Informasjon om boken "Å leve med Fibromyalgi" .

For en stund siden så skrev jeg om en bok jeg hadde lest og som jeg likte veldig godt. Jeg anbefalte den virkelig videre til alle sammen. 
 Å leve med Fibromyalgi av Guni Martin het boken. 

Jeg fikk noen kommentarer på det innlegget , blant annet en hvor noen spurte om jeg viste hvor man kunne få tak i den boken. Det vet jeg nå.

Dersom du går innpå Fibroymalgi.no , går på kontakt og sender en epost om at du ønsker den boken. Husk da å få med navn på forfatter og tittel på boken slik at det blir enklere for de å finne. Boken kostet litt over 100 kr og den lå i postkassen min allerede etter to dager.

Så da vet også dere hvor man kan få tak i den boken :) 

3 kommentarer

Anne

07.06.2011 kl.23:08

SV: Hei! Jeg hadde det helt fantastisk! De ni dagene gjorde virkelig godt for oss begge, og vi har mange gode minner. Kommer til å bli noen innlegg fremover fra turen! :) Håper alt strå bra til <3

Anne

07.06.2011 kl.23:35

SV: Jeg synes i værtfall det er terapi å sitte å se på bildene vi fikk tatt og mimre om dagene sammen :) Åh, det høres koselig ut! Det er godt å ha noe å se frem til! Jeg bruker å bli helt vill på IKEA.. HAr du laget liste over hva du skal ha, eller tar du det på sparket?? :)

Katrine

08.06.2011 kl.11:26

sv: Tuuusen takk! =)

Skriv noen ord

hits