Dag 9 på rehabilitering

    - Dato:
  • 01.06.2011
  • - Klokken:
  • 17:23
  • - Kategori:
  • Rehabilitering
  • - Hilsener: 1

Dagen idag har inneholdt mye trening. Mye hard trening. Noe som da gjør at jeg ender opp med mye smerter. Så her sitter jeg da. Sliter med å gå og bevege meg på grunn av smerter , men lengter etter en tur på trimrommet for å sanke poeng på aktivitetsplanen. Det er akkurat 2 uker igjen av oppholdet og jeg trenger noen å 20 poeng til før jeg har gull. Noe jeg er bestemt på å klare. 

Dagen har jeg egentlig blandede følelser over. Jeg kan vel ikke si jeg synes noe om de aktivitetene som har vært idag. Men slik er det. Det er jo ikke alle aktivitetene en kan like eller synes noe om. Det var jo også noe de ga klar beskjed om da vi kom hit for to uker siden.

Dagens timeplan :

09.00 - 10.00 : Bassengtrening
11.00 - 12.00 : Intervalltrening
14.00 - 15.00 : Dans

Der stod egentlig egentrening på trimrommet etter dansen , men jeg er glad det ble tatt bort. Tror ikke jeg hadde klart å være på trimrommet rett etter dansen.

Bassengtreningenvar som vanlig. Ikke noe jeg synes så veldig mye om. Vi gjorde de vanlige øvelsene. Som å

-Gå i vannet
-Jogge i vannet
-Ta skuldrene i sirkler
-Gå på tærne
-Gå på hælene
-Gå i åttetall

Egentlig øvelser som er utrolig kjedelige og som ikke skal så mye til før jeg får vondt. Så derfor så er ikke bassengtrening min favoritt. Men det å få avslutte bassengtreningen med noen minutter i boblebad er herlig.

Intervalltreningen var nok den som tok knekken på meg. Vi måtte gå et langt langt stykke i oppoverbakke for å varme opp som instruktøren kalte det. For meg og to andre på gruppen så var intervalltreningen å gå opp den bakken. Ja, vi måtte gå opp den bakken for å komme dit hvor intervalltreningen skulle være. Jeg og de to andre tok likevel en runde intervalltrening før vi fant ut at det ikke var noe for oss og snudde ned igjen. For å gjøre noe ut av turen så gikk vi likesågodt "Bedringens Vei" tilbake. Det er en utrolig fin sti som går helt tett atmed elven.

Dansen var akkurat som i forrige uke. Kjedelig. Det var ganske få som møtte opp så timen ble nok ikke helt som instruktøren hadde tenkt.  Men det ble noe som hun kalte for karneval samba. Kjedelig rett og slett. Og i tillegg så var hele gjengen så slitne etter intervalltreningen at vi egentlig bare satt der. Siste kvarteret ble vi bare sittende å prate med instruktøren. Kun for å få tiden til å gå . Men koselig var det. 

Noen oversikt over dagens treningsøkt kommer ikke enda siden jeg ikke har trent noe ekstra. Jeg satser på å få til litt styrke senere. Forhåpentligvis før kveldsmaten klokken 19. Men det gjenstår å se. 


For å få litt bilder i innlegget så tenkte jeg å dele noen bilder som jeg har tatt med mitt Canon Eos 550D. 

 

Edit : 

Det ble en runde på trimrommet likevel. Det som bare skulle bli styrke øvelser ble plutselig en treningsøkt på 1 time hvor jeg ikke satte bare 1 men 2 nye rekorder. 

Øvelsene :

Tredemølle : 15 minutt
Romaskin : 500 meter
Fraspark med beina : 60 kg - 30 ganger . 70 kg - 10 ganger. 80kg - 30 ganger (her er den nye rekorden på antall kilo)
Styrke bakre lårmuskler : 5 kg - 30 ganger (den er fortsatt like tung)

Vekter :

Nedtrekk til skulder : 20kg - 30 ganger
Sittende Triceps press : 15kg - 30 ganger 

Annet :

Situps : 30 ganger
Skrå situps : 30 ganger

Så avsluttet jeg med enda mer vekter og uttøying til slutt.

Jeg er fornøyd.  

En hilsen :)

Katrine Stensland

01.06.2011 kl.20:59

Ja da må du være godt fornøyd!

Jeg ønsker meg også motivasjon til å trene =)

Skriv noen ord

hits