Røykskade salg - Dagens innkjøp

    - Dato:
  • 28.07.2011
  • - Klokken:
  • 22:58
  • - Kategori:
  • Hverdagen
  • - Hilsener: 0

Igår så tok jeg turen til Måløy igjen. Er ikke så lenge siden jeg var her sist , men det er alltid så godt å komme hit. Få slappe skikkelig av. Selv om jeg er her alene nå så gjør det likevel ingenting. Mamma å de er på ferie så jeg har hele huset for meg selv.

For noen dager siden så var det brann på storsenteret her og det åpnet igjen idag. Så idag var røykskadesalg. Det var første og siste gang jeg var på det iallefall. Der var totalt kaos overalt. Men så var det jo også så billig at jeg bare måtte en tur dit for å se. Vel , det ble mer enn å bare se. Jeg endte opp med klær til både meg og kjæresten og det ble ikke dyrt i det hele tatt. Men så sto jeg også 2,5 time i kø for å få betale. Første 3kvarterene så måtte jeg holde klærne siden det ikke var noen korg ledig. Men etter det kom det heldigvis en person å ga en til meg slik jeg slapp å holde alt. Heldigvis.

Tenkte jeg skulle legge ut bilder av det jeg har kjøpt slik at dere får se det.Jeg har ikke tatt meg tid til å snu bildene, men det må dere bare tåle :) Jeg er iallefall veldig fornøyd med handelen idag. En dongeribukse til meg. 50kroner.En boxer til kjæresten. 20 kroner.


Enda en boxer til kjæresten. 20 kroner.


En bh til meg.  50 kroner.


Enda en. 50 kroner.


Truse til meg. 20 kroner.


Enda en. 20 kr.


Topp. 30 kroner.


T-skjorte til kjæresten. 30 kr eller 50 kr.


Sokker til meg. Tilsammen 40 kr.


Dongeribukse til kjæresten. 50 kr.


Alt ble til sammen 380 kroner. Kjempe billig. Og i tillegg så er jeg veldig fornøyd. 
I tillegg til det jeg kjøpte på Cubus så kjøpte jeg også en bilderamme på Europris slik at jeg kan få ramme inn et bilde jeg scrappet litt på.


Ingen hilsener

Skriv noen ord

hits