Dag 8 på rehabilitering

    - Dato:
  • 31.05.2011
  • - Klokken:
  • 20:18
  • - Kategori:
  • Rehabilitering
  • - Hilsener: 0

Dagen idag begynte helt elendig siden jeg hadde fått ganske så lite søvn på grunn av feber. Men jeg kom meg opp , ned i spisesalen , tvinget i meg en skive og et glass juice før jeg gikk på rommet igjen og la meg. Jeg orket rett og slett ikke å være med på mage / rygg treningen. Så jeg sov til halv 11 og følte meg bedre med en gang. Hadde fortsatt feber , men med hjelp av paracet så forsvant den fort. Og den har heller ikke kommet igjen ! (enda) . Nå er ikke lenger halsen en sag som står på , men den er bedre. Da er det nesen igjen. Og siden jeg begynner å få vondt av nesesprayen så vil det si at det letter litt. Noe jeg kjenner også. Så da håper jeg bare at jeg snart er frisk. 

Idag har det egentlig vært lite program på planen. Heldigvis. For da er det ikke så mye jeg har gått glipp av.  Det er litt verre med dagen imorgen da det er mye som står på planen. Og det er kun trening også. Så jeg håper virkelig at jeg er frisk til imorgen sånn at jeg klarer å være med på det. Nå har jeg jo fått fri Mandag og Tirsdag fordi jeg skal en tur til Molde på Tirsdag , så da vil jeg jo ikke gå glipp av så mye de dagene som er igjen. Men det må jeg bare ta som det kommer. 

Dagens timeplan :

09.00 - 10.00 : Mage/rygg
11.30 - 12.00 : Trimrom
13.00 - 14.00 : Motivasjon og mestring

Dagens treningsøkt :

Alle øvelsene jeg har fått med fysioterapeuten.

-Ergometersykkel
-Tredemølle
-Romaskin
-Fraspark med beina
-Styrke bakre lårmuskler
-Styrke
-Balanse
-Situps
-Seteløft

Alt sammen tilsvarte 1time på Trimrommet etterfulgt av 1time i Bassenget. Noe som igjen tilsvarer 4 poeng på aktivitetsplanen.  

 

Et bilde som lillebror tok av meg da vi var på Kråkenes Fyr

Ingen hilsener

Skriv noen ord

hits