Dagens treningsøkt

Da er jeg tilbake etter ei superkoselig helg hjemme med kjæresten. Vi har nemlig feiret 1 år sammen og jeg er mer forelsket enn noen gang ! Jeg har også vært en liten tur ute og sett på alle som var på Båtfestival. Men idag så måtte jeg jo da tilbake. Kom akkurat for sent til middagen så isteden for så gikk jeg en tur på trimrommet. Der ble jeg 1,5 time så da var det 3 nye poeng til aktivitetsplanen. Om noen minutter så skal jeg i bassenget , så da får jeg iallefall 1 poeng der også. 

Jeg dro jo hjem på Torsdag og har hatt en helg uten data. Det har vært utrolig deilig. Før jeg dro på Torsdag så hadde vi jo forskjellige aktiviteter. Spinning var en av dem og det er noe jeg aldri skal gjøre igjen. Fikk noen syke smerter i hoftene og ene kneet. Jeg syklet litt , men det var lite.

Etter det så var det dans og det var bare utrolig kjedelig. Var noe folkedans av et slag. Egentlig så hadde jeg jo trodd at jeg ikke skulle få det til siden jeg har lite rytmisk sans , men jeg fikk det til etterhvert. Og rett etter dansen så var det rett hjem. Stoppet på Stranda å kjøpte meg nye joggesko , noe det virkelig var på tide med. Kjøpte meg også en treningstights. Så da har jeg skikkelige treningsklær jeg også.

Her er iallefall dagens treningsøkt :

Ergometersykkel - 30 minutt - 12,5 km.
Tredemølle - 30 minutt
Romaskin - 500 meter
Fraspark med beina - 60 kg - 30 ganger
Til slutt så var det forskjellige styrke øvelser.  

Men nå skal jeg gjøre meg klar for en tur i bassenget.  

2 kommentarer

Elisabeth ¢¾

29.05.2011 kl.19:46

Fin blogg! =)

Anne Mette

29.05.2011 kl.21:44

Elisabeth ¢¾: Tusen Takk :)

Skriv noen ord

hits