Lekeland for store og små

    - Dato:
  • 27.10.2011
  • - Klokken:
  • 09:44
  • - Kategori:
  • Hverdagen
  • - Hilsener: 6

Det er vel litt som har skjedd de siste dagene. Skuldra mi har begynt å bli litt bedre og smertene går som vanlig opp og ned. Akkurat idag våknet jeg tidlig av smerter så dagen kan jo bli interessant. Men kanskje kan det være fordi jeg hadde en veldig effektiv dag igår og faktisk sovnet på sofaen av utmattelse ? Rakk akkurat å få med meg Unge Mødre og slutten på Big Brother før auene gled igjen.

Tirsdag så var jeg en tur i Ålesund og det ble en veldig artig dag. Først en tur på Sykehuset før jeg dro for å hente Malin og så møtte vi Fride på Moa før vi satte turen mot Barnas Lekeland for å treffe tantegullet mitt. Som vanlig så var det veldig gøy å se han og han dro med både meg , Fride og Malin opp i stativene. Men vi hadde det kjempe artig. Jeg hadde iallefall. Den lille gutten vet å slite meg ut , men så lenge jeg får være sammen med han så betyr det egentlig ikke så mye. Fikk tatt et bilde av meg og lillegull sammen og vi ble også filmet da vi syklet rundt. Så nå har jeg en film med artige minner og et herlig bilde av tanta og lillegullet. Etter omtrent 3timer !! på lekeland så satte vi kursen mot Moa igjen for å få oss litt mat. Lillegullet ville på McDonalds så da ble det det. Så vi satt der å spiste mens moren tok seg en tur rundt på senteret med noen veninner.

Og før jeg fikk ord for det så var det mørkt ute. Noe som ikke passer så bra når bilen min nesten lever sitt eget liv. Men , det gikk heldigvis bra og jeg kom meg fint hjem igjen :) Jeg må som vanlig bare passe på å kjøre når det er lyst ute slik at jeg har lys på bilen. Idag så kommer Fride hit , noe jeg gleder meg til. For imorgen så setter vi kursen mot Måløy for å ha ei skikkelig veninnehelg ! Jeg gleder meg iallefall veldig mye.

 

Et bilde jeg tok av Fride da vi hadde fotoprosjekt på skolen. Det er også det første bildet jeg redigerte i Photoshop.
6 kommentarer

Lene Pettersen

27.10.2011 kl.09:51

Du redigerte det bra :D Jeg likte det bildet godt! :D Hadde vært koselig med en kommentar tilbake :)

Anne Mette

27.10.2011 kl.10:59

Lene Pettersen: Tusen Takk ! Det er vel det eneste bildet jeg har fått til å redigere på photoshop. Kan ikke med det i det hele tatt..

Lene Pettersen

27.10.2011 kl.11:02

Jeg syns det er lett, men nå har jo jeg holdt på siden jeg var liten. hehe.

Anne Mette

27.10.2011 kl.11:50

Lene Pettersen: Der er vel forskjellen ;) Jeg har nettopp fått lastet det ned og måtte dessverre slutte på skolen før vi fikk lært noe om det. Så da må jeg lære det på egenhånd og det er ikke lett.. :p

Lene Pettersen

27.10.2011 kl.11:55

ser den :P ..

Anne Mette

27.10.2011 kl.11:58

Lene Pettersen: Hehe ;)

Skriv noen ord

hits