En fin avslutning på et fint opphold

    - Dato:
  • 13.06.2011
  • - Klokken:
  • 18:47
  • - Kategori:
  • Rehabilitering
  • - Hilsener: 0

Det har blitt Mandag. Noe som igjen vil si at det er nest siste dagen jeg har her på Muritunet. Nest siste dagen sammen med en herlig gjeng! At oppholdet nermer seg slutten er noe jeg merker godt. Nå har jeg ikke en gang orket å pakke ut av bagen bare fordi jeg skal pakke den igjen imorgen. 
På gruppen er vi igjen bare 6 av 11. Halve bordet er jo plutselig tomt. Men nå er det jo også mye artigere å sitte med matbordet siden praten går i et sett. Vi har blitt så gode venner alle sammen. Bare synd at noen ikke er der. 
I og med at det er siste dagen sammen uten noe program på planen så har vi nyttet sjangsen til å finne på noe sammen. Jeg og tre andre var ute å spilte Kubbespillet sammen , og flinke som jeg og Sissel var så vant vi mot Marianne å Perry :) 
Etter det så var vi å spiste middag, noe jeg så klart ikke var begeistret for siden det var fisk. Og MYE ben i. Men jeg fikk i meg litt iallefall. Jeg tenkte også at jeg skulle ta meg en tur på trimrommet og der fikk jeg en halv time på ergometersykkel før Perry kom å hentet meg. Da hadde de lett etter meg over alt, prøvd å ringe meg osv , kun for å spør om jeg ville være med på Jordbærstova å spise jordbærkake. Jeg ble så glad over at de hadde lett etter meg , prøvd å ringe meg bare for å spør om jeg ville bli med så jeg ble så klart med. Koselig var det iallefall uansett :) 
Så nå har jeg fått meg en dusj , skriver et blogginnlegg i full fart for klokken sju så skal vi på Kulå å spele bowling å spise pizza. Skikkelig avslutning på et utrolig fint å koselig opphold. Jeg gleder meg iallefall mye. 
Det å nå 60 poeng på aktivitetsplanen gir jeg bare opp. Jeg kommer virkelig ikke til å klare det i det hele tatt. Så jeg får nøye meg med sølv jeg. Men det er mer enn bra nok for meg uansett :) 


Sånn egentlig så synes jeg det er vanskelig å finne noe å blogge om akkurat nå. For det eneste jeg tenker på er hvor mye jeg kommer til å savne gjengen og hvor godt det skal bli å komme hjem til min kjære. Men idag fikk jeg iallefall en liste med navn ,telefonnummer og epost adresse til hele gjengen. Så de er uansett ikke lenger unna enn en melding eller en mail. Noen har jeg også på facebook. Så vi skal nok klare å holde kontakten håper jeg. Jeg gleder meg iallefall mye til vi skal møtes igjen i høst. Det skal bli koselig tenker jeg. 

Men nå når oppholdet er ferdig og jeg ikke har noe å blogge om hver dag lenger så hadde jeg satt enormt stor pris på om dere lesere kunne fortelle meg hva dere vil lese om. Hva vil dere at jeg skal blogge om ?  


Jeg legger ved et lite bilde som jeg har tatt. Og som jeg har redigert. 
Bildet er tatt med kameraet mitt ; Canon Eos 550D .  

Ingen hilsener

Skriv noen ord

hits