Mange bilder å vise

    - Dato:
  • 31.10.2011
  • - Klokken:
  • 10:02
  • - Kategori:
  • Hverdagen
  • - Hilsener: 2

Igjen så har det blitt noen dager siden sist , men det har en naturlig forklaring. Jeg og en veninne har nemlig vert på besøk med mamma og stefaren min i helgen.
Jeg har hatt en super helg og det har blitt mye latter og rare øyeblikk. Fotografering har det også blitt mye av siden vi er veldig glad i foto begge to. Jeg tenkte så klart å vise dere noen bilder når jeg får lagt de inn på dataen.

Jeg kunne skrevet en hel del om hva vi har gjort i helgen og det skal jeg også. Men jeg har igjen utrolig sterke smerter i skulderen min så det må nok vente. Nå prøver jeg bare å ta et tak i meg selv å holde ut til jeg skal på sykehuset senere. Håper så inderlig at legen har noe som kan hjelpe meg for nå er jeg ganske så lei av å kun ha en arm jeg kan bruke. Jeg skal også på fotoshoot senere sammen med to gode venner så da får jeg enda flere bilder å vise dere. Jeg gleder meg naturligvis kjempe mye siden det betyr at jeg får lære enda mer om foto og hvordan jeg skal ta gode bilder.

Nå må jeg bare avslutte siden det begynner å bli vondt å skrive. Men jeg legger ved et bilde av meg og en veninne som ble tatt på forrige fotoshoot så kan dere bare glede dere til å se alle bildene jeg har å vise dere. 

 
2 kommentarer

Ida Alice

31.10.2011 kl.10:25

Så kjekt at du har kosa deg i helga da, dumt eg ikkje fekk møtt deg !

Kjempe fint bilde :)

Anne Mette

01.11.2011 kl.11:41

Ida Alice:

Ja d va domt d.. Men no e d jo ikkje lenger veien enn at vi kan møtes i Ørsta vettu ;)

Tusen takk :)

Skriv noen ord

hits