Hva skal man gjøre nå da?

Det er Torsdag .Helligdag . Null program på planen. Ingenting å gjøre. Så her sitter da jeg. I sengen slik jeg har gjort i nesten hele dag. Helt siden forrige helg har jeg gledet meg til idag , nettopp fordi min kjære skulle komme. Så ble han syk da. Jeg som var så innstilt på at han skulle komme vet nå ikke hva jeg skal gjøre. Skal jeg dra hjem ? Skal jeg blir her til imorgen ? Jeg aner ikke. Men dersom det ikke kommer noe blogginnlegg denne helgen så vet dere at jeg har dratt hjem og at pc'en ligger igjen her. 

Siden det var null program på planen idag så måtte jeg jo finne på noe selv. Hva passet vel bedre enn en time på trimrommet ? Ikke vet jeg. Jeg tok iallefall på meg treningsklærne , fylte vann i flasken , låste døren og trasket bort gjennom gangen. Jeg fikk jo virkelig trosset angsten også siden det var fult i folk på trimrommet . Men det gikk sjokkerendes nok bra.

Bare for å ha noe å blogge om så kan jeg jo skrive om treningsøkten jeg hadde. Selv om den er omtrent den samme som igår.  Jeg er virkelig stolt av meg selv. Aldri hadde jeg trodd at jeg skulle klare å trene 1 - 1,5 time hver dag. Men nå har jeg kommet til det punktet hvor jeg merker at jeg må trene. Kroppen har blitt så vant til det at jeg bare må. Jeg merker enda ikke store forskjellen på klærne , men at der er mer muskler det merker jeg godt. Og det er jo bare supert for det var lite av det før. 

Dagens Treningsøkt :

Ergometersykkel - 15minutt
Tredemølle - 15minutt
Romaskin - 500meter
Fraspark med beina - 80kg -20 ganger . 60kg - 10 ganger (med venstrefoten)
Bakre lårmuskler - 5kg - 30ganger
Nedtrekk til skulder - 25kg -30 ganger
Triceps press - 15kg - 30 ganger
Balansepute
Sit ups - 30 ganger
Skrå sit ups - 30 ganger
Firfort ben og armløft. 
Vekter

Som dere da ser så  er det akkurat samme treningsøkt igår. Men jeg er fornøyd med det jeg. Influensaen sitter fortsatt ganske godt igjen i kroppen så jeg har veldig nedsatt funksjonsnivå. På grunn av tette luftveier så er jo også astmaen på topp , noe som gjør det enda tyngre å trene. Så nå venter jeg bare på at den skal forsvinne ut av kroppen slik at jeg kan få trene skikkelig igjen. Noe jeg så klart ser veldig frem til. 

Nå håper jeg bare at alle har hatt en fin dag og fortsatt får en fin dag videre. 
Så snakkes vi etter helgen.  





4 kommentarer

justinpain

02.06.2011 kl.16:17

Så bra at du har kommet såpass at du klarer å trene så mye, det har ikke jeg kunne på flere år. Skulle nok vært på ett slikt opphold jeg også, dere lærer nok mye som er lurt å ha med seg. Merker godt på muskelmassen min at jeg ikke har trent på lang lang tid. Hvor lenge skal du være der?

scorsese86

02.06.2011 kl.19:15

Det er bra angsten ikke får kontrollere deg:) Det er kjempebra å høre! Du er kommet cirka halvveis nå i opplegget? Føler du selv at det går bra? Har lest meg opp litt på innleggene dine, og det virker som om det går bra så langt. Kanskje bedre enn du selv hadde trodd, også?

TorillAnita - Min hverdag.

07.06.2011 kl.18:53

Trallallallaaaaaa....:) Testing testing;)

ungmor90

07.06.2011 kl.20:36

SV : Takk takk :D

Skriv noen ord

hits