Gledestårer og drømmer i oppfyllelse

    - Dato:
  • 06.11.2011
  • - Klokken:
  • 22:46
  • - Kategori:
  • Tanker
  • - Hilsener: 6

Nå for tiden føler jeg meg som verdens heldigste. Selv om det er mye som foregår opp i hodet som ikke er så bra , så klarer jeg på en eller annen måte å skubbe det bort for å se det positive. Og dagen idag har vært en helt fantastisk drøm. Det er som om mange drømmer har gått i oppfyllelse samtidig. Det er som om jeg lever i en lykkerus akkurat nå.

Selv om ting har vært utrolig tøft og vanskelig i det siste og det fortsatt er det. Så har livet noen små lysglimt innimellom som bringer med seg glede. Jeg føler ofte at livet har gitt meg flere oppoverbakker og mer motstand enn jeg noen gang kan takle. Det er ofte jeg føler at det er bedre å gi opp. Men så er det noe som sier meg at jeg må se meg rundt. Se på alt jeg har rundt meg. Og det er da alle motbakkene blir verdt det. Jeg har en fantastisk nydelig leilighet som jeg leiger sammen med verdens beste kjæreste og som idag også ble min forlovede !
Jeg har akkurat fått meg ny bil og jeg har mange fantastiske venner. For ikke å snakke om den fantastiske familien min og den herlige hunden min.

Det er mye mer jeg kunne ramset opp , men jeg føler ikke for det akkurat nå.

Men ikke nok med at jeg og kjæresten bestemte oss for å faktisk gjøre noe med det vi har snakket om i mange måneder så har han også kjøpt noen sko som jeg virkelig ønsket meg. Jeg har aldri i mitt liv hatt så lyst på et par sko som jeg hadde på de. Og så får jeg vite at han har kjøpt de til meg. Gledestårene trillet og jeg viste ikke hva jeg skulle si. Det vet jeg ikke nå en gang.
Så da kan jeg faktisk endelig si det at jeg er forlovet. Jeg har forlovet meg med den beste kjæresten jeg noen gang kunne fått.

Og selv om jeg har opplevd så mye positivt idag så har jeg enda ikke nevnt årets høydepunkt i idretten. Nemlig cupfinalen. Det er så utrolig fantastisk at gullet kom hjem til Sunnmøre igjen. Det er jo der det hører hjemme. Gullet er vårt !


Så stolt oransje å blå , for evig AAFK !

 

Vi skal slukke brann
vi har gjort det før vi har vist at vi kan
Vi skal slukke brann
vi e aafk
vi e best i Norges land.

 

 

Dagen idag har rett og slett vært fantastisk.

6 kommentarer

scorsese86

06.11.2011 kl.22:55

Jeg er jo ingen fotballfan sånn egentlig, men man blir jo litt ekstra stolt over å være sunnmøring på en sånn dag:)

scorsese86

06.11.2011 kl.23:36

Patriotismen står høyt ja;)

Jeg har det bra, men sliter litt med oppgaveskriving. De fagene jeg tar nå er en del av bachelorprogrammet, og jeg bare håper jeg står i disse obligatoriske fagene, slik at jeg får skrive om det jeg ønsker:p Slitsomt nå, men om alt går etter planen så blir våren moro:)

Ja, jeg klager hele tiden:p

Ida Alice

07.11.2011 kl.13:28

So godt å høre at lykken lyse for deg Vennen !<3 Fortjena kunn å ha det bra du !<3

Anne Mette

07.11.2011 kl.14:06

Ida Alice:

Aww , så søt du e vennen !

Tusen takk <3

The Ninjacat ;)

07.11.2011 kl.14:50

Gratulera massemasse Anne Mette! Du fortjena virkelig å ha det bra! <3

Og det e i motbakka det går oppover veit du ;)

Anne Mette

07.11.2011 kl.14:58

The Ninjacat:

Tuuuuuuuusen tuuuuuuusen takk sweeite <3

Skriv noen ord

hits