Siste hele uken på rehabilitering

    - Dato:
  • 07.06.2011
  • - Klokken:
  • 22:42
  • - Kategori:
  • Rehabilitering
  • - Hilsener: 0

Da er jeg tilbake på Muritunet og klar for å blogge igjen. Jeg er nå inne i den siste hele uken i oppholdet så slutten nærmer seg med stormskritt. Det har jeg litt blandede følelser for. Jeg er så klart glad for at oppholdet nærmer seg slutten , slik at jeg nå kan telle dager til jeg er hjemme med min kjære igjen. Men samtidig så har jeg storkost meg så mye her inne at jeg skulle ønske oppholdet varte litt lenger. Kanskje jeg skal få legen til å henvise meg hit en gang til ? 

Som dere sikkert har merket så har bloggen stått still noen dager. Det er fordi jeg dro hjem på Torsdag og ble til idag. Det å få de dagene hjemme ga meg liksom den siste energien jeg trengte til å klare den siste uken her inne. Men det var fortsatt like vemodig å sette seg i bilen å kjøre hit. Det var like vemodig å pakke ut av bagen som det var den dagen jeg kom hit.   

Idag skulle egentlig jeg og min kjære en tur til Molde, men den turen ble dessverre ikke noe av. Så istedenfor så pakket jeg tingene mine å dro inn litt tidlig på dag sånn at jeg kunne få med meg litt av programmet. Jeg kom akkurat tidsnok til bading , så der har jeg vært to ganger idag. En liten stund etter middag så dro jeg og tre andre på gruppen ned i gymsalen for å spille badminton , så gikk vi rett der ifra til bassenget hvor vi var i 1 time.  Det var utrolig artig ! 

Men nå er jeg tilbake. Så da kan dere bare se frem til nye blogg innlegg hver dag. (nesten) .

Dagens timeplan :

09.00 - 10.00 : Mage/rygg 
11.00 - 12.00 : Felles basseng
13.00 - 14.00 : Stavgang
14.00 - 15.00 : Egentrening på trimrommet 

Mage / rygg treningen gikk jeg glipp av siden jeg da var hjemme. Bassenget derimot fikk jeg med meg og siden det var felles basseng og mange folk der så synes jeg ikke det var noe artig. Det ble rett og slett for mye folk i bassenget til å ha noe bassengtrening. 

Stavgang i pøsregnet var ikke noe gøy. Spesielt ikke når jeg hadde glemt regnklærne mine hjemme.  Men det gikk bra det også. Men jeg har funnet ut at stavgang ikke er noe for meg i det heile tatt. Jeg som generelt sett bruker lite armer når jeg går , skulle nå bruke armene aktivt og i tillegg ha frem motsatt arm og fot. Alt gikk helt i surr og jeg gikk i full konsentrasjon for å klare å få det til. Når jeg først fikk det til så var det bare en liten stund. 

Trimrommet var trimrommet. Jeg gikk igjennom de øvelsene jeg har fått med fysioterapeuten.  

Utenom det er det ikke mye som har skjedd. Jeg er nå oppe i 43 poeng på aktivitetsplanen og neste medalje er på 60 poeng. Som jeg så klart håper å klare. Så her blir det trening fremover for å klare det. Det er bare å krysse fingrer og tær.  

Ingen hilsener

Skriv noen ord

hits