Harde treningsøkter

Dagen idag begynte klokken 9 , noe som da gjorde at jeg nyttet sjangsen og sov til 8. Herlig. Begynnelsen på dagen var utrolig langdryg , men jeg kom meg gjennom det også og siden det har vel dagen gått i ett hele tiden. Så nå har jeg en liten pause før det er på igjen senere. Om 20minutter er det kveldsmat etterfulgt av hotel cæsar. Bare for å få tiden til å gå etter det så tar jeg en tur på trimrommet. Og også så klart for å samle mer poeng. Er jo bare Mandag og Tirsdag igjen nå hvor jeg kan samle poeng. 

Etter alt programmet er ferdig imorgen så drar jeg nemmelig hjem. Hjem til min kjære og vår lille Manny. Jeg gleder meg utrolig mye. Men det jeg gleder meg enda mer til er turen vi skal på i helgen. Fredagsmorgenen så setter vi oss i bilen for å kjøre til Trondheim der skal vi nemlig bruke helgen. Vi skal en tur innom IKEA og en tur over grensen. Jeg gleder meg så utrolig mye !

Dagens Timeplan :

09.00 - 10.00 : Bassengtrening
10.30 - 12.00 : Spinning
13.00 - 14.00 : Bevegelsesgruppe
15.00 - 15.30 : Time med primærkontakt.  

Idag synes jeg bassengtreningen var hard. Selv om den var akkurat samme som ellers så var det noe med den idag som var litt ekstra tungt. Jeg vet ikke hva.
Spinning hoppet jeg lett over og ble istedenfor sittende å snakke med min kjære. Noe som var høyt savnet etter bare en dag borte fra hverandre.

Bevegelsesgruppen var slik jeg husket fra begynnelsen på oppholdet. Veldig behagelig. Det som det går ut på er å få mer bevegelse i ledd , knokkelstruktur , muskler , ja egentlig hele kroppen. Og tro meg,  det fungerer. Den timen blir avsluttet med avspenning , noe som alltid er like avslappende. Iallefall når det er skikkelig avspenning :)

Rett etter bevegelsesgruppen så tok jeg turen på trimrommet bare for å få tiden til å gå til neste ting på planen. Det ble nok en gang en hard treningsøkt , men det gjør så utrolig godt ! Og er det noe det har blitt idag så er det nok trening.

Dagens treningsøkt :

1 time hard trening på trimrommet
1 time i gymsalen hvor vi spilte badminton , volleyball og kanonball
1 gåtur

Det vil da tilsi 5 poeng på aktivitetsplanen. Og mer skal det bli. Nå må jeg bare huske å strekke ut.... 

2 kommentarer

Anne

08.06.2011 kl.19:13

Wow, så flink du er!!! :)

Anne

09.06.2011 kl.11:27

SV: Tusen takk for det! :) Synes de er herlige å se på i ettertid!

Skriv noen ord

hits