Såret over folks uttalelser !

    - Dato:
  • 31.07.2011
  • - Klokken:
  • 21:51
  • - Kategori:
  • Tanker
  • - Hilsener: 3

Dette innlegget postet jeg nettopp på et Fibromyalgi forum og føler for å poste det her også. Det har en stor sammenheng med hva jeg skrev i det innlegget HER.

 

"Da er jeg hjemme etter en tur på bowling og peppes pizza ilag med to venner. Hadde en kjempe koselig tur selv om mye ble ødelagt av en person som la seg oppi ting han ikke hadde noe med.
Jeg fikk for et par måneder siden innvilget parkeringsbevis for bevegelseshemmede og bruker dette hele tiden siden jeg virkelig har behov for det. Men idag var vist det et problem.

Personen spurte om jeg trengte rullestol og jeg svarte som sant var at nei , det gjorde jeg ikke. Da kom han med at bilen ved siden av var så forbanna fordi jeg hadde parkert på handicap plassen. Jeg sa jo som det var at jeg parkerer der fordi jeg må og har behov for det. Og at jeg også har fult lov å parkere da. Men da mente mannen at jeg ikke tok hensyn og at jeg måtte lære meg å ta hensyn. Jeg sa igjen at jeg parkerer her fordi jeg må og fordi jeg har lov. Jeg har jo faktisk fått tildelt beviset fordi jeg har behov for det. Så jeg satte meg i bilen og latet igjen døren. Da hørte jeg fra mannen i en fiendtlig tone : "Det ser jo ikke sånn ut".

Jeg ble så sint og såra. At en voksen mann kan si noe sånt.
Måtte bare få ut frustrasjonen."

 

Jeg er virkelig såret over at enkelte folk gjør og sier sånt. Selv om det ikke viser på meg at jeg er syk så er jeg det faktisk. Og jeg hadde jo ikke parkert på handicap parkeringen om jeg ikke hadde behov for det. Og etter to runder på bowlingen hadde jeg også såpass vondt i den ene foten min at jeg ikke hadde klart å gå noe lenger. Det er jo ikke min feil at de ikke har mer enn 1 handicap parkering på den bowlingen der.

 

Ser du på meg at jeg er syk kanskje ?

3 kommentarer

scorsese86

31.07.2011 kl.22:45

Det er direkte pinlig hvor lite folk vet om sykdommer! Det er ofte at man ikke kan se på personer at de har diabetes, autisme eller fibromyalgi, selv om de faktisk har det. Er utrolig hvor lite kunnskaper noen har.

Og der har jeg svaret på mitt innlegg som du kommenterte. Det er ingen tvil at Jens har gjort en god jobb, og selv de som ikke stemmer Ap må innse at han har gjort det. Men jeg hadde aldri stemt Ap fordi Jens viste en god jobb nå, i likhet med deg. Jeg hører til på høyresiden, og jeg kan ikke gi en sympatistemme til venstresiden. Jeg vet jeg er kynisk når jeg sier det, men som jeg også skrev, jeg stemmer med hjertet og min overbevisning.

scorsese86

31.07.2011 kl.23:12

Godt skrevet! Og det viser at du har den rette tankegangen, den jeg håper folk flest også har, og ikke lar seg påvirke.

Det er vel ingen hemmelighet at jeg stemmer FrP, først og fremst på grunn av den økonomiske politikken, og ikke minst på grunn av statens rolle. Jeg tror uansett at uansett hvem som hadde vært statsminister, Jens, Erna eller Siv så hadde de gjort en god jobb. Bare se at det er ikke Jens som har gjort en god jobb, men jeg, og mange andre, mener at også Høyre-mannen Fabian Stang har gjort en fantastisk innsats under denne tragedien.

Torill Anita

01.08.2011 kl.21:07

Hev deg over det! Så lenge du vet du har lov til å parkere der så gjør du det!:) Skjønner godt du blir sint og såret når en voksen man begynner slik!

Skriv noen ord

hits