Noe å glede seg til

    - Dato:
  • 29.09.2011
  • - Klokken:
  • 01:02
  • - Kategori:
  • Hverdagen
  • - Hilsener: 1

Jeg kjenner at lysten til å blogge kommer sakte men sikkert tilbake igjen.. Men det er nok fortsatt en stund til jeg er tilbake for fult. Jeg føler meg nemlig ikke klar til å dele hverdagen min enda. Så klart så er det enkelte ting jeg mer enn gjerne deler og noen av de tingene tenkte jeg å dele med dere. 

Da jeg begynte på skolen 18.August så opplevde jeg hvordan det er å være eldre enn klassekameratene. Jeg havnet utenfor klassemiljøet og slet mye med å komme meg inn. Men der var en person. Vi fant kontakten første dagen og hun er idag en av mine aller beste venner. Vi brukte både timene og friminuttene på å snakke om alt mulig og gleden var stor da vi fikk sitte sammen i klassen ! Gleden var vel enda større da hun valgte å dele opp skoleåret og ha de samme fagene som meg. Nå har vi ikke sett hverandre på noen dager og har kun snakket på facebook. Det er nå jeg kjenner hvor mye jeg savner henne ! Hvor mye jeg skulle ønske at jeg snart fikk se henne. Men så drar hun på ferie til pappaen sin og det er iallefall en uke til jeg får se henne igjen. Men Fride. Jeg gleder meg så mye til vi treffes igjen ! 

 

I tillegg så har jeg virkelig noe å glede meg til den uken her. Fredag kommer nemlig mamma og lillebror på besøk ! Lillebror har ferie fra skolen så da tar de turen hit til meg og er her. Jeg gleder meg så utrolig mye til å se de igjen ! Spesielt lillebror som jeg ikke har sett på en god stund ! Jeg får virkelig ikke sagt hvor godt det føles å kunne glede seg til noe sånt. Det at de kommer hit er riktignok ikke det samme som at jeg drar hjem , men det er virkelig i nærheten .

Igår så var jeg jo også en tur til kontroll på sykehuset og da fikk jeg møte pappa og farfar igjen. Det gjorde så godt å få se pappa igjen , få en klem med han å i det hele tatt kunne snakke med han ansikt til ansikt istedenfor telefon. Det samme med farfar.

Jeg må virkelig ha meg en tur hjem til Vanylven igjen ! Nå begynner savnet å bli stort !

 

 

Bildet jeg legger ved er det første bildet jeg redigerte i adobe photoshop cs5. Fotografen er meg og modellen er Fride. Bildet ble tatt i sammenheng med et fotoprosjekt vi hadde på skolen. 

En hilsen :)

Anne

29.09.2011 kl.13:30

SV: <3

Ser du har mye godt å se frem til, og jeg gleder meg på dine vegner :) Bare ta en dag av gangen, så er du der du skal være når du er klar for det :) Ha en fin dag <3

Skriv noen ord

hits