Å plukke ut tre stykker

Da var det plutselig Søndag og helgen var over på et blunk. Helgen har vi brukt til å få vasket ut av den gamle leiligheten og idag var vi på middag hos svigermor. Imorgen er en ny uke og hvordan den ender det gjenstår å se. 
Her kommer iallefall neste dag på utfordringen. 

 

Dag 8 - Tre serier du liker og hvorfor.

- Det å plukke ut kun tre serier var ikke så veldig enkelt akkurat. Av den grunn at jeg har så mange serier som jeg liker å følge med på. Men jeg plukket ut tre av alle mine favorittserier. Så da vet dere iallefall litt om hva jeg ser på tv. 

 

Mitt  hemmelige tenåringsliv Jeg rett og slett elsker den serien her. Hvorfor har jeg vel egentlig ikke noe godt svar på , men den er vel bare innenfor mitt interesse felt. Iallefall så synes jeg serien er utrolig bra. 

 

 

CSI Miami 

Hva kan jeg si ?
Jeg elsker den serien her også ! Jeg digger måten de løser alle sakene på. Jeg digger alt som skjer. Alt er så spennende. Så hver gang CSI Miami er på tv'en så sitter jeg klistret. Klarer ikke en gang å se meg lei på serien.

 

 

Home And Away. NR 1 av mine favorittserier. 
Jeg elsker det at alt sammen foregår i Australia siden jeg har så utrolig lyst dit en gang. Også er det jo alt sammen som skjer da. Jeg føler det som om jeg flytter rett inn i serien hver gang jeg ser en episode. Jeg bare elsker den serien her også jeg! 

 


 

Husker dere konkurransen som jeg har da ?
Les mer og meld dere på HER.  

  

Ingen hilsener

Skriv noen ord

hits