Trist å skulle si hade.

Programmet er snart ferdig for dagen og her sitter jeg da å tenker over de nesten 4 ukene som har gått. Det er ingen tvil i at jeg har kommet på en herlig gruppe , vi har blitt utrolig sammensveiset og for en god og herlig gjeng. Imorgen er det noen som drar hjem og jeg ser de ikke mer iløpet av dette oppholdet. Så det å skulle si hade til de etter noen så flotte uker er utrolig rart. Nesten så jeg får tårer i øynene bare ved å tenke på det. Så det ble delt ut noen klemmer iste på turen. For det har vi vært idag. På en siste friluftstur sammen , og det var en nydelig tur. Vi tok turen opp på ei sæter hvor vi tente bål og woket frukt. Til drikke fikk vi kakao. Og utsikten som var der var slående vakker. Helt utrolig at Norge kan være så fint. 
Jeg har fått mange fine bilder jeg har tenkt å dele med dere , men siden dette bare er et raskt innlegg før jeg går videre på dans så får dere nok vente med å se noen bilder.

Idag nyttet jeg også sjangsen til å få tatt noen fine bilder av hele gjengen. For da har jeg jo noe å se tilbake på når jeg savner de. Noe jeg helt garantert kommer til å gjøre. De er jo så fantastiske. Jeg hørte noen si idag at det er nå oppholdet skulle begynt for det er jo nå vi begynner å bli skikkelig kjent med hverandre. Og det er sant. Det er nå praten går i et sett. Men jeg er glad for at det er snakk om å ordne til noe til høsten slik at vi kan møtes igjen og være samlet. Snakke om hvordan ting har gått siden oppholdet å slikt. Også er jo jeg så heldig at noen på gruppen bor så nært , slik at vi da kan treffes i Ålesund å gå på kafe eller noe en gang i blant. Det ser jeg virkelig frem til. Allerede..

Men nå må jeg nesten avslutte for idag. Jeg skal nemlig hjem etterpå så jeg må rekke å pakke ferdig alt jeg skal ha med meg hjem i helgen før neste ting på programmet. Vi snakkes igjen på Søndag !

 

Dagens timeplan :

08.30 - 09.00 : Morgenmøte
09.00 - 10.00 : Time med ergoterapeut
10.30 - 13.00 : Friluftstur
14.00 - 15.00 : Dans

Og så er jeg on my way home :) Hjem til min kjære.  

2 kommentarer

Kristine

09.06.2011 kl.13:36

Fin blogg. Hadde blitt glad for kommentar tilbake. Har en spørsmålsrunde nå. Hadde vært gøy om du spurte meg om noe:)

Brendax♥

09.06.2011 kl.13:38

Kjempefin blogg.

Forsett sånn så vill du nå langt.

Skal prøve og følge bloggen din.

Håper du kommentere tilbake

Skriv noen ord

hits