Første skoleuke over

    - Dato:
  • 26.08.2011
  • - Klokken:
  • 19:34
  • - Kategori:
  • Utdanning
  • - Hilsener: 2

Da var det allerede blitt noen dager siden siste innlegg.. Jeg er for tiden fult opptatt med skole og det å komme inni alt der. Jeg trives veldig godt i klassen og ikke minst på medie linjen. Det er helt klart rette linjen for meg og jeg tror nok jeg kommer til å trives kjempe godt gjennom hele skoleåret.

Denne uken har vi lært mest om farger , fargekontraster osv. Neste uke derimot begynner vi på noe jeg gleder meg utrolig mye til. Nemlig Journalistikk og foto. Vi skal få lære hvordan vi tar gode portrettfoto.
Ellers så har jeg også fått i orden en workshop sammen med en person som jobber som fotograf på fritiden , noe jeg gleder meg utrolig mye til. Da skal jeg få prøve meg både bak og foran kamera og jeg tror nok jeg kommer til å lære utrolig mye av det siden jeg da får tips underveis. Jeg gleder meg mye !

Ja.. Som jeg sa så har jeg vert fult opptatt med skole denne uken , så det å være på data har blitt lite prioritert dessverre. Det igjen vil jo da tilsi lite tid til bloggen. Nå blir det jo også flytting så da blir det nok lite blogging da også. Men jeg skal prøve så godt jeg kan å få til noen innlegg innimellom likevel. Så er dere iallefall oppdatert på hva som skjer :)

Helgen skal jeg nyte sammen med kjæresten før det er en ny skoleuke.

Ha en fin helg alle sammen :)

 

 Legger ved et bilde jeg tok en gang jeg og kjæresten var på fisketur.
Bildet er tatt med mitt Canon Eos 550D . 

2 kommentarer

Ida Alice

27.08.2011 kl.10:08

Så kjekt å høyre at du trivest på skule Vennen :)

Og eg e ganske sikker på at workshop`n kjem til å bli ganske gøy og lærerik for din sin del :)

Lykke til med flyttinga :)

A.J.C

27.08.2011 kl.11:20

Hei nå har jeg trukket vinneren av goodibagen verdi 700 kr. Takk for at du var med og kanskje var det du som vant? gå inn å se ;)

Skriv noen ord

hits