Dag 7 på rehabilitering

Dagen idag har egentlig gått i ett. Det har vært mye på timeplanen så jeg har fartet hit og dit over hele huset. Litt tid innimellom til å slappe av har det så klart vært og det har jeg vært veldig glad for. Jeg er jo så klart blitt syk etter den lille turen jeg hadde ut på Lørdag , noe som egentlig er ganske så typisk meg og mitt immunforsvar. Så her sitter jeg da. Knasker halsdrops og sniffer nesespray med turbo. Jeg klarer ALDRI å bruke den nesesprayen med turbo siden tårene alltid triller. Men nå er det nok den eneste som hjelper.
Lite trening har det også blitt. Men jeg har begrenset med kapasitet når jeg er syk. Men slik er det vel med alle ?  

Dagens Timeplan : 

08.30 - 09.00 : Morgenmøte
09.00 - 10.00 : Motivasjon og mestring
10.45 - 11.30 : Spinning
13.00 - 14.00 : Kosthold
14.15 - 15.00 : Avspenning
15.00 - 15.30 : Time med primærkontakt 

Som dere ser da så har det vært mye på programmet. Morgenmøtet var slik det bruker å være. Snakket litt om en film som vi såg i forrige uke. Det var ikke mye jeg fikk med meg med tanke på at jeg fikk ganske lite søvn i natt. Så egentlig så satt jeg bare å prøvde å holde meg våken. Det samme gjaldt undervisningen om Motivasjon og Mestring. Der fikk jeg egentlig ikke med meg noe som helst , så jeg var glad for at vi fikk utdelt ark med notatene på slik at jeg har noe å lese på senere.

Spinningen droppet jeg idag med tanke på hvor mye smerter jeg fikk etter sist gang. Hoftene mine klarte rett og slett ikke spinning. Noe jeg så klart har gitt beskjed om , så da slipper jeg egentlig å møte opp på det heretter. Heldigvis.

Kostholdsundervisningen var egentlig spennende. Lærte mye nytt der iallefall. Lærte litt om sunt kosthold ,  hvor mye kalorier det er i forskjellige matvarer osv.. Veldig spennende. Det var kokken på huset som hadde undervisningen , og med tanke på at lite av maten her er noe god (synes jeg) , så var jeg ganske så skeptisk til undervisningen. 

Avspenningen var mye bedre denne gangen enn forrige gang. Denne gangen så lukket jeg litt ørene og fokuserte mer på å slappe av enn å gjøre det som instruktøren sa. Avspenningen de har her er nemlig slik at vi skal spenne muskler for så å slappe av igjen. I mine øyne så er det ikke avspenning i det hele tatt. Men denne gangen så sovnet jeg i noen minutter og det gjorde godt.

Timen med primærkontakten gikk veldig bra. Vi snakket om litt forskjellig angående trening , motivasjon , kosthold og vektnedgang. Jeg fikk mange gode råd og tips der. Den damen er virkelig helt fantastisk. Så utrolig dyktig.

Så helt til slutt  , dagens treningsøkt :

Den bestod idag helt enkelt av en gåtur til sentrum (bare fordi jeg måtte ha nesespray og halsdrops) og en time i bassenget.

Når det gjelder aktivitetsplanen så har jeg nå kommet opp i 30 poeng , som er Sølv. Men jeg gir meg ikke der. Jeg fortsetter å samle. Jeg satser iallefall på Gull(60poeng) , om mulig Diamant(80poeng).  Jeg har lovd meg selv at jeg skal samle poeng helt til nest siste dagen jeg er her. Med andre ord så skal jeg samle poeng til den 14.Juni. 

2 kommentarer

Katrine Stensland

30.05.2011 kl.21:35

Høres spennende ut....

Håper det har noe for seg da, så du får det bedre!!

Anne Mette

30.05.2011 kl.21:59

Katrine Stensland: Svar : Ja det er spennende.. Hittil så fungerer det veldig bra. :)

Skriv noen ord

hits