mye tid på å gjøre klar gamle bilen til henting. Tirsdag var jeg opptatt hele dagen i tillegg til at jeg våknet med enormt sterke smerter en time før vekkerklokken skulle ringe. Så da var det bare å stå opp da og begynne på dagen. Prøve å få i seg litt mat før jeg begynte å gjøre meg klar for å dra på sykehuset hvor jeg hadde et par kontrolltimer på Smertepoliklinikken. Der ble det som vanlig en del venting og i tillegg hadde legen dobbeltbooket timen . Men jeg fikk likevel et par minutter der og det endte vel med at han satte lokalbedøvelse med langvarig kortison i venstre skuldra mi siden jeg har slitt med betennelse i den i noen uker.  Etter det så var det av gårde for å treffe verdens beste Fride før det var videre for å ordne diverse andre ting.
Og siden jeg følte for å være glad i meg selv så tok jeg rett og slett å kostet på meg en ny piercing. Det gjorde virkelig godt å få den piercingen igjen siden jeg har savnet den siden jeg tok den ut for noen år siden. Men nå er den tilbake og selv om det var ganske vondt siden den ble tatt igjennom det gamle hullet og jeg har slitt med hevelse og blødninger siden jeg tok den så nyter jeg å kunne ha piercing igjen.

Det ble sent før jeg var hjemme igjen på Tirsdag , men samtidig så hadde jeg hatt en artig dag så jeg tenkte ikke så mye på det. Onsdag var det også tidlig opp siden jeg hadde nok en time på sykehuset! Møtte Fride før den timen og vi fant nok en gang på å gå noen runder på Moa. Jeg har virkelig ikke godt av å gå der siden jeg hele tiden finner noe jeg har lyst på. Og den uken her har jeg ikke fått mindre enn to par nye sko. Det ene kjøpte jeg selv da og det andre har kjæresten kjøpt til meg. Så nå har jeg iallefall nok av fine sko å bruke fremover.

Attpåtil alt som har skjedd den uken her så har jeg også opprettet abonnement på TREN , så nå er det begynt. Veien mot et lettere liv altså. Jeg har allerede vært der to ganger nå og det gjør så godt å få trene så mye jeg vil og når jeg vil. Så jeg kommer nok til å fortsette å dra dit mye mye mer.

Jeg har også en plan på noe å skrive om fremover og så fort jeg får tid til å sette meg ned å skrive litt så kommer det :) Så da er det bare å følge med fremover.


Helt til slutt vil jeg ønske alle sammen en virkelig god helg !

 

 

Bildet er fra den siste fotoshooten jeg var på.
3 kommentarer

Ida Alice

15.11.2011 kl.00:14

Kan du ikkje sende over litt trenings lyst til meg og ?:) Eg kunne virkelig trengt å gå ned nokre kilo :p

Anne Mette

15.11.2011 kl.00:45

Ida Alice:

Ej kan iallefall gjer so godt ej kan :)

Ida Alice

15.11.2011 kl.03:15

Flott :D

Skriv noen ord

hits